myslördag med goa brudar

Igår låg jag bakis hela dagen. Händer aldrig!!!!!!! Seriöst blir inte bakis. Men nu hade jag druckit ett okänt vin, och då straffade det sig rejält. Huvudvärk så in i helvete........
Men framåt kvällen så släppte det, och då for jag, Sanna, Emma och Marthina till Ellen i Sköllersta på mys/grillkväll. Sjukt trevligt var det, och Ellen lagar mat som en gud!!!!! Så vi åt grillat och drack läskeblask och åt goda chips runt bordet med massor av tända ljus. Suckade över stormvädret utanför, men glädjes av varandras sällskap inne i värmen :D 
Det var även sista kvällen med Emsi, som flyttar till USA (!!!) på onsdag. Där väntar dansskolan på henne, och det glädjer mig något enormt att hon ska iväg på det! Jag hälsar på henne i november precis innan hon åker hem. Längtar redan dit :D <3

Idag har jag tränat för första gången på över en månad. Det var tungt, men kändes skönt som fan. Imorgon blir det gym efter jobbet. Fifan vad gött! Jobbar eftermiddagar nu igen, vilket ska bli skönt! Sedan kommer Adam hit på tisdag natt om jag har tur. Ber en liten bön....
 

en bra fredag

Hej mina vänner!
 
I fredags kom jag hem från några dagar i Mora som jag spenderade med min farmor och farfar + andra goda vänner och familjemedlemmar. Välbehövligt! :)
På fredag kväll hängde jag med Kleist, Johanna och Sara (innebandykamrater) hemma hos Johanna. Hon bjöd på massor av godsaker och mängder av vin. Jag tog mig även en liten tur till Coop på inlines (haha fråga inte varför) och lyckades ta mig fram och tillbaka utan att bryta alla ben jag har i kroppen. GOOD JOB OLIVE!
Vi drog till stan en sväng, och jag tog sista bussen hem till hovsta-ghetto. För första gången någonsin var jag rädd för att gå hem från bussen sent på kvällen. Jag brukar alltid gå med hörlurar och inte alls vara skrämd, men då jag hade hört att Hagamannen ska släppas (VILKET FÖR ÖVRIGT ÄR HELT SJUKT?!) så blev jag väldigt rädd och småsprang faktiskt en bit. Tur att min ädla pris aka Adam ringde och lugnade mitt galna tänk. Sjukt samhälle vi lever i!!!
 
Hur eller hur så var det en trevlig kväll, och det var roligt att umgås med människor som jag faktiskt inte träffat på länge. 






Dalmas

Roar mig i Dalarna med släkt och vänner. Återkommer med bättre bloggande i helgen. 
Unnade mig en jävligt fin klocka och lite smycken. 






Hon gör mina dagar

This is the reason I love this girl!!!!!



Orren och jag







Linköping

I lördags tog jag bussen till Linköping och min lille broder Aczel. Idag tar jag bussen till Sthlm, och sedan till Örebro igen. Haha omväg som fan, men vem bryr sig?! Jag är van att åka buss i över 10 timmar, så då gör 6 timmar ingenting! Speciellt inte när resan bara kostade 99kr. 

I lördags var vi ute på en klubb som heter Platens. Sjuuuuukt kul var det, minus det faktum att jag somnade två ggr i en stol -.- 




Igår var vi på Magic Mike, och jag dööööör vilken jävla film alltså. Olagligt sexiga män, och vi satt på helspänn hela tiden. Porr utan dess like!😍
Skräll att man är klant och spiller ut HELA förpackningen med chips. Vem är egentligen förvånad?!



Haha och detta stör mig så mycket....lägg märke till vem som skrev först...




Tacolycka

Häromkvällen var jag och karro på Tacobar, huuuur mysigt som helst! Saknad vän alltså! :D




Kungliga skyltar! 

In love










Bilder från En sjukt bra helg. Förhoppningsvis ses vi redan om en vecka och tre dagar<3!!!

!

Har haft en sjukt bra helg med en sjukt fin grabb. Livet ser ljust ut!!!


Yey

Äntligen fredag och sovmorgon!!!! Vårdcentralen vid 11, och sen jobb, och sen fredagsmys!!<3

helvetes jävla horbajs!!!! rent ut sagt

Man ska aldrig ta ut lyckan i förskott.
 
Har, precis som min jävla stressfraktur i höstas, under EN NATT fått nån jävla böld/cysta nedanför svanskotan som gör så in i helvete ont. Pratade med en sjuksköterska för några timmar sedan, och nu måste jag till vårdcentralen för att först SKÄRA hål i bölden, för att sedan OPERERA och gå på läkarbesök flera gånger i veckan och ha en LÄKETID på FYRA-FEM VECKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Alltså det är helt sjukt. ALLTID ALLTID ALLTID JAG!!!!!!! Seriöst varför har jag sån jävla otur hela tiden? Kom igen, jag gav 40 spänn till en tiggare 30 minuter innan jag pratade med sjuksköterskan. Liksom vad i helvete.
 
Kul att hela helgen är förstörd. Jag som planerat Gustavsvik och relaxen OCH bowling. Haha jag hatar livet så jävla  mycket nu. 

svammel?

Att våga ta steget till lycka igen.
 
Det borde vara sjukt enkelt, jag menar; vem vill inte känna lycka? 
Men det är skrämmande att vara på toppen, för ett snedsteg och man är på botten igen. Du har allt att förlora. Visst, det är sjukt ologiskt att tänka så. För då skulle du ju bara gå omkring att vara deppig hela tiden. 
 
Men jag vet att jag började känna denna lycka i november 2014. När jag och Julia åkte från Sverige. Den växte och växte under alla månader jag var borta. Jag var livrädd för att åka hem, med anledning till att jag visste att "det kommer aldrig bli såhär bra igen"
Och hemma stod allting still. Jag föll tillbaka i gamla rutiner. Tankar och analyser kring saker som jag vet skulle göra att jag började dras neråt igen. 
 
Missförstå mig inte. Jag har varit glad. Livet har känts helt okej. Men jag tänker alldeles för mycket. Jag pratar sällan om alla tankar som snurrar. Jag antar att det är därför det blir för mycket ibland. Bägaren rinner över, så att säga.
 
"Dra inte upp saker ur frysboxen". Ett uttryck som jag måste ta åt mig. The past is the past. Låt det vara så. Vad spelar det för roll att livet sög förut, när det är bra nu?
 
Släpp in känslan av att vara sprudlande lycklig, Olivia. Det har gått över ett år. Du är redo. Och tamefan, du förtjänar det.
 
(Hela min kropp skriker av saknad. Men tre arbetspass till. Sen är jag i hans armar igen)
 

Satin!

I lördags åkte jag och Madeleine till satin och åt middag och drack rosé. Lite senare kom Kapple också. Stört härlig sommarkväll med gott sällskap!! Vidare mot Frimis (premiär för mig denna sommar!) och som alltid levererar Frimis på sommaren. Såååå jävla roligt var det! Snyggaste jävla killen frågade om vi skulle hångla. Ofta man frågar det?! Tackade artigt nej. Smickrande ändå!




Hahahaha denna jävla katt minns jag inte att jag fotat, och jag minns verkligen inte varför...men tog den i lördags natt...



Kärlek!!!!

Bästa fina valparna❤️




Ryser




Yey

Ses på satin babes!



Lev ej i förnekelse

Är hemma! Har jobbat idag, och fick beröm av chefen två gånger. Klapp på axeln, olli!

Saker händer i mitt liv, och det är positiva saker. Sjukt! 
(Om exakt en vecka kommer han hit)

Nu ska jag till kollegorna. Dom har fått två nya valpar!!! Åh så gos!

RSS 2.0