Götet

Har väl inte så mycket att säga mer om Götet. Vädret ägde, vi gick på Liseberg och vi tänkte vara yolo och börja med Helix, nya berg och dalbanan!!! Utanför stod det "ÅK INTE om du har ryggbesvär" men hallå jag går inte på Liseberg och köper ett åkband för att stå och titta på?! Dessutom är det väl inte bra att åka något alls om du har ont (hade inte ens tänkt på det innan!) 
Men iaf. I kön så hyperventilerade jag för jag var sååå nervös, men det var den ROLIGASTE jag nånsin åkt!!! Asså det var sååååååååå kul!!!! Tusentals loopar, en gång trodde jag magen skulle stanna kvar i luften för det gick så snabbt! Fast man skaaaa åka den! Vi åkte inte ens kanonen för den kändes bara töntig efter Helix. Inte ens Balder var läskig. Hehe har blivit gangster ;) 

Mest ovärda var att köa i 40 minuter till Flum ride i 35 graders värme. Asså vi dog. Var knappt blöt efter -.-

På kvällen åt vi på en restaurang som hade ÅRHUNDRADES SÄMSTA SERVICE!!!!! Bryggeriet vid avenyn, GÅ INTE DIT!!!! Ser mysigt ut men personalen var ju efterblivna. Vi såg hur folk gick, hur otrevligt bemötta de blev, och även vi fick menyerna bokstavligen KASTADE på bordet. Okej att de var stressade men vafan lite hyfs kan man ändå ha. 
Maten var god, men inte värt det ändå. På kvittot skrev jag "rövdålig service" HAHAHA JAG ÄR SÅN BADASS! Men vadå jag var ju tvungen att skriva något ;) 

Vi bodde på ett asbra hotell alla 4 i samma rum som låg precis vid nordstan. Sjukt gött! 
Letade dock överallt efter mina Nike, men enda butiken som sålde dom var stängd haha???? Orka. Så jag köpte ingenting. 

Det var en grym helg iaf och vi hade så kul :D 
My babes :D

Bästa mcd västhaga!!!

Okej det suger att jobba till 03 för det är fööör mycket fulla människor, MEN jag har såååå sjukt bra kollegor. Alla är så himla snälla och stöttande. Dessutom är dom unga och alltid trevliga och lär mig nya saker. Idag lämnar jag jobbet GLAD och kan nästan känna att jag längtar tills imorgon :D 

-.-

Ska blogga mer om Göteborg imorgon, för nu ska jag försöka sova. Mitt pass blev förlängt från 20-00 till 20-03....såååå otaggad. Igår skulle jag inte jobba alls, men blev inringd. Suck. Godnatt!

Sån fet jävla loserstämpel

Som att man inte redan kände sig fett jävla ensam, patetisk och misslyckad :-)
Stockholms katthem. Ah skoj. 

Sen fick jag den här boken av mamma idag:
Hahah dör. Hon har alltså varit i Thailand i fem veckor. Jag fick denna bok, kiven fick två par converse!?!?! HAHA TACK MORSAN!!!!<33333 :(

Having the time of my life


Provade lustiga hattar!




Haha Anna karro och jossi
Frozen yoghurt!!!


My babe haha


Skaldjurspasta!
Fläskfilé!
Drinkkväll på Olearys!

Nu: Liseberg :D

Torsdags

Hade myslunch med bästa bror igår. Hon äger!!



Lille broder J så söt du är:')))

Tjohoooo

Lyckades överleva jobbet och även spendera tid med min kära morbror och hans fru. Sjukt mys! Vi bestämde att jag ska komma till USA efter jag varit i Australien och kanske läsa en termin på universitet där, ta en psykologiklass bara. Med deras hjälp är det inte omöjligt! Sen berättade dom BÄSTA nyheten: de funderar på att flytta till Sverige!!! WIIE!!! Vore fett. Men det får bli om två år, så jag hinner komma dit haha ;) 


Har även klippt gräset, tvättat håret, tvättat kläder och packat för imorgon. Klockan 7 går tåget. Längtar :D så ska lägga mig nu, men lite Geordie shore hinner man alltid med ;) 

Haha love you karro, du är så dum!



Fick bröd från jobbet som såg ut som ett hjärta!



:(

Okej är sjuk på jobbet....vet ej vad som händer. Jag tror det är för att jag är så pissigt stressad med alla jobb, börjat träna igen, tagit hand om ett fucking hus i fem veckor osv osv. Eller så har jag feber. Eller så är det värmeslag. Vätskebrist. Haha listan kan göras lååååång :(((( Hoppas det går över tills imorgon då jag ska till Göteborg. 
Me right now :P

Suck

Igår: 35 graders värme på jobbet, asmkt folk så fick jobba över. Påväg hem inser jag att jag missat ett avsnitt geordie shore OCH JAG FICK PANIK!!!! Patetiskt. 
Sprang runt i huset och försökte få någon slags kyla över min kropp, men det gick inte. Sov hela natten utan täcke och svettades ändå....

ÅHHH ÄR SÅ TRÖTT HELA TIDEN!!!! Ge mig kraft. 

!

Denna dag sög???!!! 
Var sååå trött och varm när jag vaknade så att åka till gymet var inte någon idé. Lagade en god lunch och svettades till döds. Skulle klippa gräset men batteriet dog ju hela tiden, så jag laddade och försökte igen, men nä. Så har en halvklippt gräsmatta och det ser förjävligt ut....
Mmm

Felicia kom och räddade min kväll! Vi chillade på min altan, och sen drog vi till staden och satte oss på Ivy och snackade. Hon äger ju!!!! På vägen hem beklagade vi oss över att vi hatar mix megapol för de spelar alltid fucking "happy" och vilken låt tror ni kommer på radion då?????? NI FÅR EN FUCKING GISSNING -.-'  men vi fick oss ett gott skratt iaf!

Imorgon ska jag luncha med Aczel och kanske Bea, sen är det jobb på mcd. Efter det är det lite oklart. 
På fredag ska jag jobba på sbutiken, sen träffa min morbror och hans fru från USA :D
Och på lördag....*trummvirvel*....DRAR JAG TILL GÖTEBORG MED KAOSBRUDARNA ANNA, JOSSE OCH KARRO<3333!!!! Hotell, drinkar, shopping och Liseberg! Shuuuu ;)

Världens längsta inlägg





VARNING!!!!!! Ologiskt och tråkigt. Behöver bara skriva av mig. 



Det är snart augusti, månad 8 på ett år. Ett omtumlande år. 
Tiden går så galet fort och de tre gymnasieåren som varit har gått så himla fort. Jag har skaffat vänner för livet och fått en grym utbildning. Men ärligt talat så har det varit jävligt jobbiga år. Därför jag la upp dessa två bilder på två avsnitt från bästa podcasten. Jag måste lyssna på dom mer ofta. Påminna mig själv om att det är så lätt att tappa bort sig själv om man inte omringar sig själv kring människor som får en att må bra. 

Jag önskar ofta att jag var som jag var på högstadiet. Jag mådde hur bra som helst då. Visst, man hade problem då också, men jag var lättsam. Spontan och lycklig. Hur kunde jag tappa det?

Det finns ingen logik i min text. Det är nog för att klockan är mycket. Eller så är det för att jag inte är logisk. 

Vad försöker jag säga?
Att jag måste göra det bästa av det som är kvar av 2014. Jag vill minnas sista tiden som något bra. Största delen av 2013 sög. Jag blir förbannad när jag tänker på det. VEM VAR JAG?! Vad höll jag på med?!? Åhhhhh för helvete. 

Jag har ljugit så mycket under de senaste åren för mina vänner. Mina finaste bästa vänner. Skolkat ungefär hälften av en hel kurs, bara för att det inte ens gick att ta sig upp ur sängen, för vad fanns det för mening till det? Men istället skyllde jag på att jag hatade ämnet. Jag tror inte jag någonsin hatade det (även fast det var trist).

Det som är bra med att hänga med 10 vänner varje dag är att det är lätt att hålla sig undan när man mår dåligt. Jag menar inte att dom inte såg ifall man satt och bölade, men det var lätt att bre på ett leende och sen sitta och bara lyssna när de pratade om helgens bravader. Jag skulle faktiskt säga att jag sällan berättade saker. Jag bara lyssnade. 

I ettan fick vi reda på att sista uppgiften i svenska skulle vara att skriva ett examenstal som skulle hållas för klassen. I tre år såg jag framemot det. Men när det väl skulle skrivas så funderade jag "hur kan jag skriva något som ska beskriva mina tre år utan att låta som en deprimerad bitch?" 
Jag sköt upp den där uppgiften förjävla länge. Sen satt jag där, på en vinglig stol, inför hela min klass och hulkade mig igenom ett tal som var det mest ärliga jag skrivit i mitt liv. Men jag övervägde att skriva hur grymma åren hade varit, men jag tyckte det var nog med lögner vid det lagret. 

Missförstå mig inte. Gymnasiet har varit fantastiskt!!! Men det är sååå mycket som jag skulle göra om. Så många sidor av mig som jag inte kunde visa, för dom fanns inte kvar. 
Och det är nu jag jobbar för att dom sidorna ska komma tillbaka. Jag känner mig redan bättre. Jag tycker om mitt liv nu. Jag ser framemot mitt liv nu. 

Jag ser framemot resten av 2014. Jag tycker att det är min tur att må bra nu. 
 
Här kommer ett hav med bilder från mitt "gamla liv" och ögonblick då jag vet att jag har tänkt "åh vad jag älskar mitt liv"
Så ska det bli igen. 













Åh Filip och Emma!!!!




Tack och adjö. 

T<3333333

Twitter är ju det absolut bästa sociala mediet som existerar, och denna kväll såg jag en tweet som bara var såååå klockren!!!!! Hahah älskar honom

HAHAH paniken morsan lär känt efter första smset!!!!!!

Trööööött

Jobbat hela helgen 18,5 h på mcd. Sämsta tiderna, men jag överlevde av någon anledning. 

Igår var jag och tränade, sen dammsög jag hela övervåningen (king är man). Jobbade 21-04 med en KVARTS rast?!? Det är ju fan inte mänskligt....
Min goda vän Johanna kom eftersom att hon också slutade fyra. Vi satt i någon timme och snackade innan tröttheten tog över och vi åkte hem och sov. 
Vaknade vid 13 och träningsvärken är ett faktum! :D

Idag ska jag inte göra ett piss. Jo, jag ska kolla på min nya favoritserie Geordie shore! Världens sämsta program som jag bara älskar!!!!!! Bara massa drama, festande och bäzzande under 5 veckor i lyxvillor i olika delar av världen hehe!




Helgen

Igår: Jennie och Linn var här och vi åt god mat och firade Linn i efterskott. Kollade på Magic Mike och Sex and the city, som noobarna inte hade sett-.- hur kan man inte ha sett SATC???? lord jesus!!!!! Haha hade trevligt iaf!:D





Idag: har ba jobbat lite smått i 9,5 h på mcd. Samma pass imorgon, ELLER JUSTE bara 9 h :)))) sen 21-04 på måndag :)))) :)))))) :)))))) 

Längtar


ihhhhhh<333333
Plus Lollo, Julia, Julle och Fia såklart :*

Framsteg

SHIT!!! Kan böja mig ner och sätta mig på huk OCH resa mig upp därifrån!!
Minns inte hur många månader sedan det var sist jag kunde göra det. 
Snabba framsteg även fast det mesta gör ont. Har träningsvärk i kroppen idag, men ska till innebandyn och göra den fysen jag klarar av. Mamma tycker jag borde ta det lugnt, men jag ska träna 3 ggr i veckan, och vad spelar det då för roll om jag gör det på gymmet elr med laget?
Jag är medveten om vad jag kan göra och vad jag inte får göra. Jag ska lyssna på kroppen denna gång. Efter tre år med skador är det fan dags asså hahah. 
Alltid lika snygg! Tagen häromdagen när jag tränade för första gången. 
Redan svett efter att ha hoppat upp och ner som på ett lågstadiedisco till omars ljuva stämma;) 

HAHAHAHHAA

HAHAHAHAHHAHA kan inte sluta skratta


Hahahahahahhaha

Så äckligt!

Asså sjukaste idag!!!!!

Min lilla kissemiss blev riven för några veckor sedan, kom in med blödande svans och var helt trasig två dagar i rad :( Vi misstänkte en grå katt men vi hade inga bevis hehe. 

Idag när jag sitter och tittar på tv i soffan hör jag värsta obehagliga ljudet av att någon har sönder trisses kattlucka. När jag tittar mot luckan SER JAG EN FET JÄVLA APÄCKLIG BRUN KATT SOM FÖRSÖKER TA SIG IN!!! IN I HUSET!!!!! 
Trisse sitter inne och är LIVRÄDD och jag får DAMP!!!! Reser mig upp, kastar upp dörren och suttar en foppatoffla efter cpkatten. Asså LOVAR att det är den idioten som varit dum mot trisse.....haha asså mitt adrenalin!!!!! Och trisses hjärta pickade på så snabbt att jag trodde han skulle svimma :( nästa gång...då jävlar ska jag träffa KATTFAN i huvudet. Usch!

Nu är jag fett rädd att katten ska komma in i natt...

Hahahah detta var bara föööör jävla kul och föööör jävla sant

Smsade även farmor i paniken! Haha älskar henne

Haha jo tack, det kan bli FETT med kaos....foppatofflan i högsta hugg!

Är ej redo...eller?

Har världens panik över att jag kom in på socionom (!!!) i Örebro (!!!) till hösten (!!!) 
Jag vill inte plugga, det vill jag verkligen inte. Jag vill till Australien och kanske ännu mer än så. Jag känner mig inte redo att sätta mig 3,5 år i skolbänken IGEN efter tre sjukt krävande år på thoren.....
Emma har kirrat lägenhet i Karlstad och Marthina har kirrat lägenhet i Karlstad. De är duktiga och ska plugga....men jag är inte lika duktig :( Känner panik över att det går så bra för alla, men själv står jag kvar och stampar på samma gräsplätt :((((((

Äntligen lite action

Köpte snyggaste träningskläderna igår när jag var på marieberg!!!
Lila mönstrade tights från Märket Soc. Köpta på stadium! 
Träningslinne, sport-bh och tights i persikofärg/orange från Cubus!

Hade första rehabträningen på gym igår. Det var sååå sjuk känsla att vara tillbaka på ett gym efter 5 månader. Har aldrig någonsin varit utan träning så länge, så jag var sååå glad. Träningsvärken idag är ju icke att leka med, och heller inte smärtan i ryggen, men om några veckor kommer jag kanske kunna träna utan att få ont. Det känns redan tusen gånger bättre sedan jag var hos en ny sjukgymnast för en vecka sen på Wasa rehab. Skiter i horiga Lillån och jag skiter i ortopederna på usö och jag skiter i Örebro rehab!!!! 
SAKNAR INNEBANDYN!!!! Hoppas på att kunna börja spela i höst/vinter innan jag drar till Australien. 

Natti




Varning

VARNING FÖR TÖNTIGT INLÄGG


ÄRLIGT TALAT JAG ÄR FAN KÄR I EN KÄNDIS!!!! Louise jag vet att du kommer ha ihjäl mig, men jag kan inte hjälpa det :'((((( hopelessly in love with Omar i the fucking fooooo
HAHA Emmas svar må vara kungligt<3333333333
Men jag kontrar bra jao...;)




Hahah två konversationer till med anonym person, kan ju hänga ut mig själv och mitt patetiska liv i bloggen, men inte mina vänners ;) 

OKEJ FÖRSÖKER INTE VA COOL ELLER NÅT FÖR JAG VET HUR JÄVLA TÖNTIG JAG ÄR!!!! Men jag kände såhär efter Justins konsert också....och dom är faktiskt snaaaart 16 år, alltså bara tre år yngre...har man en chans eller?! HJÄLP ÄR EN FOOER



3 km promme

Promenad med karro och hennes brorsas vovve vid Rynningeviken!


Hihi

Wie mysis

Hade myskväll igår med Fia och Emma<3
Hahahaha så kul, Emma hade lagt den i frysen och glömt bort tiden lite
Gick på långpromenad och självklart fastnade jag för en kissemiss som var kelig! Emma trodde dock den hade rabies haha elak..

Kollade VM-finalen som sög. Men Tyskland vann och det var bra!


HAH




Lördag kväll

Kvällen blev lyckad och Karro skrattade ihjäl sig åt hur ful man va...;)


Haha så torr är jag
Rimma är jag åtminstone duglig på!

Vaniljpannacotta med hallonsås, och ett fruktfat bjöds efterrätten på :D Middagen bestod av grillad kyckling med klyftpotatis, tzatsiki och beasås. En cola zero till henne och en cola light till mig, gäller att behaga alla ;)

Hade även hyrt en film på Hemmakväll som fått SÅÅÅÅ bra betyg men som var sämre än sämst??? Asså vi satt och vänta på att den skulle bli läskig, men den blev aldrig det. Bara patetisk. Usch fyfan. 
Sen drog vi till Ica för suget efter popcorn var inte nådigt. Tillbaka hem till mig och se en fantastiskt DÅLIG fotbollsmatch hahaha!
Så jag kanske inte lyckades med att göra kvällen perfekt, men hon var nöjd och det är huvudsaken. :*

Idag ska vi promenera i regnet vid Rynningeviken. 

Karros dag (några månader för sent)

Just nu: karro kommer hit och jag ska överraska henne med födelsedagsmiddag några månader för sent, förbereder just nu inför afrikansk sång och dans heheheh.....
Afrikansk rygga!
Håret och trumman är på plats också ;)

Update

Är king och fixade skiten!!!! Lagt till extra surf på mitt nya abonnemang. Bra olli!!!! Nu: piano och rosé :D



Såklart

Okej lyckats spärra min telefon (suck) så jag kan inte ringa, smsa, surfa förrän tidigast tisdag så ni vet. Vill ni nåt får ni ringa mig-.- 

Torsdag

Idag har jag jobbat, spöat skiten ur en vän i minigolf och haft myskväll med Linn. Hon åkte nyss hem efter en kväll med massa skratt och jämranden :D Nu ska jag väl sova, för imorgon är det jobb 7-15 igen. Fredag också=kaos på jobbet. Ser icke framemot det...sen jobb lördag 7-13, och efter det är det mys med Karro som gäller! 

Fick även en roséflaska av min kollega Marcus som önskade mig glad sommar. Väldigt gulligt av honom!

Glass med hallon med linnsan!

<3

Tjejkväll när den är som bäst!






27grader svett

Idag har jag och Karro haft en underbar dag vid Rynningeviken! Picknick med la bagge, jordgubbar, glass och annat gott! 
Har även diskuterat att grabbarna som är med i the fooo endast är 98or och 97or, men ändå skulle jag ju då kunna tänka mig att knulla skiten ur den ena (ursäkta språket) hahaha jag är ju pedofil. 



Mums!!

Haha diskuterade även the fooo igår med Aczel då dem uppträdde på Skansen...


Haha assååååååå

Igår


Saknar:'(
Kapple, Hanna och Julia kom och hälsade på mig under mitt nattpass igår, så gosiga!!

Söndagsmiddag

Jobbar och hostar, så spännande liv!
Var på födelsedagsmiddag hos Linn i söndags vilket var kuuuul:D


Så fantastiskt gott att jag avgår



Kladdkaka + vit kladdkaka<3333
Jag och bror aka Aczel aka älskling 

Fredagsfun

I fredags hade jag drinkkväll med kaosgänget; Josse, Aczel, Anna och Karro! Wiiiiie





Hahah nice
Bästa ni, så mongo 

Fotbolls"fest"

Men världens sjukaste fotbollsmatch?!?!?! 7-1 till Tyskland mot Brasilien. Usch hemska siffror, men nu är jag ett steg närmre mot min tippning Tyskland-Holland i final :D 

Haha orkar ej

Hahah

ÄLSKAR TWITTER!!!!! <333333 känner dom inte ens haha




Min vecka

Mina senaste dagar har bestått av jobb i massor, myskvällar med kaosgänget och badassbrudarna (lycko mig!!), shoppande, fika med Felicia, skräckfilmskväll med Karro, matlagning med Aczel, hosta om nätterna och mys med katten. Här kommer en bildbomb. 


Limemousse med karro<33


Pitchers och temys med badass<3


Myspys med broris (som tatuerat in mitt namn på armen hähä)
Tacos med kaosgänget<3


<3
Mmmm
Hahahaha detta samtal gjorde min vecka!!!! Louise är så störd :'DD men love her anyway ;*


Gose


Hard work
Mys med Felide<3
Nytatuerad ;) 

Nu ska jag sova! Tjejerna var här förut och det ägde. Älskar dom!!

Finally

Sååå jävla skönt att få det bekräftat! Kunde inte varit mer glad!!!!

RSS 2.0