slående

solnedgångar från Goa, Kerala, Jaisalmer, Tharöknen och Andaman Island.
 

nostalgisk, redan

En av mina kära resvänner som jag träffade på julafton (Amanda) har laddat upp 200 bilder från Indien som jag nu nostalgiskt bläddrat igenom. Minns ni att jag skrev om en "Silent baba" som inte skulle prata på 12 år? Världens myskille som på något sätt berörde och kommunicerade på sitt eget lilla vis. Jag saknar honom. 
 
 
Och sedan dessa oskyldiga bilder:

Bästa Rose och bäste Adam

Arga leken som inte var så argsint

Haha vi var duktigt bakis denna dagen, men vad passar inte bättre än att bara tränga ihop sig på solstolarna och dega hela dagen? (tills man började dricka igen vid typ tre på eftermiddagen)
 
 
 

En bra måndag

Hatar att jag verkligen inte kan somna och klockan är 04.37.........

Har iaf jobbat idag, eller igår, eller ah i måndags. Efter jobbet gick jag på en lång promenad/körde lite intervaller, när jag stötte på bästa Alexander och hans syster. Gick med dom hem och där bjöds det på mat, lyx! Vi drog en roadtrip till Ica och köpte kvarg (skämtosido) och sedan skjutsade dom hem mig. Älskar såna där spontana händelser. Det bringar glädje i själen. 

Något annat som också bringar glädje är att jag fått två datum (10 och 20 mars) när två st till från resan kommer hem, mina käraste Emma och Erika. Sedan är det bara grabbarna grus som kommer nångång i maj, och två andra som ska åka landvägen hem, och stanna i massa länder i europa, så dom ser jag i juli. Tjoho!!! Längtarrr




Helgen

I fredags var det absolut KAOS på jobbet. Lönehelg</3 Efter mötte jag upp karro på stan och vi handlade lite på systemet innan vi gick hem till Anna. Där bjöds det på sjukt god plocktallrik, och vi spelade alias där jag och karro fullständigt ÄGDE! Drog till Stora Örebro där dom tyckte att jag var för ung, men efter lite tjat fick jag komma in hehe. Chillade där, vidare till Satin en sväng och sen hem (jobbade 7 dagen efter). 
En mysig tjejkväll!
Pinglan karro!!!


Igår jobbade jag somsagt 7-13. Gick bra och sådär. Har fått schema och får jobba nästan varje dag framtill juli :D Fuck off arbetsförmedlingen, behöver ej er dåliga hjälp. 
Åkte hem och sov ett tag, och på kvällen gick jag och Emma på en promenix i hovsta. Mysigt och roligt! Vi stannade i en lekpark och la oss under ett tak när regnet kom. Skönt att få prata ut också. Emma är en väldigt god lyssnare!!!! <3
På vägen hem blev vi stalkade av en katt haha, och när jag kliver in i huset och ska stänga dörren kommer kattjäveln och vill springa in. Jag öppnar dörren på vid gavel för jag trodde det var min katt, MEN DET VAR DET JU INTE!!! Hahah fick slänga ut den, och så hörde jag hur den stod utanför dörren och jamade....GÅ HEM!!!! Haha sjukt kul var det. 

Hahah sneaky
 

i ärlighetens namn.

har skrivit ett rakt och ärligt utkast som jag så gärna skulle vilja publicera. men jag är på tok för feg. jag testar skriva lite på måfå istället, så får vi se vad det blir för något.
 


jag vill bara så gärna inte falla tillbaka i en vardag som inte längre stämmer in på mig. jag har förändrats så sjukt jävla mycket det senaste halvåret, och så kommer jag tillbaka till en stad - och en vardag - som stått still. det blir en krock. en krock som jag inte alls vet hur jag ska hantera.
 
jag grubblar och jag grubblar. det är inte hälsosamt förhelvete haha. och jag vill så gärna att mina vänner ska lyssna och förstå, utan att tröttna. men det är svårt. för gränsen är hårfin.
 
jag har en plan på att flytta till en annan stad i sommar. jag behöver miljöombyte och även byte av de kretsar jag hänger i. för egentligen, vad har jag som håller mig kvar i örebro?

det är antagligen här det blir svårt att förklara vad jag menar med detta. men jag varken vill eller vågar. inte nu. det är för tidigt. 
 
men vi får se vad som händer. ibland kan det räcka med att åka iväg bara en helg till en annan stad.
(försöker vara optimistisk. hur fan ska en helg i en annan stad hjälpa, när fem månader i asien inte gjort det?)
 
 

ha den äran!!!

Idag fyller ju även min bästavän och älskade bror 20 barre!!!!!! GALET KUL! Nu går vi på systemet tillsammans, även fast du redan varit badass och gjort det innan ;) Grattis igen fina brorsan, du är guld värd. 

hahaha hennes tatuering fick lite ifyllnad av mig hehe
 
ALLTSÅ DET ÄR HELT SJUUUUUUUUKT HUR MKT BILDER JAG HAR PÅ OSS! Hela min dator är fan bara bilder på oss två hahahaha. Tänker stanna här. Det blir för mycket jao.
Jag älskar dig världens bästa Evelina<3

Jamie!!!

En jävla go bäbis som man är faster till. Så kul!!!! Bäbisar som alltid är så jobbiga och äckliga haha, denna kommer jag nog digga. 


Haha deras jobbiga hund blev avis såklart
Asså hahaha ungjävel <3333

en solig lunch med en bra vän

Den här veckan har jag haft turen att få jobba lite på smörgåsbutiken. Har lyckats tjata till mig några veckor i sommar och även 50% framtill juli hehehe man får ligga på lite ;) Men vill ändå ha ett annat jobb inom något annat än restaurangbranschen. Men vi börjar såhär, så får vi se vad som händer. 
 
Så idag har jag alltså jobbat. Innan det lunchade jag med Felicia. Vilken brud alltså!!! Hon får en alltid på bra humör. Sådana människor ska man hålla sig till<3
Denna bild tog hon på mig idag, och jag var inte ens förberedd men såhär glad blir man i hennes sällskap. Inte fy skam!!!!!!
 
Nu har även en av mina reskompisar kommit hem, Denniz, såååååå kul! Nu saknas bara 7 andra så är man hel igen. 

helgen

I fredags tränade jag ben och tittade på dåliga program på tv. Skypeade en timme med bästa Hannis där vi hittade en anteckning från oktober där det stod "vid denna tid nästa år ska hanna, olivia och julia åka till sydamerika och röka brajj" VILKET ÄR GIVET!!! Hahah. Vi började planera lite smått, så om allt går enligt planerna åker vi ut och reser igen i december. Hoppashoppashoppas.
 
På kvällen åkte jag hem till Kapple och förade innan vi drog till Strömpis. It's gonna be a night to remember kan man ju bara säga hahaha orka. Vaknade för jävla tidigt på lördagen, med två timmars sömn i kroppen min. På förmiddagen gjorde jag ingenting speciellt, och på eftermiddagen var det aktiviteter på stan med laget. Vi var uppdelade i tre lag och skulle göra några uppdrag. Min grupp gick ALL FUCKING IN och kommer ändå sist hahah så jävla sämst. 
Efter det drog vi hem till Josse i laget och kollade SM-finalerna och åt grönsaker med dipp. Mys!! Fixade oss och drog till Lilla Örebro där det var avslutning med resten av laget. Priser delades ut och en magiker var där och trollade så man blev helt snurrig i skallen. Fick utmärkelsen "årets bortglömda" vilket var sjukt klockrent haha. Bästa tränarna!! 
Åkte hem efter maten pga tandvärk (som av någon konstig anledning sitter fortfarande) och somnade till ett avsnitt Catfish.
 
Idag ska jag träffa BEBISEN!! TJOHOOO!!! Faster Flivja (mitt indiska smeknamn) kommer göra allt för att ungen ska bli lika cool som mig ;) Sedan ska vi till mormor och morfar och äta middag + träna (även fast jag inte kan gå pga träningsvärk). 
 


Finaste vännen


Fischer!!<333

Tack för en bra helg!

Mystorsdag

Idag lunchade jag med saknade Ellen, Louise och Sanna. Mysigt och kul att höra om deras resa!! Blir ju o-sugen på att åka iväg helst nyss utomlands. 
Vi handlade lite på systemet innan jag satte mig på bussen hem. Är årets boss och köper en ungdomsbiljett 7-19, och sen klampar in med en systemetpåse!!! Men det gick ;) 
På bussen får jag sms från Emma som undrar om jag ska med till systemet. Jajamen för fan!! Så det blev en runda till :D 
Resterande kvällen spenderades framför typ 5 avsnitt catfish (ÄLSKAR!!) och nu är klockan som vanligt för mycket (00.56) så jag ska försöka sova. Imorgon är det en stor dag. Utgång igen heheheh


Festligheter

Hade en fetans bra kväll med Kapple och companie!! Kapple började stadigt vid 3 på eftermiddagen haha, och fick ha ihjäl en fågel med en snöskyffel efter att hennes kattjävel gnagt lite på den...asså detta var helt sjukt kul, men stackars fågel. Rip<3333

Åt god mat och förade innan vi drog till Bells och mötte upp massa. Drack lite där, vidare till Pitchers och sedan mot ett ganska dött, men sjukt kul, strömpis!!! Wihuuuu träffade bästa Fischer där också, skoj som fan!<3

Åkte hem ungefär vid halv två och vaknade med en stadig bakfylla. Längesen<33
Sick att spackla ansiktet med smink för första gången sedan nyår. Kände mig rätt fräsch! (Förutom att min fondation var på tok för ljus..)

Alltså denna bild vinner pris. Seriöst Sofias kungliga mamma i bakgrunden!!!!!!!!!!! Hahahahahaha strike a pose!!!

Tack för en sjuk kväll bästa Kapple! Du ligger på min top3vänner-lista (haha)!! 

en riktig jävla guzz

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA KAPPLISH 19 BARRE!!!! TJOHO!!! 
 
Alltså skrattar jämt åt denna tjej, hon är så omedvetet skön. Såååå kul haha.
 
Grattis din fucking bitch ass cunt, ett år kvar tills du köper din egen sprit ;) Ses ikväll, längtar! 
 
 

intressant

Idag har jag varit duktig och ringt Arbetsförmedlingen och gjort en profil på deras hemsida och liknande. Känns sugit att behöva gå den vägen, men nu får man göra det som krävs. Jag har en plan B på ett sommarjobb, men det är verkligen desperat så det tänker jag inte tala om för er. Har också fått reda på att McDonalds söker igen, men det ska faaaaan krävas mycket för att jag ska tillbaka dit alltså. 
 
Jag har även pratat med min broder som är världens bästa broder. 
 
Vad har jag mer gjort?
Jag har bokat tåg till mig och aczel när vi ska till SUMMERBUUUUURST! Bara 1,5 månad kvar nu! Tjohoooo! 
Jag har längtat till sommaren (hihi har ingen rätt att göra det egentligen, men who can blame me?!)
Jag har tvättat och diskat.
Jag har gjort en tzatsiki, som snart ska ätas med kyckling och rotfrukter i ugn, MJAU vad gott!
Jag har varit irriterad som FAN på en jävla pissoar (hahah bror!)
Jag har skedat med min katt, ja tänk vilken tönt jag är.
Jag har tittat på Dr Phil, FINALLY!!
Jag har pratat med en saknad Adamski, som har det så jävla gött i värmen. 
Jag har smsat (läs flörtat lol) med en kille från mobilizera som ska försöka rädda mina anteckningar på min iPhone 5. ;)
 
Jag längtar tills imorgon kväll för då ska jag träffa Kapple!! (och saknade Hanna!!!)
Imorgon på dagen ska jag till Arbetsförmedlingen (du måste olivia..) och sen ska jag träna.
 Här är en tjock och fin fläta.
Tack och hej.
 

Hårfin gräns

Jag har funderat och funderat, men kommer aldrig fram till något vettigt. 
Hur, alltså HUR, ska du göra för att undvika de där människorna som bara drar ner dig i skiten, och sänker dig med sitt dåliga humör?! 
Min kloka vän Erika säger "umgås du med människor som bara tar energi, säg till dom att du inte behöver dom i ditt liv"
Ja visst Erika. Om det vore så enkelt. 

Fast jag är faktiskt trött på det. Människor som endast gnäller. Som alltid klagar. Människor som drar ner energin till botten. 
Jag vill inte längre vara med sådana människor. Jag vill vara med människor som lyfter mig. Som får mig att känna mig hög på livet. Som får mig att skratta tills magen krampar. Som får mig levande. 

Hur gör man?

Träning

Ingen superdag kanske..har känt mig lite sjuk och har haft huvudvärk hela dagen. Segt...trots detta tränade jag på friskis. Skönt som fan, även om jag redan börjar få träningsvärk hehe. Saknar att träna med grabbarna varje dag (dvs skrika på dom att jobba hårdare medan jag och Erika dricker öl på sidan om). 
Det här minnet får mig att le. Önskar jag hade kunnat fånga ögonblicket på bild. Ni vet den där övningen när en ligger på rygg och den andra står över, och den som ligger håller i anklarna och den som står kastar benen på den liggande? Bra förklarat Olivia...men ni kanske förstår. Magövning. Den gjorde vi varje eftermiddag de sista veckorna, och jädrar vad jag skrek på dom. (Kanske blev de motiverade av att jag stod över dom iklädd endast en bikini..jag visade nog mer än jag borde och de hade nog skaplig insyn.. Hehe. Men who cares egentligen?)

Räknar dagarna.  

4 bilder från veckan





Dessa brudar!!!

Nattliga tankar

"Jag är inte avundsjuk på dig, Olivia, för jag vet att du bara kommer tycka om att vara hemma i en vecka"

Det har nu gått en vecka. En vecka som bestått av återförening med mina närmsta vänner. Jag har haft kul, och verkligen uppskattat hur bra land jag lever i, och hur bra jag faktiskt har det. 

Men vad hjälper det nu? När ingenting är förändrat? Livet här hemma har stått still, och jag faller nu in i den bubblan. 
Livet som arbetslös. Det var tre år sedan jag var arbetslös. Jag vet fan inte hur man gör. Och vart ska jag börja? Jag vet bara att jag måste börja NU. Leta runt. Fråga runt. Så sjukt jävla ångestladdat. 
Tankarna snurrar. Hur ska detta sluta?

Det var ju precis det här jag inte ville skulle hända. Och trots det så ligger jag nu i sängen, och klockan är snart 02, och jag har ångest. Ångest över hur mitt liv kommer bli. 

Det är stört egentligen. Jag har aldrig varit så spontan och tagit saker så lättsamt som på min resa. Folk berömde mig för min pondus och min positiva energi. För mitt mod och min bekymmerslösa inställning. Och så fort man sätter sig på det där jävla flyget hem blir man samma ångestfyllda människa som resten av det här tråkiga, äckliga landet är. 

Nej usch. Hatar denna bubbla. Släpp mig fri, NU!

(Det stör mig något fruktansvärt att han hade rätt.)

Denna vännen

Ikea, tacos och dålig skräckfilm med karro idag. VILKEN fin jävla människa alltså. 


Lite snett fördelat av kärnorna, men stört god cheesecake :D

Wihu

Varit på Marieberg med Aczel idag :D Premiärhandlat på systemet också, skumpa till mig och rödvin åt mamsen. Kul :D 
Juste: Har räddat bilderna på mobilen!!! 500kr vilket var helt okej tycker jag. Mobilen var bara att skrota. Jävligt synd, och synd att anteckningarna inte gick att rädda heller. Men jag är glad ändå. De försökte sälja på mig en iPhone 6, men jag känner inte riktigt att jag har råd att lägga över 500 spänn i månaden på en mobil nu...

Nu ska jag vara med karro, Anna och josse. Åh så saknade!!! Aczel kommer senare. Tjoho gänget är samlat igen<3



mina tankar

Jag sitter i sängen på mitt rum. Klockan är snart ett, och som vanligt är det den här tiden som tankarna börjar snurra i huvudet.
Jag är rädd. Jag är rädd för att jag aldrig någonsin kommer kunna må så bra som jag gjort de senaste månaderna. Jag är rädd för att må dåligt igen. Att känna ångest och att känna panik. Att vara beroende av att göra andra människor lyckliga, medan jag själv inte kan leva mitt liv till fullo. 
 
(Låt inte dom tankarna ta över ikväll, Olivia)
 
Ikväll tänker jag tillbaka på min resa, och jag kan inte annat än att le. Jag har varit med om så mycket. Jag har verkligen levt för min egen skull. Njutit. Skrattat och gråtit. Älskat och hatat. 
 
Att spendera arton dagar i paradiset, med människor som får dig att känna lycka. 
Att komma någon person så nära, som du aldrig förväntat dig att kunna komma innanför skalet på. 
Att dansa till 90-talsmusik, utan att bry sig om att du ser urlöjlig ut.
Att slänga sig i vågorna, och tävla om vem som håller andan under vattnet längst.
Att sitta bakpå en moppe, och förundras över vyerna du åker förbi.
Att kyssas i havet, med endast ljudet av vågorna i bakgrunden, och att sedan gurggla munnen med saltvatten för att inte bli sjuk. 
Att hoppa längdhopp i sanddynorna.
Att dyka, och bara höra ljudet av din egen andning. 
Att somna tillsammans på världens minsta madrass i världens hetta, och att känna hans hud klibba mot din.
Att lyssna på låtar med texter som får dina ögon att tåras.
Att dricka öl klockan tio på morgonen.
Att diskutera för - och nackdelar med analsex. (kan vara något av det roligaste på resan!!)
Att klia honom på ryggen, och känna varenda hårstrå på hans kropp resa sig, och huden knottra sig.
Att få prata ut, och gråta ut, mot hennes axel. 
 
Varför har jag fått så fina vänner för? Vad har jag egentligen gjort för att förtjäna det? Varför vill dom vara med mig? Varför grät dom när jag åkte därifrån? Varför?
 
Men jag antar att jag gjort ett likadant intryck på dom, som dom har gjort på mig. 
 
För jag känner att något fattas nu. Jag hatar nätterna, för det är då jag är ensam och har tid att tänka. Och jag hatar att vara ensam på nätterna.
Jag har spenderat månader med dessa människor. Jag har aldrig sovit ensam när jag varit med dessa människor. Jag har sovit med nästan varje individ för sig. Jag har även delat på en dubbelsäng med fyra fullvuxna män. Svettigt och härligt. Jag saknar den närheten. Jag saknar att ha rumskamrater. 
 

Om en månad. Redan om en månad är dom hemma. Eller åtminstone planerar att åka hemåt. Jag längtar. Jag längtar tills vi träffas igen. För jag vet att allt kommer vara som när jag åkte. Vi kommer skratta åt samma tråkiga skämt, vi kommer bråka om samma onödiga saker. Men oj, vad kul vi kommer att ha. 
 
Jag är så tacksam över mitt liv. Jag måste bara lära mig att njuta av det lika mycket här hemma.
 

första dagarna i sverige 2015

De senaste dagarna hemma i Sverige har varit frid och fröjd. Mamma hämtade mig på Arlanda vid 1-tiden i söndags, och vi åkte i racerfart till mina tjejerns kvalmatch. Sjukt chockade blev alla haha, och det var fint att jag fick så pass bra respons. Det hade jag inte räknat med. Matchen slutade tyvärr med förlust för Lillån, men på söndag avgörs allt. Vinner Lillån med mer än 4 mål går dom upp i div1. Coolt!!! Oavsett vad som händer så är jag stolt över att de ändå tagit sig till kvalet. 
 
Efter matchen åkte jag hem. Mamma hade tagit fram champagnen och lösgodiset, FAN SÅ GOTT! Vi åt lax och påsktårta med brorsan och hans fickvän som är så vackert gravid. Imorgon (!!!) kommer barnet, sjukt! 
Somnade tidigt, jetlag <333
 
I måndags spenderade jag förmiddagen med mamma, med svensk frukost och svensk tv. På eftermiddagen tog jag en kaffe/choklad med Felide. Så jävla underbart att träffa henne igen. Hon är verkligen en så himla fin människa. 
På kvällen tränade jag innebandy. FATTAR NI?! INNEBANDY?! Efter nästan ett halvår utan att hålla i en klubba så kändes det fantastiskt bra. Kraven jag har på mig själv är ju på tok för höga, men det kändes fint att höra mina tränare säga att det inte märktes att jag varit borta. Snälla eller ärliga, spelar ingen roll. Jag blev glad. 
Efter träningen åkte jag hem till Kapple. Vi åt pizza (<3) och tittade på Ex on the beach. Hemskt töntigt program haha. Jag var fortfarande jetlaggad, och Kapple försökte få liv i mig men det var omöjligt. Jag somnade som ett litet barn. 
 
Vaknade vid 10, åt fett god frukost. Glodde på tv och åt lite till. Fick ett asfint armband också, åh bästa fina sofia!!!!!!!!!!!!!!!
Kapple drog till jobbet och jag stannade kvar och vaktade hennes sjuka kissemiss. Vid 7 drog jag upp på stan till hennes jobb, och vi gick till Sushi Yama och åt. 
 
Tack Kapplish för dessa två dagar. Du har varit så saknad.<3 
 
Idag kommer Emma och Marthina hit! WIIIIIIII<3<3<3

Hemma!

Ska börja blogga ordentligt igen. Wihu!

RSS 2.0