Sol

Idag hade jag en fantastisk dag ute i solen! Jag är ju ledig varje tisdag, så jag åkte ut till Adams sommarstuga som ligger en mil utanför Eksjö. Där åt jag lunch som jag hade köpt med mig, grillad panini med pesto, mozzarella, tomat och rödlök. Mums!! 

Det var såååå varmt! Jag hade med mig ett liggunderlag som jag la på gräsmattan. Sen låg jag där och solade i bh och byxor - och det bara stekte!!!! Så underbart! Jag låg kvar väldigt länge, så jag ska kolla sen om jag fått nån bränna😃 

Efteråt åkte jag till Willys och handlade. Jag köpte kikärtspasta, som är gjort på 100% kikärtor men smakar preciiiis som pasta! Perfekt! 


Vid kvällskvisten plingade det på dörren. Det var vår kompis Robert som lämnade ett par skidor som jag fick låna till Sälen (jag och Adam ska dit om 2v) haha jag blev jättepaff och jätteglad!!!!😍👍

Imorgon blir det jobbelijobb. Bara skola till kl 12, och sedan fritids. Blir bra, minus det faktum att det ska regna heeeela dagen imorgon. Vad glad man blir -.- 


På torsdag kommer älsklingen hem!❤


<3

Kvällar som dessa och vänner som henne❤❤❤


skolutflykt

Haha bästa när vi var med klassen och åkte längdskidor. Vi skulle öva på att ramla och hur man tar sig upp då. Det ser bara så extremt roligt ut när jag tittar på bilderna jag tog därifrån!
 
Vi hade en härlig dag, trots att det var plusgrader och snöblandat regn. Barnen klagade inte, och vi hade en brasa som höll oss varma. Lasagne fick vi utkört från skolan också, mums!!!!!! En rolig dag med en klass som faktiskt kan bli bra en vacker dag hehehe.
 

min fina födelsedag

Har glömt att berätta om min födelsedag som var för en månad sedan. Det ska jag berätta nu!

Adam hade sagt åt mig på fredagen att packa en väska med badkläder och finkläder. Hmmmm?! Jag fattade ingenting, men gjorde gladeligen som han sa. Vi satte oss i bilen på lördagen och åkte bra länge på en väg jag aldrig någonsin åkt på förut haha. Kände mig ännu mer lost. Men vi hamnade till slut i Kosta!!! Där checkade vi in på Kosta Boda Art Hotel, ett sjuuuukt fint hotell med massor av häftig konst i varje korridor. Alla rum såg olika ut och de frågade oss i kassan "vill ni ha denna eller denna konstnär?" EEHHHHH INGEN ANING HAHA! Vi tog nåt som lät bra (minns inte vad hon hette) och rummet var jättefint. 
Därefter switchade vi om till badkläder, tog på oss badrockar och tofflor, och gick ner en våning där det var VÄRSTA FINA SPA-AVDELNINGEN!!!!!!!! ÅH så drömmigt alltså! Så vi badade, bastade, bubblade (i dubbel bemärkelse då de hade en bar)! Det var så himla nice allting alltså.
 
Efter en bra stund gick vi till rummet och gjorde oss i ordning. På kvällen åt vi på hotellets restaurang, en sjukt god oxfilé! Mums! 
Efteråt var vi båda så dödligt trötta. Vi orkade inte besöka den berömda baren som är gjord i GLAS, utan vi gick till rummet och däckade rätt rejält haha. 
 
På morgonen gick vi upp vid 7 för att starta dagen på spat. VI VAR HELT ENSAMMA! Så nice, alltså kändes verkligen så lyxigt att få ha alla pooler för oss själva. Så vi chillade där i nån dryga timme. Drömmer mig tillbaka nu när jag skriver alltså haha. 
Vi gick upp och gjorde oss i ordning för frulle. Älska hotellfrulle alltså.
 
Efter frukost och fix besökte vi alla outletbutiker som finns där. Vi gick och pillade på alla fina glas, från Kosta Boda, Ittala, Orrefors osv osv. Wow! Vi köpte några glas som vi gav till Adams mamma i födelsedagspresent, och sedan shoppade vi loss i en klädoutlet istället. Fick med mig massor av bra saker hem! :D 
 
 
Det var en så himla fin födelsedagspresent, och han la verkligen ribban högt. Vad tusan ska jag ordna när Adam fyller 26 år i maj? Haha herregud. Han är för bra alltså. Jag älskar honom så enormt mycket!
 
På kvällen lagade han entrecoté med egengjord beasås, blev riktigt riktigt gott!!!
 
 

helgen

Jag kämpade på med förkylningen hela helgen. I fredags var vi ute och åt med kollegorna och drack vin. Det var sjukt mysigt!!!! Jag började dock må rätt dåligt när alvedonen gick ur min kropp, så vid 22 gick jag hem och sov. Jag vaknade på lördagen och mådde ganska okej, så jag brummade upp mot Örebro då. Då jag inte kunde träffa Karro så gick jag på stan och fikade med saknade Fia och Ellen. Riktigt mysigt att bara sitta och dricka kaffe och snacka. <3 
 
Efter det åkte jag hem till mammi och utnyttjade hennes boxerpaket (TLC förfaaaan!!!)
Slängde ihop en enkel och tråkig middag i min ensamhet, men sedan fick jag finbesök av bästa Bea och Aczel<3 Vi skålade med skumpa och babblade på om allt och ingenting. Vid 23-tiden tog vi taxi till Strömpis. Inte världens roligaste folk ute, men man kan fuldansa bättre då haha ;) SÅ KUL!!!!!!!
Strax innan 2 drog vi hemåt. Bea drog till sin boyfriend och jag och Evelina fortsatte till Max. Där åt vi god mat och snackade ännu mer. Helt plötsligt var klockan halv 4?!?! Fast egentligen inte, för det blev sommartid helt plöstligt. Haha innan jag fattade det blev jag helt knäpp och trodde jag hade tappat tidsuppfattningen totalt. Hehe
 
På söndagen vaknade jag rätt sliten, men krigade mig upp ändå. Vid lunchtid kom min bror, Susanna och deras genemsamma son ALLTSÅ MIN FINA LILLA BRORSON JAMIE!!!! ÅH vad stor han har blivit nu, det går så fort. Nästa vecka fyller han 2 år! Han är så söt så jag dör<3 
Vi åt lunch och gick sedan till Stadsparken för att leka och äta glass. Vädret var fantastiskt och jag ville INTE sätta mig i en bil och åka 2,5 timme :( Men jag var tvungen, så jag åkte vemodigt hem. 
 
JUSTE! Fick träffa Karro, Halil och lilla fina Lion en snabbis också. Dom satt i bilen och jag kunde lämna över några presenter från mig och mamma. Han var så liten och samtidigt så stor! Magiskt!!!!
 
Idag har jag jobbat och termometern har visat 18 grader i solen. HUR FANTASTISKT?! Vi behöver inte diskutera att det faktiskt ska bli snöblandat regn på onsdag hehe. Imorgon är jag ledig och då ska jag njuta i solen!!!!! Puss
 
Hade gärna suttit på mammis balkong imorgon..den är så fin!
 

Dålig timing

Det känns sjukt tungt att bli sjuk nu, när jag har bästa helgen framför mig. Imorgon är det middag med fritidskollegorna, och efter det så blir det drinkar på hotellets bar. På lördag ska jag åka till Örebro och träffa karro plus hennes bäbis. På kvällen ska jag ut med Bea och Aczel, och på söndag ska jag träffa fasters lilla älskling Jamie. 

FATTAR NI ATT JAG INTE HAR TID FÖR DETTA!!!!!!! Buuuuuu


Måndag och en lång text

Idag har varit en tuff måndag. Fick migrän efter lunch, och kämpade mig igenom dagen. Jag tog en migräntablett som dämpade det hela en aning. 


Jag började få fruktansvärt ont i mitt huvud i höstas. Jag kämpade generellt med ett alldeles för stressigt och tufft arbete. Vissa gånger när klockan ringde grät jag och hade oerhört svårt att finna motivation att ta mig ur sängen. Just då trodde jag att huvudvärken berodde på stress. När det sedan eskalerade och jag började få synbortfall och yrsel kändes det oroväckande. Jag ringde vc, men som vanligt blir man inte tagen på allvar. De hade inga vanliga tider utan ENDAST akuttider....for real?! Det ringer en 21-årig tjej som berättar att hon har haft ont konstant i 2 veckor, och jag får svaret "tyvärr har vi inga tider utöver akutfall. vi har en tid om 14 dagar om det skulle passa!"
Jag sa nej tack och slängde på luren. Så fräckt! Men jag tänkte "jaja inte ens vc tror att det är nåt fel, så jag fortsätter väl äta alvedon och Ipren i några veckor till.."
SÅ JÄVLA SJUKT!!!! Så mycket värktabletter som jag tryckte i mig, som inte ens hjälpte? Så galet. 

I december blev det lättare på jobbet och ångesten minskade, likaså huvudvärken. Men i januari blev det värre igen, och attackerna kom tätare och tätare. Ingenting hjälpte, och när jag till slut inte kunde gå till jobbet, resa mig ur sängen eller ens ha en tänd lampa så tänkte jag "fuck it. så här ska det inte vara!"
Så jag ringde vc igen. Denna gången gav det resultat. Tjejen jag pratade med gav mig en tid SAMMA DAG och sa "det låter som att du har migrän"

Så jag fick träffa en läkare, en jävligt snäll och förstående sådan. Jag berättade om de senaste månaderna, och hon sa direkt "du har ju migrän. inget snack om saken! jag ska ge dig medicin"
TACK!!!!! Sådan lättnad! Hon sa även att hon inte kunde förstå vilket otrevligt bemötande jag fick i höstas. Det ska inte få gå till så. 

Så nu håller jag på att testa denna medicin. Om den inte hjälper ska jag få en starkare dos. Hittills har den fungerat okej. Jag har liksom inget att jämföra med. 

Jag har aldrig förstått folk som tidigare sagt att de har migrän. Jag har trott att de bara överdriver, sååå ont kan det väl inte göra?!
Men tji fick jag. Ingenting fungerar när en attack kommer. Smärtan är svår att hantera ska jag erkänna. Så all cred till människor som lider av migrän, men som ens fixar att ta sig till arbetet!! Haha det är faktiskt imponerande. Kram! 


Vill bara visa min mat idag. Laxbiffar med broccolimos och citronsmör. Riktigt gott, men jag blev så mätt att jag blev liggandes i soffan i en halvtimme efteråt. LCHF-recept, nyttigt och gott! 


SSL

Idag åkte jag till Jönköping för att titta på innebandy. Mina fd lagkamrater kvalade till SSL i sitt nystartade lag Västra Mälardalen (tidigare Arboga och Köping som slagit ihop) och dom mötte Jönköping! Tyvärr förlorade dom matchen med 5-2...men Jönköping spelade grymt bra och det var ett rättvist resultat. Trist för mina bruds, men det var ändå ett glädjande ögonblick att få träffas igen!

Det var fina tider när vi lirade i Hovsta och Lillån <3333

Fina tjejer!!! :*


en helg i öret

För några veckor sedan var jag i Örebro och träffade goda vänner! Vädret dit var immigt och trist, men sällskapet var toppen så helt klart värt det!

Myskväll hos Ellen med henne och Emma. Ellens nya lägenhet var to-die-for! Vi åt god mat och hade riktig myskväll med skitsnack och godis. Lovely!

Sedan fikade jag med Felicia dagen efter. Sååå skönt att träffa henne igen efter alldeles för mycket tid ifrån varandra. <3
 
Ooooch sedan besökte jag Karro och hennes fina mage. Vi tittade på skräck som vanligt, och åt cheesecake och mackor. Gött! OCH I ONSDAGS KOM DERAS FINA SON LION!!!!!!!!!! ÅH<333333333333333 SÅ UNDERBART! Ska till Öret nästa helg och besöka dom. Myyyys! 
 

för en månad sedan

Hej hej! 
Har problem med att få in bilderna från min mobil till datorn, och mitt minne är tvärfullt på telen, så nu kan jag inte ens fota med varken kameraappen eller snap, Irriterande!!!
 
Ialla fall. För en månad sedan (drygt) så var det alla<3dag. Det var sportlov, så i skolan fick barnen baka sina egna tårtor. Det var kladdigt och slabbigt, men dom tyckte det var roligt så vi lät dom! :D 
Titta så trevliga dom är haha ;) 
 
 
När jag kom hem fick jag feeling, så jag bestämde för att göra en egen alla<3dag-tårta. Den blev fin och fantastiskt god!!!!
 
 
Allt detta skedde faktiskt dagen innan, alltså måndagen 13. På tisdagen var både jag och Adam lediga, halleluja!!!!! Vi gick upp i gryningen och drog ut till sjön. Där stannade vi hela dagen! Vi fiskade, solade, åt gulaschsoppa, drack kaffe och åt geléhjärtan. Sedan kom Kajsa ut med semlor, mitt absoluta favoritbakverk!!! Så mysig dag! Solen sken och vi fick 6 stycken gäddor :D SÅ NICE!!!!!!!!!!!!
 

Party

Herregud bakfyllan från helvetet idag. Still hangover och klockan är snart halv elva..stabilt -.- får blogga en annan dag hehe sämst är jag. 


Hade iaf avslutning med laget igår! Först match som vi tyvärr förlorade med 4-3..men jag kunde spela 2,5 period, vilket var en vinst för mig!!! Senast jag lirade var 3 december, så det var härligt att vara med sista matchen. 
Efteråt bowlade vi och jag var helt jävla fantastisk Hahah! Så bra gick det. Mitt lag kom tvåa! :D
Efteråt gasade vi tillbaka till Eksjö och bestämde oss för att supa snabbt som fan och sedan dra ut. Vigiland på besök! Så vi förfestade i typ 30 minuter haha stresssssss+alla affärer var stängda så allt vi hade var en liter Absolut Vodka och 4 breezer haha. Så vi shottade och sköljde ner med cider. Ni kan tro att det slog till snabbt haha #orutin
Efter en jävla massa köande kom vi in på klubben en timme innan stängning, så vi dansade loss till Shots and squats hehe;) fett kul! Sedan blev det efterfest och vodkan flödade igen. Vid 3-tiden hade alla gått hem, och jag käkade knäckebröd och städade bordet som var fullt av glas och burkar och lime och salt haha! Bläää! 

Så det är inte konstigt att man mår som man gör alltså haha. Jag ska lägga mig, efter en dag i soffan flyttar jag nu till sängen haha. 
Imorgon hoppas jag att jag är kry. Palla jobba med barn när man är bakis! Hahah sämst är jag. Märks att jag inte är 18 längre🙈🥂


RSS 2.0