min fredag

Idag:
Köttat med plugg
Snackat med en HELT random kille på stan i 40 minuter. Creepy, men jävligt roligt när jag tänker efter.
Fikat med Jennie och Linn.
Bakat till mig och min bror.<3
Pluggat ännu mer.
Kollat på tv med mor.
Packat till imorgon.
DÖR<3333333
LIVETS<3<3<3<3
MMMHHHH

hih

Har inte tid att blogga! Måste plugga stenhårt, packa och baka dessa 2 kommande dagar för på lördag blir det cupelicup :D Hör av mig när jag har tid! Förhoppningsvis imorgon natt hehehe.
Och btw, nationella provet idag gick faktiskt helt okej (och bara för att jag skrev detta kommer jag säkert inte få mer än E, yeeey)

fullt upp

Hej vänner!
Dagen har bestått av ett nationellt prov som gått dåligt, en sovande företagsekonomilektion (oj långt ord) och jobb på butiken. Härligt härligt!
Imorgon ska jag luncha med 3 härliga människor från Virginska, sedan blir det jobb och efter det träning, om jag hinner, vilket jag redan nu vet att jag inte gör lol -.-

DAGENS LÅTAR

Dunkades i helgen tillsammans med en ful dans! Skön som FÄN.

Parteeeyyy. Akon babe<3 Gammal godinglåt

världens roligaste helg

Tjejerna vann semifinalen med 3-0 och gick vidare till final där de fick möta ett finskt lag som de mött i gruppspelet. Där vann de med 6-3 men under finalen var det trötta ben och mina fina tjejer förlorade med 4-3. Men de tog igen efter att ha legat under med 3 mot 0, så det är inte illa!!!!!

Kom hem vid 3 och nu har jag bara vilat och typ sovit. Så jävla trött. Ska kolla ett avsnitt oth och sedan gå och lägga mig. Imorgon väntar skola-jobb-skola-jobb igen och sedan KANSKE träning. Har så jävla ont i kroppen nu så jag tvivlar på det hehe.

Oj

Ni fick dubbla bilder. Ba för vi är så jävla snygga.


Mälarenergicup

Älskar cuper! Speciellt med detta lag. Seriöst älskar allihopa! Så jävla sköna tjejer så jag dööööör!!!!<3
Idag gick mitt lag till A-slutspel. Dock förlorade vi kvartsfinalen på sudden-straffar:( Japp, missade min straff...men gjorde ett mål på matchen ändå. Backhand.
Nu ska vi sova, för imorgon spelar andra laget B-slutspel kl8. Men först ska jag nog fortsätta haffa en babe från Nyköping!!;)

 


bakdag

Denna torsdag har jag ägnat mig åt bakning. Kladdkaka och hallongrottor. Dock hade båda kunnat blivit bättre (glömde bort tiden några minuter....hehe) men jag smakade hallongrottorna och de smakade braaaaa ändå :D
före
efter!
Var även tvungen att skriva en liten lapp så min broder inte skulle äta upp allting haha! Ni vet ju hur syskon kan vara....

HERREGUD MÅSTE PACKA!!!!!!!! Ska fan på cup imorgon och har packat..hmm...låt se...INGENTING!!!!!!! Hejdå!

BRA VECKOR

Känslan av att skicka in en jobbig uppgift är livet. Längtar som en TOK till skolan, men längtar ännu mer till helgen. Cup med 96-97laget i Västerås. YEEEY :D och veckan efter blir det cup med mitt lag i Göteborg, suuuper!!!!

20-22 april - Mälarenergicup Västerås
28-1 maj - Göteborg cup
11 maj - Tjäna cash (vara barnvakt)
12 maj - Club Noise
29 maj - JAY Z & KANYE WEST!
8 juni - SKOLAVSLUTNING!

lala

Idag har jag förstört lite för mig själv, men samtidigt gjort det bättre för en annan. Det kanske gör mig till en bättre människa, vad vet jag, men jag känner mig inte så mycket bättre för det. Känner mig ganska dålig om jag ska vara ärlig. Sitter och gör en skoluppgift just nu, men sedan ska jag fäään kolla på OTH. Det får mig säkert på bättre humör. I hope.


Okej. Meet vettefan. Men sett. Sameshit <3

<3

OKEJ en till video. Bara ett bevis på hur jävla bra han är LIVE också. Vissa kändisar kan ju verkligen inte sjunga live-.- 

CLUB PARADISE TOUR - DRAKE

Helt fucking amazzziiiing. Drake. Jag älskar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---
Anländer till Globen. En DJ drar igång de hetaste låtarna just nu. Vi lever livet och tror inte att det kan bli bättre. Men då kliver Tinie Tempah upp på scenen och DÅ....då var det HETT i Globen kan jag lova!!!!! Vi dansar gärnet och sjungermed till hans musik. Efter det vilar vi armar, ben och röst. Nån timme senare släcks det ner. Alla börjar skrika, förväntansfulla. Vi hoppas innerligt att han inte kör en "Rihanna" och ställer in. Men nej. Där kommer han ut på scenen. Och jag kan bara inte sluta skrika. Det är DRAKE. Livs fucking levande. Ståendes i Globen! Jag försvann där ett tag och kom tillbaka ur chocken och upptäkte att jag hyperventilerade och var nära hjärtstillestånd. (haha). OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Han kör sina låtar, och får för sig att knäppa upp byxorna och dra upp tröjan OCH LIKSOM JUCKA PÅ SCENEN. och DÄR var jag verkligen nära att ramla haha, åhhhhh så jävla het. Dör..................
2 timmar innan Drake intar scen
T-tempah
Precis innan Drake kom in på scenen. iPhones <33333
Take caaaaare
Omg babe.
-
Jag filmade under Take care, Headlines och The motto, men eftersom att jag skriker igenom hela alltet (haha) så får ni en från Youtube. Inte från Globen, men framträdandet var likadant!
I F* LOVE U

en lyckad kväll!

Åkte buss till Sköllersta med Plado och massa annat folk. Mötte upp Ellen, Amanda, Frida, Regina, Julia och Sofia och gick ute typ 10 min (kallt som fan) och sen gick vi till festen. Fett roligt folk där och festen blev lyckad. Självklart kom polisen, hör väl till lol -.- men de kollade bara läget och sen drog de iväg!
TACK ALLA SKÖNA MÄNNISKOR FÖR EN TOPPENKVÄLL!
Pladomena and meeee

.

Dagarna är fina. I sinnet är jag med dig.
Jag trodde fem veckor skulle vara ett helvete. Men det blev istället någonting bra. Den där larviga sms-signalen jag har ger mig hopp. Hela jag hoppar till. Och hela världen känns fin.
Låten får mig att tänka på dig.
"I'll be there"

Dagens låt!

Riktigt jävla asbra låt!!!! (och snälla radiokanaler....spela inte sönder denna...)

En bra helg

Ser fram emot helgen. Imorgon ska jag på fest med fina finisar och på söndag ska jag till Globen och se Drake. Hoppas bara jag mår bättre då, jävla förkylningshelvete. Ja. Jag svär hur mycket jag vill. Fan.
fina som få!

KÖTT!

Tog mig samman imorse, gick till praktiken, gjorde mitt jobb, åkte hem och sov några timmar. Vaknade panikslagen av att jag inte hade pluggat! Satte igång som en tok och lyckades skriva en idrottsuppgift på en halvtimme. Den var väldigt enkel, så ni BP11B:are som läser detta kan ju ta den först, då känner ni er antagligen lite bättre ;) NU ska jag ladda om batterierna och ta mig en titt på de två andra mördaruppgifterna.....fuck off, henke och per-johan :(
till er, kära lärare ;)

onsdag

Mobilen på lagning och en ond hals + rinnande näsa. Bådar inte gott. Mobilen får jag dock tillbaka imorgon, inte illa säger jag!!!!! Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp vid sex imorgon. Hajdå!
I used to be a BABE

en tisdag utöver det vanliga

Sover endast tre timmar. Kämpar mig upp tidigt på morgonen och förbereder mig för en helvetesdag på praktiken. Förvånansvärt går dagen superfort och var riktigt rolig. Äter mat och blir kallad kändis. Hela själen blev liksom gladare.
Går på bilskola med Anna fucking Jacobsson. Hon e bra.

Åker hem med ett leende på läpparna och träffar världens finaste, saknade föredetta-bestfriend. En person som lärde mig så mycket. Bra saker. Men även dåliga saker. Spenderade dagarna, veckorna, månaderna med honom för några år sedan. När jag tänker tillbaka så ler jag. Vi pratar gamla minnen och jag känner doften från hans diesel-parfym. Doften som väcker mer minnen än någon någonsin kan ana. Funderar på hur fel allting blev. Hur vi gled ifrån varann. Jag gjorde det som krävdes för att hjälpa honom. Med skolan. Med andra problem. Men det räckte inte. Bestfriends forever and ever stämmer sällan.
Men det får mig ändå att uppskatta stunder som dessa. Bara tjugo minuter av denna regniga tisdag i april fick mig att återuppleva flera månader av lycka. Satisfaction.

Slut på lovet

Ännu ett lov som går mot sitt slut. Imorgon börjar jag praktiken igen, vet inte hur jag ska orka. Sedan ska jag på körskola. Eller sån där handledarkurs. Efter det får ni passa er på vägarna! ;) Jag längtar redan till helgen. Fuck vardagar. Speciellt mån-tis-ons. Aja. Får äta min fina påsktårta till frukost, då kanske jag klarar mig. Kanske.


En bra vecka väntar

Hello! 
Några avsnitt oth senare är jag redo för en tur till stan. Äta lunch med en fin människa. Ikväll blir det besök av grannarna och imorgon kommer mormor och morfar på besök. Sedan var lovet slut. Och då taggar jag en veckas prao och sedan konsert i Globen. Can't wait!


Natt

Påsken är - i vanliga fall - min favorithögtid. Jag vet inte varför. Kanske för att den är lugn. Det blir vår. Så får man leta ägg med godis i, få pengar och Zlatan-boken. Det är inte illa. Men ändå kan jag inte vara glad. Livet går så snabbt. Alldeles för snabbt. Förra påsken befann jag mig på ett tåg hem från Stockholm. Den helgen fick mig att inse att det finns så mycket mer i denna värld än bara problem. Jag hade behövt en sån helg i år också. Speciellt idag.


?

vad gör man när varken ord eller handling räcker till? vad gör man när man själv inte räcker till? går och lägger sig? kanske det.

Partypics!

Sofia and meee!
Gräslig bild på Emelie, sexibitch-olivia och Sara!
My girls<3
Suddddd
Julia och Mr bartenderbooi (som jag kallade honom!)
Joel, Emelie, jag och Sara!

Supergrym kväll utan massor av strul som det ofta blir haha, men vi klarade oss! Tack alla!
Bilderna är tagna utav Sara och det finns även många fler på facebook. :)

wihu!!!!!!!!!!!!!

Bion var underbar. Även den bästa 3Dn. Ibland är det så dålig 3D och texten är suddig och så, men denna var riktigt bra!
Efter filmen kubbade jag och mina vänner över halva stan för att hinna med bussen. Vi hann precis, puuuhhh!!!!
Nu ska jag äta tacos (<3) och sedan ska jag, Emma, Plado, Milan, Julia och Sofia ut och ha roligt! Vi hörs när vi hörs. Puss! (ska lägga in lite bilder från systemkameran också, men inte nu. nån gång hihi)
2 gamla partybilder!

SÅDÄR JA!


Justin Bieber

Justins nya låt Boyfriend. Jag vet inte riktigt...jag tycker inte alls att det är hans musikstil, men den är ganska skön!

w.s


Onsdag

Vaknade superpigg vid åtta. Kändes förjävligt nu när det är lov och allt. Kollade i alla fall några avsnitt one tree hill, säsong 4 here I come <3
Idag ska jag förmodligen kanske kanske kanske träffa min broder, och sedan träna lite innebandy. Inga superplaner för dagen, vilket är synd, eftersom att jag slösar bort mitt lov genom att sitta inne och glo på en dator. Catch the day, Olivis. -.-
en favorit i repris.

härmar sofia hihi

Jag klarade det!
Äntligen någonting som lönar sig. Nu ska jag fira att jag faktiskt är kapabel till saker här i livet.

en blandning

så otroligt blandade känslor. helt sjukt. livet fortsätter att förvåna mig. dag ut och dag in. vissa skulle nog se det som någonting spännande. någonting bra. att det händer saker. men ibland händer det för mycket saker. och saker som man bara helst skulle vilja vara utan. då är det inte lika spännande längre.
.
william shakespeare gör min natt. även fast han är himla skum så är han en utav de bästa som finns. ärligt. ett av hans citat har naglat sig fast i min hjärna och kommer förmodligen vara där resten av mitt liv. det är konstigt dedär. varför fastnar inte matten lika bra? som sagt. livet förvånar mig.
.
Akt fem. Scen tre. exakt dessa meningar som edward säger i "new moon" har betat sig fast i mitt huvud. creepy.

haha

Hade skapligt ont i fötter och allt när jag kom hem. Vi hade i alla fall trevligt och det fanns en hel del roliga saker att se. Dock undviker jag nog shopping i några månader, eller år, tills jag är stabil igen. Blev lite knakigt för mig ;)
.
Vi var iallafall inne på nyöppnade Hollister. Rekomenderas till er rika jävlar :*
Och rekomenderas även till er som vill se världens snyggaste personal, jajjemen Hollister is the place to be ;)

Mot storstan

Godmorgon. Sitter just nu på bussen mot Stockholm med Sanna Emma och Marthina. En dag med shopping väntar *pust* men det är alltid roligare att shoppa i storstaden än i Örebro. Ha en fin dag, jag uppdaterar er senare under dagen:)


Vi klarade det!

Division två platsen är säkrad, trots en förlust idag med 5-2. Det var surt, men jag gjorde mitt snyggaste mål på hela säsongen (det var faktiskt snyggt. även fast jag låter kaxig) så det gjorde mig gladare! Firade med mat på pitchers och mys hos Jennie. En bra söndag. Imorgon ska jag till storstaden med några bra. Hejhå.


Gameday!

Idag skulle jag och mitt ex varit tillsammans i två år...meeeeen det ska vi absolut inte tänka någonting mer på idag för idag är det avgörande matchen - och även sista chansen - för oss att ta oss upp i division 2. Alltså nu eller aldrig. Ska gå upp och tagga redan nu. Puss!


Åh.

Har varit otroligt dum i huvudet de senaste dagarna. Men jag gör det på grund av en bra anledning. Tror jag? Egentligen är det extremt jävla korkat och jag vet att det kommer såra mig. Jag kommer såra mig själv. Varför utsätta sig för det? Jo, för att det andra alternativet är inte relevant. Inte för en sådan feg jävel som jag.


RSS 2.0