när löven faller av

Om några timmar är det september. Det är höst. Kyla. Och jag behöver någon som värmer mig.

Bara massa skitsnack

Har inte haft tid att blogga idag. Har inte ens haft nåt att blogga om. Svenska och business stod på schemat idag och vi gjorde undersökningar på stan på båda lektionerna. Slutade 16.15. Bussen var sen. Blev sen till träningen. Hann inte göra samhällsuppgiften vilket betyder att jag måste göra den imorgon eftermiddag. Börjar 8.25 och slutar 16.30. Kul. Och klockan 8.00 ska jag till doktorn och kolla mina vader. Godnatt

Modelljakten

Så seg samhällskunskap. Vi fick svåraste uppgiften också..våran solärare är generös med arbete iallafall.
Efter skolan drog jag, Sofia, Sanna, Julia och Louise till Vågen där det var Modelljakten - ett program som kommer sändas på Kanal 5. Dom letade alltså modeller så det var såhäääääääär mycket folk på Vågengallerian. Emma och Line sökte men kom inte med tyvärr, men man får ha förståelse för det med tanke på hur många det var som sökte och det bara var 5 st som gick vidare :) Kenza satt i juryn, och hon är snygg. HELVETE vad snygg hon är ._. och Andreas Wijk var också där. Han är också helvetessnygg.
Julia och Sanna!
Alla bilderna är lånade från Sofias blogg; http://ssofijaah.blogg.se/ , hope that's okey :)!

orkar inte

Nu har dom ändrat vårat schema igen, har fan haft 3 olika scheman nu och nu är det ÄNNU sämre. Blir galen. Idag börjar jag 12.20 (skulle börjat 12.55..) och slutar 15.25. Livets..!
Var hos tandläkaren imorse. Slipper den där jävla skruven i tandköttet tack o lov! Har också bestämt mig för att sätta tillbaka övertandställningen, rälsen alltså, eftersom jag vill att det ska vara perfekt..ja jag är lite perfektionist :)
Nu ska jag äta och sen dra i väg och ha 2 h och 45 minuter samhällskunskap. Fyfan vad tråkigt jag dör.

Godkväll!

Drar dagen lite fort!
.
Naturkunskap - jobbade tillsammans med Fanny som också är en bakerystory lover <3 Perfekt partner ;)
2 h 45 min rast - gjorde klart naturarbetet
Historia - seeeeeegt
Efter skolan bjöd Alexander coolingen Ottosson mig på Saigon, jävligt najs! Emma, Filip och Anna var också med och käkade!
Åkte hem och sedan direkt på träning som gick sämst. Fick veta av Jens att min morsa sitter på Friskis&Svettis reklamskyltar på stadsbussarna, cool mamma jao...
Imorgon börjar jag 13.00 MEN ska till tandläkarn 9.10 så det var den sovmorgonen...

Naturkunskap!

emma sofia och jag har roligt på naturkunskapen!

22.36 - godnatt

Filmen var väldigt bra. Fin, sorglig och lite humor också så jag är nöjd. Kändes ibland lite sådääär med skådespelarna, men dom var ju ganska unga så. Men somsagt, är nöjd.
Nu ska jag sova för imorgon är det en ny dag. En ganska tråkig dag enligt schemat.

14. Mitt motto med livet

Oj. Ja den var lite klurig. Jag brukar alltid tänka att man "lever bara en gång" så man måste utnyttja livet till fullo. Våga göra saker, strunta i vad du äter och låt inte det påverka dig och ditt självförtroende, stå för vad du tycker och lev livet helt enkelt!
Men det är svårt. Det klart, alla har ju dagar då man känner "fuck life, nu går jag och dör lite grann" men livet är ju ändå så jävla underbart? Det är faktiskt det. Tänk att inte ha nåt liv. Det går ju inte haha. Livet måste vara tråkigt för att det ska kunna vara kul :D
en klockren bild

13. Min första kyss

Hmmm...om man inte räknar med alla fåniga pussar när man var liten så var min första kyss fett oseriös på ett Talangendisco när jag gick ut sexan tror jag. Och jag vågar fan inte skriva med vem för det är jävligt många som vet vem han är och då blir det galet pinsamt :D

BIO!

Igår kväll var jag hemma hos Matilda med henne, Emma och Walltin. Tittade på Americas best dance crew och chillade. Sedan fick vi för oss att vi skulle åka på fest så vi skyndade oss att fixa oss och cyklade snabbt som fan till bussen och...missar den. Hade tittat fel i tabellen så den hade redan gått och vi orkade inte vänta en timme på nästa så vi åkte hem till Matilda, kollade på film och käkade popcorn istället. Ganska skönt faktiskt!

Snart ska jag städa mitt fucking rum, sedan åker jag på stan och går på bio med Linn och Jennie.
Jag saknar dig!
och juste, häromdagen försökte jag få in en ny header som jag gjort men det gick åt helvete, så vi får se när och om det kommer någon ny!

Jag älskar dig

Åh jag blir så sur. Det finns så känslokalla människor, som sägs vara ens kompisar? Åh. Just nu känns det som om jag inte har en enda kompis på denna jord. Förutom Evelina Aczel. Hon är mer än en kompis. Som en tvilling. Eller jag har ju aldrig haft en tvilling liksom. Men som en andra halva typ. Och jag förstår inte hur hon orkar med mig. Och jag förstår inte hur jag orkar med henne. Men hon är allt. Det räcker inte med att säga att hon är min bästa vän. För det är hon inte. Hon är mer än bara det. Hon ÄR verkligen allt. Det finns inte ett tillfälle, inte ETT, då hon varit upptagen med annat, eller inte har haft tid att lyssna. För det har hon alltid. För henne spelar det ingen roll. För hon finns alltid där. När som helst. Jag vet att jag kan ringa till henne när jag vill. För hon lyssnar alltid. Lyssnar. På riktigt.
.
Nej. Jag är verkligen dålig på det här. Att beskriva. Men dom som tror att dom känner henne, dom kan inte göra det på riktigt. Till 100%. För då skulle folk se annorlunda på henne. Jag vet att hennes andra del Frida känner henne utantill. Men jag tvivlar på att någon annan gör det.
.
Usch. Jag känner mina tårar är påväg att komma nu. Men jag vet inte. Jag vill få fram någonting här. Nåt sorts budskap. Men jag vet egentligen inte vad. Men jag är stolt över henne. Så jävla stolt. Jag vill inte tänka på vad som skulle kunna hända om jag förlorade henne. Det går inte. Jag FÅR inte förlora henne. Inte för någonting på denna jord. Ingenting. För det skulle inte fungera då. Hon ger mig så jävla mycket kraft. Helt sinnessjukt.
.
Nu ska jag vara tyst. Som jag sa - jag vet inte riktigt vad jag vill få fram för budskap. Jag ville bara skriva av mina känslor. Exakt så som jag känner. För det finns ingen finare själ på denna jord än Evelina.
världens bästa

:)

Igår lånade jag en ny bok från biblioteket. En Katarina von Bredow-bok som heter "Hur kär får man bli?" 
En utav hennes bästa böcker tycker jag, lagom många sidor (319) och ett bra slut.
så måste jag ta tag i Harry Potter och fenixorden som jag lånat av Jennie. Vet inte varför men jag har tappat suget lite, kanske för att den är så stor att bära med sig, kanske för att det är 1001 sidor, kanske för att den började så segt. Men vi får se. Det sägs ju vara den bästa av alla HP så jag måste ge den en chans :)

12. Mitt favoritminne

Oj. Hur ska man kunna välja ETT favoritminne? Det blir knivigt (eller gaffligt som den otroligt smarte marcus i min klass säger..)
.
Ja ett favoritminne är ju Thailand i julas som jag skrev om i något inlägg för någon vecka sen. Det var helt magiskt. Sedan London som jag var i i somras var också häftigt!
Ett väldigt roligt minne var när jag var på Sportscamp med Linn 2008-innebandy. Det var verkligen ett minne för livet!
Sen när vi var på Gröna Lund med klassen i 9an och Liseberg med klassen i 6an. Wow! Vill gärna tillbaka!
Gången jag blev matchens lirare på en div.2 match kommer jag inte glömma heller, haha så jävla stolt var jag.
.
Ja. Som ni märker blir detta lite svårt. Därför så säger jag flera. Tyvärr brukar det ju vara dom värsta minnerna som man minns bäst. Kanske, kanske inte.

11. Mina favoritskådespelare

Nu går jag inte efter utseende utan hur dom faktiskt är som skådespelare.
.
1. Rob Pattinson
2. Daniel Radcliffe
3. Jennifer Aniston
4. Jim Carrey
5. Alyson Michalka
6. Channing Tatum
.
Det här är NÅGRA utav mina favoriter. Jag har många, men dom här är alltid bra. (och alla var ju snygga också haha ouups, men framförallt bra skådespelare!)

Fredagsmys!

Efter en seg dag i skolan har jag fått i mig lite pizza så är pigg igen. Idag fick dom också för sig att ändra vårat schema. Jaha? Nu har jag SÄMST schema med 2-timmarsluncher nästan varje dag och slutar 16.15, 15.45 osv. Brukade sluta 14.15 på onsdagar och nu slutar jag 2 timmar senare..så kasst. Enda positiva med det nya schemat är att jag börjar 13.00 på tisdagar :D
.
Nu ska jag ladda ner en film och äta naturgodis, känner mig som en riktig lodis :D
googlebild.
jag hatade naturgodis enda tills idag då söta lilla linn bjöd mig på det, MMMH!

22.40

datorn!

Huvudvärken gick bort men jag hade redan missat träningen. Cyklade en mil på träningscykeln med tvn framför mig, gjorde lite fys, käkade lite äppelpaj ;) Åh vad jag är duktig xDDDD :PPP ^^
.
Imorgon börjar jag 10.20, därför jag är uppe nu, annars skulle lilla jag ha SOVIIIIT. Nej gud vad jag skriver om ingenting intressant alls nu. Imorgon är det iallafall fredag vilket är hur skönt som helst! Ska äta på resturang med familjen då, blir mysigt. Godkväll !

Tja!

Today; fick våra datorer i skolan. Jag älskar den!!! Liten, snygg och otroligt smidig. Bild får ni imorgon därför att mitt internet på datorn inte vill sammarbeta eftersom alla i detta hus är uppkopplade...Kiven med 2 datorer + iPhone, pappa med dator och HTC, mamma med dator och HTC och jag och min iPhone. Sociala familjen, jo tack. Nu ska jag iallafall kolla på True talent. Hoppade träningen pga migrän. Hörs senare!

Kortfattat.

Träningen gick åt helvete.
Evelina Aczel är underbar.
Sitter och skriver historia-läxa.
Får datorn imorgon
Måste sova nu

BP11B

fin klass jag har minsann!
Nu: taggad för träning.

Nytt program på tv 3!

Såg nyss på det nya musikprogrammet True talent på tv3. Ett riktigt bra program där juryn inte får se personen som sjunger innan dom har röstat. Jag tycker det är skitbra för det är så mycket fördomar och skit bara genom att titta på en person. Som dom säger på reklamen, "det spelar ingen roll hur du ser ut, det enda vi bryr oss om är din röst"
Och det var riiiiktigt bra sångare som var med.
kommer sändas tisdagar, onsdagar och torsdagar tror jag(?) sedan blir det direktsändningar på söndagar.

9. Mina favoritlåtar, 10. Mina favoritartister

Oj..det är ju väldigt många. Men jag tar dom låtar och artister som jag aldrig tröttnar på+några godingar just nu.

Första artisten....AKON!
sååå skön remix på den underbart bra låten Beautiful.
Min favoritlåt med Akon, den kan inte bli dålig.

Nästa artist....CHRIS BROWN!

En riiiiktigt gammal låt som är lovely!
En utav hans senaste hits, riktigt grym låt!

Tredje artisten....USHER!

Jävlar här har vi en gammal låt som förmodligen ALLA har dansat till på fjortisdiscon<3
En relativt "ny" låt av Usher, jag älskar den. Ja, jag älskar den totalt!

Det är mina 3 favoritartiser. Nu till lite olika randomlåtar som jag älskar. (spotifylänkar)
John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre
Chris Brown featuring Justin Bieber – Next To You
Pitbull Featuring Chris Brown – International Love
DEV – In The Dark
Veronica Maggio – Inga kläder
Taio Cruz – Dynamite

Mums

Har fått 2 stycken uppgifter. En muntlig redovisning imorgon på samhällskunskapen och sedan en läxa "läsa om en historisk person" till på torsdag. Samma lärare. Han går igång hårt ;)
Idag har jag ingen träning, vilket är skönt. Mindre skönt att mamma lagar äppelpajer. Flera stycken. Ni ser kanske inte problemet men det gör JAG. Det betyder att jag kommer äta sönder mig. Fan då, morsan. Inte bra.

Veckans låt..

..går faktiskt till en tjej som jag upptäckte på youtube. jag blev kär!
snälla bli min-cover
the call-cover
inga kläder-cover

:D

Första riktiga skoldagen idag. Naturkunskap 2 timmar (hjälp), business/företagsekonomi typ, lunch, historia drygt 2 timmar. Yes, jag är trött. Men det var ändå helt okej. Och min klass är verkligen toppen nu!!
.
Nu ska jag äta och sedan dra på innebandyträning. Imorgon börjar jag 11.50 :D
första lektionen på tisdagar + sista på torsdagar är valfria!

20.04

Såg nyss filmen Bad Teacher. Jag kollade på halva för några veckor sen men då var det superdålig kvalité och ingen text. Den är väl sådääär om jag ska vara ärlig. Förutsägbar redan från början, inte så himla rolig och lite småseg. Men det är bra skådespelare och det är ju alltid kul. I guess.

8. Mitt favoritplagg

Något som jag tycker är användbart till så gott som allting är baslinnen från Gina. Vita och svarta linnen kan man inte ha för mycket av!
Men något som jag verkligen älskar är mina röda converse. Jag har aldrig någonsin gjort ett sånt bra köp!!! Hur nöjd som helst!
funkar till allt! (även vita och svarta)

7. Min favoritaffär

Hmm...ja ni...jag tycker ju inte om att shoppa! Men jag handlar mest på H&M, Gina och Cubus.
Min favorit utav dom är H&M, därför att där har dom alltid billiga kläder till bra kvalité, dom har även smink, smycken och hårvårdsprodukter. H&M har också, enligt mig, de bästa underkläderna.

6. Mina rädslor

Jag är inte rädd för småkryp, ormar, grodor och sådant. Jag tycker det är äckligt men jag är verkligen inte rädd för det. Däremot har jag klaustrofobi, som är fobi för trånga utrymmen. Då drabbas jag av panik. Jag har också fobi för att spy (när jag var liten bad jag till gud att jag aldrig skulle spy mer i hela mitt liv, har kanske gjort det bara 4 gånger).
Men det där är ju egentligen inga rädslor..vad har jag för rädslor? Jo, nåt som dom flesta är rädda för är väl att bli ensamma. Alltså när man är vuxen. Inte ha någon familj. Det är jag nog lite rädd för. Annars har jag väl inga rädslor :)
HAHA när jag var mindre var jag rädd för greven i Mysteriet på greveholm ;)

Fin dag söndag

TJA!
Idag har jag bara tagit det lugnt, städat mitt rum och tittat klart på säsong 3 av Jersey Shore, love it. Igår hade jag så jävla kul med min fina klass (eller ja..föredetta klass), men jag är lite förvirrad över några saker. Måste ta tag i det senare. Ikväll ska jag träffa Emma för lite girltalk. Alltid roligt!
hittade en fetans gammal bild på caz och emma, emma med brunt hår tillomed!

Natt/mobilblogg

Förlåt för tråkig uppdatering. Jag ska bli bättre! Jag kom nyss hem från en galet rolig kväll med min sköna klass! Grillade, tittade på Rasten, Pingu och Kommisarie Späck, snackade skit, brottades alla i en säng, myste och skrattade galet mycket! Åh vad fina alla är. Tog dock inga bilder ;) Nu ska jag sova, hörs imorgon!

Lördag

Sorry. Orkade inte blogga igår. Jag och Walltin åt en god middag och en fin efterrätt tillsammans och sen cyklade jag hem och blev så jävla blöt. Ah iaf. Idag spelade jag match. Första och andra period var tuffa. I tredje blev vi bra. Tyvärr slutade matchen 8-2 till motståndarna, men det var ett div 1 lag så vafan :) NU ska jag äta och sedan ta mig till Elin på klassträff, najs! Bloggar inatt eller imoron bitti. Puss

Mobilblogg

Sista dagen på jobbet gick väldigt fort. Turnerning hela dagen! Efter jobbet åkte jag till stan med Linn och Linda i spöregn, härligt -.- Dom gick vidare på stan och jag sitter just nu på biblioteket och läser en bok och väntar på att Alex ska sluta sitt jobb, då blir det Saigon för hela slanten(bokstavligen..äger hundra kronor)! Senare är vi med Emma och Madde, blir nog inget mopedåkande idag ;) Ha det fint, puss^^!

ASSÅ MÅSTE BARA SÄGA DET HÄR:

För alla som klagar på att mina vader är små, smala och knappast finns (speciellt aczel) så kan det finnas en anledning till det. Jag kan inte göra tåhävningar utan att det krampar i mina vader och nu har min tränare och mina föräldrar sagt att jag måste till en läkare och kolla upp det och att det finns risker att det är någonting som inte stämmer. Jag hoppas verkligen att det är nåt fel (haha) så jag har nåt att skylla på. För jag försöker träna mina vader heeela tiden eftersom jag hatar att dom är så små-.- och det blir ju inte bättre när man får höra det CONSTANTLY -.-
-
Onödigt inlägg, men kommer med update efter jag varit hos läkaren och kollat :D

5. Mina intressen

Den var betydligt enklare än den förra.
Dom flesta som läser min blogg vet att mitt största intresse är innebandy. Jag har spelat i ungefär 7-8 år och spelar just nu center, men har varit back en säsong och forward några säsonger i början också. Jag kan berätta lite om mina minnen med innebandyn:
1. ett utav de största minnerna är från en match som vi vann med 26-0 och den matchen gjorde jag 10 mål.
2. när jag kom med i 20-truppen till distrikslaget.
3. jag fick vara med och spela SM med distriktslaget vilket var en stor upplevelse.
4. alla DM-finaler. både dom vi har vunnit och dom vi har förlorat.
5. örebrocupen som vi har varit med i i flera år. så jävla grym cup.
6. buster/starlet-cup i Mora. vi var på den 3 gånger men jag var bara med 2 gånger. fina minnen därifrån.
.
Jag har alltid varit intresserad om vilka klubbor jag spelar med. När jag var yngre spelade jag bara med olika Exel-klubbor, efter det hade jag en skitbra Salming, men bytte upp mig mot 2 Unihoc curve, därefter vann mamma en Salming till mig och det är den jag använder idag. Jag ska också köpa en ny salming. Utan curve, utan bow och utan twist. Det spelar ju faktiskt ingen roll om man har en klubba med värsta curve men inte kan hantera det. Jag hade en alldeles för svår curveklubba förut som jag inte kunde hantera.

Mitt andra intresse är dans.
Jag har dansat från ungefär 6 års ålder och fram tills förra året. Jag har dansat pardans (salsa, samba och andra latindanser), jag har dansat jazz, dansmix (t.ex jazz & balett), hip hop och street.
Jag kunde inte gå på både dans och innebandy för det blev för mycket så jag valde innebandyn. Och jag är jävligt nöjd med det valet. Men dans är ju däremot som att andas.










20.52

Idag var jag somsagt på jobbet. Hejjahejja! Jag gjorde så gott som ingenting från 9 till 3 och fick betalt, känns helt OK :D
Hoppade över träningen eftersom jag har sån kraftig träningsvärk i mina vader. Har smörjt in med någon superduper-salva från Thailand men har ändå extreeeemt ont så det var nog bra att jag skippade träningen.
Imorgon är det sista jobbdagen vilket är skönt. På kvällen får vi se vad som händer men blir nog ingen sen kväll för har match på lördag. Åh gud vad det ska bli kul :D
ungarna skötte sig och blev belönade genom att skjuta på ledarna; oscar, malin och john!

Bloggar snart!

Om 20 min!

.

Nu är det dags för lite Jersey shore efter en kort dag i skolan och en kort dag på jobbet. Senare tränar jag innebandy. Ha det bra.

4. Min första kärlek

Fan vilken jobbig. Men ska göra det kortfattat.
Min första kärlek (borträknat alla fjantiga när man var liten) var i sjuan. Jag var kär i denne kille i ungefär ett halvår och när jag väl vågade berätta det för honom så berättade han att han hade tjej. Så ja. Något jag alltid kommer ångra är att jag inte vågade göra någonting tidigare. Det hade förändrat saker och ting.
Men ja, jag orkar inte berätta mer eftersom det faktiskt är lite känsligt :o Ja. Det är faktiskt det. Men men. Han har flickvän nu och dom har varit tillsammans i all världens tider och jag är ändå glad för deras skull. Även fast det suger pung.
Jag anser också att den första kärleken är den svåraste kärleken att släppa taget om.
typ såhär kändes det. men jag gav ändå upp. eller jag gjorde ingenting i tid.

3. Min bästa resa

Hmm...det är ju lätt Thailand. Men jag måste tänka. Jag har ju varit där 4 gånger, en gång på sommarn, en gång på hösten, en gång på vintern och en gång på våren. Varenda årstid har skillt sig i väder t.ex och våren var fuktigast och man svettades hela tiden. Sommaren var mest regn men det var härligt svalt. Hösten var så sjukt varmt men luften var torr så man svettades inte så mycket. Vintern var lagom varm och...ja vintern var bäst. Alltså december/januari.
.
Jag åkte dit den 15 december och kom hem den 3 januari om jag minns rätt. Det var jättemycket folk i våran by vilket var så sjukt kul. Dessutom umgicks jag med thailändare som var 5 år och äldre än mig, men dom behandlade mig som en jämnårig ändå vilket var skönt. Jag älskade att umgås med dom. Det kändes som om vi var en stor familj. Att vi inte kunde prata så mycket spelade ingen roll. Vi förstod. Och glädjen. Den glädjen jag kände då. Det GÅR inte att beskriva. Nej, det går inte. Och folket i Thailand är såååå vänliga och vill alltid väl. Dom tycker också det är facinerande med en mörk tjej, så dom gillar att stirra, men dom stirrar med respekt! Inga jävla bitchblickar som man får här i Sverige. Nej. Jag hatar Sverige jämfört med Thailand.








2. Min bästa vän

Jag har inte bara en. Jag har massor. Men min bästa vän är Emma Johansson som jag har känt sen vi gick på dagis.
Sen har jag 2 andra som jag också gått på samma dagis som och det är Sara och Cazandra. Sen är det Line som jag har känt i ungefär 4 år.
Sen har vi min underbara vän Jennifer som tyvärr bor i Göteborg. Aldrig aldrig aldrig en lugn stund med henne och hon betyder verkligen allt, även om jag visar det så jävla kasst.
Därefter har vi ju Jennie och Linn, mina vänner som det inte GÅR att ha tråkigt med, hur mycket man än försöker.
Och sen har vi Kevin som man bara älskar. Åh vad han är toppen. Han har alltid ställt upp för mig, David också men tyvärr umgås vi inte längre pga vissa omständigheter.

När jag tänker på det här inser jag hur många fina vänner jag har. Och alla betyder så himla mycket, men på olika sätt. Men jag älskar er allihopa, så himla mycket mer än ni tror!

Thorén business school

Jag hamnade i samma klass som min bästa vän Emma, vilket är underbart. Mindre undebart att alla snygga sportkillar går i A och vi i B. Också tråkigt att vi är 7 killar och 26 tjejer....men dom flesta verkar trevliga och så fick jag min gamla SO-lärare Henrik som mentor, perfekt!!!!! Alla lärare verkar väldigt bra och jag ser fram emot detta skolåret :)

22.59

Fett chill dag på jobbet. Otroligt med tanke på att förra veckan var dom 27 och denna vecka 53. Men det var lugnare idag! Och jag har ingen grupp heller, utan gör lite som jag vill. Så-äckligt-skönt! Imorgon börjar jag skolan. Då vet ni det också. Nu ska jag äta toblerone och somna till Veronica Maggio. Godnatt.

1. Fakta om mig

Jag heter Olivia Jönsson och är 16 år och fyller den 26 februari 1995. Hmm...vad ska jag skriva måntro? Jag älskar innebandy och har spelat i ungefär 7-8 år. Jag har också dansat väldigt länge men valde bort det mot innebandyn vilket jag ofta saknar, samtidigt som jag inte kan leva utan innebandyn. Lite dubbelmoral kanske?
Hmm...jag har väldigt många fina kompisar och jag vill inte utse någon speciell bästa kompis för jag har så många underbara (även fast Emma ligger högt upp på listan.)
.
Jag kommer från Etiopien i Afrika och kom till Sverige när jag var typ 1 år. Eller jag vettefan, typ. Mina föräldrar är svenska och dom är inte skilda vilket är najs. Jag har också en bror som är från Kap Verde utanför Afrika.
.
När jag gick på mellanstadiet var jag otroligt duktig i skolan och hade så gott som aldrig ett fel i något ämne. Dock blev allt svårare på högstadiet (såklart!) och jag är medelmåttig i skolan förutom när det gäller att läsa böcker på svenskan. Det är jag bra på. Men jag är sämst på matematik.
.
När jag blir stor vill jag bli mäklare, advokat eller revisor. Men det är nog mål som blir svåra att nå med tanke på mina kunskaper i matematik.
.
Jag är en grubblare och tänker väldigt mycket. Sedan går det nog inte en dag utan att jag gråter. Sjukt, men så är det. Är så känslig så det finns inte. Men det är skönt att gråta ut.
.
Jag har linser, problem med fötterna och krulligt hår. Allt detta ser jag som stora problem. Därför har jag rakpermanentat mitt hår. Tack för mig hih.

För att ha nåt att blogga om.

1. Fakta om mig 
2. Min bästa vän
3. Min bästa resa
4. Min första kärlek
5. Mina intressen
6. Mina rädslor
7. Min favoritaffär
8. Mitt favoritplagg
9. Mina favoritlåtar
10. Mina favoritartister
11. Mina favoritskådespelare
12. Mitt favoritminne
13. Min första kyss
14. Mitt motto med livet
.
börjar imorgon

22.22

tre fina bilder (tog jävla lång tid de här så jag orkar inte mer just idag)
.
Och jag hoppas på en bra säsong. Blir ännu bättre om jag, Karro och Frida är en kedja. Vi spelar så bra ihop på träningarna. Men så blir det väl inte. Men önska kan man ju få göra? Godnatt.

ÅHHHHHH

BILDERNA FUNGERAR INTE ATT LÄGGA UPP...bara en..åh. Får bli senare eller en annan dag!

BRB

Jag ska snart lägga in bilderna från igår, men det jobbiga är att jag måste redigera alla bilder för annars tar det sjutusen år att få in dom här. Så jag börjar med det NU.

Godmorgon!

Igår kväll var det svårt att sova. Mitt ben känns fan brutet-.- nej nu tog jag i, men det känns lite som om någon stuckit en pinne som en spärr rakt igenom benet, vilket gör det svårare att gå. Usch. Är så orolig att jag inte kan träna innebandy pga det här. Men jag måste. Har ju match på lördag. KÄMPA! nu ska jag äta frukost :)

MYS

Jättemysig kväll med mina vänner. Volleyboll, sola, pizza, picnik, king (eller vad det där heter när det är 4 rutor med kung, dam, riddare och bonde) och allmänt snack och skratt. Bilder kommer imorgon, hade nämligen med mig systemen FÖR EN GÅNGS SKULL! ;)

Lagdag!

Snart ska jag iväg till Lången med mitt fina innebandylag! Det blir toppenkul! Hörs ikväll!

Igår:

Först åkte vi till Coop och handlade lite allt möjligt kul. Sedan åkte vi till Emma och överraskade henne med presenter och tårtor. Sedan åkte vi till Emmas mormor och morfar och var där en stund och åt goda karameller haha.
.

Efter det bestämde vi oss för att åka till McDonald´s på Västhaga, men vi hade bara en moped. Därför åkte Madde och Emma moppe och jag och Alex cyklade och höll i Emmas händer så vi fick skjuts hehe, så vi var på västhaga på bara några minuter!
Där träffade vi Viktor, Elin, David, Sofia och Anton. Mycket trevliga människor dedär! Snackade med dom ett tag, dom drog vidare och vi satte oss och åt.

På hemvägen så bestämde vi att Alex och Emma skulle ta moppen och jag och Madde ta cyklarna, och vi höll i Emmas händer igen och det var frid och fröjd ända tills......Alex tappar kontrollen på moppen...och då hände att VÄÄÄÄLDIGT fort.
Moppen åkte in i mitt bakhjul på cykeln, jag flög av cykeln flera meter in i en taggbuske, Alex och Emma fick moppen ÖVER sig (!!!) och Madde ramlade med CYKELN över moppen och över Alex och Emma! Där låg vi några sekunder innan någon hann uppfatta vad som egentligen hade hänt.
När vi väl reste oss upp såg vi att moppen läckte bensin, min cykel var trasig (hjulet var snett, kedjan hade hoppat och bromsen var trasig).

Ingen blev allvarligt skadad, vilket vi var glada över såklart med tanke på att vi föll väldigt illa. Men Madde landade konstigt på handleden, jag slog i mitt knä och skrapade upp det (idag är det svullet och jag kan knappt böja benet hah..) och Alex och Emma fick ju moppen över sig så det säger ju sig självt att dom fick rejält ont.
.
Vi började fundera hur vi skulle göra med cykeln som var pajj, men efter mycket funderingar tog vi oss till närmaste Statoil och började meka med cykeln som var mer skadad än någon av oss. Och jag blir förbannad över att ingen jävel som åkte förbi kunde hjälpa oss, där stod vi i tröjor som inte alls var speciellt varma igår natt, det var ju typ 10 grader. Men vi fixade cykeln gaaaanska okej till slut, efter typ en timme-.-
.
Så åkte vi och mötte Aczel och Marcus och dom skulle hjälpa oss, vilket var hyggligt, men allt var kaos ändå. Vi frös och var irriterade och hade ont (mest jag som var sur hehehhe) så mamma kom och hämtade mig så åkte jag hem och sov.
.
.
ÄVEN FAST KVÄLLEN INTE SLUTADE SOM VI VILLE SÅ HADE VI FETT ROLIGT OCH JAG ÄLSKAR DESSA MÄNNISKOR SÅ INNERLIGT <3
mina fina vänner

...

Berättar om den minst sagt händelsefulla kvällen imorgon. Kan säga att det slutade nästan i katastrof. Fick lite skador och trasiga cyklar/mopeder. Mer om det imorgon. Godnatt!

Fredagsmyyyyyyyyyyys

En chill dag på jobbet då ungarna hade turnering och jag var domare några matcher. Gick bra ända tills slutet av dagen då jag mådde så himla dåligt. Huvudet värkte och ena sekunden var jag iskall och andra sekunden svettades jag sönder, så jag trodde jag hade feber. Men efter ett tag gick det bort, tack och lov!
.
Nu är Matilda påväg hit. Vi ska till Coop med Walltin och sedan överraska Emma som fyller år. (hoppas hon inte ser detta nu...)
Ha en fin kväll! PUSS och KRAM.

En liten bokrecension.

Som jag sa så fick jag en kommentar om boken så tänkte berätta lite kort om den:
Det handlar om en tjej som heter Fanny som går sista terminen på gymnasiet. Hon är tillsammans med Mr Perfect, Johan som är 2 år äldre. Fanny bor mest hemma hos honom i hans egna lägenhet och allt är verkligen perfekt, ända tills en dag då hon märker att det inte är så perfekt..Fanny slits mellan Johans lögner och problem med sin alkoholmissbrukande mamma, men hon vet inte vem hon ska prata med. Det blir till sist hennes unge SO-lärare Finn som hjälper henne-vilket trasslar till det ytterligare...
.
Texten är ganska liten men det är korta kapitel på ungefär 8-10 sidor. Den var inte seg i början utan man kom in i den direkt. Det var definitivt inte den bästa boken jag läst och den var ganska förutsägbar, men jag tyckte om den.
Ja, bilden beskriver nog mig ganska tydligt.  Dom flesta av mina kompisar vet väl att jag älskar att läsa, men långt ifrån alla. Och att folk driver med mig och kallar mig nörd tycker jag bara är kul, varför bli sur över det? Jag älskar att läsa och det är ingenting jag skäms över :D

HEJ

Hello! Jag struntade i fysträningen idag, har så ont i kroppen från igår. Istället bakade jag kladdkaka, åt kebab och tittade på Dr Phil. Haha. Känns nyttigt och bra. Men jag var värd det.
.
Dagen på jobbet idag gick förvånansvärt bra och väääldigt snabbt. Helt plötsligt var dagen slut, och det var såååå skönt. Imorgon är det sista dagen innan en välförtjänt helg. Då kommer min mammsi hem som har varit i England i 2 veckor, det blir mysigt att se henne igen. På kvällen imorgon ska jag vara med Aczel och Frida, YEEY<3
.
Jag gör snart ett inlägg till så håll utkik! Kram!
en rolig bild från förra sommaren, haha emmaaaa<333

Miniinlägg

Fick en kommentar av Sofia att hon ville veta hur boken "räcker det om jag älskar dig?" var, men jag gör ett inlägg om det imorgon, läste nyss ut boken och nu ska jag sova. Utmattad efter en minst sagt jobbig dag och jobbig träning, men så rolig!!!! Godnatt änglar!

Lite boktips!

Tar en paus från boken Harry Potter and the goblet of fire (552 lästa av 752) och slänger mig över en annan bok som heter 'Räcker det om jag älskar dig?' Skriven utav min favoritförfattare Katarina von Bredow. Alla hennes böcker är så himla bra så man läser ut dom på typ en-två dagar. Dessutom handlar alla hennes böcker om tonåringar, så ganska mycket grejer känner man ju igen, alla böcker handlar om kärlek. Synd bara, dom borde vara längre. Den här är ca 267 sidor vilket jag tycker är för lite.
.
läs också:
en utav mina favoritböcker!

Jobbig dag.

Jag ber om ursäkt för att uppdateringen inte är lika mycket som förrut men jag hinner inte. Jobbar från 8-16, åker hem och äter och tränar. När jag är hemma från träningen är jag så trött så jag orkar inte. Sorry.
.
Jobbet idag:
På förmiddagen var barnen underbara och lyssnade på så gott som allt. På eftermiddagen vet jag inte vad som hände men dom grät SÅ JÄVLA MYCKET! För så töntiga saker....t.ex "jag får inte spela center buuuhuuuu" eller "jag blev tagen på svarte-man, jag kommer aldrig vinna något i hela mitt liv buhuuu" eller "han passade inte bollen buhuuu" AMEN FÖR HELVETE SHUT THE FUCK UP -.- Skitungar. Åh. En kille grät 3 gånger på 5 minuter..AV TRE OLIKA ANLEDNINGAR? Hur hinner man det? Hur ORKAR man det? Och samanlagt...ja jag kan säga att han grät mer än 15 gånger, mer än 20 gånger på eftermiddagen. Så jobbig, men faktiskt väldigt söt när han väl är glad...vilket inte är så ofta..
elin kör slut på småpojkarna haha!

Lycka.

Gud vad det gick bra på träningen idag. Först joggade vi, sedan intervaller, fys, innebandypass, match. Fick galet med beröm av alla också, vilket gjorde mig ännu mer peppad än jag redan var. Får man skryta lite i sin egna blogg? Ja, det får man. 2 backhand, 2 forehand-mål. IBLAND ÄR LIVET BRA HÄRLIGT! Träningsmatch nästa lördag, åh lycka <33333333

Ojojoj

Efter en helvetes första dag så har jag nu vilat nån timme och ska snart iväg på träning. 
Det som gjorde dagen till ett helvete var en "trevlig" liten kille, det första han sa till mig var "du är dum i huvudet!" jaha, jo jag tackar :) Sedan slog han mig med innebandyklubban på smalbenet så fort jag kom nära, han svor åt mig och bad mig dra åt helvete. Haha fyfan vad jag blev arg på honom, hade lust och slå till han själv, men hur hade det sett ut....Han blev lite bättre och bad om ursäkt senare, men han måste ändå ha adhd eller något liknande, helt jävla vild :(
.
Det var 7 killar födda 03 och 04 i våran grupp och dom bölade ju HELA tiden -.- Höll på och bli galen. Trösta dom för att deras mål blev bortdömt och för att dom inte fick spela match. HALLELUJA!!!!!!!!!!
.
Nej ska inte klaga mer nu, det blir kanske bättre. Och nu ska jag ju iväg till min egna träning, najs<3

-.-

Helvetes jobbiga ungar. Så trött. Berättar mer när jag kommer hem, puss

Godnatt!

Nu har jag stekt pannkakor som jag ska ha med mig imorgon på jobbet. Börjar kvart i 8 (!!), måste alltså åka halv 8 och slutar fyra. Inte alls taggad, fyfan vad jag inte vill detta!
ja, jag älskar innebandy. men fan inte i detta sammanhang ;)

Veckans låt..

..When I look at you - Miley Cyrus
Den här låten är med i The last song & I absolutely love it! Den är mysig att spela på piano också.
Miley Cyrus – When I Look At You
.
Dessutom är hon gaaaalet snygg :D

:D

Idag är det sista dagen på mitt lov kan man säga. Imorgon börjar jag jobba och jag skulle helst bara vilja skita i det för jag ORKAR inte -.-' Men men, pengarna lockar.
Igår kväll var jag med Jennie och Linn, mycket skratt som vanligt:)! Jag uppdaterade igår men inläggen ville inte komma in...aja jag gjorde ändå ingenting speciellt på dagen.
Och igår la jag mig tidigt för att vakna tidigt. Gick ju sådär...somnade vid 2 och gick upp vid 12. Hejja.
.
Vädret suger så idag blir det en filmdag. YEY!
bild från balen

HAHA!!!

hittade en väääldigt rolig bild på annas facebook, martin ser VERKLIGEN ut att trivas i min famn...eller? ;)

Lite Harry Potter snack igen då, var ju ett tag sen sist.. ;)

Såg precis på HP 7 del 2. Nerladdad från thepiratebay. Ganska okej kvalité ändå, men inte som att se den i 3D på bio, fast det hade jag ju inte direkt räknat med. Tårarna rann i slutet igen, precis som första gången. Lovely.
så jävla sexig, ingen kan fan neka det
.
Nu ska jag fortsätta läsa 4an. Riktigt bra men lite seg start bara.
hur vacker som helst

Extremt random

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om. För idag har jag ju inte gjort någonting. Ikväll ska jag äta kebab. Gott.
.
Kan säga att jag börjar jobba på måndag. KUL -.- Inte alls taggad. Och om 1 ½ vecka börjar jag skolan. Spännande! Sen måste jag skaffa mig en ny innebandyklubba...
Slänger in en cool bild från Stockholm med bror.
och det här vore gott.
och det här med
och det här. skämtosido.
men DET HÄR skulle nog vara absolut godast.
TACK FÖR MIG!

Sjuk?

Idag är det lite grått ute. Samma med mig, känner mig nämligen inte helt frisk (vilket är synd eftersom jag skulle varit med Viktor idag men fick ställa in). Nu ska jag spela lite piano, ta några alvedon och koppla av. Kram på er!

Nostalgi!

Sett färdigt de 2 säsongerna med Eva & Adam och även filmen "Fyra födelsedagar och ett fiasko" NOSTALGI<3
Dessutom är Adam så jävla söt. Så här såg han ut då och så här ser han ut nu:
damn ;)


NU BLIR DET GLO HELA FÖRSTA SÄSONGEN MED JERSEY SHORE, VÄRDELÖST OCH UNDERBART PROGRAM!
ojojoj

00.46 - Nattinlägg

Mysig lunch/middag med tjejerna. Trötta och svettiga cyklade vi till träningen, 2 timmar fys och intervaller i fucking 30 grader sol. Inte alls mysigt och riktigt jobbigt. Men vi gjorde det iallafall och nu känns det bra.:)
räkchips, fetttttt gott
mina fina
mina fina igen

bild från i onsdags, matilda och sofiaaa
kingen walltin som går något ytterst misstänksamt med sin hand :o (lägg märke till glassburkarna, vi blev mucho sugna..)

Varmt och skönt!

Vädret är på topp och det är även jag. Om en timme kommer Sofia hit så cyklar vi till stan och träffar Aczel på Saigon, trevligt trevligt! Efter det cyklar vi till innebandyträningen, eller fysträningen. Hoppas ni får en bra dag, uppdaterar ikväll :)
tokbild på mina darlings

Kewwwllll kvell

Cyklade till stan, satte oss på en resturang och åt och pratade om allt möjligt. Vidare till donken för en glass, som senare blev två glassar, tre glassar, fyra glassar osv. Det var bara för att han som stod i kassan, JOHAN, gav oss extra mycket daim, chokladsås och ballerinafyllning. Duktiga Johan! Sedan cyklade vi och pumpade hojjen och sedan förbi Emma och sedan hem mot Hovsta. En mysig kväll. Träffade väldigt många bekanta också. Tog dock bara en suddig bild, äsch vadfan.
.
HAHA sen råkade jag nästan sparka ut en skål med mynt som en gubbe som spelade dragspel hade ställt PRECIIIS där jag gick, jävla tratt (a)

Mot stan!

Har ätit godaste maten och efterrätten. Farmor är bra på sånt.
Nu ska jag cykla till stan med Madde, Emma, Alex, Sofia huss och kanske Wille. Haha känner på mig att det kommer bli stelt som fan ;) Men men!!! Ha en fin kväll för det ska jag ha i detta underbara väder :D

Onsdag tralala!

Haha oj vad jag måste ha varit trött när jag skrev det där igår. Men det är väl delvis sant...jag förstår inte hur jag ska klara matte b och c. Men vadfan. Det är väl bara och ställa in sig på det. Men det är sååå svårt när man inte förstår själva tankesättet. Jag har aldrig förstått mig på t.ex ekvationer. Men...jag får väl bara ge mig fan på att jag ska klara det. ÅH vad jag inte gillar livet just nu -.-'

Idag fick jag erbjudandet att hänga med Alex Walltin, Madde Nohrborg och Emma Oskarsson till Walltins sommarstuga. Hade varit skitkul, MEN...jag måste vara hemma för farmor & farfar kommer hit idag. Men ikväll så är jag med dom istället, blir nog lika kul ändå :D
.
NUUUUU laddar jag ner gamla roliga säsonger med t.ex Eva & Adam. ÅH LOVE IT :D
så små och söta!

01.23

Linn om Au pair:
Lätt att du borde göra det, skitkul ju!!!
Dessutom är Barcelona en jättefin stad :D<3
.
Svar: Jaaa, och jag har alltid velat åka till Spanien så vafan :D<3

Jag har fått nåt ryck. Jag vill inte börja på Thorén och gå ekonomi! VARFÖR VALDE JAG DET? För att jag vill bli mäklare, ja men vad fan om man knappt får godkänt på matte nationella så VARFÖR ska man gå ekonomi med matte a b c? Åh jag är så korkad. Jag vill gå Virginska och jag vill bli kock. Eller så vill jag gå Karro och jag vill spela piano. FAN SÅ KORKAT och välja Thorén. (jag hoppas det här bara är lite nattångest. allt är förhoppningsvis som vanligt imorgon...) GOD FUCKING NATT :((((

Au pair

Det är så att min mamma är på språkkurs i England i 2 veckor. Där hade hon mött en dam från Barcelona som hade erbjudit mig att komma och jobba som Au pair där. FATTA vad kul! Då får jag prata både engelska och spanska och dessutom få betalt! Sjukt! Jag vet inte när jag kommer göra det och ingenting är ju klart, annat än att hon erbjöd mig. Men får man en sån chans så borde man ta den, eller hur?
något i den här stilen ;)
(au pair=bor hos en annan familj och hjälper till med t.ex barnen och hushållet)

:'(

Har nog inte sagt det men idag var jag hos tandläkaren, bara för att spänna min tandställning (trodde jag..) Då fick jag veta detta:
För någon månad sen drog jag ut en tand och det kommer ingen ny, därför måste jag ha tandställning för att få igen gluggen. Idag berättade min tandläkare att det finns ett snabbare sätt nämligen....DU SKRUVAR FAST EN SKRUV I TANDKÖTTET OCH SÄTTER FAST FJÄDRAR SOM DU SEDAN SPÄNNER ÅT! Men för helvete man kan väl inte skruva i tandköttet??????? Även om jag kommer få bedövning (såklart) så är det ju helt galet? Nej. Jag vill inte. Jag vägrar. Men då kommer det ta längre tid att dra ihop gluggen, men jag menar..VEM FAN SKRUVAR I TANDKÖTTET?????? Det är ju absurt.



kommer typ bli såhär...

Mysigt!

Var somsagt med Ninis på stan och fikade. Satt och snackade i ett par timmar, väldigt trevligt. Dessutom är Nina fantastiskt rolig och bjuder verkligen på sig själv, underbar :D! Vi träffade också Tilda och Anna som jag inte sett på typ ett halvår, hoppas jag hamnar i samma klass som Tilda nu när vi börjar ettan :D
tisdagsfika

12.57

God förmiddag! Hur står det till? Med mig är det bara fint!! Jag ska ta och laga mig lite mat nu och sedan åker jag till stan, ett litet besök hos tandläkaren och efter det träffar jag Nina och förhoppningsvis Mikkis. Det blir kanon! Sedan måste jag hem och städa för imorgon kommer farmor & farfar på besök. Det blir kul! Bloggar senare, hejdå så länge!

when you need me most.

Sitter och gråter. Tittar nämligen på videos om Chris och hans fästmö Juliana. Alla har väl hört låten What are words? När Chris sjunger till Juliana. Titta på det här klippet: 
När Chris medverkade i Idol då han även berättar för juryn om sin fästmö.
Och det är så hemskt. Men ett mirakel att hon ens överlevde. Och hur fantastisk är inte Chris, som säger "what kind of guy would I be if I was to leave when she need me most?"

innan olyckan

efter olyckan
.
man kan verkligen se hans kärlek till henne. och det är så fint. det är därför jag gråter. kärlek är så kraftfullt. och jag hoppas att alla kan få känna den känslan någon gång i sitt liv.

OCH IDAG..

..ÄR DET FÖRSTA INNEBANDYTRÄNINGEN FÖR DENNA SÄSONG! OMG DET SKA BLI GRYMT. SÅ GRYMT!!!!!!!!

Härliga måndag..

Idag är det STRÅLANDE väder! Hur varmt som helst och bara några få vita fluffiga moln. Gött! Men nej, jag har inte varit och badat. Har varit på stan med Linn och Jennie istället, trevligt!!!! Nu ska jag äta mat :D

Fan

Skulle ju sova. Men fastnade vid facebook för att snacka med 3 rara pojkar. Gud vad cool jag är som pratar med 3 rara pojkar samtidigt. Skämtosido ;) Men dom är sociala. Och jag kommer vakna 4 på eftermiddagen imorgon. Haha lame. Godnatt. Vi försöker igen.

Idag:

..Fyller Harry Potter år. Ja, förra veckan fyllde Daniel Radcliffe år men idag är det Harry som fyller (alltså i filmerna och böckerna då hehe)
SÅ SJUKT att jag har koll på det. Inte okej...
.
Nyss såg jag filmen Min låtsasfru. Faktiskt riktigt rolig film, en gång skrattade jag så jag grät. Det var ett sådant natthumor-moment ;)
Nu måste jag sova. Godnatt på er mina sköna!

RSS 2.0