Inga läxor...

..då kan jag äntligen, efter många veckor, få göra det jag är bra på!


Lagom med liv!

image description
Extremt tråkig torsdagskväll!!!!!

image description
image description
Holm ger svar på tal, haha fyfan vilken brud asså <3

:(

Fan asså! Har inte kunnat blogga och bilderna VÄGRAR komma in på datorn från mobilen. Får mini-utbrott. Men men. Det kommer väl så småningom :D
.
Idag var jag hos sjukgymnasten. Inte så värst goda nyheter. Får träna lätt, men inte spela innebandy, på 2 ½ vecka. Älska livet. Började faktiskt gråta när jag fick det beskedet. Så mycket älskar jag innebandyn.
.
En randombild från en "mysig" dag med klassen!
image description

22.26

Nya appen strular för mig, bilder vill inte komma in :( Får blogga imorgon istället, efter jag varit hos sjukgymnasten. Puss!


Fynd!

Imorse åkte jag och Jennie till nya butiken XXL Sport & Vildmark vid Marieberg. Lagom lång kö...Jag rekomenderar det verkligen, dom har allt! Snäll-Roger var där tidigt på morgonen och köpte ny innebandyklubba till mig och Linn, en unihoc Volcano curve 3.0 flex 23, som kostat 1300:- och fick den för 399:-! Helt okej allstå :D Åk dit och fynda!
.
Och nu såg jag att Olle och Andre är vidare i Idol, hur perfekt? <33333333


:D

Rolig svensklektion, jajjemen. Nu är det dags för business och sedan slutar jag :D

Skadeglädje!

Haha lite kul att 3:s mobilnät fuckade ur idag, tur att man har tele2comviq ;)
-
Just nu tittar jag på How clean is your house? Så jävla äckligt program, fyfan förstår inte hur man kan stå ut och leva så där snuskigt. Helt sjuuuukt. Sedan blir det Idol. Haha älska livet...kan ju somsagt inte träna så då får jag roa mig med tvprogram. Seeegt.
hittade ett gammalt konstverk av cazandra johansson, helt underbart :')

15.44

Äntligen har dom gjort en App till blogg.se. Skönt.
Nu sitter jag ensam i skolan och väntar på att tiden ska gå...jag var nämligen på Gymnasiemässan med några i klassen och skulle ta bussen från Våghustorget när jag kommer på att mina hörlurar ligger i skåpet och jag HATAR att åka buss utan att lyssna på musik, så jag gick tillbaka och hämtade dom:D
Bloggar igen senare, puss.

Onödigt..

Har ingenting att blogga om för tillfället. Allting rullar på, segt att jag inte kan träna. Fick lönen idag iallafall. Nu jävlar är jag rik! :D
Godnatt vi hörs imorgon heheh, roligt inlägg :)

About the game..

Mitt fina lag spelade 3-3 Mot Västerås. Dom ledde med 1-0 ett bra tag och vi spelade skitsegt i första och andra, men så går vi ner på folk och gör då 1-1 och 2-1. Vi får utvisning och dom gör 2-2. Vi ger oss inte utan gör 3-2 med 1½ minut kvar. Lycka! Meeeenn dom ger sig inte heller utan gör 3-3. Riktigt irriterande. Men dom var bra så jag tyckte det var hyfsat rättvist att det blev lika :)

MATCH!

Hade skitmysigt med mina fina tjejer igår. Somnade runt ett-halv två och gick upp runt tio. Åkte hem och har tränat nu i ungefär 45 minuter. Dans, stretch och fys. Kände mig tvungen och kul var det också :) Nu blir det några ipren för höft-fanskapet, lite lunch och sedan SERIESTART! (nej jag kan inte spela *snyft*) Men givetvis åker jag med och hejjar på mitt fina lag. Division 3 mot MIK Västerås. (om jag och linn minns rätt förlorade vi med typ 12-0 förra året mot dom hahahhaah)
Ha en fin söndag:D
hahah jag och fina andrea för 1 ½ år sedan på örebrocupen :')

Paco´s

Har nu ätit en god middag med familjen Jansson och Jennie. Tacos från Pacos blev det. Otroligt gott alltså! Cola zero också, fifan komplett måltid :D
Nu sitter vi vid varsin dator, lagom socialt ;) Snart drar vi hem till Linn och sover där. Hörs imorgon.
.
Dessutom saknar jag dig. Och ditt skratt. Som klingar sådär fint i öronen. Som när Moa i Idol sjunger. Rysningar.

Veckans låt(ar)

Har någon missat Melissa Horns nya album? Stor miss isånafall.
Melissa Horn – Under löven
.
Sara visade mig den här låten förra helgen och sen dess har jag varit kär i den!!!
Flo Rida – Good Feeling
.
Och eftersom jag inte får träna någonting så stänger jag ofta in mig på mitt rum och lyssnar på taggmusik, vill bara dansa hela tiden! På torsdag då jävlar :D
DJ Antoine vs. Timati – Welcome To St. Tropez [feat. Kalenna] - DJ Antoine Vs Mad Mark Radio Edit

HEJ:D

Vaknade av doften av scones imorse. Gick upp och förväntade mig en skitgod frukost..men såklart hade mamma läst fel i receptet; en halv tesked salt..inte en halv matsked-.- Haha salta scones<3
Har precis tittat på filmen Friends with benefits. Helt okej bra, lite B men...bra skådespelare :)
Nu ska jag spela piano, städa och sedan åka på match med familjen Jansson. Efter matchen åker vi och Janssons+Jennie hem hit och äter mat, efter det kanske jag och Jennie sover hos Linn, vi får se!
jag och min bror<3
en gammal bild på mig...vita tänder hade jag då:(

Händelsefull dag!

Shit vilken dag alltså.
.
Det börjar med matte och jag förstår I-N-G-E-N-T-I-N-G! Prov om två veckor, hejja....
Sedan var det lunch och då hände en märklig sak; jag fick så extremt jävla ont i magen. Det går inte att beskriva. Jag har aldrig i hela mitt liv haft så ont. Krampade i hela magen så när jag kom tillbaka till skolan så gjorde det så ont så jag kunde knappt stå upp. Helt sjukt. Såklart var skolsyster ledig, passande -.- Tur att mina fina vänner alltid finns där och ställer upp. <3
Jahapp, med magvärken och allt tog jag mig upp till andra våningen för ett engelskaprov. Det gick faktiskt hyfsat bra med tanke på att jag inte haft möjlighet och plugga pga att min dator kraschade.
.
När jag skulle öppna en dörr så händer det som inte får hända; jag tappar min iPhone. För andra gången. Jag tog av skyddet igår. Fittaikuk säger jag bara.
.
Efter skolan gick jag och Jennie till Virginska och mötte Linn, Marcus och Aczel. Jag och Aczel skildes från de andra och gick till Saigon för en god middag och sedan ville min älskade bror bjuda på mig på fika. Så söt hon är. Love her.

Äntligen!


åh så irriterande

En grej som jag stör mig såååå sjukt på är om folk skriver såhär till varann på facebook!:
.
*** skriver: "ååååh saknar min bejjb så mkt:((( men när vi ses blire myyyys :$<33"
*** skriver: "äälskling saknar dig också:(((( ja de blir fett med mys hihihi :$ längtar (a'<333"
*** skriver: "jag med bajjbyy, kyss och smek på dig hihihi :$<333"
.
MEN FÖRHELVETE INTE PÅ FACEBOOK? Kom igen? Ingen bryr sig om att ni ska ha sex hela helgen, okej:)?

get my point?;)


Och idag fick min klass och jag reda på av vår historalärare att utan sex så dör man tillslut. Sjukt, men så är det. :D

Inlägg á la Linenielsen ;)

Asså jävla skitmorsan. Hon har precis bakat 2 äppelpajer. Okej tänker ni då, varför klagar hon? JO, därför att jag tränar ingenting nu pga höften och då om jag ska äta äppelpaj som inte är speciellt nyttigt betyder det INTE BRA för min kropp (jag går upp i vikt för typ en kaka, sjukt irriterande....)
Sen frågar hon "olivia vill du baka nånting? en kladdkaka kanske?" JA MEN VAFAN DET KLART JAG VILL OCH TRYCKA I MIG DEN!!! MEN DET GÅR JU INTEEEE....jag tror hon vill få mig fet :(
Och det här inlägget lät som om LINE skulle kunnat skriva det, hahaha älsklingsline <3
.
Nu ska jag göra några armhävningar så jag kan äta liiite paj med helt okej samvete ;)
förra gången mamma bakade äppelpaj...

MÅSTE BARA SÄGA EN SAK

haha ni vet wordfeud? som hela världen spelar just nu. jag är iallafall så jävla kass på det, heeelt sjukt dålig. idag la jag "hösten" och fick 216 poäng. lycklig hela dagen<333333333333

random

Haha idag kraschade min hårddisk. Formaterade om datorn och nu är den som ny, alltså inga program installerade, inga bilder eller musik. Suger hårt. Menmen.
Har även ätit dålig mat idag. Mamma gnäller. Men jag gillar nudlar...SÅ NI VET.
ÅH nu måste jag ta tag i mina studier. Jobbade litegrann medan jag tittade på innebandyträningen. Det gick faktiskt bra. Bra Ollie!
.
Har tyvärr inga bilder somsagt...men jag kan sno en random från mig facebook! HOLD ON!
o-brorig bild på mig och min bror från skolavslutningen i 9an!

:o

Inflammation i höften. Jävla skit också. Det innebär:
1. jag missar första seriematchen
2. jag får inte träna överhuvudtaget
3. jag missar fystesterna (positivt eller negativt? det kan diskuteras...;))
Men iallafall. Det suger verkligen. Och jag har fått ännu mer ont efter helgen, bra jobbat Ollie. Ska till sjukgymnasten nästa fredag så får vi se om jag får några tabletter. Hope so.
.
Nu är jag lite ledsen så nu ska vi lyssna på en bra låt!
Kapten Röd – Ju Mer Dom Spottar

oh fyfan

Skickade nyss in en historiauppgift som var långt ifrån klar. Jag förstod ingenting och jag fick ångest bara av att titta på den. Så jag bestämde mig helt enkelt för att skriva som det var; att jag inte förstod frågan. Skrev även att jag inte förväntade mig att bli godkänd, det gör jag inte heller. Ville bara bli av med den! Skönt och oroande på samma gång.
Nu har jag bara svenskanovell, businessläxa, engelskaprov, spanskaredovisning och matteprov kvar :) Älska livet.

21.42

Haha får inte in skitbilderna i datorn. Kommer imorgon eller någonting.
Har mått så jävla dåligt denna eftermiddag/kväll vilket resulterar inget plugg alls. Blir stressigt imorgon alltså. Men vad gör man om man mår dåligt? VILAR. Precis.
Nu ska jag fortsätta snacka med den finaste. Åh så fint de lät. Godnatten :)))
fuck my life vad gott
ännu godare. JÄVLAR.

Don't make me snap my fingers!

Sitter i skolan och gör ingenting med mina fina tjejer Mathina, Emma, Sanna och Sofia. I morse var vi vid Naturens hus, regn.....idag har jag på mig gympaskor, mössa och munkjacka. Perfekt thoren-outfit. ;)
Snart är det fitthistoria. Ursäkta uttrycket. Men jag hatar det. Usch. Tack och hej.
Ikväll får ni lite bilder tror jag. Om jag har tid :D

i regnet

Imorgon är det en ny vecka. Jag som var rädd att inte klara av helgen utan dig. Jag behövde inte oroa mig. Du finns här hela tiden. Du bryr dig om mig. Och det gör mig mer lycklig än någon människa kan tro. Och du är så fin. Och jag kommer klara av nästa helg också. Jag kan inte förklara. Därför jag är sämst på wordfeud.

Floorball

Innebandy hela dagen. Höften strular. Spelade match mot äckligt duktiga tjejer. Förlorade, dock var det en jäkla rolig match. Mycket roligare än den igår. Efter åkte jag hem och tog det lugnt. Inget plugg har jag gjort så det lär bli en helvetesvecka för mig nu, får skippa träningarna...

innebandy för hela slanten!

TJÄ!
Imorse hade vi teori och sedan tränade vi uppspel. Efter det åt vi på en pizzeria, DOCK SALLAD;) Gott. Tillbaka till hallen, mer teori och sedan frislag. Sist men inte minst; match mot Lillåns P98or. Haha. Vi förlorade med 10-4. Haha pinsamt. Men dom var ruuuuggigt bra och vi var inte alls bra. Men jag fick in ett backhandmål, på ren frustration. Skönt som fan. Jaja. Söta snygga grymma killar.
.
Imorgon ska jag vara i Mellringe vid 9 igen. Träning och sedan match mot ett sjukt bra division 2 lag. Omg.

08.58 (vad gör jag vaken nu?)

Nu sitter jag, Linn och Sara i bilen till Mellringe för träning igen. Jag ska inte träna eftersom jag haltar idag (bra olivia, duktigt)! Hör av mig senare. Kram!

:(

Hade innebandyträning denna fredag kväll. Gick bra en timme, sedan tog höften över. Åhhhh...men jag är ju så korkad. Jag vet ju att det blir ju bara sämre av att träna. Men jag kan inte låta bli. Jävla skitvårdcentralen. Det är knappast överansträngning i tre veckor. Sopor. Får åka till en sjukgymnast. Men inte nu, för denna helg ska jag vara med mitt lag<3
-
Så jävla dryg dag i skolan. Matte 2 timmar, engelska 2½ och spanska 1 timme. SEGT? JA! Men fick dansa på matten, det var roligt.
Hem snabbt, äta och sen iväg till Mellringe. Nu ska jag lägga mig för klockan 9 imorgon ska jag befinna mig i Mellringehallen. Ojojoj. Har inte sovit ut ordentligt sen i söndags. Men jag har haft några trevliga nätter denna vecka så jag ska väl inte klaga.
jag, min fina vän och en tårtspade med kladdkakssmet på.
Tack Marthina för dom goda kakorna vi fick idag<3

Historia

Glömde säga att de förra bilderna var lite oseriösa. Men det kanske ni förstod. Nu har jag jobbat lite historia. Betoning på lite. Snacka med fina människor på facebook lockar mer. Nu ska jag nog dricka lite te. Eller fortsätta jobba. Eller titta på film. ÅH gud titta på film ska jag göra!!!! Hejdå änglar.
jag och baby i somras

no control of my body

En timme egenträning har jag kört nu. Uppvärmning-dans-stretch. Jävlar vad stel jag är. Ångrar att jag slutade dansa, det är så jävla fantastiskt. Nu ska jag laga mat och duscha. Sedan kanske jag tar itu med plugg. Men det lutar mer åt nej för den delen kan jag säga ;)

Veckans låt...

...måste gå till en sjukt gammal låt som är riktigt bra!!!!
Darin – See U At The Club
.
har många fina dansminnen med denna låt:')
haha OMG vad liten!

håll hårt i din goda vän

Nördat wordfeud och varit glad idag. Vilket underbart leende du har.
Fick sluta tidigare idag från skolan vilket var asskönt, även fast vi bara hade två lektioner. Kom hem för någon timme sedan. Har hunnit fotografera med systemkameran, pratat i telefon med mina fina hönor, ätit mat, lyssnat på kapten röd och sminkat mig. För nöjet skull. Om tio minuter åker jag och Linn och tittar på träningen. Vilar idag igen. Är nog lika bra. Vi hörs kanske ikväll, men ska försöka sova tidigt. Blev ju lite sent igår ;)

!!!!

TJAAA. Nu är det dags för lite business med Sanna och resten av coolingklassen, slutar 16.15! Då får vi se om det blir någon träning idag. Kort blogginlägg så vi får höras senare.

Pigg

Från tjugo nollnoll till nolltvå trettio var jag vaken och facebookade och spelade worldfeud. Sex och en halv timme. Naiz. Är trött idag. Tur att jag börjar sent! Nu ska jag äta frukost, göra mig i ordning och sedan dra till skolan:D

<3

Återigen tre timmars facebooksnackandes senare är jag så lycklig. Hoppas det blir tre timmar till! Godnatt.
.
UPDATE: fyra timmar..
.
UPDATE igen: fem timmar..åh!!!

move your body

2 dansfilmer senare så måste jag röra på mig. Detta går inte. Sitta och titta på fantastisk dans utan att själv för dansa. Förfärligt! Usch. Nu ska jag dansa, long time ago! Idol spelas in. Kramiz
me xD ^^ :P

16.34

Satt vid facebook till 00.10 efter att ha snackat med en fin person i tre timmar. Fick skylla mig själv när väckarklockan ringde vid 06.00 och tvingade upp mig ur sängen och tog mig in till stan. Tandläkaren. En timme. Pain in the ass. Nu kan jag inte äta. Aj det bara värker :( Usch! Tur att jag inte har någon träning idag.
Nu ska jag kolla på Dirty dancing eller någon annan fin film. Hejdå så länge.

DAGENS

dagens vill ha: en frisk höft
dagens klädsel: jeansleggins, linne och kort tröja + converse och klocka
dagens smink: fondation och mascara
dagens frisyr: uppsatt med snooki-lugg
dagens händelse: hälsade på min gamla skola och fick träffa fina lärare och äta god mat.
dagens låt: lil wayne - how to love
dagens planer: dagen är ju slut. ska dricka lite te och sova tidigt. ska vara i stan vid åtta imorgon bitti.
dagens roligaste: emma och sanna. för helvete!!
dagens favorit: idol. så jäkla kul.
dagens köp: varm choklad och s-märken
dagens kram: christine, min kära fd. engelskalärare & richard, min fd. bildlärare!
dagens godis: s-märken och snickers!
dagens humör: både glad och ledsen.
dagens ord: FO´ HEVEDE!


Wasn’t in your intentions

When you was just a young and your looks were so precious
But now your grown up
So fly its like a blessing but you can’t have a man look at you for five seconds
Without you being insecure
You never credit yourself, so when you got older
It’s seems like you came back ten times over
Now you’re sitting here in this damn corner
Looking through all your thoughts and looking over your shoulder

See you had a lot of crooks try to steal your heart
Never really had luck, couldn’t ever figure out
How to love

For a second you were here
Why you over there?
It's hard not to stare the way you moving your body
Like you never had a love



.

sista gången jag ler...imorgon smäller det igen

17.36

Kom hem från stan med Emma nyss. Gjorde några ärenden och köpte godis, jävlar vad gott. Nu har jag precis läst lite HP och ätit mackor, ska titta på Save the last dance ETT! Grymt bra film (fast det klart...step-up filmerna är ju bättre) ;) Vilar från träningen ikväll. Faktiskt jävligt skönt, har så sjukt ont.
Hörs senare!
Haha känns konstigt att vara inne på min laptop nu, använder ju skol-laptopen hela tiden så nu känns min så jävla stor. Asnaiz.

Veckans låt...

..går till Nicki Minaj:
Nicki Minaj – Super Bass
.
SÅ sjukt grym är hon! Och snygg som fän.

måste ha med den här med lil wayne också, världens bästa röst (efter akon)
Lil Wayne – How To Love

:D

Vann matchen med 5-1, för skönt! Dock spelade jag hela matchen vilket resulterar en skadad höft. Bra olivia...får vila från träningen imorgon.
.
Nu har jag ätit pizza, mackor, saft och juice. Tror jag är mätt. Ska lägga mig. Godnatt! <3333333

nevermind

I heard
That your dreams came true.
Guess she gave you things
I didn't give to you

Old friend
Why are you so shy?
Ain't like you to hold back
Or hide from the light

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over

11 september

Vi skänker en tanke till alla som drabbades den 11 september 2001. Det är helt sjukt att det redan har gått tio år sedan det hände.
så hemskt. tankar till usa

So you think you can dance

Det måste nog vara ett av de bästa programen som någonsin har gjorts. (americas best dance crew och one three hill ligger också ganska högt upp hehe)
Såg precis reprisen på finalen. Min favorit, Melanie, vann och min andra favorit, Marko, kom trea. Ska visa några klipp från några av deras bästa danser:
blir så jävla berörd, det går ju inte att vara så bra som dom är. mina tårar bara sprutar.

spola 1.30 om ni vill skippa försnacket.
här dansar hon med en annan dansare neil, men så sjukt bra.
den här dansen..ryser & gråter samtidigt...marko & allison.

Tänk att kunna dansa som de gör, eller det är knappt dans. De berättar, uttrycker sig. Som Marko sa "we don´t dance. we tell a story about our lifes."

Helgen:

Fredags: åkte till stan med Matilda och Emma, träffade deras klasskompisar. Gick och letade efter en öppen mataffär när vi till slut hittade och köpte lite snacks och så. Satte oss ute i en park och snackade. Kallt med mysigt. Åkte sedan på fest med Nina, trött som fan var jag men det var roligt ändå! Fick sedan sällskap hem av Simon, väldigt trevligt!
.
Lördags: var i Nora med mamma, åkte sedan hem till Jennie med Linn. Lagade tacos, åkte till stan och köpte godis och sedan hem och hade allmänt mysigt.
.
Idag: vaknade hos Jennie, åt god frukost och chillade sedan med bra musik. Fick skjuts hem av Jennies snälla far och nu är jag hemma och har precis kollat på So you think you can dance. Ska skriva ett inlägg om det, hörs om några minuter!

Mobilblogg

Äsch. Bloggar imorgon istället. Nyss var jag i Nora med mamma och kollade på nåt lopp och åt glass. Nu sitter jag på bussen hem till Jennie där jag sover över. Imorgon har jag match som jag inte får spela pga höften, men vill..så vi får se hur jag mår imorgon. Bloggar om helgen imorgon somsagt! Puss.

Naiz

Kortfattat nu för jag somnar om nån minut...berättar mer imorgon, men kvällen började med ett kort besök i Stadsparken där ett gäng höll hus och kvällen slutade på någon randomfest med asgoa människor, hamnade sedan brevid en gullig och otroligt social kille på bussen hem. Kom precis hem. Kvällen var lyckad! Taggar vidare...

dizco

Äntligen helg!!! (även fast det kändes som om det nyss var fredag hehe)
Det var rätt jobbigt i skolan idag att gå i trappor och gå till matsalen, kände mig lagom handikappad. Sista lektionen hade jag så ont i magen att jag kände att "nu dör jag" fast det gjorde jag ju inte hahah :D okej K..
Ikväll ska jag ut på äventyr med Emma och Matilda, vi får se vad som händer! Imorgon ska jag nog vara med Jennie och Linn och på söndag har jag match, kan dock inte spela eftersom vårdcentralen säger att jag måste vila. FUCK! Ipren ipren ipren..

en fin kväll i maj

Smärta...

En väldigt jobbig dag schemamässigt. Men dagarna är ändå roliga för klassen är rolig. Det kanske ni såg på bilderna här nedanför! ;)
Jag, Emma, Marthina och Sanna blev också intervjuade av radion om klamydia haha. Lite skumt men rätt kul ändå! Dock vet jag inte nåt om vilken kanal det var eller vilken tid, så nevermind! :)

Var och tränade, men fick gå av efter en kvart. Jag har haft ont i min höft i två veckor nu, och till en början trodde jag bara att det var träningsvärk men jag kunde inte ens springa på träningen så fick som sagt gå av. Skulle cykla hem men smärtan var olidlig så morsan fick komma. Nu kan jag inte ens gå och jag vet inte hur det kommer bli imorgon i skolan. Men det blir väl en senare fråga.....det blev inte bättre heller när Pragge berättade hur det blev när han fick operera blindtarmen, allt han sa stämde in på mig. Fak lajf. Men det är nog inte blindtarmen, ska kolla upp de där imorgon.
OCH JA FELÅT SOFIA KLEIST, jag skulle lyssnat på dig när du sa i onsdags att jag inte skulle träna....jag är knäpp.
nån randombild från google.
jag hoppashoppashoppas det inte är något allvarligt. vore så opassande när serien börjar om 2 veckor och vi har träningsmatch nu på söndag..
ledsen och surig tjej..

xD

HISTORIALEKTION<3333333333

Someone Like You

Idag var det en bra dag. En väldigt bra dag. Mina vänner förstod. De vill hjälpa. Och de säger att jag är kär, men det är jag nog inte. De har lite fel. Mycket glad var jag idag. Dina blåa skor såg ut att vara för stora. Men det var charmigt. Du är kort. Men inte dvärg! Min längd. Lagom. Jag gick frivilligt till matsalen 2 gånger idag. Det gjorde jag rätt i. Tretusen tallrikar flög i marken. Det var riktigt kul faktiskt. Det tyckte du också. Det kanske var därför jag tyckte det var roligt. Jag kanske är kär ändå? Då brukar man bli såhär jobbig som jag är nu.

Lite babbel

Tja! Igår fick vi sluta jobbet en timme tidigare. Skönt, men hade inte brytt mig så mycket eftersom jag tyckte det var roligt!:) Jobbade ju med Sofia liksom! Åt på Saigon gjorde vi också, grymt. Nu ligger jag i sängen och funderar på att ta mig upp...börjar 12.30 iofs. Ikväll har jag träning och sen ska jag sova tidigt. Tänk att det redan är onsdag, HELT sjukt!

Veckans låt...

Jag har typ asmånga favoritlåtar nu, men självklart måste ELEKTROPOP komma med!!!!!
Oleg – Elektropop - Radio Edit
.
Sen älskar jag Greyson!
Greyson Chance – Summertrain
.
Och den här är feeeeet!
Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine
.
Och den här nästan lika fet!
Ludacris – My Chick Bad

electropop!

Nu sitter jag i skolan, har precis skrivit klart mitt jävla historiearbete. Vet faktiskt inte hur det gick, men nu är det klart så nu väntar jag på att mina brudar ska bli klara så vi kan käka. Älskar min fina klass!
förresten, ikväll ska jag jobba med innebandylaget till 9 så bloggar kanske inget mer idag. ha det fint.

.


.

Jag försöker. Jag är modig. Hjärtat hoppade visserligen över några slag, men sånt får man väl ta. Huvudsaken är om man försöker, väl? Du..du är snygg. Wow. Verkligen. Varför sover jag inte? Därför att du är här.

23.26

Seg jävla dag. 2 ½ timmes historia varav en timme då jag satt och drömde mig bort, med dig. Fak maj lajf. Jävla historiaskit. NU så ska jag sova för imorgon börjar jag 8. Eller egentligen börjar jag 12.55 men jag ska åka till skolan och plugga med Alexander och några andra. Börjar runt 8 då. Chill man. Godnatt.
PS: Linn äger <3

och jag njuter den sista veckan utan tandställning, sen kör vi igen. vill att mina tänder ska se ut såhär som dom gjorde för ett år sedan:

Rast

väntar på historialektion, wihu!

I'd rather be with you.

Dina ögon. Åh vilka ögon! Som den där låttexten från Bruno Mars låt "your eyes your eyes make the stars look like there not shining" det är typ sant. Det var ett sånt där töntigt moment i fredags, som i filmer, när tiden och allt stannar upp när blickarna möts. Häftigt. Jävligt häftigt hur man kan känna ibland. Men min kloka vän och bror sa nåt som var smart. "du är kär i hans utseende och den du tror att han är." Ja. Det är nog så. Och jag är ensam. Men jag vill inte bara ha någon. Du är inte någon. Även fast jag inte vet så vet jag ändå. På nåt sätt så vet jag det. Och jag ska bevisa det också. Inom 2 veckor, Linn vet varför. Snart vet du också.

Home

Hemma efter en rolig och galet kylig helg med laget. Padlade kanot, fick olika uppdrag i grupper t. Ex koka ägg haha! God mat, underbara vänner, sångtävlingar, nattbad och mycket skratt. Jag älskar mitt lag och världens bästa tränare Kalle och Johan + Jennie som lagade galet god middag. Sen förstås Jens och Daniel som gjorde helgen ännu roligare. I love them all! Inga bilder tyvärr eftersom vi inte fick ha mobil på hela helgen;)

!

Dålig uppdatering jag vet. Och i helgen kommer det bli sämst uppdateringar för imorgon vid 8 åker jag och innebandylaget och tältar typ haha! Kommer hem söndag eftermiddag. Ha en bra helg!

MAT

Har haft historia, svenska och nu samhällskunskap. 10 minuter till lunch och jag svälter fan ihjäl.....
emma och jag igår på business

RSS 2.0