HELLLLOOOO

Har inte sovit ordentligt på två dygn så var tvungen att strunta i idrotten idag. Sov till elva, gud så skönt, gick upp och åt lasagne. Snart ska jag städa och bege mig till stan för att köpa biljett till Karrofesten :D Ikväll sover Axel här, hahaha hoppas louise läser detta ;)
last time!

<3

Nu drar den alldeles fantastiskt roliga Olivia Jönsson iväg på träning! Ikväll sover jag nog hos Karro efter ett nice grillparty, wihuuuuu.

amaaaaaaaaaziiiinggggg


glad

ALLT ÄGER JUST NU!!!!!!!
Jay Z och Kanye ikväll, C i spanska, A på bokföringsprov och så har jag blivit nominerad till Årets damspelare. Hur sjukt!?

Imorgon smäller det....


hejhejhej

Dagen har varit chill. B i svenska gjorde min dag!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men känner att min lycka kommer sänkas om jag inte får A på mitt prov imorgon för då kan mitt företagsekonomibetyg slänga sig i väggen!
OCH DEN HÄR LÅTEN ÄR SÅ JÄVLA BRA. USHER BABE!!!!<3333333
new music!<3

Dagens låt!

men ja tråkig familj

rörig text om det rättvisa men orättvisa betygssystemet

Asså en grej som är jättetråkigt....att falla precis på målsnöret. Jag tänker på betygsystemet. Om jag får 9 kriterier på A och 1 på C så får jag B i betyg..det är så förbaskat ovärt allting då. Tänk om man har kompletterat typ 4 kriterier för att nå A och så får man ändå ett jävla B. (jag säger inte att B är dåligt, det är sjuuuuukt bra, men ni förstår hur jag menar..)
Just nu ligger jag på gränsen mellan B och C i svenskan. Jag har gjort en extrauppgift som jag fick A på och nu har jag en grej till som ska bedömmas...och den är så dålig. Så då kanske jag får ett äckligt jävla C bara för det kriteriet.
JAG MENAR FORTFARANDE INTE ATT C ÄR ETT DÅLIGT BETYG. Men B är fortfarande bättre. -.-


långt inlägg

Nej jag är inte så himla duktig på att blogga, men vädret är liksom för fint för att sitta inne med en dator :d
.
I allafall! I fredags var jag på dansföreställning med Aczel och Linn, träffade även Walltin, Madde, Emma, Elin och Anna där (skriver namnen även fast ni säkert inte vet vilka jag menar hihi). Det var som vanligt grymt kul att se och jag får - som vanligt - rysningar och nostalgikänslor från att stå på den där underbara scenen och bara uppträda för folk och få göra det som man älskar...så mäktigt. Det kom en liten tår, men bara i smyg, ingen fick ju tro att jag var mesig ;)
.
I lördags åkte jag och jobbade. På eftermiddagen chillade jag gal1 och på kvällen blev det parteeeey med några trevliga vänner. Hade faktiskt jäkligt roligt och träffade nya människor och det uppskattas alltid! Kom hem runt halv 4 och la mig och...LÄSTE EN BOK HAHAHA. Skrattar åt mig själv...varför skulle jag läsa en bok då?! Läste typ två sidor innan mitt huvud fuckade ur och jag somnade haha.
.
Idag har jag inte gjort någonting speciellt. Handlat och varit på promenix med mammsen. Gjorde även en god dessert till henne eftersom att jag inte hade någon tid att köpa någon "riktig present". men det spelar inte så stor roll för hon önskar sig bara "snälla barn" och det kommer hon aldrig att få :D

TGIF

Onsdag:
Spenderade eftermiddagen med Klara och Hanna. Åt la bagge och hade det nice i solen! På kvällen hade jag träning (aj mina armar haha) och efter det åkte vi till Karro som fyllde 20 ååååååååååår!!!!
Tråkiga......ELLLLEEEER?!?!?!
.
Torsdag:
Slutade tidigt efter en rolig brännbollstävling med klassen. Åkte till skolan och pluggade i några timmar med Malin, Milan och Sabina.
EN SEXYBITCH! :O

mattedag

Orkar inte ens diskutera nationella provet. Jag kommer gråta av lycka om jag får godkänt, and I mean it. Jag är inte ett utav A-barnen som säger "ååååh det gick sääämst" så får dem typ 3 poäng från A....nejnej jag är bara innerligt dålig :D
Efter skolan spenderade jag eftermiddagen med Evelajnaaaa and Gussen. Åt jordgubbar, shoppade, åt Saigon och sen drog jag och bejjbibror hem till mig och chillade.
HAHA fett random att min brorsa poppar popcorn NU (23.25 liksom..) i bara underkläder. Kommer nog aldrig förstå mig på den killen...
Sommarlov snart....can't wait.

wogbwg¨såhgpg

Chill att sluta halv 10. Gjorde en ful spanskaredovisning och åkte sedan med Emma till vår gamla skola för att hälsa på. Mucho nice. Åkte hem och stekte vääärldens godaste pannkakor! Mums! Tittade på asbra tvprogram och tog sedan tag i matten (eller nej. jag sov.) vaknade en kvart (!!) innan bussen skulle gå. Åkte och lirade fotbollsmatch. Gick helt okej och matchen slutade 0-0, även fast det borde blivit MINST 3-0 till oss. Surt, men ett poäng blev det ju ändå. Åkte direkt på innebandyträning så nu är jag helt slut. Har lyckats plugga lite matte, men det kommer väl såklart komma allting jag INTE har övat på. Standard på prov.

MÅSTE BARA SÄGA EN SAK

OKEJ MÅSTE BARA SÄGA ATT ALLA HAR VARIT DUKTIGA OCH PLUGGAT MATTE I HELGEN MEN JAG GLÖMDE BOKEN OCH ALLA PAPPER I SKOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu vet alla det. jag leker inte badass och skiter i plugget. sådeså.

Uno helgo (spanska för en helg..)

Igår åkte jag till jobbet klockan 8.00. Kämpigt, men det gick! Åkte hem och åt och cyklade sedan till min babeeee<3 Vi bakade pajer och cheesecake och kladdkaka. Mumsigt! På kvällen kom Sofia, Emma, Matilda, Frida och Linn på besök. Haha så jävla najs och träffa gamla vänner, man blir så nostalgisk och töntig. Vi hade iallafall superkul. Efteråt somnade jag och min babe. Vaknade halv 8 och hade panik för skolarbetet haha, men lyckades somna om. Vi gick upp och åt frukost, solade, gick på promenad och spelade innebandy. Efter det cyklade vi till Lillån och mötte hennes babe Gustav, men jag vet att hon älskar mig mer än honom :D
äckligt....;)
Awww babies!!!!!!!!!

Helt amazing. Årets bästa film hittills!

21 jump street. Okej hur ska jag förklara detta...ni måste se den för att förstå! SÅ JÄVLA BRAAAAAA!!!!! Humor (då menar jag humor) genom hela filmen! Inte dålig för fem öre! American pie, Scary movie, van wilder - släng er i fucking väggen!!!!!!!! Ge mig en tvåa på denna film. NU!!!!!


Biff

Dagen började med ett svettigt gympass på friskis med Linn och Kapple. Cyklade till stan och åt på Saigon, mmhhh<3 Efter det gick jag till La baguette för spanskaplugg med mina kära vänner, google translate is our hero!!!!!!!!!!! Nu ska jag på bio (igen) med Emma :D Kanske inte bloggar något mer sedan eftersom att jag ska jobba imorgon bitti klockan 8 haha :(

inlägg som skulle publiceras igår

Denna fagra torsdagskväll befann jag mig på biografen tillsammans med Sofia och Julia. Efter missbedömning i kösystemet (som vanligt) fick vi äntligen biljetterna och kom in på bion; The hunger games. SJUKT bra film! Kan inte klaga på någonting faktiskt. 5 av 5 toasters, se den!! Genren passar egentligen inte mig (action/sci-fic) men detta var ett undantag!

The woman in black

Varför var jag så DUM att jag tittade på skräckfilm I HEADSET?! Är livrädd för att ens röra mig nu haha. Ännu sämre att Daniel Radcliffe (skådespelaren till Harry Potter) var i huvudrollen, nu kommer jag bara tänka på denna äckliga film när jag ser HP :(((((((((
Den var bra gjord och jag kan inte säga att den var dålig för den hade bra story och var precis som en skräckfilm ska vara. Dock så var slutet oväntat men ändå väldigt bra:)

hej långhelg

Det visade sig bli en bra dag.
Nationella svenska muntliga skrev jag ju att jag uppnådde 4 A, det visade sig vara 5 A (allihopa)! Typ dog av lycka. Ännu bättre blev det när det visade sig att jag hade fått B på både läsförståelsen och uppsatsen. Man tackar!!!!!
.

Engelska nationella idag. Haha men driver dom? Hur snabbt får man prata och hur svår dialekt är det egentligen tillåtet att ha? -.- Jag klarade det ändå ganska bra, både läs och hör. Men säger jag för mycket får jag E, ni vet hur det där är. Så jag säger att det går dåligt. Så får vi hoppas på minst ett C.
.
Åkte och jobbade några timmar, sedan träning och saigon<3333333
HAHA och boken som jag suktat för i över ett år har äntligen kommit! .....SÅ KOSTAR DEN 239 RIKSDALER. MEN KOM IGEN JAG ÄR INTE GJORD AV PENGAR. Idioter.


feelings with alot of emotions.


En eländig dag.

Svenskan gick bra. Mer än bra. 4 kriterier uppnådde jag A. Känns så jävla superduperunderbart!!!!!!!! Men det förstördes idag när jag hade företagsekonomiprov som gick SÅ dåligt. Jag fick blackout och lämnade in ett halvklart prov. Var tvungen att gråta lite, och vilken tur att fina Marthina fanns där och hade pepp-talk med mig så det kändes lite bättre iallafall. Tack <3
Nu ska jag äta chokladbollar som jag bakade bara för att jag suger. puss.
Gammal och fin bild på mig och marthinis!

Nej nu jävlar

Nej nu är jag så trött i huvudet efter allt plugg. Det spelar ingen roll hur mycket mer jag förbereder mig, kommer ändå fucka ur när jag blir nervös imorgon :)))))) Nu ska jag gå upp och dricka vatten och se om mamma har bakat paj som hon sa att hon skulle göra. Puss
LÄNGTAR TILLS IMORGON <3333333333333

3 från Liseberg

bilderna är från olivia holms blogg, hehe var tvungen att baxa dom gangster som jag är..

söndag

Haha fan vad töntigt inlägg jag gjorde inatt. Fy skäms. Nu har jag pluggat 1 ½ timme. Gjort en powerpoint till mitt svenskatal. Sjukt ful blev den, men vem bryr sig. Det är JAG som ska vara i centrum ;) Ikväll har jag fotbollsträning men jag hinner icke gå på den för jag måste plugga ännu mer nu. Så hejdå bloggen. Tacos ikväll också, fasen vad gott <3

ye

precis kommit hem från en asbra kväll. väääärdels snällaste busschaufför stannade mitt i vägen och frågade om jag ville åka med till stan, love you<3333oj detta tog mig 10 min att skriva när jag skulle rätta alla stavfel....updaterar imorgon. puss!

NEW and OLD


en dag som var lite finare. inte ens bilder kan beskriva.

känslan av att träffa en människa som brukade vara en av dina närmsta vänner igen och det känns PRECIS som om vi aldrig varit ifrån varandra. den känslan hade jag ikväll. blev så sjukt glad när jag hörde uttalandet av mitt namn, som endast en person kan göra sådär speciellt, och det är kevin. "OOOLLIIII!!!!" och där kommer han gåendes som en jävla solstråle mitt i spöregnet. underbar. vi spenderar eftermiddagen med att kolla gamla bilder och videos, skrattar åt hur fula vi var, hela högen<3 pratar om allvarliga saker och allting känns så enkelt och naturligt. får ett underbart välkomnande av hans familj och jag ler hela dagen. missar bussen, men vad gör det när vi har varandra? en promenad in till staden och två armar och ben som snuddar vid varandra. vad jag tycker om dig, kevin.

åker till en kompis som egentligen aldrig har varit min kompis, men se vad en kväll kan ändra på det. kollar på världens sämsta/bästa program och äter billys. får besök av ytterligare en glädjespridare. spelar wii och äter bullar. sedan går vi till bussen. det är kallt som fan, men det gör ingenting. under hela kvällen har jag äntligen kunnat ha mina tankar på annat än på dig, bitch.

favvo i repris

oj vad jag skriver

Hahahah fick nyss roligaste kommentaren från min bäbis Evelajna. Livet blev bättre nu :D
Men ja, ni har väl läst på både facebook, twitter och instagram att Trampen (mellan Thoren och JB) blev inställt idag PGA ETT JÄVLA ÄGG som nån tomte ville kasta in ÄVEN fast arrangörerna hade varnat och sagt att "ett ägg till och vi ställer in allt" och då var det ju såklart ett ägg till som skulle komma flygandes (studsandes...?) i luften lol. Kul och VÄLDIGT värd dag. Eller.
-
När jag kom hem kollade jag Desperate Housewives, JAAA jag ska ge det en chans. Säsong 1 here I come ;) Nu firar jag med en muffins över att jag ÄNTLIGEN hittat laddaren till min fina systemkamera OCH förlängningssladden till mina wesclurar. Dagen är fan fin ;D
.
Och nu ska dagen bli ännu finare för jag ska umgås med Kevinsko, min älsklingsbaby, eller ah han var det iaf ;) Har inte lekt med varann på över ett år. Hur fan är det möjligt?! SKÄRPNING OLIVIS..
skillad på paint.

minnen när de är som bäst.


kalla mig okänslig men KOM IGEN facebook.

MEN VA?!
Nu är bilden liten men det står "1 like - 1 prayer"
asså NÄE.

.

börjar dagen med företagsekonomi. skrattar åt mina roliga vänner och har det ganska bra. mattelektionen ställs in och det gör mig glad. även fast jag behöver all matte jag någonsin kan få nu haha.
.
äter äcklig mat och går i regnet med 2 fina vänner. sätter mig forever alone i businesslab när han ba står där framför mig. försöker hjälpa mig med skolarbetet, men båda två vet att det bara är en lam ursäkt för att ha nåt att snacka om. och där sitter vi. och lyssnar på gangstermusik. och skrattar. sen blir det pinsamt tyst. vilken underbar tur att två stycken underbara räddare-i-nöden-tjejer dyker upp och sätter sig med oss. det lättar upp allting. men det var ändå så jävla bra allting. haha. vad fjollig jag låter nu. men du tittade på mig som om jag vore någonting bra. uppskattad liksom.



fotbollllllll

Matchen förlorade vi med 2-0. Ja det sög. Jag fick stå hela matchen och ett mål hade jag nog inte kunnat ta, men de andra var en katastrofal miss från mig, bollen studsade verkligen galet konstigt så jag var inte alls beredd. Men till mitt försvar hade motståndarna spelare som slutade på fotboll förra året så dom var gaaaanska väldigt jättebra ;)

nervöst

Oh herre. Fotbollsmatch om en timme och jag fick NYSS reda på att våran förstamålis inte kan spela....jag dör om jag får stå :( Är liksom inte så tränad för det....
Nej nu måste jag byta om! Huvudet bara värker, skitbra....hejdå hörs ikväll!

Mjau


jag växer inombords.

träffar en gammal vän. nostalgin växer inombords och jag kan bara inte sluta le. dagen fortsätter och jag får sedan ett meddelande från ytterligare en gammal vän som vill träffas. glädjen är skyhög. saknaden har varit stor och jag kan inte förlåta mig själv för att ha låtit det gått så långt. men nu är vi här. och det är dags att ta tag i den gamla vännen som gjorde allting så bra. och det krävdes inte mycket. ett leende och en kram. en puss på kinden och ytterligare ett leende. åh vad jag har saknat honom.

Helguppdatering

Bra bloggat under helgen olli :DDDD -.-
.
I fredags var jag först med Karro, gav henne ett smycke bara för att hon är sån fin vän. Åkte sedan till Sköllersta med Julia och Louise där några andra fina brudar var! Åt god mat och hade trevligt :)
The girllssssssss :) Dessa 2 bilder är från Sofias blogg, erikssonsofia.blogg.se!

I lördags var jag först på dansuppvisning med Emma och Sanna. Efter det åt jag, Emma och Sara lunch på La bagge. Åkte hem i typ 5 minuter, dampstressade som en jag-vet-inte-vad och skyndade mig till bussen hem till Karro där jag spenderade kvällen, natten och söndagen! Vi grillade (<3) och gjorde väääärldens godaste kladdkaka! Kollade även på en SJUKT bra skräckfilm, asbra!!!! Sedan kollade vi även American pie, dock somnade jag för klockan var väl typ 3 eller nåt haha -.-
.
Vaknade halv 12 haha ångest. Åt frulle och kollade New girl<3 Sedan begav vi oss iväg på fotbollsträning. SÅ JÄVLA UNDERBART efter fyra långa år i tystnad hahaha, akta dig Messi ;)
Haha fulaste bilden!

<3

OM CUPEN
På lördagen spelade vi 2 matcher, en förlust och en lika.
På söndagen spelade vi 4 matcher, den första och andra minns jag att vi vann, sedan vettesjutton hur det gick haha.
På måndagen hade vi 3 matcher nästan på rad efter varandra, då var man trött kan jag säga.
Sedan spelade vi semifinal och som jag skrev förlorade vi med 2-0. Tur att det inte blev bara ett mål eftersom att det målet gjordes av självaste Olivia jönsson, men vadå mål som mål? ;) (haha driver med er, jag grät sönder..)

Mellan matcherna var vi vid Nordstan och shoppade litegrann. Sedan var vi på Liseberg 2 dagar och det var underbart väder alla dagarna! Vi åt på pizza hut, livets liv! Och även på en fin restaurang där det serverades jäävligt gott kött må jag säga!!!!!
.
Jag hade underbart roligt och staden Göteborg gör det hela bara såååå mycket bättre :D
snigggggga
livets bild
efter pizza hut, mätt xD
efter en förlust haha
babes som står först i kön till balder klockan 11.55 denna vackra tisdag :D
Gänget <3

kort onödigt inlägg

Jag berättar om min helg ikväll. Nu ska jag plugga och sedan ska jag åka och jobba!

snabb update om helgen

HAHA vad sjukt att jag helt ärligt 100% GLÖMDE att jag hade en blogg. Vad skönt egentligen. Men nu jävlar är jag igång igen!
.
Tänker gå igenom allting från helgen imorgon, bilder får ni också några stycken.

Jag kan säga några saker;
Vi kom till semifinal men förlorade så det blev en bronsplats i Damjunior. I damserien åkte vi ut, mötte elitspelare från Pixbo haha! Blev bara 5-1 så man ska ju vara glad för det :D Liseberg 2 dagar också, INGEN KÖ<33333333 Så jävla underbart så jag tror jag dör. Speciellt när det är 20-25 jävla grader och man kan åka Flumride utan att frysa<3 Jag gjorde även min bästa cup på väldigt länge och tog hem förstaplatsen i poängligan i damjuniorserien. Det var väldigt roligt och jag blev stolt över min insats. Ibland får man vara det utan att bli kaxig.


RSS 2.0