Gävle del 2

....sedan flyttade jag hem till Sabrina. Vi spelade biljard, gick på stan och sedan var det ju bröllop. Haha kan säga att ett afrikanskt bröllop skiljer sig nog på alla sätt och vis från ett svenskt.
Det var typ tävling om vem som hade högst klackar, 15 cm var inte tillräckligt lol. Sen tuggade ALLA tuggummin, haha till och med mannen som gifte sig... :o Det var heller ingen som tänkte på att hålla tyst när prästen talade, nej nej det var kackel från alla håll och kanter hahah. Det var väldigt härligt att de spelade livemusik från Sierra Leone och att gästerna sjöng med, det blev sån himla härlig stämning! Alla ställde sig upp och började dansa i takt till musik, åh vilket drag det var :) 
(dålig kvalité på denna!) Haha så här såg det ut precis efter vigseln. Folk ska fram och trängas för att krama bruden, ungarna sitter och leker med varandra och helt plötsigt får några gamla bekanta för sig att hälsa på varandra mitt i gången där brudparet ska gå ut. Tuggummit i munnen är givet! Musiken från hemlandet är igång och allt är frid och fröjd, men vad en svensk egentligen skulle kalla för KAOZ!!!!
 
Här är en video på några härliga människor som dansar under bröllopsmåltiden. Det var inte meningen att nån skulle dansa, men när killarna började spela trummor så ville väl dom skaka av sig lite damm ;)
 
Här är två småtjejer som dansar afrikansk dans. Jag håller ju kameran rätt ostadigt men gud vad bra dom var!

 Jag och Sabrina drog hemåt för att snygga till oss och sedan blev det fest hela natten lång.
Den här bilden är tagen vid ca 3-4 tiden , därför det inte är mycket folk. Innan det, runt 1-2 kunde man knappt gå på det där golvet...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0