Vinst!

En grej till! Idag spöade vi serieledarna med 4-0!!!!!!! Livet är så härligt i såna lägen!!!!
Nu måste jag sova! Puss


Semester

Hej! Sista veckan har gått fort som attan. I torsdags åkte vi skridskor och åt mellis i ishallen på fritids, och igår åkte jag, Adam och Adams pappa skridskor på sjön! Skoj!
Vi bowlade och åt på restaurang också, för att smygstarta semestern.
Nu är väskorna packade! Inatt kl 04 åker vi till Landvetter, och imorgon vid 8 checkar vi in på planet. See ya!!!


7 dagar kvar

Hej!
Veckan gick sjukt fort, och det var roliga dagar på jobbet. Bästa var personalfesten i torsdags, jävlar så sköj med fulla kollegor!!! Fick lida hela dagen på jobbet i fredags dock hehe, rödvin är aldrig sunt för huvudvärken alltså..;) men så värt hehe!
Julmarknaden blev riktigt lyckad, och vi sålde slut på allt så fort!!!! Glöggen höll oss varma i det annars fantastiska vintervädret!
Julpjäsen gick också bra, barnen var så himla duktiga!!!! Man blev nästan lite rörd☺️ Fick en present av föräldrarna till barnen, och då blev man ju definitivt rörd. En superfin glasskål med juleskum i, mys!!
I fredags satt jag i seket på vår match pga mitt knä skadades förra helgen..ska till sjukgymnast på onsdag för att vara helt säker på att ingenting är skevt där inne👍

Igår sov vi i Adams stuga, och eldade så det var lika varmt som vid ekvatorn (typ), men man måste ju vara redo, för om en vecka har jag packat väskan, för då väntar spanieeeeen!!! Åh så underbart det ska bli!

Vi avslutar med dagens middag som Adam lagade. Han är så duktig i köket faktiskt!! Inte för att det kanske är världens konst att steka kött, men att han har intresset och vill laga mat glädjer mig. Vi båda älskar att vara i köket, men som idag var det skönt att mest bara luta sig tillbaka och få maten serverad på bordet. Tack älskling❤️

Och glad tredje advent! Puss✨


Catlover

Alltså Adam gjorde världens godaste höstsoppa i torsdags, och jag bakade ett superenkelt och gott bröd!!!! Mums!!!

Sen slängde jag med en bild på finaste katten ever, som min kompis Judith äger. Jag funderar dock på att sno honom, tror inte hon märker något..😝


Long time no seen

Oj vad man suger hehe! Var ett tag sedan.
Vart ska jag börja? Matchen gick sämst mot ett kasst lag, vi förlorade med 5-4....men mamma var glad ändå haha!
På lördagen den helgen bjöd vi päronen på en maffig 3-rätters. Alla var nöjda och glada, och det blev verkligen en lyckad kväll!!!

En härlig dag åkte jag och Adam skridskor. Så jäkla sköj!!

Annars rullar det på. Det blir mörkt tidigt, men det resulterar i fina bilder vid skymningen. Vi bakar pepparkakor och tänder ljus. November är avklarad, vilket känns sååååå skönt. Det var en hemsk månad jobbmässigt. På tok för mycket stress, som gjorde att kroppen inte orkade med. Kände inte igen mig själv. Men nu känns det lite lättare. Två veckors jobb kvar, sedan drar vi till Spanien!!❤️

Förra helgen var jag i Örebro och träffade Bea och Aczel. Vi var på Aczels nya jobb, där hon och hennes familj säljer spisar/kakelugnar och inredning. Sååå duktiga och lokalen var drömmig!!!
På kvällen drog vi till strömpis och rockade loss :D så jävla bra helg!

Igår bakade jag julgodis i skolan. På tisdag har vi julmarknad. Ska bli mysigt!! Det är även julspel med 1A, min klass, på torsdag. Och på kvällen är det personalfest! Spexad vecka som förhoppningsvis går fort!!!


RSS 2.0