Hej

Cupen går rätt så bra och nu ska jag sova för är helt död. Hejdå haha


Yeah

Dagens kap: iPhone5 laddare i sjukt snygga färger. Är nöjd hihihi (ska dock inte ha alla tre för mig själv)


Sushiii

Idag åt jag sushi för första gången mitt liv. Det var helt okej. Varken bra eller dåligt tror jag haha, bara annorlunda. Men mättande och nyttigt :D nu ska jag träna. Tjoflöjt!


En liten krigarjävel

Häromdagen tog jag midjemått och liknande och idag gymmade jag i 2 timmar, en månad sedan sist. Har även klarat 2 dagar som nyttig, haha nu är det bara ca 4 månader kvar-.- Bara så jäkla jobbigt att mina badassbrudar är lika smala varenda en och kan äta vad som helst och fortfarande vara så snygga. Orättvis värld, men jag njuter av mitt vatten medan dem gottar sig med burkcola och chips på lektionerna Imorgon är det äntligen innebandyträning, så jäkla gött! Cup på fredag och det känns verkligen bra med nya spelare/tränare.


i söndags

Helt spontant i lördags bestämde sig jag och alex för att dra till Gröna lund. Sagt och gjort, söndag morgon ringde klockan föööör tidigt och vi begav oss till Resecentrum. Där åkte vi buss till Stockholm, vandrade längst med vattnet i 20 grader strålade sol och tog oss fram till Grönan. Först var det 0,0 köer haha, sedan blev det ca 15 minuter, men det var ju helt okej med tanke på att vädret var strålade.
Dagens höjdpunkt var nog Jetline, älskar den sååå mycket haha bästa på hela Gröna lund. Sedan måste jag säga Fritt fall (självfallet den som är på barnsidan, alltså 5 meter upp i luften, modiga ungjävlar som åker den haha!!!!)
Dagens värsta var när äckelalex lurade upp mig i släng-gungan (den vanliga utöver vattnet, inte eclipse med sina stadiga 45minuters kö) och jag mådde illa HELA resan vilket jag var väldigt noggrann med att förklara innan....hon skrattade hela resan och jag blundade hela resan. Kanon-.-

Stabil kroppsform..
Kärlekstunneln

...soooom var en stor besvikelse
Remmar och mjukglass, en självklarhet på tivoliiiii hihi
Avslutade dagen på Jensenssssss
Åt fantastiskt goda efterrätter!!!!!!!
Trötta på tåget hem vid halv elva!
HAHA detta är så kul. Hon påstår att hon "håller i kepsen" men jag vet att hon var så jävla rädd.....
 

i lördags

I lördags jobbade jag, och min kära kollega zandra gjorde finaste tårtan som jag bara var tvungen att fota!!! Hel-vegetarisk.
 
 

fredags

I fredags jobbade jag från 13-18. Tog bussen till Mullhyttan för att fira lilla älsklingsfia som äntligen fyllde 18 barre!!! Hade sjukt roligt med mina bästa vänner och allt var frid och fröjd, dock sög det balle att jag var tvungen att jobba på lördag klockan 8....(fick dock börja 9 istället vilket alltid var bättre än inget) 
Vi hade partyparty och sedan åkte vi bil till Örebro där tjejerna drog till Frimis, men jag åkte hem till Linnsan och sov med alex och henne. FREDAGEN VAR VÄLDIGT LYCKAD!
PUSS SOFIA DU ÄR BÄSTBÄSTBÄST!

:D

En bra helg kommer det bli! Har ej tid att blogga. Vi hörs nån gång <3


Nuuu

Har fortfarande ont i magen, men fan vad roligt!!!!!! Åkte iallafall upp på stan en stund för att låna ut min dator till a, sedan hem och direkt på träning. Bästa watte var där och jag tror helt seriöst hon var anledningen till att jag utförde en grym träning. Längesedan jag fick så mycket beröm. Till och med en guldstjärna av nya tränarn. Inte illa alls. Fortsätter det såhär så kommer jag vara glad. Nu fattas bara; en frisk hals, rygg, benhinnor + en herrans massa kondition och styrka. Haha så japp, har rätt mycket kvar på vägen. Men idag har vi skrivit ett träningsschema, eller mer mål med träningen. Hade ju värsta superidén till projektarbetet, men den kan ej genomföras med nya gymnasiearbetet + att jag går ekonomi, inte Sam-idrott. ÅHHHH


Ajje

Fick ingen kraft...ligger hemma och dör. Vill inte ha såhär ont i min jäkla mage, åhhhhhh!!!! Skulle ju vara förebild åt ettorna idag, suck haha. Dock är jag nog inte bästa förebilden så det kanske är lika bra att jag missar det.


01.18

Ge mig lite kraft!


Hihi

Skolan var lite seg, men ändå mys att träffa klassisarna. Efter skolan fick jag äntligen träffa alex!!!! Fick massor av choklad, passade perfekt till denna vecka då jag har haft mensvärk typ varje dag jao. Vi drack kaffe/te på favoritstället och sedan solade vi i en park. En fantastisk eftermiddag! Sedan tränade jag, dock var det inte världens roligaste...fast snart cup och enligt min tränare kommer jag vara otroligt viktig då, jag undrar vad de syftar på?! Aja nu ska jag se lite desperate hw, sen sovaaaa. Puss


Yey

Första dagen var kulig. Ny mentor för hundrade gången (eller ah typ fjärde) men han verkar ha charmen så det får gå. Vi kommer även få tillbaka vår kära svensklärare som vi hade i ettan, min favoritlärare PJ! Så det jublar vi över!!! Även ny mattelärare:D Tror jag siktar på ett D i betyg, hmmm är det för höga mål måntro? Vi får se. En timme gick vi i skolan hehe sen gick badass SJÄLVKLART till fika för en given lunch. Har saknat det <3333 Imorgon blir det nog segt. Men längtar ändå tills imorgon!!!!! <3


2 cool 4 school

Idag börjar jag skolaaaan :D  Klockan 13 så det är ett tag kvar, men först ska jag upp på stan och kika lite. Ikväll ska jag inte göra någonting för det är ingen träning och förhoppningsvis inget plugg haha :o Vi höres!
 

Hejhå

Är så trött på att vara sjuk!!! Ikväll ska jag bara vila, ska inte ens åka till träningen för då slutar det med att jag tränar ändå-.- Nu är jag dock på jobbet hehe lol. Längtar tills imorgon för då kommer alex hem från utlandet och kommer vara lika brun som mig!!!!!


.

Jag är aldrig nöjd med något, jag har alltid varit sån. När jag ser mig själv i spegeln så vänder jag mig om.


Party

I fredags firade vi juliaaaaa 18 barre. Grillat, supergod tårta och världens bästa sällskap. Frimis på kvällen och det ägde! Mådde dåligt hela dagen igår men det var det värt. Idag har jag feber vilket suger, men kvällen var guld ändå! <3


Floorbaaaaalll

Levde livet med min chipspåse och burkcola igår<3333 Om en timme ska jag och brorsan kolla innebandy. IBF Örebro VS Lillån IBK! En riktig supermatch :D


Vilken jävla bror

Legat bakis hela dagen och suktat efter något sött eller framförallt fett, men inte ett endaste skit fanns hemma. Fisk till middag, FISK?!?!? Var så jävla arg och då ringer min bästa bror: "hej ska du med till Ica och köpa godis? jag hämtar upp dig med cabben nu" ASSSÅÅÅ JAG DÖR <3333333


del 5

Lite efterblivet att jag gått ner i vikt under denna vecka när jag bara åt skräp. Men är knappast fett som försvunnit, utan mina muskler. Suck :(
Aja!!!!!! Här kommer lite av de bilder jag har tagit med min mobil.
Förväntansfulla!
HAHA JÄVLA LASCHA...
 
:P
Haveeet
BABY<3
Poolpartey!!! Hannis chillar med en drink jao
Saknar chillarkatten!!!!!!
En hjärntvättarkran och en fia!
<3
Hahah denna kväll var så rolig!!!
TACK IGEN VÄRLDENS BÄSTA BRUDAR!
Imorgon ska vi köra repris och fira Eken Ekis Jullan 18 barre!!! LÄNGTAR<3 
 

11 minuter kärlek från rhodos

(byt till 720p HD för bättre kvalité)

Bitter

Blir aldrig frisk och jag får tamefan skylla mig själv också. Vila är det enda som hjälper, men ändå ska jag envisas med att träna. Så självklart (!!!) hände det något med min rygg i måndags vilket resulterade en smärta jag aldrig tidigare känt + ännu längre tid tills jag kan träna 100% igen. Jag är sån klant, men denna värld är så orättvis att jag har nästan gett upp hoppet om mig själv-.- Låt mig hosta resten av mitt liv då, jävla fan. Är dessutom trött på livet för övrigt. Jag orkar inte skola om en vecka, sen orkar jag inte att Alex är i Grekland på semester utan mig och själv ligger man i sängen hela dagarna. Suck. Men imorgon ska jag faktiskt på stan själv och försöka handla nya kläder. Hoppas jag lyckas. Kram (hade iaf mysigt med mina vänner i måndags, åt på fika och allt var i sin ordning)


<3

Har haft en fin helg. Nu faller ögonen ihop. Dags att sova och be till gud att jag vaknar frisk!!!


Jag ska bevisa hur bra jag kan vara

I torsdags tränade jag innebandy för första gången på några år. Haha nej men kändes lite så. Det var sjukt roligt, men självklart frustrerande att känna saker såsom "vart är min kondition?" Och som en vän i mitt lag sa när jag berömde henne "ja men för mig räcker det inte att vara bra en övning. jag måste vara bra - hela träningen!"
Och hon har så jävla rätt!!!! Därför kändes det inte som bästa träningen för mig, inte på långa vägar, även fast jag fick komplimanger. Den här säsongen ska jag inte vara helt okej. Utan jag ska vara bra, fantastiskt jävla bra! Skador ska inte få stoppa mig som de gjorde hela förra säsongen. Jag ska visa alla att jag förtjänar mitt pris som Årets damspelare 2011/2012. (Jag ska även visa alla att jag faktiskt skulle platsa i det där grymma div1-laget som ville ha mig. Lilla mig!!!)


Suck niggah

Min över - och underam. VILKEN TUR ATT JAG INTE BLIVIT BRUNARE :-)


we<3it, I really love you

 

del 4

Älsklingar!
Jag, Fia och Emma åkte till ett vattenland. Ställde mig bakom Fia för hon var så smal jämfört med mig hehe.
Sen tog jag och babyfia en paus på balkongen, myssss
Efter vattenlandet!
Emma köpte sig en solhatt och var Rhodos charmigaste brud!
Men kissekatten kostade inte bara 2 euro....han var inte ens till salu.
Sista kvällen gjorde vi ett besök i gamla stan.
Tack för den galnaste och bästa veckan ever, mina bästavänner! Älskar er så mycket!!!!!!
 
 
 

del 3

Galna festkvällar!

del 2

Från vårat hotell
Påväääääg!
Framme på flygplatsen, trötta som as!
<3
Härliga dagar och poolfester i hundra graders värme vid Casinot på Rhodos!
 

del 1

På flygplatsen, taggade till tusen!
Mysiga middagar med fantastiskt god mat!
 
 
 

hej å hå

Har varit dödssjuk sedan rhoddan kan jag säga er. Blev inte bättre av att jag satt utelåst klockan 10 på kvällen i måndags i ca 40 minuter.....men idag har iallafall febern gått över, men hostan jag har!!!! ASSÅ VÄRSTA JAG VARIT MED OM! Hostar som att jag ska spy varje gång haha hur jävla obehagligt är inte det?! 
Inatt var jag vaken till typ halv fyra, vad gjorde jag ens?! Lyssnade på musik typ haha chillare. 
Snart kommer bilder från resan!!!!
 

:(

Hemma och sjuk. Hörs nån dag. Puss


Sista dagen

Vi lever livet med fint väder och drinkar hit och dit. Att festa till morgonen har blivit något av en vana denna resa, och jag är trött hela tiden!!! Men sova får jag göra när jag kommer hem, vilket är imorgon:( Igår var iaf jag, Fia och Emma på Rhodos vattenland. Så jääävla roligt! Dit måste ni åka om ni är på Rhodos. Puss


RSS 2.0