Igår kväll

Billiga cider och billig absolut vodkish gjorde kvällen skön!! Dock massa drama, men det tillhör väl ett tjejgäng på 11 pers?


11.34

Igår åt vi supergod grekisk mat med massa tzatsiki <3333 Sen drog vi ut, även fast det var lite otaggat. Jag och emma drog dock hem vid typ ett. Köpte chips och cola och chillade på rummet haha hej mormor.... Känner att jag inte riktigt är den personen som kommer vinna vår tävling.


Livet


Älskade vänner

Rhodos levererar sjukt varmt väder, värre än Thailand!!! Mina brudar är bäst och hotellet har bra frulle, så jag är nöjd!!!

https://cdn3.cdnme.se/1682052/6-3/pic_51f657ea9606ee1cc34162ce.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1682052/6-3/pic_51f6588f9606ee1c87de2313.jpg" class="image">


hej igen

Sorry att jag är så fruktansvärt seg.
I tisdags var jag med Linn och tränade, i onsdags var jag med Aczel och tränade och i torsdags var jag också med Aczel och sen tränade vi igen. Dock var jag sämst i världen och skadad i hela kroppen, tur att jag åker imorgon och får vila min kropp som är lite överansträngd. 
 
Igår var jag och några brudar hemma hos Emmie och åt tacos och förade. Drog till Frimis där det var galet roligt plus massa härliga människor. Lite tappade körkort hit och dit som sedan hittades av bästa Linn haha<3 Somnade, eller snarare däckade, vid ca 4 och vaknade och mådde bra, lycklig och sängen var för första gången på flera veckor varm! :') 
Idag har jag sovit och sovit och sovit. Vid sju skjutsade jag min moder på partaj och jag drog och bowlade med Emma och några sköna grabbs. Kung som man är går man och vinner ;) Nu ska jag packa det sista. RHODOS IMORGON FÖR HELSKOTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Resfeber :D
HAHA vem är detta!?
Viktigt att ha med till rhoddan, vit utan snö!
Emma och Jesper briljerar!
Hittade äntligen dessa två cola som jag letat efter. Om någon hittar Olivia - säg till! :D
Haha stängde även in kattjäveln i rummet för var desperat efter gos, men han bara jamade och klöste på dörren så jag släppte ut honom -.- VILLE KÄNNA MIG LITE ÄLSKAD OKEJ!?
 
 
 

love ya

Igår hade jag en sjukt mysig kväll på Tacobar med Annis och Karro. Åt god mat och drack goda drinkar i solen. Behövde verkligen en sådan kväll med dessa babes. <3
 
 
 

Suck

Igår var en dag med blandade känslor. Den slutade dock bra då jag träffade mina badassbrudar en stund. Somnade typ...aldrig. Drygt. Tur att jag är ledig idag.


OBS inlägg om sport

Har inte så mycket att skriva då jag jobbar från 8-15 varje dag. Dock hinner jag träna, vilket är väldigt viktigt tycker jag!! I onsdags hade vi ett crossfit-pass med en ledare från Njoy, jobbigt men kul! I torsdags gymmade jag ca två timmar, slog mitt rekord i både brutalbänk och benpress, SCORE! Dock en bit kvar. Roligt var det iallafall! Sedan tränade mitt lag skivstång, och jag snackade med min coach som kom med glada nyheter som gjorde mig motiverad att träna ännu hårdare. Kan dock inte berätta vad än, det tar vi en annan gång hehe. Igår var jag ute och sprang på eget initiativ. Tänker ej låta mina benhinnor ta över, så jag körde på i hettan, och vem kliver ur sin bil precis när jag springer förbi? Jo min tränare hahah hur perfekt var inte det??? Ska försöka springa mer ofta. Idag ska jag dock vila. Ska bli skönt faktiskt:) Nu:
jobb! puss


Oh my

Igår: jobb och träning med linn! Saknade mina tjejer så mycket, och igår kväll fick jag äntligen träffa dom! Vi hade knytis med pizza och snackade om Rhodos, typ 10 dagar kvar!!!!! En välbehövlig kväll. Sedan när jag kom hem så stod det en bukett rosor i mitt hem. Såå fina!


Hej

I söndags bjöd Emma mig på fett god mat och vi gosade på hennes altan med en kopp te, hur mysigt som helst! I måndags jobbade jag och sedan träffade jag Kevin finally, plus massa andra sköna grabbs. En mysig och lite kaosartad kväll, men det är standard haha. :*


Random

Randombilder! God frukt, ett sött sms, barn igen på nytt med masa bubblor, och gott fika på jobbet (som jag helt ärligt inte åt NÅT av...men det vattnades)


En bra kväll - till slut

Magen blev ej bättre så blev tvungen att åka till akuten. Linn och Jennie + jennies pappa som skjutsade oss (hur snällt som helst med tanke på att jag hade panik och mina föräldrar befann sig i Dalarna..) Men när vi kom dit bemöttes vi av en sån fruktansvärt respektlös sköterska att jag tänkte bara "vi skiter i detta" så vi åkte till Linn, folk kom dit, vi åt god mat och god efterrätt och sedan partade vi, drog till Frimis och hade så sjuuuukt kul!! Hoppas de andra 3 tjejerna som var med var lika nöjda med sin krogendebut som linnsan verkade :') Sen att jag träffade en person från högstadiet som jag knappt kände igen gjorde hela situationen så komisk!!! Dör hahaha! Men hade en sjukt bra kväll, helt gratis också, och det var värt att hänga med, även fast jag har ont även idag. Ska ringa imorgon och försöka få tala med någon vettig människa.


Lördag 15.58

Igår var Emma världens gulligaste och ringde och fråga om jag skulle med henne och Filip och spela minigolf :') Tyvärr kunde jag inte, men hon bjöd mig på middag på söndag istället, alltså imorgon. WIIIEE! Fast just nu känner jag inte för att jubla....igår kväll fick jag världens värk i magen och kunde inte sova på hela natten. Gick upp tidigt men kunde knappt stå rakt för hade sååå ont. Fick ej i mig någon frukost utan åkte på tom mage till jobbet. Där tvingade dom i mig mat och värktabletter, vilket hjälpte typ en timme. Plågade mig igenom dagen och nu ligger jag i sängen och vilar. Måste gå över, ska vara hos Linn om två timmar....:'( Har bara haft såhär ont 2 ggr tidigare i mitt liv, dock gick det över på några timmar. Så ja. Jag får helt enkelt bara vänta...håll tummarna!!!!


(Detta skulle upp igår, fredag)

Jobbet gick bra, förutom att jag måste köpa mig ett par rejäla skor. Foppa-tofflor är inte det bästa....efter jobbet åkte jag somsagt till Linn. Vi åt god frukt i solen och bakade cheesecake. Efter ett tag kom Aczel också och vi bakade cheesecake nr2. Sen blev vi barn på nytt och blåste såpbubblor haha:') Chillade och snackade om allt möjligt, gjorde en ny spellista till imorgon då det är födelsedagsfirande och sedan Frimis! Minns inte när jag var ute sist men tror att det var skolavslutningen. Då är det verkligen dags igen! Men nu måste jag sova för jag ska för tusan jobba imorgon 8. Godnatt änglar!


Skjut mig. Eller ah typ så känner jag

Jobbet idag gick bra! Tränade litelite skivstång, men önskar att jag hade låtit bli för trots att jag struntade i nästan alla benövningar har jag så fruktansvärt ont nu, vill gråta och hålla om någon + Träffade aldrig tjejerna (buhuuu) för jag tackade ja till jobb imorgon igen kl 8. Hatar att avboka, men hade varit så trött så ingen hade tyckt jag varit rolig. Imorgon jobbar jag till 15, och efter det ska jag på stan med bror och sedan hjälpa Linn att baka tills på lördag då vi ska fira henne. Ser fram emot det!


Har redan vunnit detta ändlösa lopp

Igår kom mami och papi hem från Thailand, bruna och med nya starbuckslinnen till mig. Tackarrrr!!! Farmor och farfar åkte hem och jag åkte och tränade. Gick helt ok och fick även beröm av vår absolut bäst tränade spelare emma, hur glad blev jag inte då! Vaknade imorse med två (!!) bultande benhinnor haha har ju bara inflammation i ena?! Men trots det åkte jag och genomförde en halvbra träning. Min tränare är så söt dessutom, som tycker jag är duktig som kommer dit trots att jag inte kan prestera lika bra som de andra. Så denna vecka har börjat bra med beröm, keep on ge mig luft!!!!!! Heheheh driver (inte.) Tidigare på dagen var jag med Linn och tittade på musikuppträdande, mys! Sedan gick vi lite på stan. Shoppade nada. :DDDD Imorgon skulle jag träffat Kevin, men blev tillfrågad jobb och bitch som jag är tackade jag ja. Han surar, men jag behöver cash okej?? $$$$ På kvällen ska jag kanske köra skivstång och efteråt myskväll med bästa badass hos Marthina <3


.

So am I wrong for thinking that we could be something for real?
Now am I wrong for trying to reach the things that I can't see?
But that's just how I feel, that's just how I feel
That's just how I feel trying to reach the things that I can't see
 

.

när man ser att det blöder, ja det är först då det gör ont. 

Älskar dessa sommarnätter

Har faktiskt hunnit mycket denna helg, trots att jag inte varit pigg och kry. Har hunnit med en mysig dag med en bästa kompis, har råkat köra bil med bubbel i magen (omg) och har sovit alldeles för få timmar för mitt eget bästa. Har även varit med bästa nr 2 på loppis och auktion, ätit god mat, känt mycket kärlek, bakat, sett en sjukt spännande wimbledonfinal, åkt till Nora och ätit deras goda glass, haft picknick i Stadsparken med två olika umgängen och så har jag tränat trots att min kropp sagt ifrån. Idag tränade jag så mycket att jag inte tror att jag kommer kunna resa mig ur sängen imorgon, inte ens lyfta min telefon. Men det kan ju vara skönt det!!!! Kom iallafall nyss hem från Stadsparken med Alex, Aczel, Madde och Patrik. Vi spelade sånt där boul, bol, hur fan stavas det? När man kastar kulor. Haha aldrig skrattat så mycket!!!!!! Åt även Saigon och annat gott. Sen skildes vi åt i typ varsin bil haha miljövänligt och raceade hemåt. En perfekt helg!!!!!! Älskar allt och alla.


Städdag

Det enda vettiga jag gjorde igår var att damma, dammsuga, byta sängkläder och rensa bland mina underkläder. Seriöst jag hade fan saker i strl 146-152....och bhar i 65A haha! Så nu har jag delat upp allt i olika grupper, såsom fintrosor fultrosor och sånt med prislappen kvar haha suck. Men det blev rätt bra! Slängde ungefär hälften så nu måste jag shoppaaaaaa


Två bilder

I söndags spenderade jag dagen i solen med massa gott att äta. Sedan tränade jag lite smått sådär. Igår var jag på stan med bästa tjejerna och åt god sallad + lite shopping. Sedan tränade jag igen och efter det var jag med Karro. Åt supergod mat och såg en bra film! Imorse gjorde hon scones åt mig eftersom att hon är så jävla snäll!!! Sedan åkte jag på träning med laget och nu ligger jag och har svinont i benhinnorna så ska nog bara dö :))))


Träningsvärk

Helt mör i kroppen. Behöver vila :( suck


Min helg

Mina dagar består nästan bara av sömn och träning....men träffade iallafall några saknade vänner i fredags en snabbis. I lördags jobbade jag och efter det åkte jag till Kumla och sprang i kvarntorpshögen igen. Mina beeeen :( Idag har jag haft en mysig dag i det fina vädret. Har till och med solat!! Sedan tränade jag lite trots att det var vilodag, men bara lite armar och mage. Imorgon ska jag på stan med bästa brudarna, sedan gymma och på kvällen kanske träffa watte. Kram!


RSS 2.0