Bilder från fredagskvällen!

Tänker lägga upp några bilder från innebandykvällen på Pitchers. Jag brukar alltid redigera och retuchera bilderna, men jag har inte tid med det nu så jag lägger upp dom HELT ocencuerat ;)


Såååå kära!

Haha lovisa så jävla glad.



Mycket snygga aczel och ida.

hahahah


Haha sötiskarro och sötiselin!

Anna vinner choklad!!!!

Glada tjejer vinner massa choklad!!!
Heta!

En uppochner på mig också får avsluta denna bildbomb. Tack och hej!




Är du glad - läs inte de här inlägget -.-

Okej varför var det dubbelt så många som vanligt inne på min blogg igår? Var ju bara ett inlägg som dessutom inte var så roligt att läsa.
 


Jag struntar i att plugga. och nej det är inte för att vara cool någonstans, inte alls. Jag orkar bara inte. Ångesten med allt bara sköljer över mig och det finns ingentng i mitt liv som jag hurrar för. Inget att se fram emot. Imorgon åker min brorsa till farmor och farfar i två veckor för att ta nån intensivkurs och få ta sitt körkort snabbare. Önskar att jag kunde följa med och bara vara med gosiga släkten. Saknar min farmor så sjukt jävla mycket. Hon är den bästa människan på denna jord. 
.
Nu ska jag iväg till Lillån. Premiärmatch i division 3. Synd att den börjar samtidigt som Örebro div1 matchen. Men mitt lag är prio ett. Även fast det kommer svida ännu mer idag att se dom få spela - medan jag får sitta på läktaren och låta mina tankar ta mig till planen. Fittliv.
 

Fan

Idag är det seriepremiär i division 2, men jag får inte göra det jag älskar mest utan jag ska ha en äcklig onödig skitskada i något så larvigt som benhinnorna. Förra årets seriepremiär, ja då hade jag inflammation i höften. JAG-ORKAR-INTE. Hamnar efter så jävla mycket och jag kan inte ens springa 50 meter utan att det gör ont. Detta är nog det värsta. När man verkligen VILL träna, dels för att det är kul och dels för att komma bort från all ångest i skolan. Nej men istället får jag ångest för både och! Sitter och är en jävla mes och gråter en flod. Men åh vad jag vill springa efter den där fula plastbollen med min röda salmingklubba.


<3

Haft en chill skoldag, en seg jobbeftermiddag och en mysig lagkväll! Nu ska jag äta godis och kolla på någon film eller läsa min braiga bok. Imorgon blir det jobb och sen kolla innebandy hela dagen! VIIINNNAAAA <33333
 

från honom.

Fick ett fint armband idag av thorens babigaste babe. Både det OCH ett nytt förhållande på samma dag. I AM IN HEAVEN <33333333333

my haaaair

Japp. så här ser jag ut i håret. Dock har jag ändrat lite med ljuset så det ser sjukt slitet ut fast det är bara lite slitet :D

ÄLSKAR ATT DET SPÅRAR

hahahahhaha

äntligen.

Nu är det officiellt. 
.
Emma Isabelle Johansson<3 27/8-12
inte längre <3<3<3

awwwwww


hihi


hey

Igår kom den bästa i hela världen hit. Rakpermanentade mitt hår och det blev fanimej lika bra som hos frisören, DÄR SPARADE JAG 1000 KRONOR WEEEIII!!!!!!!!!!! Åt kebab och pluggade matte, orka att jag är så fantastiskt dålig på det så man får ju skämmas. Nu sitter jag hemma och pluggar, börjar inte förrän 2 idag. Då har jag en redovisning, det är den jag pluggar med nu. Går ganska dåligt må jag säga. Meeeeen kommer ändå få A, för jag är så grym på att analysera, reflektera och diskutera :) HEJHOPP!
 

Jag orkar inteeeeee


Måndagsångest hah

Är emo på mattelektionen. Är även gangster i tidningen. Blir även ledsen för att mamma köper nya skor till sig själv och inte till mig.


söndag kväll - ångestkvällen

Blev masserad av Anna idag.  Hade ju kunnat varit skönt tänkte jag när hon drog fram massage-olja och liknande,  men det var nog det värsta jag fått stått ut med på väldigt länge! Mina stackars benhinnor. Efter den där massagen kunde jag inte spela på resten av dagen haha ;) Fast kan säga att det hade jag inte kunnat gjort innan massagen heller så vafan. 
Kollade när mitt lag lirade match. Vinst med 15-2 över Filipsstad eller nåt sånt där. Sooooft. Seriepremiär på lördag och jag är nog bänkvärmare då! 
En randombild från go-fikat i skolan förra veckan! (bakade kladdkaka förut, jävlar i havet vad gott)

ööööööööööhhhh

Nu tänkte jag lägga mig och skriva av mig i en bok. Men jag ORKAR inte. Jag ska lägga mig och sova för imorgon väntar ännu mer träning + match klockan 2 i Birgittaskolan. Välkomna!! 
 

försöker förtränga doften av ditt hår.


Och varför påminner hela mitt rum om dig? Öpnnar dörren och hela rummet är fyllt av dig.
När jag öppnar min högra ficka på skinnjackan fylls hela jävla världen med dig.
-
Det är som på film. Men inte alls så vi trodde att det skulle bli.  

Myslördag

Idag har vi haft innebandyträningar hela dagen, eller ja från 10 till 18. Ruuuligt! Men sen bestämde sig mina benhinnor för att förstöra så då fick jag gå av och nu har jag ont igen. Jag MÅSTE vila men det är så jäkla tråkigt så man orkar inte juuuuu. Aja. Sedan drog jag och några goda vänner hem till Anna och kollade på Körslaget och käkade chips. Ida kom och hämtade oss och vi åkte tillsammans till Grekiska kolgrillsbaren och åt med innebandylaget. Jättemysigt och otroligt god mat!!!!

Fick skjuts hem av Ida (tack som fan!) och nu sitter jag här och vill skriva ner alla mina känslor på en och samma gång. Ni vet den där låten..? "Här kommer alla känslorna med en och samma gåååång" typ så känner jag nu. Så jag kommer väl skriva massa skit snart som ingen fattar. Hehehehhee.

Juste!!!

...jag glömde skriva i förra inlägget att mamma tvingar ha på mig höga stödstrumpor för att lindra smärtan och de som känner mig vet att jag HATAR folk som sitter i min säng med strumpor. Nu tvingas jag SOVA med dom! Hehe love life.


En vanlig fredag

Igår kväll sög mitt liv så jävla hårt faktiskt men min bror muntrade upp mig lite. Snyft vad bra hon eee. Idag började dagen bra när Emma och jag av en ren slump såg att Usher ska ha konsert i februari!!!!! ASSÅ CHRIS BROWN HEJDÅÅÅ! USHER BABY HERE WE COME!!! Vi kirrade biljetter på en gång och hämtade dom en timme senare. Lite chill! Efter det åt jag Saigon med bra vänner. Sen jobbade jag och det var PAIN med mina förbannade benhinnor. :( Sen drog jag till Karro med henne och baby-bror och åt tacos och mös framför tvn. Dagen var bra, men sen ramlade en grej av från mina HELT nya wesc-lurar när jag gick till bussen. Då fuckade livet. Och regnet gjorde livet ännu värre -.-


.

Jag HATAR ordet fint. Det må vara det fulaste ordet som finns. Men min bror är fan en fin bror;) Alltså en ful bror egentligen. HAH. Nu gör jag det jag gör bäst - åker buss och deppar över att livet suger kuk. Åt Max som min bror bjöd på, FETT JÄVLA FUCKING FINT!!!!


16.22

Satt och pluggade med Sofia och det var roligt må jag säga. Mindre roligt att jag missade en buss, kubbade till den andra och missade den också så nu har jag suttit och gjort ingenting på våghus i väntan på min buss. Vad har hänt i mitt liv idag då som är värt att dokumentera? Emma sköt en fotboll på min benhinna, så skönt<333 Sen är inget i mitt liv roligare än så. Herregud vad jag vill gråta en hel dag men det går inte. Är liksom helt instängd i allt. Sen ska jag inte på Chris Brown heller och det gör mig fan förkrossad. HUR MÅR NI? :):)):):)


True

Nobody's talking cause talking just turns into screaming. And now as she yelling over her, she's yelling back at her, all that that means that neither of them are listening and what's even worst; that they dont even remember why they fighting. So both of them are mad for nothing! Fighting for nothing. Crying for nothing...


fuuuuuuck

Fick en fin kommentar från min bror, åh att man kan älska en människa så mycket <3<3<3
Meeeeeeeeen vad hjälper det när mitt fokus är så jävla långt ifrån det de borde vara. T.ex skolan, Innebandyn, (som jag inte kan spela), kompisar och familjen. Önskar verkligen att jag kunde åka härifrån i några veckor. Typ Thailand, trååååkigt. Har till och med råd med en biljett dit (ja jag kollade upp det). 
.
Jag ska åka hem och baka. Är ju fortfarande i skolan för jag har inte slutat än. Damp. Ska bli gott. Sen får vi se om jag orkar ta mig till innebandyträningen för att glo lite. Tveksamt. Vill dock visa mitt engagemang, men det finns ju folk som jag inte tål där, vilket då skulle vara bättre för mig att stanna hemma och glo.
.
Det suger att må såhär. Och vet ni vad jag hatar? Människor som skriver att dom mår dåligt. Det är så jävla egoistiskt och attention-whore. Så är jag exakt likadan nu. Herregud det är ju patetiskt, Olivia. SKÄRPNING NU!!!!!

 

Doesn't matter what I do.

Igår kväll hade jag en fin myskväll med en bra människa. Men idag spelar det ändå ingen roll. För idag är livet inte på topp. Inte någonstans.


Ännu en sunkig skoldag...

Så jävla trött på skolan så det är helt sjukt. Allt plugg bara faller över en och det finns liksom ingen struktur i det hela. ÅH. Sen är det ju så passande att jag börjat fått ont i benhinnorna vilket leder till ingen innebandyträning. ASSÅ VARFÖR?! Så jävla irriterande. Nu ska jag fortsätta vara sur. En grej till bara: mamma har köpt Linas matkasse, ni vet när man får hem maten? Det är INTE bra för det är sjukt dåliga recept. Hejdå! -.- (känner mig som en bränd macka)


I'm bulletproof, nothing to loose.

10 otroligt fantastiskt förvånansvärt oödiga saker om mig:
.
1. Jag är högerhänt, men både högerfotad och vänsterfotad i fotboll.
2. Är det någonting jag är sämst på (förutom matte) så är det att spela gitarr.
3. Jag åker hellre buss själv än att få skjuts när jag ska någonstans.
4. Dansen är någonting jag saknar i mitt liv och om jag fick önska någonting skulle jag önska att jag var lika duktig som min BFF Emma. Hon är sanslöst duktig, avundsjuk!!
5. Mina kusiner bor i Philadelphia men jag har aldrig varit i USA.
6. Jag vill bli psykolog. Dr phil<3
7. Jag tycker Desperate housewifes är bättre än OTH (döda mig inte nu....)
8. Det som kan göra hela min vecka är att titta på dåliga tvprogram med min brorsa (eftersom att vi nästan aldrig träffas blir det så kul när vi väl gör det.) 
9. Jag läser otroligt snabbt när jag läser tyst men stammar när jag läser högt. Irriterande.
10. För första gången på flera månader känner jag att faktiskt lever och inte är ensam. Och det känns förjäkla bra!




Bilder som får mig att le. 

sammanfattning

Helgen var braaaa. Plugget har jag lagt undan, som alltid. Men det är bäst så haha. Ingen motivation till att plugga ändå.
I lördags fick jag ett fint sms från min farmor som gjorde mig asglad och lite mer taggad på livet än vad jag var innan. Hon äger så himla mycket! Sen fick jag ett brev också, och det gjorde mig ännu gladare. Åt tacos och tittade på Körslaget blandat med Superstar celeb och somnade runt 05. Haha orka vara så cool tänker ni nu. Men det är så jag är. ;)
Igår hade vi match som vi vann med 6-3 även fast vi var klappruttna. Lite skäll från tränarna får oss förhoppningsvis på andra tankar och bättre fokus. Jag gjorde dock ett mål som satt precis där det skulle (el krysso). Kändes bra!
en cool thailänsk insekt. bara för att ni skulle få en bild.

Gårdagen + helgens planer (ganska lamt)

Sitter nu på väg till jobbet. Igår jobbade jag lite efter skolan och efter det hade jag, Karro, Anna och Aczel mys i Annas lägenhet. Åt god mat, bakade kladdkaka och såg på årets sämsta skräckfilm HAHA! Så jävla sämst var den så jag skrattar när jag tänker på den. Men den var typ från 1990 eller nåt haha. Idag MÅSTE jag plugga för jag ligger efter i allt förutom spanskan. Imorgon är det match!


ehee

Friidrotten var ganska kul. Sprang 3000 och var död efter det, men slog personbästa så är nöjd. (Orka låta så proffsig).
Nu snackar jag med världens bästa på msn, hahaha msn seriöst livets liv. Hatar facebook.

kulit

Anonym

Vilken färg vill du ha?


Svar: På mina wesc? Svarta, tack på förhand hahah :D


Hej hopp!

Idag gick jag upp tidigt som fan så jag har till och med tid att äta frukost!:D Sämsta skoldagen väntar. Idrott....ingen orientering utan vi ska ha friidrott. Haha kommer äga, Usain Bolt akta dig. Här får ni en bild på mig tagen för fem minuter sedan och en bild på mina snygga kompisar....


.

Men jag föll för dig och du förtjänar en nominering för rollen du spelade


20.04

Bestämmer mig för att promenera till Lillån istället för att ta bussen. Behövde rensa tankarna och få frisk luft, meeeen ångrar mig genast när jag upptäcker att wesc-hörlurarna gått sönder. Par nr 2, jahopp. Någon som vill skänka 700:- ?


SKA BÄTTRA MIG.

Japp. Ska bli sååå mycket bättre på att blogga. Eftersom att jag är värdelös i skolan så kan jag ju försöka vara bra på någonting. Lovar att jag ska uppdatera bättre med bilder och så!
SNART!!!!!!!!!!!!!!!!

drizzy my man

"stop getting attached to people so fast, because attachments lead to expectations and expectations lead to disappointments." 
-drake
 

hard work

Tränar så svetten rinner som ett jävla vattenfall från pannan. Det känns bra. Fysisk smärta kan ju faktiskt vara bra. I vissa lägen.

ja

Vi lever i en falsk värld med falska människor. 
 

<3

IDAG FYLLER BÄSTA HANNA ÅR! GRATTIS, du förtjänar världens bästa kväll!<333333333333
puss och varsågod för den fina bilden!

usch

Fööör jobbiga skoluppgifter och vi har bara gått några veckor. Sämst år kommer det att bli!
Idag orienterade vi. Skabb-skog. Gick sämst. Nu har jag iaf skickat in en skoluppgift som jag inte blev helt nöjd med, men hoppas att det räcker till ett C ändå. 
Imorgon är det fredag vilket innebär jobb från 12-18. Efter det ska jag ha världens mysfredag och hålla tummarna för att jag inte jobbar lördag morgon klockan 8.00!
 
-
På lördag blir det förhoppningsvis äventyr. Är lite småtaggad på det. Nej nu måste jag sova!!!!! Godnatt bitches.
jag och min bitch sommaren 2011. livets!
 

en kort uppdatering

Skolan är seeeeg och jag längtar till fredag och helg. Ska bli en jäkla bra helg har jag bestämt mig för. Snart ska jag iväg på innebandyträning och sen ska jag cykla som en galning hem till min säng. Så är det bestämt. 

3



3 bilder från hajken. Herregud aldrig mer!!!!!

.



 
"Jag sätter mig upp och tänder sänglampan. Jag har en penna, men inget papper, så på väggen bakom mig skriver jag: Jag vill känna en människas tyngd ovanpå min kropp. Sedan lägger jag mig ner igen och ser ut på himlen. Den har fått en konstig färg - röd och gråsvart på samma gång, som om dagen håller på att förblöda."
 

23.17

Lyssnar på musik i trasiga hörlurar. Det gör ont i öronen men det gör ingenting. För det finns annat som gör mer ont än så.


OJ

Dålig som vanligt.
I helgen spelade jag cup i Kungsör med världens bästa lag!!! Vi åkte dock ut i semifinalen så kom delad 3a med Kumla. Vi presterade bra under hela helgen och jag gjorde ett mål som jag skulle vilja skryta om med alla människor jag möter, men jag låter nog bli och säger istället att det var roligt att komma så pass långt ändå :D Mer uppdatering får ni imorgon eller någon annan dag. Skolan kommer först! ;)

RSS 2.0