WIIIEE

NU DRAR JAG TILL SUMMERBURST!!!!!!!!!!!!! :D Hörs på söndag!

BAL

Igår var det bal på slottet för mina fina kamrater!
Dagen började med att jag hängde med Emma och fixade håret + lunchade. Hon blev superfiiiiiin!
 
 
Sedan drog vi hem till henne och förberedde lite inför alla fina som skulle komma på lite mingel. Åt tårta hehe eftersom att hennes padre fyllde år.
 
 
Här kommer lite mingelbilder från kvällen. Har snott lite från olika fb och sådär :$ Bilderna från minglet hos Emma kommer en annan dag då jag fotade med Fias kamera.
ÅH <3 ÄNGLAR!!!!
 
Efter detta drog jag och Aczel på värsta spontanfin-middagen på Kolgrillen! Jättemysigt!
Så gött!!!!!!!!!!!!
 
Jag drog hem, kollade på film och söp hahah största tönten som finns. Drog till Strömpis där det sög, så vi drog vidare till Ritz där det ägde! De vet du uppträdde och det var värsta draget! TJOHO:D
 

.

 
 

Senaste dagarna

I fredags gjorde jag ingenting. I lördags jobbade jag, sedan permanentade Aczel mitt hår och det blev som vanligt superbra! Efter det kom Kapple och hämtade mig och vi drog till Johanna i laget med några andra tjejer från laget. Förade och hade det mysigt, och efter det bar det av mot Strömpis. Kvällen var typ sämst i allmänhet, men jag är ju inte världens roligaste människa heller haha. Skulle nog stannat hemma hela helgen lång. 

Jag och bästa Kapple

Haha så jävla snygg är jag.
 
 
Mamma bakar tusen olika kakor till studenten, och jag får vara provsmakare. Inte alls illa! Nytt recept på hallongrottor och det blev asgott.

Hahaha så kommer hon med en bigmama tallrik och ba "varsågooood" :D 
 
 
Nu har jag även börjat på kinkybok del tre, aka Femtio nyanser av frihet. Den är superbra!!!
 
 
Igår åt jag middag tillsammans med min goda vän Matilda, en sallad på La bagge :D Sedan kollade jag när hon och bästa Emma hade sångföreställning. Kul att de ska vara så JÄVLA begåvade och talangfulla och själv spricker glaset bara jag nynnar haha.

Matilda
Och Emma!
Och alla andra begåvade sångare på Kulturskolan!

fuck

Två riktiga skitdagar!!!!!! Usch livet är inte alls roligt nu. Fått massa rehabövningar, men det är hemskt att genomföra dem (eller ah försöka genomföra dem) för det gör såååååååååååååå ont. Kan man inte bara bli bra på en gång!?
Längtar till fredag för då är det Summerburst som gäller. Behöver verkligen omringa mig själv av människor som får mig att må bra, istället för människor som suger ur energin ur min redan så svaga kropp. 

damp

Okeeeej.....45 fler sidvisningar på bloggen idag än igår?! Herregud lugn kära vänner, jag ska blogga ;););)

Meeeen inte nu, för nu ska jag sova. Eller läsa en bok. Eller äta kakor. Lutar mest mot att sova med en kaka i munnen. Puss

Ge mig




Kaos i hjärnan

Denna dag har jag hunnit med att vara sprudlande glad, fruktansvärt ledsen och cp-arg, sådär så man kokar inombords....
10.46 är klockan. Shit hur ska denna dag sluta?

TJOHOOOOOOOOO

JAG HAR KLARAT MIG IGENOM DENNA VECKA!!!!!!! JAG VET INTE HUR. JAG VET VERKLIGEN INTE HUR. MEN HÄR ÄR JAG. FÄRDIG MED GYMNASIET!!!! Kanske kommer få någon extrauppgift i filosofi, men vem fan bryr sig?! TJOHOOOO.
 
Måndag och tisdag gick hyfsat, och det var skitkul att se på dansföreställningen! Åkte hem och pluggade lite matte, men insåg sedan att jag ändå inte skulle lära mig något nytt, så jag gick och la mig.
Haha glömde mina jeans så fick ta ett par fula brallor som var 3 strl för stora...
Onsdag: mattenationella bör vi inte prata om haha. Gick verkligen dåligt. Men jag orkar inte tänka på det nu. Bara jag blir godkänd!!!! Åkte hem och pluggade. Blev klar med sista svenska och sista engelskauppgiften. Stod även i köket och bakade hallongrottor till klassen. 

Torsdag: Gofika på sista svensklektionen. Hanna hade muffins och jag hade hallongrottor och olika kakor. Det blev väldigt uppskattat! Jag bestämde mig även för att läsa mitt examenstal. Mina fina vänner uppmuntrade mig, så det blev faktiskt så att jag började läsa. Först av alla inför hela klassen, sittandes på en stol HELT jävla naked. Grät mig igenom halva talet, och när jag tittar upp så ser jag ca halva klassen sitta och gråta. Hur rörd blev man inte då?! Gråtfest deluxe. Fick även detta av min svensklärare nyss. Asså dör
Gråter ännu mer. Fyfan
 
Alla hade så fina tal!!!!!!!!!! Tur att man inte hade mascara ;) 
Sedan drog några i klassen till Java för att äta, och sen drog jag hem och hämtade jobbsaker och drog till mcd och jobbade. Stressigaste gången sedan jag började där, helt kaos var det. Men jag klarade det. Nu sitter jag och äter kycklingsallad och dricker vatten, har typ vätskebrist efter denna dag(?!)
 
 
Imorgon ska jag göra ETT SISTA FÖRSÖK att bli bra i ryggen. Ska till en osteopat. Vet knappt själv vad dom gör. Men jag måste testa, och spendera ännu mer pengar. One last try. 7.00, jajamen-.- 
Sedan har jag sista engelskalektionen :(((((((((((( Och sen ska jag jobba. Suck. 
 
 

SHIT

Stressens jävla morsa hela denna vecka lång!!!!!!!!! Hejdå

Helvetesvecka, men sen jävlar!

Helvetesveckan är inledd! 
Idag: har haft hemprov i filosofi och lyckats bli klar, inlämning imorgon. Har även jobbat.
Tis: börjar dagen 8.00 med muntliga nationella i matematik, sedan ska jag plugga psykologi med Ellen. Jobb på kvällen, sen kolla dansföreställning med Linn.
Ons: skriftliga matte nationella mellan 8-12, sedan psykologiseminarium. Examenstalet i svenska ska in samma dag.
Torsdag: sista svenskalektionen :''''(((((((, sen jobb på mcd på eftermiddagen.
Fredag: sista engelskalektionen :''''((((((( då min sista engelskauppgift ever ska in....bitterljuvt.
Sen ska jag även skicka in en komplettering på gymnasiearbetet. Blöööh. Och på lördag ska jag jobba.
 
MEN SEN HAR JAG INGA FLER UPPGIFTER PÅ GYMNASIET!!!!!!!! JAG ÄR ALLTSÅ KLAR MED GYMNASIET OM NÅGRA DAGAR!!!!!!!!!! Och jag kan nästan svära på att ingen har slitit lika mycket som jag har gjort detta år. Ettan och tvåan, fine sket i det mesta och skolkade flertal gånger i veckan. Men detta år har jag krigat gärnet och har höjt mer än hälften av mina betyg. Är så nöjd. Jag är så himla värd detta!!!!!!!! 
 
Så då är det bara roliga saker kvar!!!! Balen nästa onsdag, och sen på fredag nästa vecka drar vi till Summerburst! Hur jävla fett är inte det?! Sen är det två studentveckor och sedan är jag FRI :D 
 
 




tre ganska fantastiskt fula bilder på mig och bästa vännerna från ettan! TJOHOOO <3
 

min helg!

I fredags var jag somsagt hemma från skolan. Sen åkte jag och jobbade med Madeleine. Efter jobbet drog vi på födelsedagsfirande för Matilda och Glenn. Massa mys och godaste maten: grillat! Vädret blev äntligen bättre. Så himla nice!!!!!!!
Drog till Satin där jag kände mig som en superstar då alla mina kompisar var där. Satt inte still en sekund för det fanns så många härliga människor att träffa! Grymt rolig kväll! 

Lite kött :))))
Hela gänget :D
 
 
I lördags var jag hemma och pluggade. En promenad i solen, en portion kycklingsallad + fyra avsnitt Glee och 20 minuters intervaller följt av 15 minuters motionscyklande hann jag också med, tjohooo :D 

Gott!!!
HAHAH var väldigt livliga diskussioner på twitter hur jag hade tagit denna bild. Så NEJ det är inte mina trosor-.- och det är inte mitt ben/rumpa utan det är min axel!!!! Vänd på huvvet :D 
 
På kvällen åt jag och mamma grillat, och sen drog jag till Stora Örebro med Aczel och Bea. Hade drinkkväll vilket ägde. Träffade fina Marthina också vilket var trevligt! 
Gick förbi Satin också och träffade lite vänner där, men det var alldeles för mycket jobbiga människor där så jag bestämde mig för att dra hem. Mötte Anna och Karro på vägen till bussen så tog en burgare på BK med dom, och fick skjuts hem av Karro och hennes boyfriend. Så snällt<3!! 
 
 
 

Bajs

Min torsdag bestod av onyttigt, massor av filmer och ett täcke följt av ett försök till ett skivstångspass som bara slutade i tårar. 
Och ja, jag stannade hemma från skolan. Det tänker jag göra imorgon också. Sådeså. 






Mums

Efter ett tufft jobbpass på mcd myser jag och mamma med detta:



Felide-pide

En supermys kväll med bästa Felide! Jordgubbar, grädde, choklad och sol. Vilken kombo!
Busis


Imorgon ska jag jobba på mcd och plugga ska jag nog också göra eftersom att jag känner att det är lite panik med allt som är kvar. En jävla månad idag, men mindre än två veckor till betygen sätts. Shuuu vad sköj

Måndagslyx

Jag, Emma, Julia och Louise bestämde oss för att en bakad på Java var mer betydelsefullt än oxpytt med rödbetor 
Så jävla götttttttttt

Wie

Hade en bra lördag med massa gott och bra Eurovision!
Tacopaaaaj





Är som vanligt jävligt grymt på detta haha..;)

På söndagen besökte vi Alexandras mormor för trerätters. Asgott! Efterrätten var en klass för sig. Lime/ananasglass (typ) med rostad kokos på. 
Mmh


.

JÄVLA FUCKING IDIOTJÄVEL VAD JAG ÄR TRÖTT PÅ DET HÄR

I torsdags



Hade sushi och subway-dejt i skolan med mina kära vänner. Grymt gott!!

Saknar så mkt

Igår kollade jag på bästa Emma och Sannas dansföreställning. Alltid lika bra, mina bruds!!!<3



Emma och Eminas dans


Tack för en grym föreställning tjejer!!!

Helvetesvecka

Heeeej!
Denna vecka har varit åt helvete mycket. Jobbat på mcd 2 dagar, riktigt kul, men är NOOB än så länge hehe. 
Har även pluggat röven av mig!! Standard. Betyg sätts om tre veckor, och här sitter jag med cirka 6 megauppgifter kvar. 
Denna vecka har jag bockat av engelskaprov, psykologiseminarium, UF-kursen, svenska nationella som jag överlevde med bravur!!!! Imorgon är det opponering på gymnasiearbetet. Ska bli skönt att bli av med skiten. 

Just nu har jag matte som är hur kul som helst :):):) 
Logiskt som alltid.

Imorgon är jag ledig till kl 13, då det är opponering. Sen ska jag och Alexander jobba, och sen ska jag se Emma och Sannas dansföreställning :D
Lördag är det jobb som gäller och sen ska jag, Alexandra och hennes sis ha melodifestivalenkväll. Heja Sanna!!!!! 
Jag just nu (med en Julia i bakgrunden)

Juste!!!! Fick tid på magnetröntgen, den 12 juni :):):) Ska ringa och fråga om jag kan få skjuta upp det några dagar. Studentvecka för fan! Då har jag ingen lust att ligga i ett rör i en timme och missa allt kul. Men har de bara den tiden så tar jag självklart den. Trött på all väntan. 

Ye

Mina senaste dagar i bilder








.

Det enda bra från denna skitfilm




ASSÅ

Hahahaha seriöst!? Det har gått tre fucking dagar. Har någon snott min mobil och laddat ner filmer elr vad fan är det frågan om?!




Ska fanimej vara utan internet framtill Summerburst. Behöver ändå plugga-.-

Usch

Sömnlösa nätter. Försöker pigga upp mig själv med te med tre liter socker i + massa kakor på jobbet. 



Nattankar

Ligger vaken och klockan är halv tre. Varför sover jag inte?! De senaste dagarna har jag varit helt slut i kropp och själ. Äter nå jävla medicin för ryggen som snarare tycks bli sämre. Är så trött!!!! Men just nu strålar det i hela jävla ryggraden så det går inte att somna. Åhhhh är så trött på detta. Äckliga vårdcentralen som jag hatar mer än allt, dom har knappast hjälpt mig utan bara varit så himla otrevliga. "Har du tagit några värktabletter?" Är första frågan jag får där. Haha. Ärligt? Jag har haft ont sen i augusti. Värktabletter har varit min vän varenda match. 

Paniken att inse att kukläkaren skickat mig på fel röntgen. FEL RÖNTGEN?! Hur fan kan han göra det?!?! Tog mig en månad att få ett resultat som inte visade NÅGONTING!!!! Tar mig ytterligare 1-2 månader att få tid på magnetröntgen. Tar mig ytterligare några veckor att få provsvar därifrån. Helt seriöst, detta är fan inte okej. 

Har finaste vännerna som gör allt de kan för att stötta mig. Men det enda jag vill är att träna. Jag vill inte vänta mer. Men jag måste, för exakt allt gör ont. Klarar inte av att knyta mina skor utan att antingen ryggen, benet eller nacken strålar. 

Det är inte synd om mig. Det är det verkligen inte. Men jag kan inte undgå att undra över varför just jag drabbats. 

Hihi

Igår var jag ute på la kroga och dansade jao. Det var kul, men lite väl mycket folk. Roligare innan när tjejgänget åt pizza ihop och förade. Bästisarna!!! 

Idag belönade jag mig själv med hemmakväll, sista säsongen av gg och en Loka crush! Min nya favoritdricka:D

Senare idag ska mamma leda skivstångspass för laget, och jag kan ju fortfarande inte träna så jag får titta på. Tre månader sen. Hemskt. 

Stackars mamma blev påkörd häromdagen med bilen så den blev helt kvaddad. Hon hade sån jävla tur att fronta med ett räcke och inte bilarna i motsatt körbana. Usch så jävla obehagligt att tänka på vad som hade hänt då...
Fick iaf en fin lånebil som både jag och katten älskar :D
Haha där sitter han bra

RSS 2.0