Yes!!!!

Nu till en god nyhet: jag och Adam har fått lägenhet!!!!!😍👏
Ett förstahandskontrakt på en grymt fin 2a. 72kvm stor, med nyrenoverat kök år 2014. Induktionshäll, inbyggd micro och DISKMASKIN!!!! Så fantastiskt underbart. 

Vi var och tittade på den häromkvällen, och det kändes riktigt bra! Så nästa vecka ska vi skriva på kontrakt, och om en månad flyttar vi in!!!!! Sjukt!
Så idag ska vi till IKEA och shoppa lite. Detta känns så himla bra💕💕💕

Rest in peace

Tjolahopp!

Denna vecka har det hänt mycket. 
Det som har varit absolut värst och det tuffaste är att min morfar gick bort i torsdags. Efter 96 (!) fantastiska och friska år så klarade inte kroppen med en hjärtinfarkt OCH lunginflammation på samma gång. För att jag själv ska klara detta så måste jag tänka så. Vem får leva så pass länge, och vara helt klar i huvudet, få bo hemma i sitt 3-våningshus och med ett amputerat ben? Han var den absolut starkaste människan, kanske som jag någonsin kommer att träffa i hela mitt liv. Vem vet. Men jag vet iallafall att han har haft ett fantastiskt, aktivt och hälsosamt liv. Det glädjer mig❤️

Trevliga hemmakvällar





Lyckligt lottad

Älskar mitt jobb och mina fina barn såååå mycket!!!!!! Dom äger. 

Idag fick vi lyxmat: kycklingfajitas! Typ godare än hemma<3



Skogsmulle



Jag, Adam och Kalle var ute i skogen i lördags. Fiske och grillning, gött mos!! Adam fick en gädda, men jag och Kalle fick inget annat än sjögräs på kroken lol;)

Fest som vanligt

Idag är det lördag och jag mår som en jävla grisbonde!!!! Är med andra ord bakis...
Kvällen började tidigt igår. Denniz och jag köpte alkohol och dyligt. Åkte hemåt och där började Adam och han blanda varm oboy med minttu....jag kände mest "nejtack" så jag blandade mitt eget, vilket då blev Explorer med fanta lemon HAHA hej fjortis. 
Därefter åkte vi tre + Denniz flickvän Alice och polaren Kajsa till Kalles hemmapremiär i fotboll. Det var riktigt mycket folk där, så vi satt ett helt gäng och hejade, drack våra groggar och solade. Matchen slutade 2-2, vilket kändes helt okej😃
Efter det drog vi snabbt hem, drack ännu mer, blev ännu mer fulla än vi redan var. Hehe.. När vi alla var packade var det iväg igen på fest. Födelsedagsbarnet var vår kära vän Linnea som hade äran att bli 20 Barre. Vi dansade och spelade beer pong, sjukt kul! Något som var ännu mer kul var att Linnea och hennes polare satte på ELOV OCH BENY!!! Hahah så kul!!! Jag blev så jävla glad och skröt om att dom var från örebro😂😂😂👏👏 fett coolt ju ;) 

Jag vet inte när vi trillade hem här, men jag vet att vi åt pizza och somnade gott allihop!!👏

En lyckad kväll, som idag straffar sig. Usch hehe



Fina brorson

I söndags träffade jag fina Jamie! Han var så busig, och det bästa han vet är att springa för allt han är värd. Så roligt att se!!! Missade när han började gå (några veckor sedan) men det var roligt att se hur bra balans han har fått. Hoppas att han börjar säga lite ord snart. Min bror var tidig, så det vore sköj om det blir likadant med Jamie. 
Här har han sprungit in i en hylla och fick åka till vårdcentralen och tejpa😂



Bra kväll

Har haft en riktigt mysig kväll med mina vänner!!! Fick skjuts hem av Emma, och nu chillar jag i soffan och är för irriterad över att sova. Hoppas att det går över snart. 


Snygga e vi❤️🙄

Grymt bra början av helgen

Gårdagen var grymt nice!!!! 
Efter en seg bilresa med mycket trafik kom jag äntligen fram. Hängde med mamma och mormor lite, och efter det blev jag avsläppt i Lillån hos Kapple. Där var det fest för hela slanten!!! Vi tog taxi till strömpis där det först bjöds på kö och spöregn, men som senare blev dans och glädje😍👏 
Vid ca 01 var jag trött och nöjd, så jag gick hem i regnet. Köpte 🍔 på Max och somnade sedan gott. 

Idag har jag mått oförskämt bra (heja Explorer!!!!) så har varit och packat lite kläder som ska med till Eksjö, och har varit och fikat hos Kapple. På måndag flyttar hon till London! Så jävla ball är hon. Fina vän, kommer sakna dig men du är sååå värd att dra iväg❤️



Om ca 1,5 timme ska jag möta Emma för lite mat, och sen ska vi till satin och möta resten av tjejerna😍👏 WIE!!

Home

Imorgon åker jag tillbaka till öret. Ska bli sååå skönt!!! Träffa mamma och Jamie, och fredag ska jag på fest hos Kapple och lördag ska jag hänga med mina bitches, troligtvis på satin. 
Bara en dag till på jobbet, sen är det dags😍 Får låna Adams bil också, så kommer jag hem fort som fan #biltjuv 😉

Gulliga och fjäskande elever 😃😃😃


Helgen

Överlevde första veckan efter lovet! Något kämpigt igår kan jag säga, då ville nog alla ha helg haha! Både barnen och vi lärare ;) 

Igår hade jag och Adam myskväll då våra kamrater var på andra ställen i landet. Vi lagade entrecote med hasselbackspotatis, sååå gott! Hemmakväll-godis till efterrätt. Så jävla längesen jag åt det, måste varit i december. Mums😍👏

Just nu tittar vi på hockey i soffan. Ikväll är det 25-årsfest för vår kompis Emma, ska bli riktigt roligt!!! Har köpt mig en jävla Explorer hahah får se om det går bättre än vin lol. 

Nästa helg åker jag hem till öret. Ska bli skönt att träffa polare! ❤️ och min älskade Jamie också!!!!



Tunga dagar


När livet är en pina kommer hjärtat med glass❤️

RSS 2.0