Nytt år

Sista inlägget i år. 2011. Vilket jävla år. Helt galet har det varit. Snabbt som helskotta har det gått också. Som alltid finns det saker som man ångrar, men även saker som man är så sjukt stolt över. Jag är glad! Året har varit jobbigt, men samtidigt sjukt bra. Nu börjar ett nytt år. Och som man brukar säga; nytt år - nya möjligheter


.

Sitter inne pa Market Village och ska snart ata pizza. Javlar vad gott. Men under tiden sitter jag och funderar. Jag visste att en manad var lang tid. Men inte att det var saaaa lang tid sa man skulle glomma bort varann. Jag overdriver. Of course. Det gor jag alltid :s Men det blir battre da.
Iallafall. Jag langtar ihjal mig efter dom dar ogonfransarna. Men samtidigt glider jag ifran allting. Vad lustigt, jag vet knappt sjalv vad jag skriver om. Men ibland behover man bara skriva av sig litegrann. Aven om det TOTALT saknar logik.
(ni verkar gilla det jag skriver. de e iaf mkt lasare pa bloggen. de e kul)

GOD JUL , igen

Så här såg jag ut på julafton! En enkel svart tunika med ett ganska stort halsband i olika färger. Enkelt, men snyggt! :D

MERRY XMAS

God jul vänner. Ha en bra dag! Puss <3<3<3<3<3

.

känns lite tråkigt dehär. thailand alltså. det händer ingenting. fast snart är det jul och då blir det full rulle. sedan blir det storstaden och då blir det full rulle. sedan blir det nyår och då blir det full rulle. och sedan blir det - kaaanske - bangkok några dagar. MBK <3 jag hoppas. men just nu är det tråkigt. och jag saknar min underbara bror. så mycket.
.
sedan saknar jag de där ögonfransarna. och smilgroparna. och leendet. och den där vickningen med huvudet som du alltid gör. men jag får hålla ut. tills jag kommer hem. och samma jävla process börjar om från början. jag vet det redan nu. det kommer vara skillnad. och jag vill verkligen att det ska vara som förut, då är det enkelt att fortsätta. men istället får jag börja om på ruta ett. och det är jag själv som har orsakat det. eftersom att jag är så jävla feg. fuck me.

thailand is wonderful

Thailand e underbart! Sjukt vackra, snygga, heta, underbara killar everywhere. Im going crazy for sure!!!!!!!!! ;)
Jag ska forsoka fa tag pa mina thaikompisar och traffa dom, vore sjukt roligt. Var ju trotsallt ett helt ar sedan vi sags sist.
Sitter pa ett internetcafe pa en o som heter Koh Tao. Galet vackert, ni vet turkost vatten som alla bilder? Jag ska visa er, imorgon eller om 2 dagar. Nu ska jag spana mer hot guys, jag klarar mig VERKLIGEN pa det i tre veckor. Det kan jag lova er.
.
Las mer har :
APIECEOFCHIC

!

Jag vet att jag lovade att jag skulle lägga in bilder här också...men nu gör jag faktiskt bara det i den andra bloggen och möjligtvis på Facebook.
TITTA HÄR!

Hejdå, nu åker jag till Thailand.

Slutade ett. Stannade kvar i skolan med Julia. Halv fyra åkte jag upp på stan. Varför var jag då i skolan två timmar mer än vad jag behövde? Ja ni. Ibland tar känslorna över helt. Men denna gången var det helt i onödan. För du var inte där. Nejnej, du bara drog hem. Sådär random. Utan att säga ett ord. Och vi som inte ses förrän om en månad. Fuck you.
.
Jag fick min brors ögon att sakta men säkert fyllas med några tårar. Det var vackert. Jag önskar att jag hade kunnat stå där i några minuter till med dig, bror. Jag älskar dig sjukt.
.
Nu dröjer det en månad innan vi träffas. Eller ja, jag tror ordet 'syns' stämmer bättre in på våran situation. Men det ska jag bannemej ändra på. Om du möjligtvis inte har glömt bort att jag existerar. Men det har du inte. För då trycker jag nog ner en snickers i halsen på dig. <3

Thailand, here I come!

På tisdag åker jag. Värmen i 3½ vecka. Tycker ni att jag är brun nu så är det INGENTING med vad jag kommer att bli, just saying! ;) Jag längtar lite. Men samtidigt inte alls. Så jävla lång tid att ta sig dit. 2 timmar Stockholm, 12 timmar flygresa inklusive en mellanlandning på 2 timmar och sist men ABSOLUT jobbigast; vägen till huset från Bangkok. 4 timmar. Lagom pigg. Men sen...sen är det paradiset. <3

Tackar tackar!

TACK FACEBOOK! Jag slapp kolla El classico-matchen för ALLT stod på Facebook :D PUSS!

.

Packar resväskan. Inser att jag tar med mig alldeles för mycket kläder, som alltid. Och skor. Och solglasögon. Och bikinis. Och allting är bara för mycket. Men jag är för irriterad för att ens orka bry mig om det. Jag ska pressa igen den där jävla resväskan om det så är det sista jag gör!!!

Sitter och är emo just nu. Känner mig inte alls sugen på att åka bort i en månad. Vad som helst kan hända på en månad. Vad kommer hända när jag kommer hem igen? Jag vill inte åka. Inte än. Om en vecka. Men nu ska jag åka och jag ska vara positiv. Såklart det ska bli kul! Nu ska jag fixa det här!
.
Ikväll ska jag äta godis. Sen så ska jag kolla på Dirty dancing 2. Det är en film som gör mig taggad. Taggad på livet. Taggad på Club Noise - som jag inte ens ska gå på. FAN! Jävlar vad jag kommer döda dig om jag får reda på någonting som jag inte vill få reda på.
.
Åh den där jävla packningen. Jag borde bli klar med den. Men jag orkar inte. Just nu är jag inte så pepp på livet.

It's like whatever I do, I can't get through with you.

Idag har jag varit så dum mot mig själv. Dumma mig! Har haft flera lägen, men inte tog jag chansen. Åhhh. Men jag ska göra det. Jag måste göra det. ----- idag var vädret tråkigt. Mina fötter blev blöta när jag klev i dina fotspår. Oskönt. ----- nu måste jag packa. Ska sova hos Sanna med brudarna. Det blir asbra. Men jag vet redan nu var mina tankar kommer vara under hela kvällen.


Lite info om bloggen i framtiden

Som ni ser har jag börjat uppdatera liiiite smått. Bloggar fortfarande på apieceofchic men jag kommer använda den här när jag vill "skriva av mig" , alltså kommer det bli mest långa, tråkiga kärleksinlägg + bilder från weheartit. Även bilder från Thailand, det lovade jag ju...<3
tomat:D

Följ!

Följ mig på Twitter; ooliviajonsson

.

Varför var du tvungen att ha på dig världens snyggaste kläder idag? Det är inte okej.
Fuktar mina läppar med ett rosa lypsyl. Du går förbi. Vad gör jag då? Jo, tappar det såklart. Hur duktig? Sitter och beundrar dig i några sekunder tills jag inser att det ser dumt ut. Du ser mig och ler åt mig och nickar med huvudet, sådär som du alltid gör. Jag lider med dig när du inte hittar din mobiltelefon. Ville springa och köpa en ny åt dig. På en gång. Men det gjorde jag ju såklart inte. Inte hjälpte jag till att leta heller. Jag bara satt där med mitt rosa lypsyl, missade tre bussar och beundrade dig. Men det var värt det. "allt för dig". Det är så det är bestämt.

.

Kommer på mig själv med att sitta och le. Jag ler för att jag är glad. Jag ler för att du hälsade på mig. Och frågade hur det var med mig. Jag ler för att du tjatar på mig. Jag ler för att du inte skäms. Jag ler åt den där tjejen som tror att du är hennes. Jag ler - för jag vet att detta bara är början.

Hahaha

anonymus om 18.48:
ful katt. men du ser ut att tycka om den. vad heter den? (det borde du veta vid det här laget)
.
Svar: haha fett ful katt. ingen aning om vad den heter! (hehe)


18.48

älskade kissemiss som ser ut att äääälska mig..eller?;)
MER UPDATE HÄR!

!

Partybad på Gvik om 2 timmar :DDDDDDD

RSS 2.0