Öland Roots!

Sedan, 2 dagar senare, drog jag på festival igen med Erika, Oskar, Emma och deras kusin Max. Denna gången på Öland Roots! En festival som bara har reggaemusik. Heeeeelt amazing! Festivalen är väldigt speciell, där fokuset ligger på miljösortering och bara vegansk mat. Det fanns yoga-classes, hur man lär sig att teckna, hur man drejar, syr osv osv. Massor av roliga saker! Jag gick till exempel på en dancehall-class. Feeeett kul!!!! 
Det var mycket familjer där, och stämningen var hur fin som helst. Vi såg inga vakter, inga bråk, inga drägg. Lite skillnad från äckliga Bråvalla hahah. Men jag gillade både och, fast Öland var ett ställe för alla. Oavsett vem du är, hur du ser ut, alla är lika välkomna. Jag ska dit nästa år också! 
 

2 år

Den 12 juli firade jag och Adam 2 år som par. Älskade pojken min. Vi har det så bra ihop :* 
 
hahaha gullegris

värme och alkohol hehe

Sedan blev det typ 3 dagar fest i Eksjö haha. Det blir så när de flesta jobbar oregelbundet. Då funkar det kanonbra att supa på en måndag hehe. Men det är roligt, fan man måste passa på när det är sol och härligheter! ;) 
 
 
 

Öret

Jag spenderade en helg i Örebro med mina underbara kompisar! Så mys! En kväll hade vi högstadiereunion, jag, Emma, Cazandra och Sara. Underbart, kändes precis som förr! <3<3<3
En annan kväll var klassisarna hos mig i mammis lägenhet. Vi kacklade om livet och åt chips, precis som det ska vara!<3
 
 
 

Bråvalla

Hej!!

Gud så mycket roligt som har hänt denna sommar. Jag har glömt bort bloggen lite, men jag vill blogga för att kunna se tillbaka på detta. Det är så roligt! En dagbok ju hihi.
 
I juni var jag på Bråvalla med några polare. Det var sjukt kul och grymma artister. Sorgligt att folk inte kan hålla fingrarna i styr och ska sabba för alla andra. Usch!!!! Men vi såg eller märkte inte av några obehagliga människor, vilket var tur. Bästa artisten var absolut Alesso! Tätt inpå Otto Knows och The Chainsmokers (som man tyvärr inte såg hela konserten av pga dödstrött efter att ha hoppat 1,5 h innan till Alesso hehe). Men det var många som överraskade, typ Miriam Bryant! Grymt bra! Även Tjuvjakt. SÅ NICE!!!!!!!!!!!!! 
Efter det var man lite sliten hehe, supa i 4 dagar är inte optimalt när man är 22 år gammal hehe. 
 
 
 



RSS 2.0