.

Skolan drar igång i ett hastigt tempo. Hjärnan jobbar hårt med all ny information. Det är rätt jobbigt. Och jag kan inte påstå att det är överdrivet roligt. Ryggen värker och näsan rinner. Åker på en förkylning som inte kunde kommit sämre. Imorgon ska vi tälta med klassen och på lördag har jag cup. Är sisådär taggad just nu. För en timme sedan var jag hur taggad som helst, men sen händer det något. Bara en liten skitgrej egentligen som får en att tappa sugen direkt. Tappa sugen på hela livet. Det låter ju grovt. Men det är så det känns. Och jag vet inte vart jag har mig själv ens. Hur gör man för att få veta det? Allt är kaos. Och jag vill bara dra ett stort fett streck över allting just precis exakt nu! Har någon en penna?


.

And no one knows why I'm into you
Cause you'll never know what it's like to walk in our shoes. 

nostalgi

 
 
 

en tråkig onsdag

Hade tänkt springa intervaller idag, men det var ju inte så jävla lockande när regnet öste ner. Sov istället haha, och nu har jag kollat klart på en riktigt bra film; Man on a ledge. Rekomenderas!
Haha och vet ni? Jag fick underskåp in tha school och det suger ganska rejält. Men mitt schema är helt okej så det är ju skönt. Ska byta från retorik till spanska också, känner att det är det bästa att göra just nu. Imorgon ska vi inte göra någonting i skolan och på fredag börjar vanliga lektioner. :D
här är jag som råkar hålla för kameran med mitt finger, OUPS :p:p:p

första skoldagen

Idag började jag skolan. Härligt att vakna halv nio när man börjar nio. Var bara kasta sig upp ur sängen, på med första bästa kläder och dra på sig lite mascara. Pappa skjutsade mig (tack gode gud!) och så satt jag i tid vid skolbänken. Vi hade kort dag, bara en timme hehe. Drog och åt med Marthina, Sanna och Emma. Vår lilla grupp är tillbaka<333333 Haha btw, ettorna ser livrädda ut. Minns inte att vi var lika rädda. Tycker faktiskt synd om dom :( 

äntligen!

 

Gävle del 2

....sedan flyttade jag hem till Sabrina. Vi spelade biljard, gick på stan och sedan var det ju bröllop. Haha kan säga att ett afrikanskt bröllop skiljer sig nog på alla sätt och vis från ett svenskt.
Det var typ tävling om vem som hade högst klackar, 15 cm var inte tillräckligt lol. Sen tuggade ALLA tuggummin, haha till och med mannen som gifte sig... :o Det var heller ingen som tänkte på att hålla tyst när prästen talade, nej nej det var kackel från alla håll och kanter hahah. Det var väldigt härligt att de spelade livemusik från Sierra Leone och att gästerna sjöng med, det blev sån himla härlig stämning! Alla ställde sig upp och började dansa i takt till musik, åh vilket drag det var :) 
(dålig kvalité på denna!) Haha så här såg det ut precis efter vigseln. Folk ska fram och trängas för att krama bruden, ungarna sitter och leker med varandra och helt plötsigt får några gamla bekanta för sig att hälsa på varandra mitt i gången där brudparet ska gå ut. Tuggummit i munnen är givet! Musiken från hemlandet är igång och allt är frid och fröjd, men vad en svensk egentligen skulle kalla för KAOZ!!!!
 
Här är en video på några härliga människor som dansar under bröllopsmåltiden. Det var inte meningen att nån skulle dansa, men när killarna började spela trummor så ville väl dom skaka av sig lite damm ;)
 
Här är två småtjejer som dansar afrikansk dans. Jag håller ju kameran rätt ostadigt men gud vad bra dom var!

 Jag och Sabrina drog hemåt för att snygga till oss och sedan blev det fest hela natten lång.
Den här bilden är tagen vid ca 3-4 tiden , därför det inte är mycket folk. Innan det, runt 1-2 kunde man knappt gå på det där golvet...
 

Gävle

Nu har jag lagt upp alla bilder från Gävle och videofilmerna håller jag på att lägga in på youtube så kommer länka dom här sedan. :) 

De första dagarna i Gävle spenderades hemma hos Chrille med honom och Leticia. Vi hann gå igenom ett gäng bra skräckfilmer eftersom att vädret inte riktigt var på topp. Vi var också hemma hos Sabrina och hennes pojkvän i deras lägenhet och hade det allmänt mysigt. Vi var på stan en dag också, och jag shoppade för över 500!!!!!!!!! Inte alls likt mig. Men fick med mig bra grejer hem så det var roligt ändå. En av kvällarna hade vi lite hemmapartaj, roligt som tusan hade jag. Dock inte lika roligt dagen efter då jag fick se FULASTE videon på mig själv......ajaj.
heeheh jag hade roligt i en tråkig butik....t
Några drinkar senare....
Den vackra flaggan i bakgrunden! (Y)
Leticia, Chrille, Musse tha DJ (även känd som Sabrinas pojkvän) och Sabrina i egen hög person!

Jag suger

Hade ju en dead-line att lägga upp bilder och videos från bröllopet och sen skriva lite om bröllopet. Har ju bara uppdaterat om festen. Men jag ska göra det här i helgen. Jag kan iaf lova bilder! Och den 1 september är jag bjuden på african-wedding i Stockholm. Dock har jag cup den helgen men jag skiter nog i den. Allt för att få känna mig lite levande för en gångs skull.


hey

Efter en god natts sömn pallrar jag mig iväg till jobbet. 12-18 varje dag med Alexander, fyfan hur ska jag stå ut..-.- ;)
Ikväll har jag innebandyträning och efter det så är det party men vettefan om jag orkar gå alltså. Vi får se hur det blir :)
favoritbild i repris

en snabb update om en lååång helg

Äntligen hemma efter en seg tågresa!
Igår festade vi till 5 på morgonen och jag hade så jävla roligt. Dock ställde jag till det som FAN för mig själv, men det tänker jag inte gå in på här för det är alldeles för komplicerat och lite VÄL personligt, så nejnej ;) 
Dansade med världens härligaste och så jävla skööönt när alla ba KÖR som om det inte finns någon morgondag. Filmade ingenting för jag var fullt upptagen med att själv skaka på höfterna, och jag har äcklig träningsvärk idag. Så glad att jag inte tog höga klackar iaf.
.
Det sjukaste på kvällen (förutom de där som ni inte får veta hehehhehe) var att vi såg en kille som såg EXAKT EXAKT ut som Usher, Hur äckligt snygg som helst alltså. Sedan såg vi en som såg EXAKT ut som Wiz Khalifa på stilen och ansiktsformen, och när han tog av solbrillorna såg han EXAKT ut som Lil Wayne. Alltså jag önskar sååååå att jag hade tagit kort så skulle ni fått sett hur sjukt lika de var. Ryser bara jag tänker på det. 

 
Det finns så mycket att berätta, men jag orkar inte. Önskar bara att jag var där nu på natten igen eftersom att de har fest idag också. Och jag kan säga att det var nästan inga som drack alkohol, det behövdes inte. Alla dansade loss och hade kul ändå. 
.
Idag var jag på "dejt" med en kille som jag träffade inatt haha. Det var trevligt faktiskt. Synd att de är 1000000 mil från Gävle och Örebro, men YOLO vafan :P
.
Har videos från bröllopet. Lägger upp dom nån gång i veckan. Vi säger fredag som deadline haha.
 
 
 

 Här är två musikvideos och killarna som sjunger var med på bröllopet igår och även tjejerna i första videon. Så sjukt vänliga killar även fast de leker badasses med sina bitches på första videon ;) Jag tycker de sista 2 minuterna i Energy är bäst, även fast hela låten är härlig, så är de två sista rapparna bäst!
 
I den här videon är Sabrina min kusinvitamin med, haha hon skäms skitmycket eftersom det var två år sedan de gjorde videon, men jag tycker bara hon är fin :* Hon har rosa tröja.
 

Förväntansfull!

Ligger i sängen och klockan närmar sig halv sju. Är så himla taggad inför bröllopet idag! Cermonin börjar vid 10-tiden och efter det blir det afrikansk mat i mängder, ska bli spännande med tanke på att jag inte är speciellt förtjust i etiopisk mat, så vi håller tummarna för att det skiljer sig i matvanor från Etiopien och Sirrra Leone! Efter det blir det nog uppträdanden och så eftersom att det är massa blackies där som är musiker så det ser jag också fram emot. Efter det ska jag och Sabrina byta om från tajta klänningar till lite skönare kläder och DÅ är det dansa dansa hela natten lång. Ni vet de där 2 videosarna jag la upp från Uganda och Jamaica när dom dansade? EXAKT så kommer det vara ikväll. Ska försöka filma så får ni se live. Nu ska jag försöka somna om. Hörs!


Gävle levererar

Har det så sjukt bra så bestämde mig för att stanna tills söndag. Imorgon ska jag på bröllop med Sabrina, hennes kompisar från Sierra Leone gifter sig så det blir "blackie-bröllop" haha ni vet inte hur skönt det är att hänga med svarta hela dagarna. Man känner att man passar in på något sätt...har ju bara bleka kompisar hemma lol;) Men älskar dom precis som dom är. Så missförstå inte!
Vi hörs när vi hörs. Pussar!


hejdå örebroooooo

Imorgon åker jag till Gävle, ska bli satan-i-gatan-roligt och jag blir uppmött vid perrongen av finaste Sabrina<3 Blir nog inte nåt bloggande överhuvudtaget eftersom att mitt internet på mobilen är hur segt som helst, men jag tror att ni klarar er i några dagar. Dagarna går ju fort. Om 2 veckor är det skola. Skönt att komma in i rutiner - oskönt med matten haha. 
sån jävla snygging!!

tcheeee

 
Gusttavo Lima eller Michel Teló (ai se eu te pego) ?? 

This is how we do it.

 
hur bra dans? japp, ska lära mig den, huuuur coolt vore det inte och dra på den här låten på en fest och ba köra? EMMA, KOM HEM SÅ KAN VI ÖVA TILLSAMMANS ;)
 
Eller den här dansen från en carnival i Jamaica. Haha göra denna dans på gatan i Örebro, yani polisen skulle gilla.

tråkig

USAIN BOLT! Han gör det igen, amazing. Herregud!

party - agaaaaain

Blev som planerat, party igen. 
Åkte till Kevin där han och Donald var. Drog vidare till Vivalla, sen Varberga och Mellringe där vi träffade Carl och 4 tjejer. Drog sedan till partyt i Varberga hos en kille som hade egen lägenhet. Spenderade kvällen där och hade fett kul! Runt 2 drog Donald till nån annan fest, Kevin till en annan kompis och jag följde med Mimmi hem till Vivalla och sov där. Vi Vaknade vid 12 och chillade vid tvn och åt god frukost. Senare kom två kompisar som vi hängde med en stund innan jag drog hemåt. ÄNNU EN LYCKAD KVÄLL OCH LIVET KÄNNS PÅ TOPP! 

kvällens låt!

låten som dunkades under kvällen från DJ kevin & carl!

partey

Igår börjades kvällen hemma hos Patrik med massa bekanta. Eller så gott som bara folk som jag känner från Thoren och Virginska haha, ne men det var massa roliga iallafall. Började lite småsegt men sedan blev det roligt, såklart när Kevin och Carl sätter på spansk musik, då blev det livat lol. Vid typ halv 1 drog hälften till bussen eftersom att det var den sista som gick. Jag och Kevin bestämde oss för att dra vidare på fest hos Capo. Tog några år för oss att cykla dit haha kaos!! Hade det aschill men självklart blev det lite catfight mellan några tjejer (dock var jag inte inblandad som tur var!!!!) Efter några timmars chillande insåg vi att sista bussen hade gått så vi 2 och Donald fick helt enkelt sova där, så medan vi gick och la oss i en säng fortsatte festen en våning ner, förstod inte hur dom orkade eftersom att klockan var typ 4-5?
.
Vi drog därifrån vid typ halv 7, gick till Mcd och åt frukost. Aldrig varit så hungrig men fick ändå inte ner en tugga, kändes bra.....vid halv 9 drog Kevin hem till sig, Donald till sig och jag till mig. Såååå gött att sova då alltså!!!!! 
.
Nu ska jag snart grilla med familjen och ikväll blir det förhoppningsvis (om någon orkar) party igen med samma människor.
Jag och världens bästa sofia!!!<3<3

min vecka

Jag och min bebibror lagade världens godaste köttfärssås med 100 olika kryddor i, Per Morberg hade blivit nöjd ;) Sedan gjorde vi en söt kladdkaka. Träningen gick finfint och hade även träning igår. Intervaller och efter det lirade vi fotboll. Mycket trevligt! 
Idag ska jag jobba från ett till sex. Inte alls taggad, dock var det roligt igår för då var det bara jag och Alex på eftermiddagen=WIIIEEE! :D
Ikväll drar jag och Kevin och massa andra roliga på partey och sedan sover han här.
På lördag ska jag träffa aczel och på söndag springer Usain Bolt 100 meter, HAHA BÄNKAD VID TVN!!!!!!!
På måndag åker jag till Gävle med massa roliga! Tack och hej!
Jag och Alex superfina landgångar!

RSS 2.0