rubrik e onödigt

Igår: väldigt tråkig skoldag. Fick också en extremt svår bok att läsa på svenskan..efter skolan åkte jag på stan med mamma och letade balklänning i varenda jävla butik. Hittade en skitsnygg orange/persikofärgad men bestämde mig senare för en fest-tunika istället. Kommer ändå aldrig använda den där orangea klänningen så då var det lika bra såhär! Dessutom var tunikan lila och svart, det gillar jag. Piercade näsan gjorde jag också. det gjorde inte så farligt ont just då men efteråt..AJ! Jaja. Sen var jag på bio med fina flickorna, water for elephants, riktigt bra film!
.
Idag är det valborgsmässoafton. Trevligt. Tillbringas med massa underbara tjejer! Blir förhoppningsvis riktigt roligt. Ha en fin dag och kväll så hörs vi :)
en randombild på något jag blev vääääldigt sugen på nämligen VANILJBULLAR...gott

Torsdag

Hej! Idag har jag hunnit med:
-ett kartprov som var enkelt.
-att skratta otroligt mycket åt mina kära klasskamrater.
-att gråta 2 ggr, en gång i skolan t. om. det var jobbigt.
-att träna så mycket och hårt så jag knappt kunde gå efteråt, det var också jobbigt.
-att prova min balklänning som var jävligt fin men liiite för liten. suck.
-att lyssna på samma låt ca 10 ggr.
.
nu ska jag äta mat. hejhej!
den här fina ligan+massa mer i min klass gör verkligen allt mycket lättare. dom får liksom allt jobbigt att försvinna för en stund. finaste människorna på jorden och jag kommer sakna dom som fan! SOM FAN!

:/

Förlåt om jag bloggar tråkigt, men det är svårt att göra roliga inlägg när allt suger liksom. Jag lovar, jag ska muntra upp mig. Sen. Någon annan dag. Ha det så fint så länge vackra ni. <3

lol

Igår hade vi främmande. Familjen Jansson och Isaksson, alltså jennie och linns familys :) Trevligt trevligt! Sov hos linn efter det också.
Idag måste jag plugga. Jag måste verkligen det. Men jag har ingen lust att sitta inne och göra det i detta fina väder. Satan att jag sköt upp det. ÅÅÅH. Livet är verkligen inte kul -.- plus att jag drömde en jävligt jobbig dröm. Nice.
Hejdå vi hörs.

Veckans låt..

Little House - Amanda Seyfried

"I love this place
But it's haunted without you
My tired heart
Is beating so slow

Our hearts sing less than
We wanted, we wanted
Our hearts sing 'cause
We do not know, we do not know

To light the night, to help us grow
To help us grow
It is not said, I always know"
.
världens finaste låt. från filmen dear john.
nicholas sparks är fan tidernas bästa. alla hans filmer är bra.

Skön låt

.
you take the pain away, you make it worth the wait
and i pray that i will have you in my life always
and when my hope is gone you make me keep the faith

i guess what i’m tryna say
baby you got me falling uncontrollably in love, never felt this way
got my heart, my soul but baby that just isn’t enough
hey i wanna give you my name, my name, my name..

till två rätt så jävla helt fantastiskt bra människor.

Jag tror jag måste skriva det här. även fast det nog bara är patetiskt, på en blogg liksom, men annars vet jag inte hur jag ska nå fram. den här texten är till 2 st personer, och ni vet vilka ni är:
.
jag vet inte hur jag ska börja..det är ju jag som har förstört allting. det är jag som har förlorat dig, mitt liv liksom. och en jävligt bra vän också. känns förjävligt. även fast jag hade min anledning (som just nu bara verkar störd). jag fattar inte ens vad jag tänkte. att jag inte kunde lita på er, vrf skulle jag inte det egentligen? det är JAG som har förstört allt med min jävla svartsjuka. men det kändes ju så jävla tydligt allting! det var ju inte bara jag som tyckte det, alla tyckte ju det. alla höll med mig. sen börjar man intala sig själv saker som egentligen inte är sant, massa tankar och sånt skit. men jag lovar dig, min förra braiga kompis, jag skulle aldrig sprida massa falska skitrykten. det är taskigt och jag brukar inte vara så taskig. eller, asså. jag har ju varit taskig nu ändå som sagt massa skit till dig och sådär. men jag är så jävla bajsledsen!
sen till mitt förra detta liv: förlåt. förlåt för att jag tvivlade på dig. förlåt för att jag orsakat så jävla mycket onödig smärta. förlåt för att jag plågade dig alltför länge. jag vet jag vet, du vill inte ha ett skit med mig och göra och JA jag kan förstå det. vill bara säga att jag är fortfarande helt jävla galen i dig. det är sant.
när jag åkte hem från stan idag hände massa underliga saker. VARENDA människa i min ålder fick jag för mig att det var du. jag blev helt stel i kroppen. och jag driver inte, VARENDA JÄVLA MÄNNISKA! jag började liksom fundera på vad man skulle göra om du klev på bussen. jag intalade mig själv att allt jag ville göra var att ge dig en käftsmäll. men det är ju såklart inte sant. helst av allt ville jag nog slänga mig över dig och gråta lite. det skulle kännas lite sådär fint, som i en film typ.
fan vad jag jiddrar. bara pratar en massa skräp. vet inte ens om nån utav er läser detta. men jag är iallafall jävligt ledsen och jag kan erkänna att jag gjort massa fel, jag kan faktiskt erkänna det och be om ursäkt (även fast jag HATAR när folk kan säga "vad var det jag sa!")
.
nu ska jag inte skriva mer. vet somsagt inte om nån utav er 2 läser detta. men det spelar ingen roll. det känns som om jag ändå fått lättat på hjärtat lite. även fast jag vet och inte förväntar mig nåt annat än att allt kommer vara precis som det var för 10 minuter sen innan jag skrev det här. allt förblir oförändrat.

Back on track.

Hejhallå. Efter några trevliga och roliga dagar i Stockholm är jag tillbaka (stannade en dag extra än bestämt). Idag är det världens bästa högtid, påskafton. Dessutom fyller världens finaste bästaste underbaraste coolaste brorigaste Evelina Aczel år. Love her.
Bloggar snart igen, håll utkik!

Stockholm nästa!

Nu packar jag för fullt. Spenderar 3 dagar i Stockholm hos min halvbror. Blir KUL! Inte så mycket bloggande tror jag. Vi hörs på fredag, kram!

Falska jävla f*tta

Så jävla trött på falska vänner så det liknar ingenting. Ikväll är jag med världens finaste tjejer och killar. Ni gör det värt att leva<3

Mums

Jag tror jag blivit galen i Harry Potter. Upptäckte nyss att han är jäävligt snygg, har nämligen sett dom 4 första filmerna. Gash, riktigt jävla läcker.
mmh
raka bort håret så blir det perfa <3

bullshit

Vad har jag gjort idag? Tittat på världens finaste film, a walk to remember. 100% ren och skär kärlek. Äsch, filmfan. 100 procentig kärlek existerar inte. Fan inte i min värld iallafall. Sett på film och gråtit. Det var min dag det. Känner mig jävligt deppig och jag tror aldrig jag hatat så mycket som jag gjort idag.
Kram.

Svar på kommentar!

Anonym om Härligt väder!:
det känns som att du är rätt bra på innebandy, hur många gånger har du blivit matchens lirare? =)
.
Svar: hah tack :p hmm..jag har fått "pris" för det 10 gånger tror jag. 8 i Starlet cup (4 i 95serien och 4 i 94serien), sen har jag fått 1 eller 2 gånger på DMfinal, då fick jag en tröja, sen har jag blivit det 1 gång på en div.2 match och då fick jag en bukett blommor :)
dom här fick jag på div.2 matchen.
och dom här fick jag på Starlet cup.
¨
och den här på dmfinalen.

Härligt väder!

Det är ju helt sjukt varmt ute, sånt gillas starkt! Var nere på stan nyss för att hämta ut nya linser, tog mig också en milkshake och satte mig på våghustorget och lyssnade på NRJ. Det var lite nice. Daniel frågade mig om vi skulle gå på balen tillsammans, inte för att jag hade tänkt och gå på den överhuvudtaget, men när han frågade blev jag ju lite smickrad så då bestämde vi det :D
Nu håller jag på att städa mitt rum, får panik när det är så här stökigt..efter det ska jag nog göra en skoluppgift och sedan träna innebandy. Ska bli grymt kul! Ha en fin dag.
förvånar väl ingen att dom här heta killarna får vara bakgrunden på min telefon och dator. jävlar vad läcka, dör lite.

Lite bilder

Uh, nu är jag trött. Kom hem från emma för en timma sen och nu känner jag att ögonlocken blir förbaskat tunga, ska lägga mig, men först lite dåliga kamerabilder :)
först lite snacks..
alex, frida och emma!
matilda och emma!
alex på en gunga i full fart, därför suddig bild.
emma..och..madde
matilda på gungan!
alex och emma, haha söta!
vrid på huvvet
sådär ja.
riktigt kul hade vi. dock får ni inga bilder på när vi dansade och töntade oss..det är för erat eget bästa kan jag lova.
GODNATT

Två bilder från igår

från lajn's blogg. gå in där för att se mer.

Wihuuuu!

Kvällen spenderas med alexander, matilda, frida, emma och sofia. Blir kanon!
Hörs.

Songkran

Jag tittade just på Fokis blogg och såg att hon hade lagt upp bilder och videos på thailänska nyåret Songkran. Kan säga att det var nog det roligaste och häftigaste jag gjort!
.
Det går ut på att alla har vattenkrig med varann :o Går man ut på gatan under den här veckan så blir man garanterat dyngsur. Åker man förbi med moppen så går dom ut i vägen, stannar en och smetar vitt puder i ansiktet på en och det gör man för att visa sin vänlighet. Det är det som är så kul med thailand, dom har så roliga traditioner! I sverige skulle ju folk bara bli sura och anmäla och skit, men i thailand är alla med på det! Ska se om jag hittar några bilder från när jag var där förrförra påsken.
här stoppade dom polisbilen för att spruta vatten på dom! (btw bergen ni ser där bakom är burmabergen, vi bor precis vid gränsen till burma)
En till polis!
oj vilken gräslig bild..men vill bara visa att sånt där vitt puder kletar dom i ditt ansikte för att visa sin vänlighet :)
sen åkte jag och några fulla thailändare runt byn för att dränka folk. kul :D
.
i slutet av vattenfestivalen var det en stor fest tillsammans som var riktigt rolig, thailänsk mat och musik och massor av folk! det började riktigt bra men sen blev folk lite för fulla och började bråka och allt slutade med att folk kastade GLASflaskor på varann och polisen kom med sin pistol (han var också full haha)
världens bästa och konstigaste land :')

Söndag, jävla skitdag..

Kvällen igår började mycket bra. Lagade fläskfilé med pommes hos cazandra och åt det tillsammans med god sallad, halloumi, bea och dryck. Begav oss till sofie och spenderade kvällen där. Skulle sedan åka till nån axel men jag, sara och emma åkte hem istället. Kvällen blev lyckad, slutade dock inte lyckat men det är en annan historia.
.
Imorgon börjar lovet på riktigt och det ska bli sååå skönt. Ska bara ta det lugnt, förutom imorgon då jag är 100% taggad på innebandyträning + att träffa kleist och resten av mitt braiga lag. KRAM.
nu ska jag lägga mig och läsa, dock inte dom här böckerna!
lite komiskt att jag läser 3 böcker samtidigt...blandar ihop handlingarna lite hehe..eller faktiskt är det 4, men en har jag precis börjat med. BÖCKER FFS <3<3

Lovelovelove

Fina vänner har jag. Sådana som jag märker bryr sig på riktigt, ni är så bra allihopa. Ta åt er det! Utan er hade det varit ännu värre. Love you all<3

Igår fick jag ett sms från mina söta vänner matilda nohrborg och emma oskarsson som ville träffas, dom gjorde min kväll bra igen. Mysigt och roligt hade vi. Det gillas :)
.
Idag fyller min fina vän cazandra 16 år. Stort grattis!
Firar henne ikväll tillsammans med mina andra fina vänner. Det blir mysigt! Laga god mat tillsammans och umgås. (jag gillar ordet fina som ni kanske märker)
en gammal bild på cazandra och sara. FINA! (a)
en bild tagen på samma ställe, line är med där också. försöker lista ut vilken som togs först haha!
cazandra och emma ser vi här!
dom här 4 spenderas kvällen med :) perfa!

.

jag har förstått. jag har förstått nu att jag inte duger och inte borde få vara här. jag är bara så jävla trött på att få höra det hela tiden. jag fattar, i get it, jag vet att jag är en fucking negerjävel, JAG HAR HÖRT DET ALLTFÖR MÅNGA GÅNGER. är det ingen som förstår att det sårar? att det skadar så in i helvete? jag är inte perfekt och jag kan inte göra någonting åt det så sluta för helvete att påpeka det. 3 år räcker. jag orkar inte.

.

O, here
will I set up my everlasting rest,
and shake the yoke of
inauspicious stars
from this world-wearied flesh

eyes,
look your last...
arms,
take your last embrace...
and,
lips,
o you, the doors of breath
seal with a righteous kiss
a dateless bargain
to engrossing death!

.
/william shakespeare/

Converse

Fick 2 par converse idag utav mina parents, tackartackar. Kanske för att jag är så snäll..och så har jag namnsdag idag faktiskt :D Blev beslutsångest mellan svarta/röda men valde till sist svarta och ett par vita. Passar till allt!

LOV

bara en sak: jag menade inte som ett påhopp på några speciella personer i förra inlägget, min poäng var bara att det är jobbigt när ingen förstår att man inte fattar..min mattelärare är precis likadan och säger att "ja men de där är ju självklart!" MEN NEJ. ingenting med matte har någonsin varit självklart för mig.

Nu är det lov. Har aldrig varit mer passande. Hade soprov i veckan som gick rätt uselt, hade däremot en svenskaredovisning som gick bra!
På lovet ska jag mest ta det lugnt och försöka att inte tänka på skolan över huvud taget. Min hjärna behöver paus ^^
Nån gång i veckan åker jag upp till Sthlm till en kompis, resten av lovet är icke planerat :D
randombild på mig och emma bäbis, från sjuan :D

SUcK

Idag blev det lite sovmorgon, ja, jag försov mig nämligen. Skoldagen gick fort och nu ska jag såklart......plugga. Vad annars liksom? Juste, vår engelskalärare sa nog dom smartaste sakerna jag hört på jävligt länge :

Linn, emma och jag jobbade matte när vår lärare christine kom in och vi frågade henne om hjälp i kapitlet ekvationer (x+y+10-(3x) osv osv...) och då sa hon såhär:
"nä jag fattar ingenting av det här och jag sa alltid till mig själv förut att NÄR i livet kommer jag ha användning för det här? sen frågar man någon som är smart om hjälp och då säger den bara 'men det blir 4' så frågar jag varför och då säger den personen 'men det blir bara det!' så blir dom lite irriterade över att man inte fattar, men dom är så smarta att dom inte kan förstå att man inte fattar någonting alls! dom är så vana vid att alltid förstå så dom kan inte tänka sig in i hur jobbigt det är för en person som absolut inte fattar ett jäklaste skit!"
.
Ja, jag emma och linn grät nästan av lycka över att någon ÄNTLIGEN förstår, en lärare till o med! Fan vad jag älskar christine, hon är bäst utav alla.<33333333
christine,min gamla idrottslärare thomas och calle i min klass :)

Nöjd!

Vi åkte ut i semi-final med 2-0. Innan dess hade vi inte förlorat en match så är ändå galet nöjd även fast semi-matchen var orättvis (vi hade stolpar och ribbar och hejsanhopsan!) Vi kom iallafall till A-slutspel och vann gruppen vilket är skitkul!

Första matchen: 1-1
Andra matchen: vinst 4-0
Tredje matchen: vinst 3-2 (där gjorde jag två mål, WIHU!)
Kvartsfinalen mot ÖSK: vinst 1-0
Semifinalen med Sunnanå: förlust 2-0
Sen spelade jag även med vårt 94-lag en match och den vann vi med 6-2 tror jag, gjorde ett mål! 94orna är i final i B-slutspel och den matchen spelas klockan 6 :D


Örebrocupen!

Japp, nu är den här, den roligaste cupen på året. Jag är taggad till tusen och jag är glad som fan! Skolan är jobbig nu så det här är precis vad jag behöver, en helg och slippa tänka på allt jävla skit i skolan. SÅ HIMLA GÖTT!


Haha måste visa en bild på våran NO-lektion idag..jag tycker synd om våran lärare men vår klass är så himla..BRA ibland. Jag tror jag är kär i min egna klass.
oscar "stryper" daniel och inger har absolut ingen aning om vad hon ska ta sig till.....ack ack ack

Tisdag

Chill tisdag. Fick baka kladdkaka i skolan för vår klassföreståndare, hon e gullig hon! God som fan blev den också.
Nu sitter jag här och pluggar SO, har fått in alla Afrikas länder i huvudet och snart väntar matteplugg. Jag hatar verkligen att plugga men det är SÅÅÅ skönt när man har fått det gjort :)
happy girl!

sööööööööndag

Hallå där!
Idag har det varit en seg dag, som alla mina söndagar. Hatar verkligen denna ONÖDIGA dag! Jag har kollat på tv och vart och gymmat på Friskis. Pluggat lite, ytterst lite. Imorgon är det äntligen innebandyträning men jag som FORTFARANDE inte är helt frisk (får damp..) kanske inte kan vara med, det återstår att se.....FAN vilket onödigt inlägg. HEJDÅ. Kommer kanske kanske kaaaanske bli dåligt uppdaterat i veckan med tanke på mycket plugg och annat trevligt.
jag och emmabäbis!

Lördag

Tack mathieu :D

Kvällen igår var fin. God mat och mysigt. William, du gör allting så bra :D<3
Ikväll ska jag på bio med mina fina underbara vänner som jag älskar så mycket, cazandra emma och line :) Trevligt med liten tjejkväll! Vi ska nog se I am number four..hoppas den är bra :D
Hoppas ni får en trevlig kväll. PUSS OCH KRAM FRÅN EN FÖRKYLD OLIVIA!
(nästa helg har jag örebrocupen och jag är fortfarande inte helt frisk...FAN!)

haha cazandra och emma i somras innan caz sjöng på talangen :D jävligt blonda!

stekarline i somras, BRUN SOM FAN :O

emma och cazandra en vacker sommardag! hittade lite sommarbilder som ni ser :)

jag och emma på skolavslutningen :D 2 månader kvar till sommaren.........WIHUUUUUUUUUUU!
kommer bli en härlig sommar, den bääästaaaa :D

RSS 2.0