Skolstart - typ

Idag börjar jag äntligen skolan efter 4 veckors praktik (jobb med lön för min del hehe)
Ska bli skönt att komma in i rutiner, dock är jag livrädd över hur jag ska hinna med. Allt kommer dra igång med ett sådant tempo med tanke på att det bara är 4 veckor till höstlovet. Vill så himla gärna känna motivation och kraft till att plugga, jag vet bara inte hur jag ska hitta den.....:(

1 2 3 LILLÅN

Ont i hela kroppen, men vad gör det när man vinner seriepremiären i div2 med 5-1 och satte två finfina assist? DET GÖR DÅ INGENTING!!!! 
Herrlaget vann sin bortamatch och Lillåns fotbollsbrudar vann mot Sturehov och är redo att kvala för division 1!!! En riktig lillåhelg med andra ord :D 
Idag är det premiär i div3 mot Nora. Ska dit och heja!!


haha bästa

En rolig bild som jag glömde lägga upp! För några helger sedan hade vi somsagt dans på innebandyträningen, och det finns verkligen inga stelare människor än innebandyspelare...helt sinnessjukt!!!!!!
Men jag tror alla tyckte det var riktigt roligt, och att Dermot kom gjorde det hela mer spännande. Min grupp gick självfallet till final ;) Meeeen de där hashtag-swag vann.... hmm jaja ;) 
 

09.11

Igår åkte jag och Emma till vår gamla skola och besökte världens bästa engelskalärare Christine! Snackade gamla minnen, (vilket alltid är lika kul) fikade gott och bara hade det bra. Hon är verkligen fantastisk! 

Sedan åkte jag hem och tog det lugnt. Kollade klart en säsong med desperate housewives och nu har jag bara en säsong kvar :( Sorgligt. Men när skolan börjar nästa vecka så är det tamefan bara bra haha.

Åkte sedan till sjuklingen Alex för att hjälpa henne handla och laga mat. Kände mig som en riktig hemmafru:D 

Idag ska jag jobba och ikväll träna. Har ont överallt men så är det alltid dagarna innan viktiga matcher. Nojig som sjutton. 
Ska bli skönt med lön hahaha


Min helg

I fredags var jag i Kristinehamn all night long. Mitt lag vann med 7-3 och spelade riktigt rolig innebandy!! 

I lördags jobbade jag, träffade Linn och Kapple och vi kollade Lillåns herrlag lira match, och dom vann!! 
Sedan hängde Linn med till min mormor och morfar, så där fikade vi och hade det trevligt. 

På kvällen skjutsade mamsen mig till stan där jag, Sara och Alex gick och köpte mat och sedan chillade vi hela kvällen med godis och jävligt sjuka samtal haha! 

I söndags chillade vi ännu mer, och sedan kollade vi på Saras match, Sturehov-Rynninge. Sturehov vann med 3-2, wie grattis Julia!:D 

Igår tränade jag, haha enda roliga typ. Dock har jag ont i höften idag vilket känns oroväckande. Premiär på lördag i div2..... OMG 



"Break the rules"

Step up revolution - gråter vilken fantastisk film. 



Huvudbonader och jag




Borde bli modell för vogue eller nåt..

Min vanliga otur

Skadade min höft igår på träningen vilket resulterade riktigt dålig sömn, fruktansvärd smärta och en match mindre. Ja, jag har bestämt mig för att vara klok och strunta i vår träningsmatch ikväll. Jag ska tagga seriepremiären nästa vecka istället. Men det suger, jag såg fram emot match....



!!!

När man får tillbaka wifi....<33333



Spännande som fan

Har kollat Örebro IBF - Lillån IBK ikväll, alltså premiär i Allsvenskan. Matchen slutade 5-5 vilket är otroligt med tanke på att Lillån i början ledde med 5-0 och gjorde 2 mål de första 4 minuterna av matchen. Det blev en rysare i slutet då klockan står på 19.31 då 5-4målet kommer och 19.46 när 5-5målet kommer (då skrek jag av nervositet haha) Det blev förlängning men inga fler mål, lika bra det för mina nerver hade inte klarat av det haha!!!! 

Mån/tis

Igår var jag med Linn! Mysigt som tusan. Vi åt flingor till förrätt haha och kött, potatisgratäng och Jensens favoritsås till middag. Finmat på en måndag!! Sedan drog vi och tränade vilket var superkul, men idag har jag träningsförbud då jag haltar pga att jag har så ont i mina benhinnor hehe blev lite för mycket och intensivt förra veckan....min rygg är också helt död, vilket är sämst! Jag passade på att baka en kladdkaka med vit choklad istället för kakao, den blev förvånansvärt jättegod!

Våran förrätt lol

Min kakaaaa

Twitterglädje igen




Haha assååå detta skrevs bara några minuter efter varandra

Och detta är så pinsam stavning att det inte är värt en enda retweet

Sportig helg

Mina benhinnor och fotleder bokstavligen knakar! Så går det efter en hel helg med träningar, dans inför Letsdancejury-medlemmen Dermot och matcher. Är helt slut i kroppen, och snart är det träning igen :( Men innan dess ska jag träffa linnsan! Vi hörs.

.

längesedan saker var så jävla kaos. jag är sååå trött på det. snälla ge mig ett tråkigt liv tillbaka, det är så mycket bättre än det här!

godnatt

Nä vet ni vad. Idag har inte varit en bra dag, så jag tror jag lägger mig under en sten nu. Vi hörs när vi hörs (vilket förmodligen är imorgon)

Orkar inte

Igår chillade jag nästan hela dagen. Bakade muffins med emma, lite nice! På kvällen åkte jag till Alexandra och vi sprang 7 kilometer och åt god lax. Sedan var det Idol vilket alltid äger!! 

Nu ligger jag framför tvn och ser på sista filmen i Millenium-trilogin, alltså Luftslotet som sprängdes. Jobb vid 2 och internmatch vid 19. Skulle dock vilja stanna hemma istället. Är så trött på allt som har med innebandyn och göra pga olika anledningar. Hoppas det blir bättre. Seriestart om två veckor lol. 




Finaste suddiga ni





Haha karma

Ironi när den är som bäst. Jag tar nog tillbaka denna retweet, sorry Hanna!! 





Tacooos

Fasen vad gott det var med tacos! Helt amazzzziiiing!!!!



Annas mysiga uterum in my heart!!!!

Karro hade även bakat godaste kakan, helt insane! Fina vänner man har.

Yey

Började dagen med Java-frulle med Alex och Sara, hur gott och mys som helst!!! Sedan jobbade jag 4 timmar med laget, chill. Fika också hehehe;) Sedan har jag och två filurer löpt 5 km och lite backträning i Karlslunds grusgrop, pust!! Nu blir det mys i Nora med tacooooos!!!!!!! Puss


Hos bea


Helg<33333

Blev snyggast av alla på skolfotot!!!! Efteråt bjöd Julias boss på fika på Hälls, vi ställde nämligen upp på en fotografering till deras hemsida. Hoppas det blev fina bilder haha med munnen full av tårta ;)

Igår tog jag det lugnt hemma, imorse jobbade jag och nu ska jag träffa Aczel och sedan ska vi mysa hos Bea med god mat och skräckis...fy! Imorgon jobb med laget och sedan tacomys hos Anna med henne, Karro och Aczel! En bra helg<3


Framförhållning...

Eftersom att det är skolfoto imorgon (!!!) så fick jag snabbt som fan, sisådär i sista minuten, rakpermanenta luggen så jag kanske ser någorlunda hyfsad ut. Vet dock inte hur bra detta blir...har aldrig gjort det själv utan har jämt personliga frisörer som hjälper mig haha! Men ibland får man helt enkelt vara lite spontan.


Bölar snart

Det gör såååå ont i min rygg!!!!!


Lite twitterglädje


Ikväll!!!!

Som jag har längtat!


Vi snackar innebandy

Helgen var hur kul som helst och den var välbehövlig för alla då man kom närmre med de nya spelarna. På fredagen åkte vi iväg och det blev väl inte riktigt som vi tänkt oss då vi blev påkörda i Örebro på en 110-väg. Tänker inte gå in så djupt på det, huvudsaken är att vi alla var oskadda. Chockade var vi, men vi hade bråttom så jag satte mig bakom ratten och körde i regn och rusk till Karlstad där vi kom fram 15 minuter innan matchstart haha!! På lördagen gick vi upp supertidigt (hade då sovit 3 timmar lol) och åt frulle, HATAR FRUKOST SÅ TIDIGT DET SMAKAR INGENTING!!! Aja det var två matcher den dagen som vi genomförde ganska så bra, trots 4-1 förlust och 4-4 men det kändes som en vinst! På kvällen åkte jag och mor+far till våra vänner och åt fantastiskt god grillad lax och chokladmousse. Somnade tidigt. På söndagen var det match igen, semifinal. Tyvärr förlust med 3-2 men laget vi mötte kom 2a i Göteborgs div2, vilket är klasser bättre än vår div2-serie. En väl genomförd cup och såååå glad var jag!!!


Just nu:

Känner mig som denna.......


RSS 2.0