Fredag

I fredags jobbade jag, sedan drog jag och Kapple på Rynninges match mot Sturehov och de vann med 4-1 :D
Efter det blev det ett kort stopp hos Hanna och sen vidare hem till mig. Mamsen hade lagat mat vilket var gulligt då vi kom hem vid nio. 
Åt och förade! Fischer kom efter en stund också! :*
Fick skjuts till stan av Hannas vän till stan där vi ställde oss utanför Noise. Dock bangade Fischer och Kapple då det var tjejfest (läs lebbfest) och vi hade "glömt" nämna det hehe, men jag och Hanna gick in och träffade några sköna och några osköna människor;) 



Fick en tatttoooo av Hanna<333

Matchar!!


Hängde där till stängning och drog sedan till stan och träffade några människor. Sen råkade klockan vara för mycket och alla bussar hade gått, så vi fick ju gott gå hem......

Hundra år senare och trettio minusgrader i kroppen kom vi finally hem till henne och somnade på studs. Vaknade vid 9 av världens hemskaste väckarklocka?!?! Aldrig hört något så obehagligt-.- 
Åt frulle och sedan drog jag hemåt och hon drog på fotbollsträning. 

En kul kvällllllllllll!!!!!



.

Har mkt att skriva men inte idag. Imorgon!!! Hejdå

Wieee

Haft en askul kväll ute med Hanna, Kapple och Fischer! Nu är jag hos Hanna och det är dags för oss att sova, hörs på måndag eller imorgon, beror lite på. Mitt internet är slut så behöver wi-fi hehehehehe. Natti!!

Igår

Kif-Rosengård igår!
Kif förlorade tyvärr med 1-0 och såklart Marta skulle göra deras mål....typiskt :(
Ah men rolig match ändå! Sen kollade vi lite innebandy och sedan vidare till Anna och Jespers nya lägenhet som ligger ovanför bk och är sååååå fin!!! Högt i tak och vit och fräscht! Avis som fan!



Bra läktare....

Åt även lunch med Felide. Hon är ju kanon alltså!!!!<3



Långt

Träffade ej Fia, men Julia + Hanna, Ida och Ellen :D vi åt mellis hos Hanna och kollade på den fina filmen "The fault in our stars" elr vad den heter. Jag hann inte se klart för jag var tvungen att dra till jobbet :( men fin var den. 

Jobbet gick bra och det var rätt kul! Mindre kul att man missade bussen....hatar att det inte är samtrafik! Men mamsen var snäll och hämta mig<3
Ensam och rädd

Tur att det var så "varmt" ute. 8 grader haha 


Min vecka:
Imorgon: luncha med Felide<3 sen jobba på smörgås, och sen kolla fotboll med Karro, Anna och Jossi. Sen mys!
Onsdag: möte med chefen på mitt förhoppningsvis nya jobb (men blir nog efter min långresa..), sen jobb och sen innebandy<3333
Torsdag: jobb mcd!
Fredag och lördag: kolla fotboll och sen FEZTA med coolingen!!!! Längtar!!!!
Söndag: jobb mcd!

Söndag

Så kul att jag inte kunde resa mig ur sängen imorse för jag har träningsvärk på ALLA tänkbara ställen!!! Helt galet! Vilade hela förmiddagen och på eftermiddagen jobbade jag på Mcd. Mycket människor men tiden går fort då! 

Imorgon ska jag träffa Julia och Sofia :D på kvällen ska jag jobba, så ingen träning :( 

Love

Vann matchen med 3-2 och jag gjorde ett mål och tror till och med jag gjorde en assist också, awesome! 
Andra matchen skulle jag först inte ha spelat, men fick hoppa in efter fem minuter när en i laget mådde dåligt. Tur för mig, då jag fick trycka dit två mål och en ass! Kändes otroligt skönt! Matchen slutade med vinst 7-3! Alltså vinst alla matcher denna helg. Wihooooo!!!!!! 


Vi firade med god lunch!

Gameday 2

Oj bilderna hamnade lite i oordning. 


Masterchef





Sötaste jag skådat!!

En taggad Alva påväg till matchen;) 


Hade en rolig eftermiddag med Kapple igår (vilket man ofta har med henne för hon är så jävla störd<3)
Vi handlade på jobbet, standard, men sallad denna gång. Fattar ej hur den kan vara så god? Inte logiskt. 
Sen åkte vi hem till henne, kollade idol, handlade godis på Ica, gosade med hennes kissemiss och sen mot samlingen inför kvällens match. 

Myspys!

Usch jag var så nervös..men det släppte rätt fort. Vi vann matchen med 12-1 hehe!! Jag gjorde ett mål :D och två stycken tredje assist, och JA jag kommer börja räkna dom nu när jag är back haha viktigt!!!!! Gillar min nya position, men dock kommer det bli tuffare motstånd idag så vi får väl se vad jag säger sen...antagligen att jag inte vill spela mer hehehehehe tönt. 

Torsdag

Igår= inget att göra på jobbet 
Idag= allt att göra på jobbet 
Skitbra för tiden gick jättefort!!!! Sen drog jag till träningen. Trött i kroppen idag, är ju inte van att träna såhär mycket. Men det är skönt så jag ska inte klaga. 

Imorgon ska jag ta mig förbi stan och stalka människor. Skämtosido, ska möta Kapple. Vi ska stalka tillsammans...
Sen ska vi hänga innan vi drar på cup! :D Ska bli skoj!! 
Har nog inget mer att säga? Har varit en bra vecka då jag träffat så många fina vänner. Helgen ska bli ännu bättre! Och veckan efter ÄNNU bättre! Pirr pirr 


Positivt

Helt sjukt att det var mindre att göra på jobbet än igår. Jag skojar verkligen inte. Aldrig varit så lugnt på två år haha!!!! Jag snapade, pratade i telefon och smsade! Sen åt jag ju självklart också haha....i brist på annat! Så när jag åkte därifrån hade jag stadiga 1% på telen..
Drog till innebandyn och bjöd bror på smörgåstårta :D 


En rolig träning, och är nu OFFICIELLT BACK!!! :D känns grymt kul! Kan inte mycket om det alls, men min tränare tyckte jag hade potential, wow!! Ska briljera!!! Spelade med Aczel idag också, vi var fan duktiga. Nya backparet :'D 

(Har även kontakt angående ett nytt jobb. Ska iväg nästa vecka och prata med chefen. Säger ej vart än för det är verkligen inte alls bestämt något!!!! Men min chef på Smörgåsbutiken känner hela stan, så det klart han ringde och pratade med chefen på den andra arbetsplatsen. Vore grymt! Dock är tre jobb för mycket, så får se hur jag gör med Mcd och smörgås+min resa) 

Efter träningen sa Kapple "ska vi inte dra till jobbet och köpa mat och ha PH-kväll?"
MEN GIVET!!!! Hon är en bra tjej<3 
Bästa!!

Ytterligare en bra dag

Idag jobbade jag några timmar på Smörgåsbutiken, sedan blev det en sjukt spontan middag med saknade Louise på tacobar innan vi drog vidare till Hanna för lite tjejkväll. Hur i helskotta kan jag fått så bra vänner? Helt insane. 


Skylten uppe i hörnet stämde bra idag ju!!

Imorgon ska jag skippa gymmet eftersom det är innebandy på kvällen. Tänkte ta mig i kragen och göra några vettiga beslut. Återkommer nog angående detta då jag är en väldigt kluven person=ändrar mig dagligen. 
Jobb på smörgås också. 

(Dessutom känner jag mig väldigt glad idag av lite olika anledningar. Ovanligt? Ja! Är ju en bitter människa hehe)

Bra dag!!

Produktiv dag!!!
Optikern vid 9, behöver ej bättra mina linser WIHOOO! Sen träna, hem och somnade i soffan som en liten stock hehe. Till Java med babe Felide<3 Vidare till espresso med Emma och Fia<3 hem och till jobbet som gick bra!
Livets fika!!!!

Och att idol och paradise börjat igen är helt galet!!!!! Dock hatar jag alla nya deltagare för dom är fula och tråkiga hehe. ;)
(På tal om det var det snyggaste killen som jobbade idag som vanligtvis jobbar på Mcd i Marieberg. Så jävla synd för han var en riktig jävla babe!!! Ingen namnskylt dock, så får börja stalka..eller ansöka om jobb där hehehehehe)

En bra söndag

Förut hämtade Kapple mig som en riktig bro! Åkte hem till henne och lagade mat. Fixade i ordning oss och drog och tittade på Rynninge som vann sin match med 4-1! Det var ca 100 minusgrader, men vi dansade oss varma haha! Såg bästa Hanna och Nellie briljera. Det var kuuuul!


Sen drog vi till Ica och handlade kattleksaker till hennes kisse som fyllde ett idag haha sötaste. 
Nu är jag hemma, med världens magont :( Imorgon: optikern, träffa Felicia och sen träffa Emma och Fia <3 


10.54

Både fredagen och lördagens jobb på Mcd gick bra!! Det var lite att göra och inte superjobbiga människor hehe. Fick sluta tidigare inatt till och med! 
Igår var jag även på avskedsfest för Matilda som flyttar till London på obestämd tid på tisdag, sorgligt!!! :((( 
Men hon kommer få det så fantastiskt bra så jag glädjs åt henne såklart!<3 Ska hälsa på henne i höst, förhoppningsvis innan jag också flyr landet. 
Enda bilden jag tog igår haha, på Madeleine och Alexander som tävlar i karaoke....

Idag är jag zombie eftersom att jag vänt på dygnet två dagar i rad nu, ätit konstiga tider osv. Jag skulle köra rehab idag, men jag är osäker på om jag faktiskt orkar det. Vi får se. 
Senare idag ska jag träffa Kapple, och vi ska vara hejarklack på en fotbollsmatch haha :D Ser framemot det. 

Usch fy och blä på denna dag

OBS BITTERT INLÄGG! Varnar glada människor!!!

Är helt fascinerad över att denna jobbdag bokstavligen SNIGLAR sig fram. Slutar om en halvtimme och jag har gått omkring i cirklar sedan tre. 
Mcd ringde också, och först hann jag inte svara men tänkte ändå ringa upp för att vara duktig, även om det skulle innebära att jag var tvungen att börja tidigare. Så säger dom "nä vi skulle höra om du ville byta tid idag, men nu har vi redan löst det"
SÅ JÄKLA IRONISKT!!!! Missade alltså chansen att slippa de där äckliga nattpasset. Usch. Är så bitter. 

Det enda roliga idag var att jag träffade på en kär gammal underbar vän på stan från Lillåtiderna :D Han är så duktig och ska plugga läkare i Uppsala, och här är jag kvar och jobbar på Mcd :( haha


Hatar fredagar

Är ju lagom taggad på att jobba 9 h idag..dessutom med tråkig personal på båda jobben...och alla fulla människor som kommer komma..sista helgen innan skolan börjar så det klart att det kommer vara röj. Lördag också :(((((( Får helt enkelt bita ihop och längta till söndag. 
Just nu.....

Blä

Idag var jag på stan och åt god buffé med Aczel på Shanghai. Efter det drog jag till Kapple på Mcd och hälsade på. Vidare till Emma på Cubus och hälsade på hehe. Därefter till Smörgåsbutiken och hälsade på. Jävla chillare är man!!!

Drog och jobbade 16.30-21. Ingenting att göra på jobbet så folk fick gå hem. Men sjääääälvklart fick Hampus bajs Westholm gå hem tidigare, vid 7, så han kunde åka TILL MIN TRÄNING....!!! Själv fick man stanna till nio.  -.-' 
Dock var det nog bra att jag stannade för helt plötsligt fuckade hela systemet upp och VIPS stod det ca 10 bilar i driven och väntade på mat. Alla beställningar blev fel och folk fick vänta 20 minuter hahah VAD HÄNDE?! Jag stod inte i driven utan i kassan, så det var INTE mitt fel. Hehe. Men något gick väääääldigt snett iaf....dock räddade man ju upp situationen för man är en sån jävla boss ;) 

Igår

Hann även med ett mysigt besök hos min lille broder. Studentkatalogen hade kommit!
Fina klassen och jag!
Och min bror är största modellen! (Hon kmr ju döda mig för jag la upp denna, men babe ju!)
Gosade med hennes brorsdotter som är sååå gullig!!!!


På kvällen tränade jag. Gick inte så bra för jag är dålig nu i början och stör mig på att jag gör massa slarvfel. (Alltid så jävla höga krav!!!!) men det måste man ha. Hur ska man annars bli något? 

När jag kom hem ville jag vara spontan så jag drog till satin. Snicksnackade lite med Hanna och Alice, gamla goa fotbollsvänner, och satte mig sedan med ytterliga gamla Goa Julia och Nellie på satin. Kapple kom senare och vi hängde och flängde runt innan vi åkte till mitt jobb och sen hem. En kul och spontan kväll! 
En ful selfie på satins toa haha!

Back in the days

Igår: med Miranda vid naturens hus för en mysig lunch och fika! Hon är go den bruden <3


Fin är hon också!!
Syns dåligt, men älskar deras reg. Som lyder: BIG MAC!  Hhaha kungar!


Stek som alltid 

Fucking twats!!!!!!!

HAHA att jag IDAG fick fucking svar från fittlillåns vårdcentral att jag inte får komma och träna på Örebro rehab och att det inte behövs kirurgiska ingrepp på ryggen, NÄMEN VAD BRAAAA ATT NI TALADE OM DET I TID!!!!!!!!! Så jävla äckliga så jag spyr. Är glad att jag tog saken i egna händer. Skulle ändå aldrig vilja träna där. 



Tisdag

Denna dag ägde lika mycket som gårdagen!
Mysig pratstund med Felicia på Waynes<3. Vidare mot Emma på Cubus, sedan drog jag och tränade på rehab. Träffade Kapple där och fick skjuts av henne hem. Haha roligare människa är svårt att hitta, men jag kommer ALDRIG förstå hur hon fick sitt körkort hahaha var livrädd hela hemresan!!!!! Så galen i trafiken :D 
Mys-Felide <3

Babbelhöna

Igår var en väldigt bra dag! 
Mys med Sanna och Sofia på bara vara. Drog till Cubus och snicksnackade lite med Emma som jobbade. Strosade omkring på stan litegrann, och sedan vidare mot espresso house för lite kalla drycker. Fick sällskap av Julia och Hanna också. 



Vi pratade om framtiden, och jag är såååå jävla kluven. Ska man satsa på au pair i USA med Hanna? Eller ska man satsa på en långresa genom Asien och Australien med Julia? Eller ska man bara köra Australien med resterande tjejgäng? Eller ska man dra till London själv och finna lyckan där? ELLER SKA JAG GÖRA ALLTIHOP? Tid och pengar räcker inte till. Mina drömmar är så sjukt stora. Det enda jag vet är att jag kommer inte vara kvar i Sverige om några månader. Så enkelt är det. 


Fick skjuts av Sanni hem och åt lite mat innan det bar av mot innebandyträningen. Av någon mirakulös anledning kunde jag köra hela träningen utan att få ont?!? Helt fantastiskt! Och jag har inte ens ont i ryggen idag!!!!!! Sån lycka! 
Det roligaste/sjukaste var även att en ny tjej kom och spelade hos oss som hette Jönsson i efternamn och kallas det på plan, precis som jag!!! Haha kaos! :D men som tur är har vi samma position så vi är inte inne samtidigt ;) 


IDAG ska jag träffa Felide och sen gymma. Herrå ;D

Precis så












Min vecka (som kmr äga)

Igår kväll undrade Felicia om jag vill gå en promenix, och självklart ville jag det! Vi gick runt runt runt i hovsta och pratade om allt mellan himmel och jord. Älskar att prata gamla tider, mellanstadiet och högstadiet, talangen var veckans höjdpunkt och stora bekymmer existerade inte. Bästa! ;D
Sen åkte Miranda förbi med sin bil, vevade ner rutan och frågade om vi skulle ta en lunch, och vi bestämde onsdag sisådär spontant. Älskar spontana människor, ni äger!!!!!

Idag lunchar jag med Fia och supersaknade Sanna<3!!! Ikväll är det äntligen innebandy! Imorgon ska jag träffa Felicia igen, och gymma. Onsdag Mirris somsagt, och innebandy. Torsdag-fredag-lördag jobb på Mcd. 
Har inga roliga bilder, så här får ni -.-

Supa slåss

Igår hade vi avskedsfest för bästa Emma och Marthina som drar till Karlstad om bara några dagar :'((( 
Vi parta hos Emma, drog vidare till satin som faktiskt var väldigt kul! Mycket roliga människor!
Drog på efterfest med några hockeykillar i en etta lol, men bestämde oss sedan för att gå till Mcd istället för att hänga med till gustavsvik för nakenbad klockan tre på natten......
Kapple jobbade och var en riktig bror som bjöd på pommes till mig och Emma ;) Sen tog vi alla taxi hem till kära hovsta. 

Idag jobbade jag, och GIVETVIS kommer dom killarna vi var hos igår in och ska äta-.- Jag gömde mig för skämdes röven av mig, men dom såg mig såklart ändå för jag kunde inte gömma mig när de satte sig vid bordet PRECIS vid min kassa......usch pin. Men rätt kul ändå hahah! 








Mina fina fina vänner! Lämna mig inte:(
Mycket interna bilder, men det gillar jag!

Hard work pays

Skulle va lite spontan och mäta mig idag igen, och HOPPSAN så hade man tappat sju jävla centimeter i midjan på bara en månad :ooooo 
Skönt att kunna träna igen, är ju trött på att vara en fet gris :D Nu är det dags att bli fitspo!
Dricker alltså Cola ur en temugg för att se fitspo ut hahaha.........

Fredag

Träningsvärken från helvetet idag! Mina beeeeeen :( Men men, inte gnälla! Ska iväg och jobba på Smörgåsbutiken nu, första gången på två veckor :o Har haft fullt upp med Mcd. Haha igår i driven höll jag på att säga "Smörgåsbutiken" huuuur pin hade inte det varit?! Råkade även gå därifrån åtta när jag slutade halv nio?!?!? Kom dock på mig själv hehe, gick tillbaka och min kollega bara skrattade åt mig :( Skärpning Olivia!!!!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Är ensam hemma, så kanske hyr en bra film och äter lite popcorn. Unnar mig kanske en vanlig Cola också?? Det återstår att se....


Detta stämmer ju kanske inte...ångrar rätt många pass jag gjort som inneburit att jag inte kunnat gå dagen efter pga skador -.-' (att jag aldrig lär mig?) 

:D humörsvängningar

Sådär ja!!! Mår bra igen i skallen, och lite bättre i själen! Har en fin broder som är så snäll mot mig<3 

PS. Älskar människor som svarar snabbt på fb/snap/sms!!!!!!!

Fucking fuck

Okej den här dagen har inte alls varit min dag....går och lägger mig med migrän nu dååååå

Lol sant

SVARET PÅ ALLA MINA PROBLEM!!!!!



Olycklig

Minns ej senast jag grät så mycket som jag gjort ikväll. Helvetes bajs 

<3

Tränade förut, pust var tungt! Nu: Med bästa linnsan!!! Hon äger! Nu äter vi la bagge och förut så slumrade vi som två små barn. Snart innebandy<3333333

Trött och ledsen :(



Twat

När folk lägger sig i saker de inte har ett piss med att göra!!!! HELVETE vad arg jag är!!!!!!!!!!

Min vecka

Efter jobb 8 dagar i rad mår min kropp inte så bra. Benhinnorna börjar göra ont igen, och ryggen värker. Var på gymmet igår och körde ett rejält pass. Svetten rann ju lagom mycket...32 grader igår också. Huvva! 


Idag fyller morfar 95 jäkla barre!! Han är den största krigaren jag vet! Dock är han på sjukhuset nu :((((( Hans ben har krånglat några månader, men annars är han förvånansvärt pigg vilket glädjer mig. Ska hälsa på honom senare<3

Idag tar jag paus från gymmet och tränar själv hemma istället. Gjorde mig nyss en jädra stor och god frulle. 
Knäcke, yoghurt, ananas, vitaminer som mamma tvingar i mig för jag är trött hela tiden + vatten :)

Myser även med katten!
Största chillarn som finns!

Imorgon ska jag träffa Linn, sen är det innebandyträning, alltså inomhus!! Jag kommer såklart inte kunna träna, men jag känner mig själv gaaanska bra så jag vet att jag kommer ta med min älskade röda klubba och stå och trixa i nåt litet hörn :D 

Torsdag jobb på mcd, fredag och lördag jobb på smörgås, och på kvällen har Marthina och Emma avskedsfest! De ändrade dag, wohooooo :D söndag jobb mcd igen. Börjar bli duktig i driven, får både ta beställningar och ge ut maten! Stressigt som fan är det, men det är roligare än att stå i kassan hela tiden. Så åk drive in och hör mig säga "välkommen till McDonalds, det går bra att beställa" ;) 


Viktiga ord

Min bästa bror Aczel skickade en påminnelse till mig idag, och LÄS DETTA!!! Allt i den där texten stämmer in på mig, vilket är hemskt. Men jag ska försöka ändra mitt tänk!




Cash i september!!

Har börjat stå i drive-in på jobbet vilket är sååå jäkla kul!! Dock inte bra för ryggen då jag sträcker ut maten ur en lucka framåtlutad hela tiden :( Måste tänka på hållningen!!!! 
Dock fick jag jobba över igår. 19-23 skulle jag jobba, men nix...19-03 blev det. Hemskt. En kvarts rast hann jag med. Tycker faktiskt att det är sjukt konstigt att de har frågat mig varje dag den här veckan om jag kan jobba över. Mer personal på nätterna tack!! 

Idag jobbar jag 16.30-21, och inte en minut längre!!! I helgen blev jag inringd att jobba 11.30-21 båda dagarna. Huvva...men somsagt är det grymma kollegor och bra pengar :D 


Hade mysfika häromdagen med Emma, Ellen och Amanda också. Bäst!




RSS 2.0