Nervös

Idag har jag match!! Var typ 3 veckor sedan sist pga speluppehåll och flyttade matcher. Mamma är påväg ner från öret också, så pirrigt att hon ska se + Adam och hans päron. Vill prestera, men nervositeten tar över. Åhhhh ta dig samman olli!


Vad händer

Det skrämmer mig att Donald Trump är påväg att bli USAs näste president. Vad händer nu?! (förutom att börsen kraschar värre än brexit..)
Är glad att jag inte bor i USA.


Vinterland

Hej! En till vecka har passerat. Här kommer lite mixande bilder;
Hade tävling med Adam när vi sköt med hans luftpistol. Han vann stort..
Vi har gjort en fin pumpa, och lagat svingod mat (vaxbönor och haricoverts i ugn med parmesan och havssalt=pommes i nyttig form!!!)
Barnen på fritids har haft innebandyturnering, kul! Jag var coach och skötte mig exemplariskt😉😝😉

Igår bowlade vi med fritids, grymt roligt!! Haha jag spelade som en Gud i serie 2, men så kan ni titta på min kollega Anitas serie 2.......hon vann stort.....😂

Igår hade mamma 60-årsfest! Hon fyller på tisdag. Så först blev det massa bubbel i hennes lägenhet, och sen åkte vi ner till entrén, och gick ut några meter i blåsten och sen in igen. Hon hade nämligen hyrt restaurangen Bistro Lime, som ligger i hennes lägenhetshus! Smidigt och bra!! Vi åt trerätters, drack lite till och spelade musikquiz och frågesport. Kul var det!!! Dock är jag påväg att bli sjuk igen så jag mådde dåligt hela kvällen. Vid halv tolv fick jag nog och gick o la mig. Skönt var det, att det bara var en hissresa till sängen😝


RSS 2.0