Livets

Har haft en fet jävla helg alltså. Shit. 
Måste smälta allting innan jag tar mig an alla 648265 videos från Gopron. Lovar er harmoni när jag klippt ihop allting!!

Marthinas bild. Jag är helt jävla såld på Garrix alltså. 96a!!!!! Världens konung kom hit så bäzzar vi...














Tack alla fina vänner för en toppenhelg!!!!
Extra tack till Aczel. Du är en sån fantastiskt bra vän!!!!!!

kaozdag och kaozhelg påg

Hej å hå!!!! 
Den här dagen har varit kaos från 8.30 till 18.30 bortsett från en timme då jag somnade hemma hos Anna haha.. Jag är helt sluuuut och har precis packat färdigt min väska. Som vanligt har jag väl med mig ungefär 60% skit som jag inte kommer använda. Resterande del är typ alkohol :P Så det innebär alltså att jag kommer gå naken och dricka alkohol hela helgen. Vilken dröm!!! (om det inte hade varit minus hundraåttio grader då..)
 
Men allt är klart! Imorgon åker jag och Aczeeeel och bor på drömhotell med uppvärmd pool på taket, TJOFLÖJT vad roligt det ska bli! Regnjackan är med, så vad kan egentligen gå fel?

Ha en trevlig helg mina vänner och ovänner!

Annis var så duktig och pluggade idag!!!
 
Och här kommer en legendarisk bild från förra årets Summerburst då man klunkade vodka som man baxade från Hanna. Så det ska vara alltså ;) Repris i år igen!
 
 

Imr!!!

Myskväll igår med tjejerna + götteHanna på FaceTime!! Myspys! Emma och jag drog en given Bigmac innan ;)


Denna dag har varit produktiv. 8.30 var jag på stan på Vårdcentralen. Har även skrivit ut Summerburstbiljetterna och gymmat, köpt nytt skal till telefonen (behövs!!!) och köpt alkohol. Imorgon åker vi. TJOHOOOO

Världens roligaste människa

Jag älskar att jag numera går till sängs med ett leende på läpparna varje kväll!!!!


Vänner och kollegor i världsklass

Igår rensade jag och morsan huset och slängde massa skräp. På kvällen hängde jag med Madeleine och Alexander, Christine och Tomas+deras 1637462 hundar haha :D Vi mös till det rejält med alla godsaker vi kunde hitta och lite till. Supermys!! Har även fått löneförhöjning nu när jag är 20. Alltså hur nice?!

Älskar att dom fortfarande har Disney Channel!!! Vi såg lite på Tarzan innan vi satte på en sjukt rolig film med Jennifer Aniston. 


 

HEROES

Helt SJUKT att vi vann!!!!!!!!!!


Jag älskar Twitter <3333

Helvetes artikel som INTE stämmer

http://nyheter24.se/debatt/798508-20-saker-tjejer-vill-ha-men-inte-vagar-be-om

För helvete. Vad är det för IDIOT som skrivit denna artikel? Sånt där gör mig förbannad. INGET AV DET DÄR GARANTERAR ETT LYCKLIGT FÖRHÅLLANDE! Seriöst spyr på vissa punkter i den där TÖNTIGA listan. Vi lever år 2015. Sluta håll på som om det vore på den tiden våra föräldrar var unga. Nä usch vad provocerad jag blir. 

Mys med bra vänner

Jobbelijobb gick bra. Efter jobbet hängde jag med Anna och Aczel + lite med Jesper. Vi åt Max, kollade på duktiga folk som sprang Vårruset och KRÄKTES på Ex on the beach hemska avsnitt. Usch alla vi mådde dåligt och skämdes. Vi skrattade också åt Zara Larsson i Hellenius hörna som har hybris som fan. Trevlig kvalletid iaf! <3
Så mkt kärlek i denna bild 




Acamazing

Mycket på jobbet idag, men tiden flög förbi ;D
Pitch Perfect 2 med Emma, och den var lika bra som jag trodde den skulle vara. Jag älskar Fat Amy så satans mycket!!!!! Finns ingen skådis som är så rolig och bjuder så mycket på sig själv. <3



Tisda

Är lite dålig på att blogga. 

Lördagen började jävligt bra! Slutade mindre bra. Vaknade på söndagen och städade mitt rum, drog sedan till Aczel där jag åt en av örebros godaste kebabpizzor!!! Jag var kanske inte världens roligaste sällskap då jag somnade i hennes säng, och hon väckte mig hela tiden haha :( Men vi hade trevligt ändå. 

I söndags kväll såg jag en av de bästa filmer jag sett i mitt 20-åriga liv. "Man on fire" med Denzel Washington i huvudrollen. Alltså omg. Sjukt bra film!! 
Såg även "Desert flower" som var väldigt hemskt, men otroligt sevärd! Huvudrollen är så jävla snygg att jag dör. Önskar att jag såg ut som henne alltså shit. Minns inte hennes namn, men googla om ni vill. 

Igår jobbade jag, och sedan gick jag och Felide till Java och åt. Premiär sedan typ oktober, wow! Lika hög standard som alltid. Mysigt hade vi, och skrattade i vanlig ordning. 

Idag ska jag försöka hinna både träning och städning, vilket inte kommer gå då jag ligger i sängen och klockan är elva, och jag måste dra om 2h.....jag är sämst. 
Jobb står på schemat iaf, och ikväll ska jag och Emma se Pitch perfect 2! LOVELY!!! 

Ha en fin tisdag!










Typ min värsta mardröm lol

explorer ikväll, fuck yeah

Jobbet gick finfint idag, ingenting anmärkninsbart hände och ändå gick dagen fort. Sånt gillar vi!!!
Nu sitter jag och snapar fula videos till min "crush" lol. Har ni hört talas om omvänd psykologi? Du gör dig så ful som möjligt för då kanske personer inser hur snygg du är. Lite så jobbar jag!!!!!!!
 
Om 2 h ska jag hem till Annis där vi är ett helt gäng som ska föra innan Aczel och Jassis fest på Strömpis. SHIT MÅSTE LADDA GOPRON NU! Hihi ha en fin lördag :D SKÅL!

Önskar SÅÅÅ att denna trio var samlad ikväll. Det hade varit guld<3
 

liten video

Okej jag lyckades inte få någon bra kvalité, och titta inte i HD för då laggar det. Lovar att förbättra mig, men här är iallafall en liten del av resan:
 

nostalgisk film på g

Har klippt ihop en film från resan nu med det lilla material jag hade. Lyckades ändå bli 7 minuter, och filmen är inte så jäkla dålig!! Även fast jag uppenbarligen inte är någon kameraexpert, men jag har lyckats lägga till lite coola effekter och så hehe, så kanske kommer den upp här snart. Dock har grabbarna filmat typ varje steg vi tagit i fyra månader, så jag ska få lite filmer av dom :D Jag ska även framkalla mina bilder från mina engångskameror. Hoppas dom klarat sig från fuktskada.....är spänd på och se vad jag faktiskt har fotat haha!! 
 
8% av videon sparad....kämpa kämpa kämpa!!
 

Nytt visum på g

Hade en fett bra utgång igår även fast det som alltid sved på kontot dagen efter, men mirakel kan ske då min farmor nyss ringde och sa att hon och farfar bidragit med pengar till alla barnbarn. Vips så har jag råd att åka på långresa i vinter igen. Alltså älskar mitt liv nu. Fyfan!!!!!!!!<3333 och älskar såklart min släkt. Ska också spara pengar till mina eventuella barnbarn!

Imorgon ska jag jobba med ett så jävla gott humör, och sen ska jag träna. Tjo flöjt!
Är ännu gladare än på bilden nu

En bra tisdag

Igår möblerade jag om lite på rummet, eller ah rättare sagt flyttade min säng en halvmeter till ett annat hörn lol. Vet inte om min kissemiss kände av detta på nåt vis, för idag var första gången sedan jag kom hem som han inte kom in till mig på morgonen :( Han valde mammas säng istället. Okej förrädare. 

Igår var jag även hemma hos Felide i hennes nya lägenhet. Asfint!!! Vi lagade fläskfilé och åt daimtårta. Vardagslyx! Vi snackade givetsvis gamla minnen, och hittade våra gamla bilddagböcker. Man var så jävla pinsam så jag dör.....men kul hade vi. Kom hem och startade min gamla dator och hittade LEGENDARISKA videos från sjuan. Jag säger ba Emma Johansson!!!! Hahaha

Felide hittade lite Tomtebloss, random men kul?!?!?


Casual monday

Varit sjuk i helgen, blööööh. Nu mår jag bättre så kunde jobba idag. Blev bjuden på lunch av pappa som äntligen kommit hem från Thailand, vi åt Saigon mmmhhhhh. 
Jobbet gick bra och fick BERÖM av min chef. Jag tror seriöst aldrig hon har berömt mig på detta sätt på dom tre åren jag jobbat där, så ni kan ju gissa att jag blev glad! :') 

Efteråt fick jag skjuts av Alexander till Mellringe där jag tränade med laget. Lika dum i huvudet som alltid. Hur svårt ska det vara att lyssna på kroppen?! Jag är seriöst skadad i huvudet. Men när huvudet är dumt så får kroppen lida lol. Får skylla mig själv -.- 

Efteråt åkte jag och Kapple och köpte subway. Hem till mig och glo Ex on the beach. Hon är så spontan alltså!! Love it. 


En mysig plats i paradiset

Hittade några bilder från andamanerna, på en lokal klubb/restaurang/lounge. Vet inte vad man ska kalla det, men det var livemusik och även dansgolv. Det var fantastiskt mysigt, och maten var svårslaget god!



Sån mysig atmosfär! Och gången dit var väldigt romantisk, med lampor som lös på träden. Hade varit perfekt om inte en ful orm låg vid vägkanten en kväll haha-.-

Trying my best




Vill känna adrenalin

Torsdagen bestod av jobb och sjukdom. Vet ej vad som hände, men mådde fruktansvärt dåligt hela kvällen. Usch inte alls roligt. Men gick över på några timmar!!!

Idag har jag jobbat, och sedan varit med Kapple och Karro. Tacos och faktiskt - hör och häpna - en BRA skräckfilm!!!! Om någon har tips på en galet läskig och hårresande skräck; tell me!!! Vill känna adrenalin. Hehe. 
Juste jag pimpade håret på jobbet. Såg ut som om jag skulle på bal. #promqueen



Och juste hahahah jag och karro besökte TRE JÄVLA MATAFFÄRER på jakt efter mogna avokados till guaccemolen. Sämsta jävla skitaffärer som säljer stenhårda, omogna. Karro hittade bästa bilden som beskrev EXAKT vår situation:
Hahah så klockrent. Vi fick iaf tag på avokados och gjorde en kickass guaccemole ;)

Grymt bra ledig dag

I onsdags var jag ledig, och dagen spenderades på bästa tänkbara sätt: pizza, godis och en go vän!! Japp, jag och kleist (som precis kommit hem från utlandet) gottade oss rejält. Spelade guitarHero och larvade oss. Saknar mitt ps2 så jävla mycket -.- 

Hahaha chilla lide

Kvalledagar som denna!<3333

pepptalk och div 1

Igår, efter en dryg eftermiddag på jobbet, åkte jag och Alexander till G-vik och gymmade. Skönt att träna med någon som piskar på en litegrann, min motivation är inte på topp. Men det ska vi ändra på snarast. Har fått beskedet att Djurgården drog sig ur SSL, så då fick Malmö deras plats. Näst på tur var vi, som var bara enstaka målet från Div 1. 
Och nu är det klart. Lillån IBK spelar i Div 1 nästa år!!!!!!!!!! HÄRLIGT TJEJER!!!! <3<3<3<3

Detta innebär självklart stenhård träning, speciellt för mig. Rehab, konditionsträning, fysträning. SHIT hur ska det gå?! Vi får se. Jag kanske bara spelar i div3, måste vara realist. Om jag flyttar så blir det ju mindre träning också.
 
Idag har jag även fått fina pepptalk från mina riktigt goa grabbar Adam och David. Skaver i hjärtat av saknad!!!! Men snart så. Snart snart snart. 

Adamski styrde roddbåten över Ganges i farlig fart!
 

give it to me

 

måndagspepp

Igår var jag på innebandymöte där vi diskuterade säsongen 15-16. Det händer mycket grejer nu, och det är mycket att tänka på. Men innebandy är ju livet, så oavsett hur det blir vill jag bara kunna spela :D 
Efter mötet åkte jag och Kapple hem till mig och lagade bakpotatis med skagenröra. Svingott!! Kollade på Partaj som är så jävla random och kul haha! 
 
Idag ska jag jobba, och sedan ska jag träna (måste måste måste även fast jag inte har lust). Har även tittat runt på lite lägenheter, och kanske hyr jag en över sommaren i en annan stad. Vore fett nice. 
 
Nuuuu måste jag springa till bussen, as usual.
Haha trisse ville ha Kapples räkor! 

20 maj.




Bra lördag asså

Igår jobbade jag och köpte en iPhone 6. Den är så jävla stor och hal i jämförelse med min fyra hihi. Men vänjer mig snart. På jobbet så hade jag ont i magen hela tiden. Inte för att jag var sjuk, utan pga att jag var extremt ledsen. Ni vet när man är orolig och ledsen samtidigt? Shit jag kunde knappt koncentrera mig på arbetet. Det blev bättre efter att jag köpt telefonen, trots att jag får betala dubbla abonnemang hela sommaren. 

Hade dock världens bästa kväll, som definitivt kompenserade upp Valborg. Jag, Aczel och Kapple åkte till Ica och köpte tacogrejer och drog sen hem till Kapple och åt. Så jävla gött!!!!!! Vi förade och fulade oss, bästa! Drog till Bells och vidare till Satin. Bra drag hela kvällen! Sista timmen gick jag och Aczel in och dansade. Fuck vad roligt det var. Helt insane hahaha! Älskar att fuldansa! 
Fick skjuts hem av hennes ädla prins Simon. Great!!!
Ni är fantastiska bruds!<3


Kärlek 

Två vackra vänner

Onsdags var bra. Jobb och sedan Fratelli med karro. Vi drog till mellösa och såg en jävligt underhållande - men iskall - fotbollsmatch. Hon äger!!!!





Denna kväll har jag varit med Kapple. Vi har ätit fetans god mat och sett världens sämsta skräckfilm haha. Men det var mysigt ändå!



Snyggt.

Valborg sög balle och min mobil gick i tusen bitar för det regnade jävel ute och jag hade alldeles för mycket saker i händerna. Kuk fitt balle. Särskrivning också. Kanon. Andra mobilen på en månad. Fantastiskt haha. Imorgon eller på söndag köper jag en ny och betalar på två abonnemang. Man är ju så tät. 
En selfie hann man ju med innan hela framkameran fuckade ur. 

Andaman Islands

Mer bilder från Andaman, som min kära vän Emma tagit då min mobil pajjade och gopron inte gjorde rättvisa till hur vackert det faktiskt var.

En fin solnedgång med ett dreamteam,

En så sjukt bra dag. Grabbarna snorklade och jag och Emma solade + snackade skit.

Lata dagar vid vårt boende.

Från sista kvällen då vi gick ut och skålade och pratade minnen.
Typ enda bilden på hela gänget jag reste med. Så jävla fina människor, jag vill bara gråta när jag ser denna bild. 

RSS 2.0