Helg!







Spelade min absolut sämsta match för i år idag. Ingenting fungerade....men jag lyckades ändå göra en snygg assist, och vi vann matchen med 8-4. Tjoho!!!
Efteråt spelade Örebro match, som dom vann också. :D

Nu ska jag njuta sista timmarna med mitt hjärta :)<3 
Sen USAAAAAAAA

Torsdag

Hade så mysigt och roligt med Felide!!!! Vi fikade och gosade med kattungen<3333 vi pratade gamla minnen och hon filmade när jag försökte gå i klackar haha.......sedan spelade vi kort, och som vanligt briljerar man ;) haha elr...




Mysonsdag

Mysig dag igår med evelinafina! Vi fikade på riktigt goda, kryddiga pepparkakor och även en smarrig äppelkaka. Drack te och gosade med hundarna. Promenerade i naturen, lyssnade på Adele (som har en ny låt som är himmelsk! "Hello" heter den. Toppar spotifylistan! Lyssna nu) 
Vi gosade även med två katter och två fina barn. Tacos till lunch, mmmhh. 
Sedan skjutsade hon mig till Lundby och jag åkte mot staden för några ärenden, sen drog jag hem. 

Vidare mot teoriträning, och sen match. Örebro mötte Visby. En kul match som slutade 7-7👍 



Veckans planering

Okej bion var inte alls bra. Se den inte :( tråkig, förutsägbar, långsam. 
Men vi hade trevligt iallafall! Lite krångel med maten. Tacobar var stängt, så då gick vi till Jensens. Där blev vi behandlade som luft, så efter 20 minuters väntan på att ens få beställa nåt att dricka så gick vi därifrån. Vi drog till pitchers där personalen direkt visade oss till ett bord, och 5 minuter senare stod mat och vatten på bordet. SERVICE!!😍

I måndags tränade jag innebandy, kulit! Igår tränade jag på Friskis, också kulit! Idag ska jag träffa Aczel, det passade bättre idag än igår. Ska hem till henne och förhoppningsvis gosa med lite katter och hundar och bäbisar❤️ 

På söndag åker jag till Stockholm, bor en natt på hotell och åker måndag morgon till USA! Längtar efter Emma, mina kusiner, Bea och Hanna och ett nytt land som jag alltid drömt om att åka till. Ska bli riktigt jäkla kul! :D

Imorgon ska jag träffa Felide, och efter det träna innebandy. Efter träningen kommer Adam hit, äntligen! Känns som om det var fett längesen vi sågs, men det var bara 2 veckor sedan. Ska bli mys!!! :D 
Liten bucketlist till new york!
och min goda och enkla middag igår: grillad kyckling och baguetter! 

Biosöndag

Oj vad dålig jag är på att skriva!

I torsdags vikarierade jag. Det gick bra, även fast några lektioner var katastrof hehe. I fredags kom bästa Aczel till staden!! Vi åt mat hemma hos mig och förade lite innan vi drog till Ritz och såg Petter! Mycket folk och bra stämning, så det blev en lyckad kväll! Vi åt några burgare på Mcd, och jag hoppade på bussen hem. Jag får träffa tösen redan på tisdag igen, lucky me!!

Igår var jag mest hemma bortsett från några snabba ärenden med mamma på Chilli och Rusta. Korv på Ikea också haha, och Saigon till kvällsmat framför Så mycket bättre. Älskar det programmet!!! 

Idag har jag inte gjort något vettigt haha, men just nu är jag påväg till stan. Ska äta mat med karro, och sen ska vi av någon dum anledning se Paranormal Activity 5 i 3D på bio...... Haha. 
Hörs efter det..kanske ;)
Mössa för kylans skull (och för att hålla håret på plats!)

Slit

Igår och idag har jag rensat massor på mitt rum. Har börjat lägga ner saker i en flyttkartong. Spännande är det!!! :) 

Har även panerat fisk med chiafrön istället för ströbröd. Förvånansvärt gott! Jag har även hittat massa roliga anteckningar i mina lådor, och tusen gamla mobiltelefoner. Tänk så mycket trams som man har sparat!

Hahaha denna lapp?! 

Jag har även lagt ut min kamera för försäljning på Blocket. 3000kr för kamera, minneskort, kartong, laddare och halsrem + kameraväska värde 500kr. Är nån sugen så hojta till! Den är i väldigt bra skick :) 



Matchglädje

Igår vann vi i div3 med 6-4 mot ÖSK! Säsongens skönaste vinst!!! Vi var endast 9 st utespelare, så jobbigt alltså. Men det lönade sig med vårt hårda slit!

Vidare mot div1 som vann med 4-3 över Hagfors! Säsongens första vinst! Såååå duktiga var dom. Riktig laginsats. Grymt att ta igen 1-3 underläge. Wow!



Disco disco

Anders Bagge var full som fan, och kvällen var perfekt på alla vis! Skitrolig förfest, och sen vidare mot stadshotellet (min nya krog i Eksjö!) där vi dansade och hade oss kvällen lång. Blev lite efterfest med kebab och resorb hähä, för klockan 8.00 dagen efter hade jag en buss att passa. Som alltid är det hemskt jobbigt att säga hejdå..men vi ska ju snart spendera vareviga dag ihop❤️ mindre än två månader kvar..! 



Fin vecka








Har fått en fin jävla gädda, sovit i Adams stuga och fått besök av en kisse. Har även umgåtts med favoriterna som jag önskar att jag träffade mer ofta. Ikväll ska vi dansa med Anders bagge. Puss vill inte hem

Tårtkalas

Gjort "finfin" tårta till mig och Adam, haha den var iallafall god! ;)
Nu: vidare mot Mjölby och Eksjö 👍



Bra olli!

I lördags kom Adamski hit, och min bror och hans familj också. Vi åt lax och äppelpaj.
Igår spelade jag match, och jag hade varit sååå nervös i flera veckor med vetskap om att Adam skulle titta, meeeen jag gjorde 9 poäng och vi vann med 19-0!!!! Haha yesss! 
Rekordet mitt är 10 mål på en match, så nästan att man slog det. Gick iallafall upp på första plats i poängligan, och det är inte fy skam! :D

Hahah Frida i mitt lag smygfotade

Så ja. Jag kan ju inte vara annat än nöjd. Ett minus är ju att jag drog upp min ljumske IGEN..jag som kunde träna skivstång utan problem i onsdags. Men men. Nästan värt det när man får göra sådär mycket poäng. Klapp på axeln, olli :)

Friday

Har tränat skivstång för första gången på över ett år. Det gick förvånansvärt bra!! Har livets träningsvärk, men det är gött. 
Igår rensade jag på mitt rum och sorterade kläder som jag ska skänka till röda korset. Dom behöver det mycket mer än jag, som har massor som bara ligger i mina lådor :) 

Idag är det fredag!! Tjoho!!! Jag ska rensa lite till och sen blir det myskväll med mamsen. 
På söndag är det match och jag är jävligt nervös. Snälla Gud, låt min ljumske klara sig bra!!!
Kom och heja! 11 i idrottshuset. 

Nyss blev det pannkakor till brunch. Gjorde med cocosmjölk istället för vanlig, blev jävligt gött! 
Så fin hehe

Hatdag

Har idag, i flera timmar, försökt borsta ut mina dreads. Det har gått åt helvete!! Ca 4 st på en timme..... Buuuu vill ba knäppa med fingrarna och ha rakt hår nuuuuuuu. 
Plattade dom enstaka slingorna jag kunde. Haha kommer se ut som en häxa imorgon när jag ska vikariera..



Bröder





Älskade unge

Idag kollade jag när mitt lag spelade match. Vinst med 4-3 över IBF Örebro! Jävligt skönt då matchen var superjämn. Tackar vår målvakt Natalie för vinsten!!! Hon räddade matchen. 

Har gosat med min brorson också. Slående gosig och nyfiken unge. Fin!!!!




Lagfest

I lördags var det tävlingar med innebandylaget och lagfest på kvällen! Bästa!




Favorit i repris




Mix

Min dag har bestått av sol, glädje, frustration, irritation, stress, ångest, lycka, spänning och lite hopplöshet. Mycket på en gång alltså!

Fick dela kvällen med fina Kapple. Bästa denna vecka!!





Tråk

HAR HAFT VÄRLDENS TRÅKIGASTE DAG!!!!!!!!! 

RSS 2.0