Asså fucking lol


Men Katy Perry var arg på mig häromdagen.....jävla idiota

Mina senaste dagar och min morgondag

Igår mös jag med Jennie och Linn på Java, en bakad är aldrig fel!!! Bara lite fel för plånkan hehe. Men det var gött som fän! Sedan tränade vi och sen sov jag hos Alex. 

Idag hade jag studiedag, men har inte studerat någonting alls ;) har packat till Barca (OMG åker på lördag natt!!!) sen har jag sett paradise som är det bästa som finns lol. Efter det åkte jag till stan där hjärtat bjöd på jättegod fika på stans mysigaste café. Hade det hur trevligt som helst i några timmar innan jag drog iväg på träning igen. Benen ramlar snart av mig pga träningsvärken. 
En god macka och en ännu godare semla!!


Fick även sjukt mycket beröm av en spelare i mitt lag som jag ser upp till så himla mycket. Jag kommer leva länge på hennes fina ord <3 


Imorgon är det engelskaprov, mattelektion och lunch. Inget jobb imorgon då jag har match 10 mil bort mot seriefyran (vi ligger trea) SPÄNNANDE! Sist vann vi med 10-3, men allt kan hända. 


"Ledig" dag

Idag har jag tränat på ökk trots att kroppen verkligen sa nej. Sedan tog jag och broder jacce en god grillad macka på Bara vara och efter det köpte jag hemmakväll, så värt!!! 

Juste, tappade bort mitt gymnasiekort häromdagen. Idag hittade jag det i bilen TILLSAMMANS MED MITT KÖRKORT, BIOKORT OCH LILLÅN-MEDLEMSKORT!!!
Haha jag som bara trodde det var busskortet. OMG!



Mysig söndag

Igår var jag i Nora med några polers. De gjorde sushi men jag och Aczel åt kebab istället, men måste medge att sushin såg god ut!!!
Hehe hoppas ni blir sugna nu, typ fia;)
Mmmhhhh kebab
Sen hade Aczel med tårta från sin brorsdotters dop, asgod (!!!) men hade ätit så mycket annat att jag bara kunde ta några tuggor...
Aja fett mysig kväll iaf! 

Älskar er ok

Hade absolut bästa kvällen på flera veckor med mina bästa tjejer. Ni äger sååå mycket! Och jag önskar jag hade känt dem alla under 2007-2009. Bäst!!!




Cooling

Håller på att göra håret platt, men fick helt plötsligt en ny frisyr.....



Hoppas fan det blir rakt..

Eh

Har för mycket att göra + internet hemma är slut (?!?! Kan det ens ta slut?!?) och det på mobilen tar snart också slut...så ja. Har inget kul att säga ändå. Jag pluggar och jag tränar. Härligt va? Nej. Skolan är förbannat jävla astråkig och jag funderar på att sova bort första lektionen idag, vi får se hur jag gör. 

Förra helgen kollade jag fotbollscup och åt god caesarsallad. 

Denna vecka har jag bara varit pank

Igår hade vi pizzahäng med bästa laget efter träningen


Ligger nu i Alexandras säng och surar. Skjutsade henne till jobbet tidigt imorse så nu är jag all alone again. Men ikväll ska vi äta tacos och gosa med katten (iaf om jag får bestämma)! 
Imorgon: jobb och viktig match. Sen på kvällen är det tacos igen hos Ellen med gänget :D 
Söndag: Alexandra permanentar mitt hår (halleluja!) och sen myskväll hos Josse i Nora. 
SKA KOPPLA AV OCH INTE TÄNKA PÅ SKOLAN ETT PISS DENNA HELG!!!!!

Haha juste!!! Min tränare ville ha mig i målet på div3-matchen på söndag. Han måste skoja!! Jag var fotbollsmålvakt, INTE INNEBANDYMÅLVAKT




The hunger games




London baby

Bokat London med älsklingen idag. Drar om precis 3 månader. Längtar så jag dör!!!!!

Död

Efter en timmes benträning på ökk och dryga timmens överkroppsträning på friskis är jag ledsen och arg på att ingen i denna värld förstår sig på mig. Vill aldrig mer gå till skolan eller ens prata med någon människa alls. 

Tisdag i skolan

Varit i skolan 2 timmar vilket räcker lagom ;) Snart träning på nya gymmet ökk och sen kanske även ett pass på friskis, får se hur död jag är...fitspo!

Ikväll tänkte jag FÖRSÖKA vara effektiv med plugg. Men varför lova något man inte kan hålla?
Fick tillbaka ett psykologiprov som jag var nöjd med. Nu är det nya tag som gäller! Barcelona närmar sig...<3

Aj

Skar då av mig fingrarna igår när jag skulle skiva lite tomater...helvetes piss vad det blödde. Men tacosen var jävligt god. Träna hann vi med också, vilket var skönt. ÄLSKAR alla tappra krigare på gymmet, ni är så duktiga!! 
Ajje

Hahahah så ful. Biffar mig!

Idag har jag kollat bajsig innebandy och ätit en godisbit. Fuskar gör jag, men gud så gott det var!


Lördag

Igår; jobb. Sen förfest med brudarna då Ellen fyllde 19 år. Jag drog dock hem eftersom att jag ska jobba nu, apsegt. Vill inte :((( Men som vanligt släpper ångesten när jag väl kommit dit. 

Efter jobbet ska jag och Alexandra kolla futsal-cup, wiee! Sen blir det tacos!!!! Längtar. 

Saknar sommaren galet mycket!

Hejhopp

Igår tog Linn körkort så det firades med en runda i stan och mat på Rosalies med henne och Jennie, fett nice Taxi-Linn :DDDDDD 
Skämtosido. Sedan tränade vi och det var skönt. 

Idag fick jag tillbaka mitt matteprov som jag gjorde innan lovet. Var SÄKER på att det gick skit men fick halva E och halva C vilket är fööör bra! Klapp på axeln, olli. 

Tränade och körde lite intervaller med klubba och boll, askulit faktiskt. Fick beröm av tränaren vilket är livets liv. Fick beröm av tvååå tränare i måndags också, så jag hoppas detta braiga håller i sig. Vill vara bra! 

Opepp



Det här är så himla sant. Jag har ALDRIG varit så otaggad på skola. Aldrig nånsin. Jag vet att jag har ca 4 stora uppgifter inom de närmsta två veckorna och jag orkar inte. Grät häromdagen för att jag var så otaggad. ASSÅ JAG VILL INTE!!!! Såklart jag vill träffa mina vänner, men fan inte i skolan. Jag hatar skolan.

Om en månad åker jag till Barcelona. Längtar så jag dör!!!!!! Sedan fyller jag 19, och sen är det nästan slut på helvetet. Åhhhhh

lördag och söndag och måndag

Lördag: jobbade på förmiddagen och kollade sedan herrmatch med Anna, Karro och Josse. Åt Max också<3<3<3 Drog till Alexandra med Linnsan och vi åt Saigon och chillade framför hockeyn. 
 
Söndag: samling tidigt för avfärd mot Karlstad där vi hade två träningsmatcher i div 3 och div 2. Jag spelade bara div 2 matchen och vi förlorade med 7-3 men satan vad bra dom vi mötte var! Helt fantastiskt skickliga. Jag förvånades inte av att höra att de ledde sin serie. Sista fem minuterna stukade jag fotjäveln också, det var ju onödigt -.- Så kunde ej spela mer, men tur att det var i slutet av matchen. Åkte hem till goa vänner och såg hockeyfinalen, ville gråta när Sverige förlorade för det var så orättvist :((((((((
 
Måndag: storhandlade och städade med Alexandra. Åkte hem med en påse Saigon, faaan vad gott. Imorgon börjar mitt nya nyttiga liv ;) Så just nu passar jag på att dricka cola. Dock light så jag är väl redan fett nyttig?!?! ;D -.-
ajje...............
 

friday with ma bro's

I fredags jobbade jag några timmar, sedan träffade jag världens bästa kvartett bestående av Annis, Karro och Aczel. Vi lagade tacos och gjorde väääääärldens godaste guacemole, åt tills jag trodde jag skulle spy. Hade en asmys kväll med bara snack och snacks :D Bästa ni <3

Typiskt mig att göra konstverk på tallriken.........

Hur sockersöta är inte mina små jordgubbar?! hahhaha aw
Gud vill knappt se dessa bilder för det vattnas så i munnen på mig..

torsdag

I onsdags åt vi pizza och tog det chillpill hela dagen lång. På torsdagen gick jag och Linn till Java och hade det göttigt innan årets första innebandyträning. 
Haha världens äckligaste pepparkaka som Linn köpte! (hon köpte kladdkaka också, så ni kan va lugna haha vem köper en pepparkaka när man fikar?!)
Sen var det dags att bli miljonärer, så vi köpte massor av lotter (10 totalt) men det blev ingen storvinst. Jag vann 60:- på första lotten så då köpte jag två nya för dom pengarna osv osv, så vi la inte ner 300 spänn på lotter haha!!! Aja bättre lycka nästa gång. 
 
 

ett...annorlunda avslut på 2013

I måndags och tisdags gymmade jag och alex, sista rycket innan all mat på nyårsafton. Såg en katt som hade fastnat med svansen i värsta grenen haha, fett synd om honom, han jamade som om han var jätteledsen :( Jag räddade självklart livet på honom när jag tog bort grenen ;)
 

Titta så ledsen han ser ut........... (eller livrädd haha)
 
 

 
Sedan var det nyårsafton. Vi åt trerätters med massa härliga människor. Förrätt bestående av räkbåtar (?) med rom och majonnäs. Till varmrätt blev det fläskfilé med potatisgratäng och sallad med massa god fetaost, melon osv och till efterrätt en kladdkaka med hallonmousse och grädde till. 
 

Nyårsfina och alldeles förträffligt roliga!!!
 eh!
Fyverkerier vid slottet
Och lite kramkalas!!!!!
och ännu mer fyverkerier!
 
Jag glömde min systemkamera hemma så hade bara mobilen och tog inte alls mycket bilder, detta var typ allt. Tog inga bilder på dom vi hängde med vilket är jättekonstigt, men anledningen var för att jag fick stört ont i revbenen runt typ 7 på kvällen så jag kunde inte äta efterrätt och inte dricka. Det jag fick i mig efter sju var en cider och lite chips. Hade så ont att jag fick gå och lägga mig. KUUUUUL. När man äntligen ser fram emot någonting så ska det självklart bli dåligt. Så jag fick försöka plåga mig igenom smärtan, vilket inte alls var min plan denna nyårsafton. Ville bli full haha
Men enda fördelen med att jag hade så ont på nyårsafton var att jag kunde köra bil dagen efter. 
 
Så ja. Jag hade en trevlig kväll men hade ju givetvis haft mycket roligare om jag inte hade haft ont. Jag hoppas att ni hade det topppenbra iallafall, fina vänner!!!! 
Jag är glad att jag fick vara med ett härligt gäng ändå, så det tackar vi för!

Hehe

Ska blogga om första veckan av 2014 senare. Typ imorgon? Venne haha:( Ska till Karlstad och lira match imorgon, så ah vi får se när. Puss 

DECEMBER 2013

Mysmånaden. 
Ett år har gått sedan det blev jag och alexandra. Helt sjukt vad snabbt 2013 har gått!
 
 
Sammanfattningsvis kan jag väl erkänna att det har varit ett tufft år. Vårterminen var kämpig och jag hade mycket skador och mådde dåligt i kropp och själ, men när sommaren kom blev allt mycket bättre och jag har tagit mig igenom hösten och faktiskt mått bra.
Jag är nog nöjd. Året har lärt mig mycket och jag har blivit en starkare människa och lärt mig hantera stress och ilska bättre än jag någonsin kunnat. Och det är väl egentligen det som är viktigast? 
 
KRAM 2013 KOMMER SAKNA DIG, LITE IALLAFALL! 
HEJJJJJA 2014<3

NOVEMBER 2013

Myskväll hos Aczel med världens bästa kvartett (heter det så? när man är fyra? hehe)
 
 
Sen var det lagfest!!!!!!
 
 
Lite glädje i kylan
 
 
Marthina fyllde 18 barre, sist i gänget men vi hade lika kul ändå!
 
 
Jobbade flitigt i skolan med UF som är dötråk
 
 
November var faktiskt en helt okej månad. Jag mådde bra och hade det kul i skolan, vilket behövs för att överleva allt hemskt plugg. Sen fick jag faktiskt A på en del i matten vilket gjorde att jag fick extra krafter hehe.

OKTOBER 2013

Hemska saker började denna månad. Usch.
 
 
Sen blev det dags för makeover!
 
 
En fin syster fyllde 22 år, firades glatt med god tårta
 
 
Prövade mössor och började känna utvägen till frihet närma sig med stormsteg
 
 
Åt på Planeten med bästa gänget
 
 
Julen började tidigt på Thoren..............
 
 
En tuff bild.
 
 
Gjorde högskoleprov och blev bjuden på finmat och presenter och ros av hjärtat
 
 
Fick lov, skulle fira med att baka..brände mig på ugnen och har kvar såret än idag.
 
Fick äta pizza med badass för att må bra igen hihi
 
 

SEPTEMBER 2013

Pinglor på skolfotot var vi iallafall..
 
Åt gott med fina vänner i en fin väns lägenhet.
 
 
Åt även Javafrulle med 2 gosisar!
 
 
Tacokväll hos Anna
 
 
Fina vänner
 
 
Rutiner drog igång
 
 
Det var en ganska tråkig månad. Hade praktik så jobbade hela månaden, alltså hände det inte så mycket, vilket jag idag kan tycka var jävligt skönt!

AUGUSTI 2013

Var sjuk typ hela månaden efter Rhoddan, men till slut blev jag frisk och kunde fira Julia och Fia som fyllde 18 barre denna månad!
 
 
Åkte till Grönan med alexandra och hade så jääävla kul!
 
 
Sen började skolan. Och mitt sista sommarlov någonsin var över snabbare än jag någonsin hade kunnat gissa.

JULI 2013

Sommarnätter när de är som bäst!
 
 
Linn firades och hade en gaaaalet rolig kväll på Frimis uteplace!
 
 
Emma bjöd på middag och vi hade myspys som fän!
 
 
Pizzaknytis hos Hanni
 
 
Myskvällar på uteserveringar
 
 
 
Sen kom resan vi alla väntat på: RHODOS 2013 MED MINA BADASSBRUDAR<3
Världens finaste vänner som jag älskar till döds!

JUNI 2013

SKOLAVSLUTNING!!!!!!!!!!!
 
 
Och kort därefter, student!
 
 
Tog körkort 17 juni, samma dag pappa fyllde 50!
 

Jag tränade i Trappan och åt med bästa Karro
 
 
Firade midsommar
 
 
Drack drinkar på Stora
 
 
Och avslutade juni med att äta tacobar med Anna 
 
 
Hade även picnik med hjärtat då vi firade 6 månader!

MAJ 2013

Glömde förtusan valborg!!!! Men det är ju nästan i april så whatever.
Älskar dessa bilder. Alla är så galet fina.
Vimmel på mig och bror<3
 
 
Spenderade en asbra kväll hos mina kära vänner då vi åt godaste maten som finns; grillat!
 
 
Och sen drog laget på cup i Göteborg och levde loppan på Liseberg!

Blev dyngsur i Flumride...

Låtsades vinna. HA! Som om jag någonsin skulle vinna.
Lisse-ligan!
Hade avslutning med laget på Strike.
 
 
Månaden avslutades på bästa sätt; Beyonces konsert!
 
 

APRIL 2013

Vännerna och jag åt årets första glass på soldäcket!
 
Vet inte om detta var i slutet av mars eller början av april, men jag åt en god middag med mitt hjärta och sedan förade jag med vännerna på Ivy och sedan blev det Ritz där Robin Stjernberg var. 
 
 
Sedan blev det dags för mitt hjärta att fylla 19 barre! Firades med trerätters.

Ytterligare en favorit fyllde år, men denna gång 20 barre! Annis<3
 
Även bästa broder jacce fyllde 18 barre<3<3<3<3
 
Sen höjdpunkten av april; JUSTINS KONSERT!!!!!!!
 
 
 
Så denna månad var också partymånad. Haha fattar inte hur vi orkade köra gärnet varje helg, men jag tror jag hade roligt.
 

MARS 2013

Mars bestod av födelsedagsfirande av Sanna, Hanna och Lollo. Party hela månaden och sedan påsklov, tackarrrrr. Åt fett med godis, massa god mat och hade mitt bästa lov någonsin. 

Hos Lollsi 18 barre

Födelsedagstårtan jag, Jennie och Linn bakade. MUMS

Hos Sannis 18 barre

Tippade Melodifestivalen med baby
 Och roadtrip till Ica Maxi med bästa Emma som tog körkort i februari.

FEBRUARI 2013

Februari spenderades väldigt mycket med ögonen i en bok, nämligen Femtio nyanser av mörker, kinkyboken nr 2! Hade med mig den vart jag än gick tror jag hahah.
 
Sedan kom alla <3 dag och Fia bjöd badass på fika, så sööööt! 

Även jag och alexandra mös till det rejält!
 
Semlans underbara dag uppenbarade sig och då var man i full gång med att trycka i sig. Jag bakade denna fina tisdag tillsammans med Anna och Andrea dessa ljuvliga semlor:
 
Och jag köpte biljett tillllllllll:
 
 
 
När man inte trodde det kunde bli bättre så fyllde man ju arton barre ;) Fick fina presenter i form av en ny iPhone, nytt årskort på Friskis och massvis med pengar. Styrde fest för mitt lag och levde livet på krogen som en KUNG! Min absolut roligaste utgång var även den första, på Strömpis<3333333
Dagen efter fick jag också uppleva något som heter bakfylla. Haha kunde inte ens hänga med på min egen födelsedagsmiddag med badass för jag mådde så dåligt! :((((( 
 
 
När jag nyktrat till gick jag till körskolan och tog min första körlektion och så vips, så var det mars.
 

JANUARI 2013

Året började inte alls bra, då nyårsdagen var dålig och någon dag efter det fick jag vinterkräksjukan.
Resterande januari spenderade jag genom att klaga på mina skador i höft och benhinnor, klaga över mitt plugg men på något sätt överleva genom att äta på Fikafabriken cirkus varje måndag med mina favoriter. 
 

RSS 2.0