Inte en toppendag.

Usch. Bara tårar och ilska idag. Världen är fan inte rättvis. Men alla fina vänner som är där för varann, åh vad det uppskattas. Men det gör ju ändå förbaskat ont att se alla så sårade, inte minst min fina bästa vän sara och min kompis kevin. Dom är så bra dom 2. Och somsagt alla andra fina vänner. Vi är starka tillsammans!
.
Imorgon ska jag vara glad. Liseberg med underbara människor. Ser fram emot det. Hejdå.

SÖnDag

Hello hello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Söndag idag. Veckans tråkigaste dag eftersom det innebär städa. Haha. Har också varit hos min mormor och morfar för min mormor fyllde år igår. Mysigt. Sedan var jag ute och sprang med mamma, motvilligt men skönt efteråt.
.

Den här helgen har varit väldigt skön! Inte något plugg alls, hur skönt har inte det varit? Nu är det bara roliga saker kvar; måndag och onsdag vanlig skoldag, tisdag liseberg, torsdag-fredag-måndag lediga, tisdag vanlig skoldag, onsdag fotbollsturnering och torsdag skolavslutning. Ååååh <33

Toppendag!

En riktigt bra dag! Dock känner jag mig lite elak för att jag skulle träffa brudarna vid 5 men viktor och jag hade två filmer att se så jag träffade tjejerna runt halv 9..haha förlåt mina söta vänner<3 Men ni är så förstående :D
Var på YEAH ett tag men det var tråkigt så runt halv 11 drog jag till Viktor och spenderade kvällen där. Kom hem för en halvtimme sedan och snart ska jag sova :D
nyårsafton i thailand.

vi lever i en grym värld.

Hej! Imorse var jag och Jennie på Friskis och tränade, skönt. Ikväll ska vi fira Madde som fyller 16år och sedan dra till YEAH! festivalen. Men nu ska jag fixa mig och sen vara med Viktor. Hajdooo :D

Fredag

Hej! Idag har det varit en minst sagt känslomässig dag. Spelar ingen roll om vad, men några saker har också varit väldigt bra, t.ex så får jag MVG i religion och bild och VG i historia och kemi. Sänkte mig dock till G i matte men det känns oviktigt just nu :) även fast det är mitt enda G och jag ska gå ekonomi..Haha^^ Snart ska jag på match med Linn och Jennie. Hörs senare, ha en bra kväll. Puss!

Bilder från klassresan!

innan resan!
danjulll på tåget, charmig!
..
oscar haha!
emma på centralen!
bästa klassen! hahaha carl, sur?
carl, cazzie och sara!
storkyrkan
carl och småbarnen<3
hahaha söt <3
caz, sara, carl, dennis
mina bebisar!
hahah så efterblivet
<3
understimulerade killar på väg hem..
HAHAH
haha så trött kille
dessa 2 människor var otroligt jobbiga på hemresan..daniel som tagit alla söta bilder på carl
HAHA okej nu får det räcka med bilder ;) håll till godo!
.
NEJ EN SISTA HAHAHA, en zoom bild på carl :D
HAHAH<3

.

inte okej att vara nära dig. fan, tror det är på riktigt.

Mobilbilder

Några bilder från mobilen igår:
bästa carl på stortorget!
carl, cazzie, dennis och daniel i UPPSKJUTET!
En suddig bild på mig och oscar i kärlekstunneln, haha ytterst trevligt..
Brudarna utanför kärlekstunneln, vi väntar på sara och carl hahah!
Bilden från INSANE tagen precis efter sista lopingen eller vad man ska säga. Gråter och skrattar på den där bilden haha!
Dom bästa av dom bästa
carl, edvin, daniel, emma och oscar!
Mer bilder kommer förhoppningsvis imr!

Åh!

Så jävla förbannat kul hade vi igår. Tågresan dit, emma daniel och oscar gjorde fan den resan asså hahaha! Sen var vi i slottet och sen livrustkammaren och sen åkte vi färjan till GRÖNA LUND!
Först tappar vi bort våra lärare...hahah så underbart -.- Men sen kom vi till slut in och SATAN vad kul det var! och jag åkte ...INSANEEEEEEEEEEEE som mitt första åk haha! Det värsta jag någonsin gjort, har en så klockren bild från den ;) Ni får se bilderna senare. Men SÅKLART skulle jag låsa in kameran på Grönan så det är inga bilder därifrån utan bara från resten av dagen. Men dom flesta vet väl hur det ser ut där inne :)
.
Nu ska jag äta klart och sedan dra till skolan. Skönt med sovmorgon :D

Hajdå!

Nu ska jag lägga mig så jag kommer upp imorgon till GRÖNA FUCKING LUND :D! HAPPY LIKE A NOOB!!!!!!! :D
Kommer kanske blogga från mobilen under dagen, annars är jag tillbaka på onsdag eller torsdag. Have a good life :D
Måste lägga upp denna underbara bild igen. Den strålar glädje och SOMMAR<3

Taggad för imr!

Fått reda på lite resultat i skolan idag..både bra och dåliga..riktigt dåliga.


Engelska nationella: VG+ muntliga, VG uppsatsen, G läs&hör. VG- allt som allt. Inte jättenöjd men min lärare lovade att inte sänka mig i engelska iaf ^^
.
Matte nationella: G. godkänt var 22...jag fick 22. DUKTIG TJEJ -.- Fick härliga kommentarer, t.ex från min bror aczel som sa: "förlåt bror men vrf fick du så jävla dåligt?" hahahahah älskar dig också <3
.
Teknik: En poäng från MVG på provet, nästbäst i klassen, wihuuu :D
.
Musik: MVG i slutbetyg. YES!!!!
.
Spanska: Hade som ett muntligt prov. Hon sa att jag får behålla mitt VG, jaaaaaaaa :D
.
Känns både bra och dåligt, men mest bra eftersom jag fick mitt kära mvg i musik som jag ville!!!!!!!!! Dock sänker jag mig till g i matte...illa. Men mitt enda g så är ändå glad!

NU: ut och cykla några mil med mitt lag och imorgon ska jag till GRÖNA LUND MED KLASSEN!!!!!!!!!!!!! Kameran ska med så jag lovar att det kommer bilder här senare i veckan :D

Skitskola..

Så trött på allting i skolan nu kan jag säga. Men inte mycket kvar. En halv SOrapport har jag kvar + läsa ut en bok och svara på frågor om den. Sen är betygen satta. Usch och fy. Skickade precis iväg ett ganska ilsket mail till en utav mina lärare, det lär jag ju få ångra haha. Jaja, om några veckor slipper jag se denna lärare ändå. Nu ska jag fortsätta med min SO. Så tråkigt är det faktiskt inte, även fast det är svårt. TACK O HEJ!
En bild på kören från förra skolavslutningen.
Haha där var jag lycklig ;)

WUHU!

Efter skolan var jag på stan med güzzhaffaren walltin och wille. Vi åt på Saigon och tog en glass i solen, mysigt. Efter det åkte vi till Lillåfestivalen och var där hela kvällen. Först var det TOMT och man skämdes ju ganska rejält men sedan kom det en jäkla massa folk och då drog det roliga igång :D Sång, dans, mera sång och sen ett "disco" som var jävligt kul faktiskt. Hhahah jävligt kul var det :D


Denna kväll har jag också hunnit med att:
1. sett och hälsat på en skitsnygg kille från thailand/vietnam (?) som tyvärr hade tjej hehe.
2. snackat med en gammal bekant som var JÄVLIGT pinsamt. nivet när man har en lam konversation med en kompis som man inte träffar så ofta? det blir liksom "hej hur äre, bra själv, jo de är bra, har du kul, ah jag med, ha det bra hejdå" SÅ HEMSKT HAHA -.- tur att det bara var jennie som såg..
3. dansat häcken av mig så alla tyckte jag var cepe. fyfan vad jag älskar den känslan. who cares om man skämmer ut sig lite? det handlar om att bjuda på sig själv.
4. hjälpt en full tjej att ta sig upp på benen och spy..usch.
5. lyssna på ett jävligt bra band, sing halleluja!!!!!!!!!!!
.
Hoppas ni haft en lika kul kväll som mig. CIAO

Helt sjukt.

Ni vet Justin Bieber? Han som halva Sverige tycker är bögig och hatar honom medans andra halvan älskar honom mest av allt i hela världen? Han iaf. Jag har alltid stått lite mittemellan, han har jättebra sångröst men jag brukar inte lyssna på hans låtar. Förrän nu. Jag såg nyss filmen "never say never" och jag tror jag har blivit lite vimsig i huvudet. Han är så...fantastisk. Så jävla förbannat bra. Jag vet egentligen inte vad det var på filmen som fick mig att ändra mig så om honom. Men det gjorde jag iallafall. Han är helt...ja jag vet inte, är i extas just nu.
Men jag kommer aldrig bli ett sånt där galet fans. Det har jag aldrig varit med någon artist. Inte ens Akon.
Dessutom har han lila på alla sina konserter. Åh <3

...baby jag tror jag e kär

en ganska klockren bild.


Drar till gården och jobbar med cazandra och emma. Hejhå vad kul. Hoppas dom 2 kan lätta upp stämningen iaf. Dom brukar vara bra på det. Hade varit kul om saris också kunde vara med, då hade det varit ligan, men hon skulle på match. Ha en fin kväll puss.
ligan! line är fotograf. line är inte med i ligan för tillfället för hon är i tyskland, men hon kommer hem på lördag och då blir hon ligan igen :D

Sista nationella...

...CHECK! Gick bra t. om och det var muntliga matte, känner mig glad. Bakade muffins fick klassen göra idag också, gott. Slutade som vanligt klockan 2. Åkte hem och bestämde mig för att inte röra ett endaste skolarbete så jag satte mig vid tvn. SKÖNT! Mindre skönt när jag måste göra det nu....Hm..
Var och tränade förut. Har tränat varje dag dom senaste veckorna. Känns både bra och dåligt. Börjar kännas i kroppen, får nog ta och vila imorgon. HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL!
Haha en bild från sommarlovet. Ser bandet på min arm från Gröna Lund...en vecka kvar nu :D

Härliga måndag..

En ny underbar vecka väntar.....? Idag var nog världens mest OVÄRDA dag. På musiken fick vi tillbaka proven (mvg, yes!!) och fick öva på låtarna vi ska spela upp nästa vecka. Kunde redan låten så satt i en timma och gjorde ingenting. Efter det hade vi håltimme och sedan teknik, lunch, spanska och idrott. På idrotten var vi 5 pers typ? Hejja. Resten av klassen var..."sjuka"? Haha. Nu ska iväg och springa med laget, så otaggad så det finns inte, men bara och bita ihop. En halv mil + 45 fys. Livets liv -.-
sommar<3

Bilder från veckan

Grillning med ligan!
Emma och Walltin!
Robin, Matilda och Aczel-brur
Emma och Emma!
Haha min kära bror:')
Walltins "grillpinne"
Lisa och Walltin
Gillar denna bild starkt
Vi grillade marsmellows, Walltin och Sofia...grillade (kremerade)...marsmellows.  (förresten, har ingen aning om hur det stavas haha)
Lisa
Systemen..<3
Pyromanerna Robin och Walltin drar igång. Älskar denna bild.
Tycker synd om alla som inte känner denna underbara kille Alexander Walltin. Ingen är sjukare än honom<3
Riktigt bra kväll!

Stockholm med min broder.
Påväg dit!
På tunnelbanan från Globen till stan.
Posade inne på...ja alla ser väl vad det är för butik ^^
Haha extremt oseriösa!
Hahah!
Babe
Haha så ser man i brillorna när Evelina byter om.
Extremt....glad ? :o
BiffN..
<3
På kvällen när vi var hos Frida och firade henne. Haha älskar Elin som ligger där i hörnet med en ful badmössa på huvudet!!!!

Erik blev ju faktiskt Populär

Om någon missat det (vilket inte är troligt eftersom det står över hela Facebook) så kom Erik Saade 3a i Eurovision song contest. Skrattar som fan åt alla som fick damp när han vann här i Sverige och "ååååh han kommer inte ens komma med i semifinalen och om han gör det kommer han hamna siiiiist". Sist? Jaså? Skrattar bäst som skrattar sist.......
.
Idag har jag varit med Mattias. Sötnöt där. Spelade minigolf och åt grillat. Mysigt! Imorgon ska jag lägga upp bilderna på bloggen, kan NÄSTAN lova det, sen ska jag plugga och träna. HEJHEJ!
en gammal mysig bild

22.14

HEJ! Fullspäckad dag. Efter skolan körde jag kondition/styrkepass på Friskis och efter det sprang jag 3 kilometer. Är lite mör i kroppen, men så ska det ju vara. Har pluggat lite musik eftersom jag har prov imorgon. Har dock inte gjort ett SKIT på mina 67 spanskaglosor. Hej ig. Har inte övat på engelskan heller, vad har jag egentligen gjort denna vecka?!
.
Nej. Imorgon ska jag ta det lugnt, gå med Linn på dansuppvisning, ska bli riktigt kul faktiskt! Och i helgen får jag somsagt besök. Blir kul. Nu-sängen. Godnatt!

HAHA

Nu ska jag iväg och träna men först måste jag visa ett gammalt klipp från Talang 2009. Kolla på hela videon, riktigt rolig!
http://www.youtube.com/watch?v=ApUwJn-bQkg&feature=related
halleluja!

.

Bilder från grillningen och stockholmsresan med min bror kommer någon gång i veckan. Säger ingen speciell dag för jag vet inte själv när jag har tid. Måste jobba lite so nu, det enda ämnet som är kul ju :) Senare ska jag träna också, najs. I helgen kommer spenderas med en kompis från Karlstad som heter Mattias, en liten koreansk sketen fjortis-p12a. Längtar som fan :D
Han är så gullig sååååååå! xd bilden är tagen för exakt ett år och 3 dagar sen.

Skolan <3333333333333333333 -.-

Ännu en strålande dag! Sitter och försöker plugga musik, har nämligen ett jättestort musikprov imorgon, halleluja...
nej, är så trött på skolan alltså. Har liksom 67 spanskaglosor + en insändare och en text att förstå till på fredag. EH?
Nu skiter vi i det och fokuserar på det roliga, ska på fotbollsmatch med Linn nu och sen ska vi hem till Jennie :D HEJDÅ ha en fin dag! :D

VÄDRET!

Älskar värmen som var idag måste jag bara säga!
Idag var jag först och tränade i stan, kul som attan! Efter det gick jag på stan med mamma och köpte ett par skor till avslutningsfesten/skolavslutningen. Blir bra. Åkte hem och åt grillat med potatisgratäng. SÅ GOTT! Tröttnar nog aldrig.
Efter det åkte jag och emma till lillån där matilda, robin, alexander, evelina, sofia, emma och lisa var. Vi grillade och hade det riktigt mysigt..ett tag :) Sen blev det mer folk och stämningen dog ut lite så vi drog vidare till emma och var där. Cyklade hem nyss med alexander. PERFEKT KVÄLL! :))))) Bilder kommer när jag har tid. Gjorde mig besväret och släpa med systemkameran så bilder kommer. ;)

Filmtips!

Kollade precis på filmen " I am number four " som jag var otroligt skeptisk till innan eftersom det är en action/sci fic/fantasy vilket är den värsta filmgenren enligt mig men den här filmen var sjuuuukt bra. Helt jättesuper asbra! Se den. Den är mycket bättre än den verkar tycker jag. Var inte seg en enda gång och den var ändå i ca 2 timmar. Rekomenderas till alla!
Så äre ju skitsnygga Alex Pettyfer som spelar huvudrollen.....
.....och skitsnygga Callan Mcauliffe spelar kompis till Alex i filmen, så läckra!
.
Ladda ner den från Tankafetast.com

Nationella

Helllo. Nationella i matte gick åt H-E-L-V-E-T-E! Känns som om det är ca 50% chans att jag blir godkänd. Byebye vg i matte :) Skitsamma, vilket ämne!!!!!!
Efter skolan var jag med emma och cazandra på coop och köpte lite godis och snackade om allt, nice:D Efter det åkte jag till stan och tränade. Har tränat varje dag den här veckan, känner mig i fin form (H) Bara hålla i.
Är jävligt trött på skolan nu också, men 3 veckor tills betygen sätts och snart är det GRÖNA LUND och veckan efter är det LISEBERG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LÄNGTAR GALET!
Insane blir mitt första åk på Gröna lund med klassen
Balder blir mitt första åk på Liseberg med fritidsgården
SÅ KUUUUUUUUUUUUUL

HEJ!

Åkte hem från skolan idag pga världens lamaste anledning, jag var trött ;) Somnade när jag kom hem, såå skönt. Hade tänkt plugga matte eftersom det är nationella imorgon men jag valde att skita i det och jag ångrar mig icke :) Det blir bara jobbigt att försöka få in hela boken i huvudet när det ändå inte kommer löna sig. Det gör det aldrig:D
Efter det var jag ute på en löprunda med några braiga hovsta-brudar. 5 fina kilometer, skönt! Hade sedan innebandymöte och nu tittar jag på Manchester United VS Schalke 04 (stavas det så?). Hejja M!
.
Sen är det galet störande att min fucking iphone är spärrad. Värt och ha en iphone utan internet, sms eller ring.
Har iaf varit asglad inombords idag. Fick nog världens finaste sms igår kväll (fast kunde ju inte svara men...) Ibland är livet så vackert.

Tisdag

Grattis till min fina vän elin hultman som fyller år idag! Puss på dig! <3
.
Dagen var väldigt chill kan jag säga. Först var klassen på bio, hämnden (riktigt bra film!), sen åt vi på stan och åkte tillbaka till skolan och hade slöjd och so och sen slutade vi klockan 2. Tisdagar är underbara!!!!!!!
Fast vädret är åt helvete kallt, jag fick 2 poäng från fucking mvg på mitt soprov, mitt mobilabonemang har spärrat sig så jag kan varken vara inne på internet, ringa eller smsa. Och inte nog med det glömde jag min tandläkartid idag också. HALLELUJA -.-
Nu ska jag plugga äckelmatte och sen kanske träna, berorende på hur mycket lust jag har.

Veckans låt(ar)

Det blir en blandning av sköna låtar som spelades igår :D
.
Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit (bezt)
Taio Cruz – Higher
Mohombi – Coconut Tree
LMFAO – Shots

Valborg

förrätt
varmrätt
efterrätt
sofia och nina<3
skåål!
bilderna är från clara bidebys blogg. TACK FÖR EN OTROLIGT BRA VALBORG<3
det här var en av de få bilderna jag tog, men min mobil krånglar nu och vill inte lägga upp resten av bilderna så det får räcka med dom här.

RSS 2.0