Spain

JUSTE! I lördags bokade jag och Adam en resa till Fuerteventura över jul!!! Åtta dagar all inclusive, med sol och fina stränder. Orkar inte kylan alltså, utan tar från mitt sparkonto och drar iväg. Skulle vara hemma i år, men när jag inte varit hemma på så många år under julen så kändes det rätt att dra igen.
Det blir dessutom min och Adams tredje julafton utomlands tillsammans. Love it❤️


Snart helg

Veckorna går så fort, och imorgon är det fredag igen!! Sjukt!! Dock har denna dagen varit sämst. Jobbat 9-18 och haft sprängande huvudvärk i flera timmar på eftermiddagen. Bråkade med en jobbig unge i 20 minuter om ett par överdragsbyxor. Jag vann till slut, efter en svettig kamp (mentalt!) Haha fan alltså.

Men imorgon slutar jag 15.30 och ska hem och bara njuta av solen, som man inte har sett på typ 2 veckor (läs två år haha). På kvällen är det nån spelning med lokala band som jag lovat Adam att följa med på. Tur att man är en snäll flickvän och ställer upp.

Nu ska vi laga kyckling med pesto och tomater, och efter det vika tvätten som just nu hänger på tork. Adios!!!

Btw min kamera har slutat fungera..så blir tråkiga bilder. Måste nog lämna in den på lagning. Stör mig på min spruckna skärm. Har haft den så i ett år nu!!


Wiho

Matchen slutade 5-5, och vi gjorde mål när det var EN SEKUND kvar av sista perioden!!!!!! Alltså ni förstår väl att det kändes som en vinst?! Och jag är så glad för jag kände mig verkligen dålig på matchen, så att vi ändå tog en poäng är så skönt!!!


Ok

Okej har visst en blogg! Hehe. Har dock varit jävligt sjuk den senaste tiden så har inte orkat. Idag har jag match, derby! Även min första match pga sjuk de första två. Åh herregud vad jag är nervös, det är inte ens okej att vara såhär nervös. Önskar bara att klockan var 19.30 och jag stod på planen. Orkar inte med denna känsla haha! Sen ska Adam och hans päron kolla = ännu värre för jag vill visa mig bra😂 ber till Gud att jag gör en bra match!! Ni får gärna också be.


Feber

Hej hopp! Jag är fortfarande sjuk, och pendlar mellan feber-icke feber-feber-icke feber. Så drygt! Har varit hemma från jobbet både igår och idag. Imorgon måste jag vara frisk, så är det bara.
Missade somsagt matchen i söndags, men tjejerna lirade 4-4, vilket var ett godkänt resultat!
Imorgon är det träning, och jag tvivlar på om jag kan köra..hoppas. Match på fredag igen. Första hemmamatchen!!! Åh vill spela.

Nu ligger jag i soffan och väntar på ett samtal från kirurgen. Dom är så jävla sega. Äter pannkisar så länge! :D
Imorgon åker Adam utomlands till på måndag. Fan för honom :( jaja, inte en månad denna gång☺️


Sjuk

Skrev ett långt jävla inlägg häromdagen som försvann -.- sämst.
Aja är sjuk och trälig så det blir bara en slapphelg. Skulle åkt till Örebro igår, men bilbatteriet är trasigt och tågen kostade miljoners miljoner..så är i Eksjö. Imorgon har jag seriepremiär, men jag kommer inte kunna spela.....FUCK LIFE.
Har iaf ätit en fab frulle och stöttat Cancerfonden. Bär rosa💗


RSS 2.0