Party

Alltså helgen ägde!!!! Stadsfest fredag och lördag + maskeradfest på lördag eftermiddag! Vill spola tillbaka tiden. Det var religionstema, så jag tog mina indiska kläder och smyckade ut mig till en hindu. Fler tänkte som jag, men jag fick gotta mig i att jag iallafall hade köpt sakerna i Indien.
I söndags blev det bara återhämtning. Rom och Cola i två dygn var fan inte bra för kroppen ;)

Tog tyvärr inte så mycket bilder då jag hade mobilen i väskan typ hela lördagen, och väskan hade jag inte på mig haha ;) får duga med lite tråkiga mobilbilder.

I söndags flyttade även både Alice och Kajsa, mina käraste vänner här i Eksjö. Det sög. Dom ska till Malmö och Lund och plugga....jag önskar dom aldrig kommit in på sina linjer hahah (självisk) 😂 Tur att dom bara är två timmar bort!❤️


Mums

Något av det bästa med Adam är att han är lika road som jag när det kommer till matlagning. De senaste 2 veckorna har vi bara lagat mat hemma, och alltså inte köpt nå hämtmat eller så. Det är gott, billigt och roligt😃


Jobbigt jobb

Hej hörni! Förlåt för att jag aldrig skriver, men dessa två veckor har varit sååå mycket att göra! Nya jobbet är krävande och det tar tid att lära sig alla rutiner, vilka barn som behöver extra stöd, vilka barn som INTE ska vara med varandra + ALLA JÄKLA NAMN?!?
Och jag fattar inte vad det här är för generation. Dom heter sååå konstiga namn (sorry haha men det är sant!). Har två stycken Meja i samma klass, har TRE stycken Leon i samma klass (eller en heter faktiskt Lex Leon.. Haha seriöst?) Valter, Märta, två Saga, Malva, Elma, Holger.
HAHA JAG BLIR TOKIG?! Men det är väl som allt; det kommer tillbaka! Mode kommer ju också tillbaka, samma sak med gamla namn😂 Men det är liksom inte en enda Hanna, Anna, Sara, Julia, Alexander, Emma, Gustav, Simon osv i klassen. Det förvånade mig riktigt mycket hehe. Men men, så är det😃

Förra helgen jobbade jag sista passet som personlig assistent också, ett dygnspass från lör-sön, så idag är det faktiskt första dagen på 2 veckor som jag är ledig!!! Är ledig imorgon också, tjohoooo😍 Känns skönt!!
Igår var jag och Adam ute och bjöd Kajsa på middag. En försenad födelsedagspresent. Det var väldigt gott, och vi drack vin och gottade oss! Ingen orkade efterrätt efter vi hade tryckt i oss oxfilé och fläskfilé, men det gjorde inget för maten i sig var så god!

Nu ska jag gå upp och äta en stor och rejäl frulle! Puss


Nytt jobb

Hej där! Förstår ingenting av blogg.se nya app. Den suger = ingen bloggning. Ska försöka blogga via datorn.

Idag börjar jag ett nytt jobb som fritidspedagog! Ska bli jättespännande och se hur jag fixar det. Nu är det bara 30 minuter kvar innan jag börjar (tidsoptimist) så nu måste jag äta klart frukosten. Puss!


RSS 2.0