Söndag

I söndags bjöd Karro på bio+biosnacks! Innan åt vi tacobar och drack goda drinkar. En grymt bra dag!


Mmmmhhhhh

Angående bion: vi såg The other woman. Den var rolig och sådär, lite förutsägbar men så brukar det ju vara. Men Nicki Minaj var med i filmen...och vad gjorde hon?!? Hon hade MAX 4 scener där hon hade några repliker. Men asså det var så fail för det enda det var fokus på var hennes kropp. Okej hon är dösnygg, men att ha sina fodralklänningar där det enda man ser är röven och tittsen hahah! Ägna dig åt musik istället, Nicki... ;) 



Lördag

Har inget internet förrän imorgon, men är bad och loggar in på skolans ;) 

I lördags åt jag lunch med Felide och Emma på Jensens. Asmys!!! Tog en glass i det härliga vädret och sen drog vi på Risbergskas vårkonsert. Min kära vän Matilda sjöng solo och var sjukt duktig! Blev även imponerad av massa andra sångare och dansare! :D
Matilda + kör, dansare och musiker.
Sista numret! Wie
Tog väl en redig fika i pausen, där kära Aczel stod och jobbade så flitigt ;)

Sjukt mysig dag med mina bruds!<3

:0

Har slut på internet...kanske bloggar i skolan, vi får se. Puss

En asbra onsdag

Onsdags:
Bea och jag drog hem till Aczel för att fira henne. De drack några drinkar och sen åkte vi till stan (jag körde jao drf jag inte drack några drinkar OM nån skulle bry sig lol). Åt godaste pizzan på Paolos!!!! Sen drog vi till Wobbler, forever alone och vi fick bestämma låtar så det var sjukt kul!!
Sen drog vi till Bells där kompisarna var. Satt där och chillade hela kvällen lång. Därefter var det hemfärd som gällde så vi tryckte in oss i bilen, möjligtvis nån person för mycket..., och hamnade på Max där folk åt lite nattkäk. Efter det skjutsade jag hem herrskapet som bodde på 3627 olika ställen i Örebro, men vad gör man inte för sina bästa homies <333



Hahah love ya 
Aczel fick finaste örhängena av bea i present!
Mmmmm såååå gott
På wobbler
På Bells. Bästa!!!


Ville även sticka en kniv i mitt bröst när jag såg aczels nya skor. Dör


Snor dom nu jao


Grym kväll

Hade så jävla kul igår!!!! Roligaste utgången ever, åtminstone topp 3 ever. Åt jättegod mat och efterrätt hos Kapple. Sen förade vi och drog till Strömpis. Helskotta vad gött det var!!! Blev innebandyreunion med massa spelare + min förre detta coach och hennes polare Alice från storstaden. Dansade tills svetten rann och då var det hemfärd. Insåg sedan att sista bussen hem hade gått och där stod jag, mitt på Stortorget med massa innebandynerds. Stötte in i min nuvarande tränare också, lite stelt jao. Men efter mycket krångel befann jag mig i en taxi hem till Alexandra, så det löste ju sig ändå :D
Kapples finaste katt!! (skräll att jag bryr mig mer om alla katter hos mina kompisar än om själva kompisen haha..)
In action
Haha och vem fan har vi här då?!
Marie, jag och Kapple!
Fd. Coach Johanna och jag!
Hahaha randomkillen igen?
Och igen?? Hahahaha

Ah shit vilken kväll. Nu ska jag göra mig i ordning och dra till stan och äta med Felicia och Emma. Myyys!


:D

Ska blogga om min mysiga onsdagskväll med bea, Aczel och massa andra härliga. Men nu jobbar jag så har inte tid. 
Gick på stan en stund med Alexandra och Emma förut. Köpte studentklänning!!! Wie!!! 
Gillar den starkt! Ryggen är superfin också. Öppen i mitten och med spets på sidorna. Visar någon annan dag. 


Ikväll ska jag på fest hos kära Kapple, sen strömpis. 
Imorgon ska jag, Emma och Felicia luncha och sen gå på Risberskas vårkonsert. Efter det skulle jag hängt med Anna och Karro, men det blev ändrade planer :( Så nu blir det nog att jag hänger med hjärtat istället. 

Söndag ska Karro bjuda mig på bio :DDDD Ska se The other woman, verkar asbra!

<3


Bra start på dagen

Min dag i en bild




Fatta




Åt helvete med allt

"och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå"

Men lets face it. Alla saknar förmåga att förstå. 

Övning ger färdighet

Älskar vädret så mycket!!! Min studentmössa är superfin som ni ser, och helgen är redan planerad och kommer bli bäst!

Dagens stora hjärtattack kom när min mattelärare visade min matris. Vi har en uppgift kvar. Får jag A på den får jag B i betyg!!!!! Jag var helt ärligt inställd på att vara supernöjd med ett D. Jag dör. Hade ig i åttan och E i både ettan och tvåan. 

Ska slita röven av mig. Hårt arbete lönar sig bevisligen, även i världens tråkigaste ämne matematik. Jag kunde inte vara mer stolt med mig själv. Oavsett om jag får C eller B kommer jag klappa mig på axeln och säga "fan vad grym du är Olivia" 



52 dagar

Vad fin du är!



The amazing

Filmen var sjukligt bra. Precis som förväntat! Älskar såna filmer där man bara känner JÄVLAR vilken bra film. Såsom hp och hunger games hehe. Så ja, se den om ni vill se en riktigt bra film! Dock bör man se ettan för att fatta rätt mycket. 



Måndag

Kunde inte lägga ifrån mig boken igår utan slukade tvåhundra sidor, jajamen bokmal/nörd. Läs den!!! 

Idag är det fint väder igen. Grillning står på menyn idag, och även bio med broder J. Äntligen ska jag få se The amazing Spider-Man 2. Har längtat sååå mycket! 

Har även fått kramp i min hand så jag inte kan sträcka ut fingrarna rakt..ehm okej jag visste att jag var otränad men kom igen? Handen?! Så nu ska jag krama en jongleringsboll hela dagen lång. Puss 
Ut i solen FÖRFAN!!!!

Egentid när den är som bäst

Har idag ätit två fina måltider som jag lagade själv. Har varit ensam hela dagen vilket är det bästa jag vet!! Kycklingfilé med klyftpotatis och tzatsiki och sedan laxpasta. Mmmm


Blev riktigt gott!!! Gjorde en god marinad också.
Enklaste rätten på jorden. Koka pasta. Stek vitlök i olivolja och ner med lax och créme fraiche. Krydda med peppar. Klart!

Vi välkomnar tillbaka favoritboken aka kinkyboken!!!! :D <33333 läst 160 sidor på eftermiddagen och planerar att läsa minst lika mycket till ikväll. Tjohej!

Dagarna som gått

Torsdag: jobbade och chillade hela kvällen. Hur gött som helst faktiskt. 

Fredag: var på födelsedagsfest i Garphyttan. Firade Alex som fyllde 20 förra veckan, och en tjej som heter Emelie som fyllde i fredags. Åt supergod mat och supergoda efterrätter. Var så himla mätt haha!! Sen åkte vi till stan och efter en timmes grubblande gick vi till strömpis. Väldigt mycket roliga människor där, men att vara nykter är aldrig en hit haha. Drog med några polers till bk och sen åkte vi taxi hem och sov. 
Dödligt goda cupcakes, dumlekakor och marängswiss!!!


Lördag: jobbade igen, sista denna jävla vecka, usch så skönt!!! Sen hämtade broder J mig och vi åkte till maxi och handlade mat inför kvällen. Blev även bjuden på en god korv, kan vara värt att nämna ;) Vi fixade sjukt jävla mycket och jag fattar inte hur min kropp kunde fungera efter 4 timmars sömn och 5 timmars jobb. Men det gick! Sen kom gästerna. Maten var jättegod och det var en mysig kväll. <3 
Handla handla 
In action

Detta!!!!
Märängtårta med hallon! Mmmm


Hihi älskar dig din lilla filur 

Hihi

Ska berätta om helgen imorgon. Har bara sovit fyra timmar inatt så svimmar nog snart om inte annat. 
Puss 

Onsdags

Igår var jag och Alexandra på stan och gjorde lite shoppingärenden och unnade oss med pizza. Fabulöst gott! Fixade present åt broder J som har kalas på lördag, tjohooo :D 


På kvällen var jag och Linn hos Kapple och åt + förade. Hon fyllde i tisdags så nu var det strömpis på ingång. Dock sög det så jävla hårt då det var typ 40 pers där haha jag drog redan vid kvart över tolv -,- Träffade Julia och Sofia där vilket var myyyys, men annars; nepp! Så tråkigt. Åkte hem till Alexandra och mös istället. 



Tisdags

Gjorde goda chicken enchiladas med Jennie och Linn i tisdags + kladdkaka med grädde. Så djävulskt gott!!!! Hade mysigt och tittade lite tv och snackade om livet i vanlig ordning :D




shit

Detta skrämmer mig:(((

Tisdag

Igår blev det somsagt bowling. Ledde väl givetvis inför de tre sista slagen då jävla Ludde ska slå tre strike i rad och självklart kamma hem segern....-.-
Hade väldigt trevligt med dem iaf! Efter det åkte jag hem till Alex :* 


Idag har ryggen fått känna på hur jävla KORKAT det är att bowla. Meeeen jag tänker inte avstå allt roligt här i livet. Nä.. Det tänker jag faktiskt inte. 
Ligger i fosterställning i sängen och tittar på Mamma Mia, älskar den filmen såååå mycket!!!! Skådespelarna<333 åh en riktig feel-good-film! 
Har även ätit en baguette från la bagge. Senast i somras jag åt en sådan, och fy tusan vad god den var!!! Köpte även två filmer från hemmakväll, varav en var mamma Mia. Godis var givet så har det ändå ganska bra. 


Nu ska jag söka in till högskola och universitet (!!??!?) och sen ska jag träffa Jennie och Linn för myskväll. 



Måndag WIIE

Idag har jag och broder J varit på lager 157. Fick med mig ett par leopard-brallor hem. Bjöd henne även på glass (då hon tyckte mat var för dyrt, lol I got cash...;)) 
Sen jobbade jag med Alexander. Nu ligger jag hemma i sängen, men måste röra på mig nuuuu för ska äta och sen dra och bowla med Alexander, Matilda mm. Ska bli askul! :D



Bajsinlägg

Fan vad jag hatar min jävla ryggjävel!!!!! Måste det göra så fittont RENT UT SAGT!!!!! 
Kan sjukhuset SNÄLLA ge mig brevet med besked nångång?!?!?! Paniiiik har inte gymmat på 2,5 månad nu :'((( 
Jävla skit. 

Skriver av mig - om kärlek

På tal om lycka så har jag läst igenom massor av brev, dagboksanteckningar, mobilanteckningar, blogginlägg osv. Att läsa detta från månader/år sedan ger mig sådan nostalgi och lyckokänsla i kroppen. 
Jag har fått upplevt så mycket saker som varit hemskt jobbigt, men jag inser även att jag fått upplevt så mycket saker som varit otroligt underbara. Känslor som bubblar över, ögon som strålar av glädje, kroppsspråk och gester som får mig att inse att det spelar ingen roll att livet inte alltid är på topp, för att har man upplevt sådana känslovågor av ren och skär lycka som jag har gjort, så har man haft det sååå bra. 

Kärlek är underbart! Till en kompis, familjemedlem, partner, husdjur, WHATEVER! Det är väl helt fantastiskt att man kan känna kärlek på tusen olika sätt. 

Och visst, kärlek kan suga balle också. Obesvarad/olycklig kärlek är det värsta som finns, men hur klyschigt det än låter så är det lärorikt. Jag vet själv. Har flera gånger fått vara med om det. Varje gång har jag ångrat att jag inte varit mer modig. Men det är så lätt att ångra sig och tänka "om". Om jag bara hade sagt ditt och datt. Ja visst! Men nu har jag lärt mig att jag ska göra det nästa gång. 
Och här står jag. In love. Jobbar på att få känna den sprudlande lyckokänslan igen, och det jag vet är att det bara är jag som kan få känslan att komma tillbaka till mig. 

Kärlek är slitsamt. Men det är sååå värt det när man hittar den. 
Strävar efter detta. 

Lyckans dag

Har spenderat dagen och kvällen med bästa broder J. Vi testade nya crispy fries på Max, supergoda! Sen handlade vi på Ica, gosade med djuren, lagade tacos, läste gamla dagböcker, kollade på roliga videos, pratade skit om allt och alla idioter, planerade mat tills på lördag då hon ska ha middag och hade det allmänt bäst. Känner mig alltid så sjukt lycklig efter jag har varit med henne. Det finns ingen som förstår mig så bra som henne och det finns ingen som jag skrattar så mycket ihop med. 
Hon är helt enkelt en fantastiskt underbar vän<3


Funderar på att byta från linser till glasögon. Gillar dessa starkt!!!
Fula, men vad gör det om hundra år?

Älskar dig bästa broder J!!!! 

.

Hatar när folk strör salt i såren

Bakkväll

Har gjort en asfin citronmarängpaj denna kväll som tog cirkus två timmar. In i ugn tre gånger plus kyla två gånger. Det var vispa hit och vispa dit hehe det var rätt omständigt. Önskar att den blev lika god som den blev fin :( Hade förväntat mig masterchef-nivå (eftersom att idén att göra pajen kom därifrån), men mamma tyckte den var god iaf ;) Alltid något. 


De två lagerna blev precis som jag tänkt mig utseendemässigt. Ska försöka göra denna paj fler gånger så att alla detaljer verkligen sitter. 
Det var jättekul att göra något avancerat, och inte bara göra en kladdkaka där receptet suttit i sedan födseln. 

Nästa utmaning som jag ska göra någon gång i framtiden är chokladbiskvier, något av det godaste jag vet!!!


Lördag

Igår var jag hemma hela kvällen och pluggade. Sån jävla tönt är jag så jag spyr på mig själv-.- Men nu har jag INGENTING under lovet. Har väl aldrig hänt förr haha!!!

Idag jobbade jag (och självklart vaknade med katten min. han måste vara sjuk!!!) 
Nyss var farmor och farfar här och åt smörgåstårta :D Fick reda på att de har sparat pengar åt mig hela livet som jag ska få om exakt två månader och en dag. Så sjukt mycket pengar så jag blir helt knäpp av att veta det. Ska dock bara använda en liten summa att resa för, resten kommer gå åt studier/boende osv. 

Nu kollar jag SM-finalerna i innebandy. Farmor blev sjukt sur när Mora förlorade mot Djurgården på sudden hahah och hon kan ingenting om sporten. Men en riktig tävlingsmänniska är hon. ;) 
Snart börjar Falun mot Storvreta på killsidan. (Hur kan lag från Dalarna vara i final? Världens minsta städer ju haha) 

Myser i soffan, men kissetrisse fick stanna kvar på mitt rum, haha snodde täcket och gick. Stackarn. :(
Träningscykla eller äta choklad..? Svårt val ;)

Bitter som vanligt juuu

Mitt humör idag har varit som Sveriges väder, alltså alla årstider på en och samma dag. 
Sov som en kratta och drömde mardrömmar om nationella. Dock kom kissemissen in till mig imorse också och la sig, så mys<3

Hade nationellt prov som kändes halvdant, men skönt att ha gjort det. 
Sen blev jag glad för vi bokade Summerburst i Göteborg!!!!! :DDDD Bästa!

Sen blev jag sur för att jag kom på att jag hade tandläkartid-.- Väl hos tandläkaren frågade han om jag ville slipa en tand som jag stört mig på i flera år. Klart jag blev asglad! Men när jag efteråt upptäckte att han slipade för mycket och jag nu fortfarande har en ojämn tand PLUS en tand som ser ut att tillhöra en femåring...grät sååå mycket haha helt sjukt mina tårar slutade aldrig rinna. Ringde min broder och var helt hysterisk haha jag fick panik helt enkelt. Så sörjde jag den tanden och beklagade mig hela eftermiddagen för Alexander på jobbet. Stackars honom som fick lyssna på mitt gnäll. 

Dagen slutade inte där. Fick springa för livet till bussen efter jobbet. Klart som korvspad att jag missar den?! 
Men kom hem till min favoritmat lax iaf. 

HELT SJUKT JOBBIG OCH KONSTIG DAG!!! Ligger i sängen och tröstäter nu, och planerar att fortsätta med det hela natten :-) 

Puss älskade läsare. Förstår inte hur ni orkar med min pessimistiska syn på livet haha ni äger. 

Bajs

Denna kväll har bestått av ett lagmöte. Var väl bitter sisådär hela mötet, men vafan nån måste ju ifrågasätta alla oklara beslut lol. 
Nuuuu är det kanske dags för mig att läsa igenom de trettio sidor äckliga häftet om världens mest irrelevanta ämne "Hur skriver man?", för imorgon klockan 8.30 ska jag skriva ett nationellt prov i fyra timmar. BRA Olivia att du är så himla förberedd :-D 


Töntigt inlägg

För första gången på tre år så kom min kissemiss och la sig i min säng alldeles frivilligt imorse. Asså första gången ever sen jag bytte rum! Åhh han är så snäll och rar. Var typ ödet att han kom just idag. 
Lilla tjockiskillen då<3 tur att sängen är stor så att vi båda får plats. 

Konsert

Hängde med Linn denna kväll. Åt god lax och var töntiga som vanligt. Bästa Jennie hade konsert med Karolinska skolan idag. Hörde henne sjunga för första gången och hon var så bra!!! Världens drag var det på konserten och jag var så sjukt imponerad av alla som var med. Amazing!



Duktig du äääär!

Älskar er







Detta gav fet ångest men vad samtidigt sjukt roligt!
<3333333

måndag

Haft en bra helg! I lördags var jag på fest i Garphyttan. Fia fyllde 20 i veckan så det firades big time! Hade kulkul och vaknade på söndagen utan att vara bakis, vilket var det bästa haha.....
Igår gjorde jag....ingenting?! Låg och chillade i sängen med Gossip girl och gosade med katten. Skönt att jag inte hade någonting att plugga med. 
 
Idag har jag haft en lektion som var sjukt ovärd. Vaknade även 10.45 idag (hade ingen väckarklocka) MINNS INTE SENAST JAG SOV SÅ LÄNGE!!! HELT SJUKT!!!!
 
Nu har jag bakat hallongrottor tills ikväll då tjejgänget ska hem till Hanna och mysa. <3



Ännu mer mobilbilder

SÅÅ bra helg

Inte okej smärta

Att jobba från 13-18 och sedan direkt hem, äta med Anna och vidare till Lillån för att jobba i seket på Örebrocupen från 19-24 var inte ens okej. Både jag och Anna dooog i ryggarna och kunde knappt röra kroppen, heeeelt sjukt. Vet ärligt inte om jag kommer kunna somna nu för det gör mer ont än någonsin tidigare. Snälla kill me här och nu!!!!! Det skulle ju iaf få bort smärtan -.-' 

Måste jobba igen imorgon från 8-13 och jag vet inte hur faaan det ska gå. Lol. 
Imorgon kväll är det kanske fest. Otaggad nu så vi får se. 

Fredaaaaag

Mys med mina tjejer efter skolan. Firade att gymnasiearbetet är klart och jag firar en pluggfri/ångestfri helg!!!!! Vet inte när det hände sist!!!!

Mys och så gott!!!!

Just nu jobbar jag och Alexander. Ikväll ska jag jobba på örebrocupen med laget. Puss

Värt att nämna

Igår med vännerna:
Gott gott gott! 

Skriver av mig 2

Jag gråter flera liter när jag tittar tillbaka på gamla blogginlägg från i somras/höstas där det står saker om min rygg. Redan då. Redan då hade jag så ont att det strålade ner i benet. Här är ett gammalt inlägg:


Jag vill bara slå en stekpanna i mitt huvud när jag inser att jag har blundat för detta sedan augusti. Visst, det har varit perioder då jag inte har haft ont, men jag minns inte att det gått sååå länge med ryggont. Jag hittade även ett inlägg där min sjukgymnast sagt "du har inte diskbråck iallafall!"
Och vad var det jag röntgades för igår? Jo, jag gick dit för att naprapaten sagt att det är 50% risk för diskbråck. 
Jag är alltså 19 år gammal och har redan en rygg som inte fungerar. 

Att ha ont varje dag, oavsett om jag står sitter eller går, tar på krafterna. Jag är redan stressad. Skolan dödar mig. Att då inte ha möjligheten att kunna komma bort från det genom att träna en timme eller två på grund av att allt jag försöker mig på bara får kroppen att må sämre. Vad finns det för mening då? 

Samtidigt som att jag givetvis inte (!) vill ha diskbråck så vill jag bara ha en "diagnos" nu. Jag vill veta vad det är som jag har blundat för i åtta månader. Jag orkar inte vara så här hjälplös. Om jag får veta vad som händer med min kropp så kan jag smälta det och jobba mig uppåt därifrån. 
För det värsta som finns är att ingen vet vad som är fel. Jag måste få veta. 




Bilder från mobilen




Saraaa
Karin (med backens snyggaste outfit)
Sara och Carro i solen
Hela ligan!
Rynningebrudarna



Selfie i backen

Myskväll
Ungefär hälften av all mat/snacks

Sprit jao



Såååå gott
Grillning i backen
Fick scootertransport upp på berget (H) kul som fän!

Bilder från kameran kommer en annan dag :D

Panik

Denna vecka innebär gymnasiearbete varje kväll. Har panik!!!! På fredag ska det lämnas in och jag är långt ifrån klar känns det som?! 
Har bilder från säfsen, men jag får ta dem när jag känner att jag har tid. 

Igår hade jag filosofiseminarium som kändes sjukt luddigt. Efter det åkte jag till sjukhuset och gjorde en röntgen på min rygg. Vill veta vad som är fel och jag hoppas jag kan få svar nu. 

Förresten, de nya Loka crush är sååå goda!!! Som läsk utan socker. 



RSS 2.0