Skrillor

Magisk dag på isen med goda vänner, värme och sol, och självklart korvgrillning! Halleluja❄️⛸❤


Måndag

Har lagt över alla bilder från Fuerteventura på datorn, annars hade jag kunnat visa er nu. Men det får bli en annan dag! 


Idag är det jobb, imorgon är jag ledig! Då ska jag gasa upp till Jönköping i jakt på en ny vinterjacka. Min Everest från 2008 börjar bli lite sliten med en trasig dragkedja och lite sånt. Dessutom är den för liten. Har ju växt lite sen årskurs åtta (iallafall på bredden😂) 

Vi hörs!

(Dricker te och har varma sockar! Mmmmh!)


en dag på sjön

En dag på sjön (isen) 🎣 vi anglade, och adamski och hans far fick upp några fina gäddor! Solen lös stundtals, så det var härligt att vara ute trots att tårna var kalla och vinden blåste fler minusgrader än vad termometern visade. 😝 Jag fick skratta mig varm åt Adams fula huvudbonad haha!! Men han frös iallafall inte, så tji fick jag som glömde min mössa hemma...hade iaf en supervarm overall! Såg ut att vara typ 1 meter kort haha😂


Ikväll blir det lugnt framför tvn. Igår kväll bowlade vi ett gäng på 8 pers. Såklart vann Adam och jag kom tvåa. Som alltid. Jävla skit!!!!! 


Hehe jag lever

I'm alive! Men har inte haft suget till att blogga, även fast jag har skojiga saker att berätta haha :pPpP 


Idag är det iallafall 6 januari 2017, och termometern visar -11 grader. Det gnistrar i snön och solen skiner. Jag och Adam ska gå ut på en liten promenad. Det blir friskt!! 

En bild från igår när man skrapade rutan i 6352 timmar haha. Till slut körde jag ändå, såg inte mycket men jag tog mig fram i säkert förvar till mina polare. Pust!


RSS 2.0