eftersom jag antagligen har annat för mig imorgon..

..så ville jag bara berätta att jag har varit tillsammans med min diamant i ett år. jag älskar honom mer än vad jag kan berätta eller visa. JAG ÄR SÅ GLAD ATT HAN FINNS I MITT LIV! jag hoppas det blir fler år.

your eyes make the stars look like there not shinin'

Hello

Tränade igår för första gången på en vecka pga min jävla hals..men det gick ändå inte..fick galet ont i halsen under träningen så fick gå av med lite tvång från kleist :( Körde fys med henne ist och det gick riktigt bra faktiskt.
Idag plågade jag igenom dagen, jävligt segt. Imorgon har jag engelskadiagnos så ska plugga lite på det snart, sen kollar jag nog på match i Lillån.
TACK OCH HEJ FÖR ETT K-INLÄGG.

Vad tycker ni om Jennifer Lopez nya låt?
Jennifer Lopez – On The Floor
etta på spotifylistan.

Tisdag

Lugn dag i skolan. Skönt! Inte mycket i skolan heller, prov på fredag och en läxa. CHILL! Sen kommer väl alla prov på samma vecka såklart..
Idag var jag på stan, ironiskt med tanke på inlägget igår ;) Men fick med mig en skinnjacka hem iallafall. Nu ska jag se klart matchen Sverige-Moldavien. Sverige spelar dåligt nu...men hoppas det blir bättre :D Ha en fortsatt trevlig kväll:)

Dag 10: En bekännelse

Hmm....ja nu ska vi se här...JO nu har jag en! (om man kan kalla det bekännelse):
JAG HATAR ATT SHOPPA! Jag tycker faktiskt det är sjukt tråkigt och jag hatar när pengarna bara försvinner, även fast det är viktiga saker haha, men fyfan jag tycker verkligen det är TRÅKIGT! Jag kan inte vara normal...16år tjej som hatar att shoppa..nåt blev fel :S Och det är lite drygt för alla mina kompisar älskar att shoppa..jag bara går med och önskar att jag fick åka hem haha :D Enda negativa med att jag inte vill shoppa är att jag aldrig har nåt nytt på mig hahah :$

Saturdaaaaay

Fortfarande inte frisk. FAN! Blir nog ingen match imorgon heller..kul..var uttagen till båda avslutande seriematcherna så blir jag sjuk -.- jaja, inget att göra åt.
.
Jag har beslutsångest. Thailand 11 juni-28 juni? ÅÅH..saknar det så in i helvete men vill ha sommarlov i Sverige ju (gud, att jag ens sa det där..)
saknar dessa underbara människor....

Dag 9: 2 favoritlåtar

gud vad svårt med bara två...men okej:
1. Yiruma – River Flows In You (spelar den på piano när jag mår dåligt, då glömmer man tid och rum)
2. Usher – Moving Mountains
blev 2 långsamma låtar, men det är sånt jag tycker om.

Fredag

Idag har jag varit hemma från skolan pga min förbaskade feber. Har haft grymt tråkigt och inte gjort något speciellt heller. På eftermiddagen kom wille hit, även fast jag inte orkade (blev anfådd av att gå upp för trappan..). Vi sov, spelade lite kort och gick och köpte pizza, gott. Sedan åkte vi till coop och jag köpte lite halstabletter och B&J-glass. Han åkte hemmåt och nu ses vi inte på en vecka för han ska till Paris på söndag, och när han kommer hem, alltså på fredag HAR VI VARIT TILLSAMMANS I ETT ÅR <33333333333 JAG ÄLSKAR DIG SÅÅÅÅÅÅ!


Dag 8: 3 favoritplagg


Skor räknas väl som ett plagg? Eller? Jaja, converse går till ALLT ju.
Svarta leggins/tights, alltid snyggt :D
Och vem äger inte ett ginalinne? Dom mest användbara som finns!

Hur ska pengarna räcka..?

Det finns så mycket jag måste/vill och ska göra t.ex:
.

Jag ska till Stockholm på påsklovet i några dagar
Jag vill/måste köpa en ny vårjacka+ett par converse (700+500:- ...)
Jag vill till London med Wille i april
Jag ska till Gröna lund med klassen
Jag KANSKE ska till Thailand dagen efter skolavslutningen, men funderar på att skita i det faktiskt för det kommer bara ryka massa onödiga pengar
Jag ska förmodligen till farmor och farfar med Linn i sommar, då lär en hel del pengar ryka
Jag och Linn vill på Rihanna-konserten
Nästa sommar ska jag åka utomlands själv
OCH VART SKA PENGARNA KOMMA IFRÅN? Sommarjobbspengarna kommer inte räcka..fuck my life.
.
Är sjuk, feber and shit. Jag bad wille komma hit, så imorgon är nog båda två sjuka. Godkväll och sorry för ett tråkigt inlägg.

Dag 7: fyra snygga fotografier

thailand
thailand-nyår

Tisdag

Idag hade jag studiedag, precis som igår. Ruggigt skönt!
Har spenderat dagarna med william, träning och tandläkaren, HAR PIMPAT MINA TÄNDER MED ROSA/LILA TANDSTÄLLNING!!!!!!! Ser ut som en julgran :D Kommer kanske upp nån bild sen.
Nu dricker jag varm choklad, kollar på Lyxfällan och tar det luuuugnt, snart träning!
:D

Seriesegrare!

Vi har vunnit 93-95 serien! Med 17 spelade matcher har vi vunnit 15, förlorat 1 och spelat 1 oavgjord. Så jävla grymma är vi! 138 mål gjorde vi och släppte in 29. Helt azuuum brudar <3
(jag ligger också etta i poängligan, men den verkar inte vara uppdaterad..men enligt den tabellen har jag spelat 10 matcher, gjort 17 mål och 5 assist. NÖJD!)
.
I div. 3 ligger vi just nu 2a i slutspelet..vinner vi nästa match finns det chanser att vi vinner hela slutspelet! Vi är så bra så.
just nu spelar det ingen roll att vi förlorade dm-finalen. vi vann över askersund 2 gånger i serien+vann hela serien så då spelar den där dm-finalen ingen roll! ÄLSKAR MITT LAG SÅ JÄVLA MYCKET.

MUSIC BABY, MUSIC(L)

gammalt och nytt, fortfarande bra!!!!!

Who's that chick - Rihanna ft David Guetta
.
Coming home - Diddy dirty money
.
Kiss me through the phone - Soulja boy
.
Party in the USA - Miley Cyrus
.
Follow me - Pato Pooh ft Adam Tensta



Romme alpin!

Japp, var och åkte skidor i Romme idag. Riktigt underbart väder men jag frös som en jävla...jävel. Tror jag håller på att bli sjuk för alla andra åkte typ i t-shirt (?) Jaja, kul var det iallafall. Tror jag blev kär i en killes ögon, är det möjligt? De var iallafall de finaste ögon jag sett.
En bild mitt i backen!

orkar inte

så jävla tråkigt och blogga, har verkligen ingenting intressant och skriva om, inga nya bilder, vintern suger och jag vill åka utomlands nununuuuuuuuu. KÅ på livet, kå på allting :o ikväll ska jag spela match och äta tacos. skönt att vara ledig måndag och tisdag iallafall. sen fick ingen i klassen IG på nationella NO-fysik, vilket betyder att jag blev godkänd, FUCKYEAAAAH <3 enda positiva just nu ;p
summmmmer<3
en riktigt fin vän, emma isabelle johansson (L)
(gräs på bilden, mysigt<3333)
lilla emma i sjuan, så fin så :d 
(gräs igen <33 så vackert)
ÅH HITTADE EN GAMMAL BILD! marcus i min klass är nog den konstigaste jag nånsin träffat :D

HÅÅÅÅL

Jajjemen idag hade vår klass rejält med hål asså. Började dagen med 40 minuter engelska, hade sen håltimme på 80 minuters SO, sedan lunch, övertalade våran vikarie på matten att få beting, japp 80 minuter borta där också ;D Om en timme börjar vi svenska en timme och sen elevens val. Lite chill, hål från 9.10 till 13.15 :DDDD
Är hos emma, har ätit god mat och bakat kladdkaka. Nu kommer cazzie också, chiiiiiillll :D (plugget får vi ta någon annan dag, har skrivit 2 bokrecensioner iaf!) OKEJ KÅÅÅÅ.... hejdå.

Lördag

Hello.
Igår åkte jag tidigare till skolan för att göra ett matteprov som förvånansvärt gick riktigt bra (bara för att jag sa så får jag säkert bara g, men ändå). Rätt seg skoldag förövrigt, svenskan var väl mest intressant då vi kollade på videos från Tsunamin i Japan, som ingen har missat hoppas jag?
Efter skolan åkte jag till stan med mina tjejer, käkade och hyrde film. Åkte hem, och sedan vidare till cazandra för en mycket mysig filmkväll (men med två helstörda filmer:D)
.
Today...snart ska jag in till stan för att träna lite på Friskis och direkt efter det åker jag och spelar match i Lillån klockan 18.00. Två härliga träningspass hoppas jag på. Ha en bra dag!
en randombild. FYFAN VAD JAG ÄLSKAR DEN HAHAHHA! Line sitter alltså på vår NO-lektion och solar medans vi andra arbetar, hahahahahhahaha älskar dig Line, du e störd :')

Hello

Fick en kommentar av någon som undrade vart jag köpt min lila adidasväska, och svaret är Intersport. Men finns på Stadium också :)
.
Förlåt för att jag uppdaterar sämst. Men har så galet mycket i skolan, som ni antagligen redan vet eftersom jag skriver det i varje inlägg haha. Men idag är jag sjuk så därför kan jag blogga en snabbis :D

De veckor som har varit har det inte hänt något speciellt med. Spelat mycket innebandymatcher och har tränat en hel del. Igår var jag med på uttagningen till skollaget i fotboll, haha kände mig som en pajjas men kom iaf med i laget så på tisdag ska vi till Mellringe och spela och möta andra skolor. Jävlar i havet. Men jag var inte så dålig för att inte ha spelat på 3 år :D YEY!
.
Inatt sov jag hos wille och det var ju inte så bra eftersom jag var sjuk och nu är han också det. Haha elaking.
Mitt gamla lag. Japp, jag var målis också. Plus back.
Den där matchen blev jag "matchens lirare", enda gången nånsin jag blivit i fotboll, LYCKLIG.

lördag - lite bilder

ja. åkte ut i semifinal för tredje året i rad. känns lagom kul. FUCK! sen kom såklart 9F till final för tredje året i rad. åh.
innan
emma (som också åkte ut i semi), aczel bror och madde, som gick till final -.-
stekarna hannes och kevin!
darling's
ligan
bra jobbat ALLA tjejer i 9A! alla vet ändå att vi förtjänade finalplats :D
alla bilder är från Line.

NATTLANDBANDYN<3!

Fan vad kul det ska bli! I år ska vi vara Pink Ladies i Grease, hoppas det blir lyckat :)
Nu ska jag packa och sen dra till line, hörs imorgon eftermiddag! PUSS
förberedelser i sjuan...

Dåligt uppdaterat denna vecka!

Sorry homies, men den här veckan kommer jag knappt uppdatera någonting alls. Så GALET mycket i skolan så det är inte sant. Ångest, ångest och ångest igen. Jag kanske uppdaterar på fredag eller från mobilen eller så. Men förvänta er ingenting. Ska ta bilder på nattlandbandyn som är på fredag. Dom lägger jag upp här sen :)
Ha en bra vecka.
från sjuan. hemska bild xd

Dag 6: Fem saker du inte klarar dig utan

1. Ljus. Alltså nu menar jag ljus så man ser nåt. Typ solen.
2. Mina underbara kanonfina vänner och william.
3. Mat och vatten.
4. Internet. (tragiskt men sant)
5. Pengar.

RSS 2.0