22.11

Denna dagen har jag bara chillat. Låg i sängen till halv ett, bra olivia....min förkylning är iallafall borta! Skönt! Kollade klart säsong 2 av OC så ska nog ladda ner den nya snart. Tränade vid fem med Linsan, cirkelgym. Helt döjobbigt men askul! Sedan var jag JÄTTETÖNTIG och tittade på Så ska det låta med mor och far, men det var ju snygga gäster ju :( 
Nu laddar jag ner den otroligt fina filmen 500 days of summer, har ni inte sett den bör ni göra det nu. 
Imorgon ska jag städa och sedan ska Alexandra rakpermanenta håret på mig, haha jag är nervös (sorry alex men jag är faktiskt det!) 
På kvällen kommer Linn och Jennie + deras familjer hit, myyyys! Senare drar jag vidare på andra äventyr, det ser ut att bli en bra dag och ett fint avslut på året. 
 

mitt år

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja, men just nu kan jag inte komma på någonting speciellt. supit mig full, hemskt!!
Hur har ditt 2012 varit?
ganska mycket upp och ner. vintern och andra terminen av skolan var bra, sommaren var rätt seg och hösten har varit den värsta i mitt liv. 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
det tror jag garanterat.
Blev du kär i år?
ja!
Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma?
oj. finns många. 6 mars. 29 mars (jay z & kanye west konserten), drakekonserten men orkar inte kolla vilket datum haha, de sista dagarna i april och även första dagarna i maj (cup i göteborg med finfina laget) och 7 september.
Vad är din största framgång 2012?
måste nog vara att jag har blivit mycket bättre på att planera.
Bästa köpet?
hmm...bra fråga. måste nog bli min kalender.
Vad spenderade du mest pengar på?
mat.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
självklart! ska jag ge exempel haha? då säger jag nog när jag var på öland och när jag var i gävle med mina bitchezz.
Vilka sånger kommer påminna dig om 2012?
euphoria, you learn (takida väl?) och kråkan eller vad den heter med timbuktu.
Vem har du umgåts med mest?
emma sanna och marthina i klassen. förövrigt vettesjutton, blandat! aczel och gussen i somras.
Bästa minnet från 2012?
får jag bara välja ett? måste nog säga konserten med jay z och kanye. 
Hur många kysste du?
4 st.
Har du haft ett förhållande under 2012?
nej.
Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013?
ett förhållande tror jag nog. och friska benhinnor!
Vad önskar du att du gjort mer? 
jadu....tränat mer under våren.
Vad önskar du att du gjort mindre?
handlat så förbaskat mycket i cafét på skolan.
Favoritprogram på tv?
hmm. alla matlagningsprogram nördar jag ju. så mycket bättre kanske? xfactor var bra.
Största musikaliska upptäckten?
oj. ingen aning. one direction kanske? haha lol.
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
önskade mig friskiskort och det fick jag. 
Vad gjorde du på din födelsedag?
jag minns inte. gillar inte att fira min födelsedag.
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
ja att mina benhinnor varit friska. och att jag vågat satsa i våras. varit mer modig.
Vad fick dig att må bra?
my friends of course! 
Vem saknade du?
jennifer och thailand. 
De bästa nya människorna du träffade?
alexandra!
Det bästa du har åstadkommit i år?
detta är svårt. mina betyg som jag gick ut med i ettan var jag väldigt nöjd med. även pris för årets damspelare i örebro län. det är inte mycket som kan toppa det.
Vad vill du säga till dig själv inför 2013: 
att jag ska försöka vara mer motiverad i skolan och samtidigt kunna kombinera det med kompisar. sen sluta överanalysera och bli mindre dramatisk. det är något som har skett de senaste månaderna och jag är inte stolt över det. jag vill också säga till mig själv att jag ska acceptera den jag är och leva livet till fullo och se till att jag mår bra varje dag. 

jag är inte mer än människa

Jag blir ledsen över att vissa människor är så insnöade i normer som detta äckliga samhälle har skapat, så de inte kan se att det inte är någon skillnad på att vara kär i en kille och att vara kär i en tjej. För det är ingen skillnad, okej?
Är så sjukt tacksam över mina vänner i klassen och några vänner utanför som stöttar mig hela tiden och får mig att inse att jag faktiskt ÄR normal, vilket vissa människor har svårt att förstå. Men de människorna som har svårt att förstå det behöver jag inte i mitt liv :)

blabla

 

Igår blev jag bjuden på lunch hos Lajne, det var mysigt med tanke på att vi inte har träffats på ett väldigt bra tag. Efter det gick jag hem och vilade mig lite i försök om att förkylningen skulle dämpas. Gick sådär. På kvällen åkte jag till Alexandra. Vi lagade tacos och kollade på innebandy, Harry Potter och I rymden finns inga känslor, älskar den filmen!! 
Vaknade runt 9 och chillade hela förmiddagen, även fast jag egentligen borde ha försökt sova mer för det blev dåligt med sömn på grund av min förbannade näsa som var så täppt så jag inte kunde andas normalt. Den känslan är så skön<3333. Jag åkte på stan runt 12 och handlade rakpermanent, dags nu igen! Sen till Lillån och hälsa på en god vän och nu är jag äntligen hemma och ligger och ska läsa min kinkybok. Vill aldrig att den ska ta slut :(

heh

Hade supermysigt hos Jennie igår kväll. Sjöng singstar och jag var totalt klapprutten och det var ju förstås en fröjd för de andra två gossarna ;) Åkte bussen hem med linnsan och alleballe. Linn må vara den roligaste människan jag känner nu för tillfället, förfärligt vad man skrattar åt den bitchen<3 
 
Vaknade runt 10 då vi bestämde oss för att chilla, kolla OC och sedan dra oss vidare mot staden. Vi klarade cirkus 30 minuter på mellandagsreans kaos plus ett stopp på La baggggge, men det var ju trevligt det med iofs. Åkte hem till alexandra och sussade sött innan vi drog på träningar till varsitt håll. Jag och linnsan klagade hela träningen (vi satt vid sidan av) och ville nog helst av allt åka hem och äta haha. Nu är jag hemma och snörvlar som en tok i sängen. Ska läsa min kinkybok och sedan sova. Imorgon blir det nya äventyr (om inte näsan snytits bort tills dess!)
 
vi glömde ta "det-självklara-fotot-innan-man-äter-som-ska-läggas-ut-på-instragram" så vi bestämde oss för att ta bilden efteråt istället. MUMS....
 

.

vackra fantastiska underbara!!!!

näsan bara rinner, sexigt

Idag har jag trotsat min förkylning och kört skivstång här hemma, fasen vad det är bra att mammi leder på Friskis och har redskap hemma. Slipper ta mig till gymmet i denna decemberkyla. Nu ligger jag och snörvlar som bara den i sängen, kommer smitta alla i min närhet idag (sorry bröder) 
Ps. min bok är fett kinky.

imorgon händer detta i mitt fantastiska liv:

Tomorrow ska jag shoppa med Linsan, senare vidare till Jennie för att fira henne på hennes födelsedag :D Sedan ska jag hem och läsa min fantastiskt underbart braiga bok och låta Alexandra sitta bredvid och vara butter. Idag har jag läst 91 sidor, så bra är den! TÄNK ER!
här är jag xD

min jul

Blev väl en bra julafton lol. Somnade under Kalle och åt ca 10 julgodisar innan kroppen sa nej. Brukar vanligtvis trycka i mig, men i år kändes det meningslöst. Snart 2 månader utan godis, hejja mig!
Fick bra julklappar. Tänker inte skriva allt, men det bästa var Daniel Wellington-klockan, svarta Palladiumskor, pengar såklart och sen boken Femtio nyanser av honom som jag har suktat så efter. På kvällen laddade jag ner Mysteriet på greveholm 1996. Haha såg alla avsniten på en kväll, sååå mycket bättre än kalendern i år. 
.
Idag skulle vi ha firat jul hos mormor och morfar, men icke. Hela familjen går omkring och snörvlar, mamsen har till och med feber. SJÄLVKLART skulle de smitta mig så min hals gör så ont så det inte går att svälja normalt. Ligger i sängen nu och knarkar Strepsils eller vad de heter. Hoppas det hjälper. 

hahah!

saknar åttan

Då var det dags

Klockan 10 befann jag mig på friskis för lite skivstång. Gick bra men ack så jobbigt det var. Nu är jag hemma och har precis slagit in de sista klapparna. Hungrig som en varg och väntar bara få att hugga in på den "utsökta" julmaten. Puss vänner!


Lol

Känner mig lika dålig som bruden till höger haha. God jul!


Läs ej om du gillar julen

Försöker så innerligt att uppskatta julen, julmaten, traditionerna, handla klappar, spela julmusik, äta julgodis osv. MEN NÄ, TAMEFAAAAN HELLER! Julmaten smakar egentligen bara skit, liksom julskinka är det värsta som finns och köttbullar äter jag varje vecka känns det som. Julmust, ah sure det är väl trevligt, men säger som Julia, dricker sååå mycket hellre cola. Alla dampar med traditioner och mamma satte fan glöggen i halsen när hon inte hittade i tv-tablån vilken tid hennes äckliga favorit Karl-Bertil skulle börja. Det var fööör mycket folk på stan idag och nån jävla tomte som spelade dragspel så det skar i öronen-.- Julgodis är inte riktigt min grej i år, har inte ätit godis på snart två månader så vafan ska jag äta nån äcklig karamell för. NÄÄÄ!!! Jag blir galen. För att inte tala om julmusiken på radion. "We wish you a mery xmas" MEN FÖR FAAAN KÖR UPP DIN ÖNSKNING I RÖVEN ÄR DU RAR:-) Så just nu sitter jag inne på mitt rum, dricker mjölk och gosar med katten. Min familj sitter väl framför tvn och suckar över att jag är onormal som inte gillar dessa "uuuunderbara" traditioner. Asså kan nån snälla förklara vad som är så fruktansvärt mysigt med att stressa och vara TVUNGEN att äta julmat som smakar värre än mersmak, please tell me?!? Puss ha en god jul :):):):) Här får ni en bild på mitt sarkastiska humör. Tjo bre!


Dan före doppardan

Japp idag var jag och handlade julklappar i sista sekund haha. Frös även röven av mig -.- Men fick senare lite värme från gullegrisen. Nu är jag hemma och har nyss ätit lax, mmhhh gottttttttt! Senare ska jag köra lite spinning med mig själv (kom igen benhinnan, fixa detta nu!) och sedan blir det mys med släkten. 
men åh saknar dessa gos-katter. rip lilla siv.

lördags

Igår var det lördag och det första jag gjorde var att damp-stressa till bussen klockan sju på morgonen. Jobbade några timmar och efter det hängde jag med alexandra och åkte pulka som gick åt skogen. Lite senare åkte jag till Linn och hängde med henne och Jennie på kvällen. Åt god glass och kollade Sunes jul, lika roligt varje gång!!!!!!!!
Vill ni ha julbord på tallrik så kom till Smörgåsbutiken :D
WIIIIIE
Haha Linn som inte hade ätit godis på ett år "slog på stort" 10 kronor....noob-godis också!
Vantarna på!

gårdagen

Pjäsen gick faktiskt bra! Man fick ha sitt lilla manus hehe. Dansen gick helt okej och det var skitroligt att se de andra gruppernas! På kvällen var det julavslutning på Ritz. Lärarna dansade och sjöng och även dans från Entré, så grymma som alltid. Årets gästartist var Alina, hon som sjunger "flytta på dig!" så det var väl lite småkul haha. Efteråt gick klassen till Pizzaplaneten och åt gotteligott. Haha aldrig skrattat så mycket åt Alex, han är för skön alltså..vem trodde det? ;) 
Efter det träffade jag Alex nr 2 aka alexandra. Äntligen.
Nu överväger jag gym på friskis eller motionscykla här hemma. Det lutar faktiskt mot gymmet, även fast jag är trött på att åka buss hela tiden. 
Lite fake-leende men jag var faktiskt glad där! Mina fina tjejor!
ALLA BILDER ÄR FRÅN FIAS BLOGG, fucking papparazzi den bruden alltså <3

skön dag jao

Jahopp...idag när vi dansade så bröt emma handleden, det fattades ju bara det liksom GUD wtf?!?!?!?!! Så ja....nu blir det lite justeringar i dansen men det fixar sig ändå. Ska öva lite nu och sedan ska jag åka på träning. Weho. Har en spanskapjäs imorgon som jag redan nu vet kommer gå åt helvete :) Livet är på topp.
 

heeeeeeeeeejdå

Ahhhhhhh hinner inte blogga men gör det ändå åh badass!!!!!
Mysigt julbord igår med jobbet, så förbaskat gott! Trodde inte jag kunde äta på en vecka efter de där men är hungrig nu...sitter i skolan och pluggar. Börjar om en timme. Vart är emma!?!? :( 
fräknar är nog de charmigaste jag vet.............åh.

men hej rihanna<3

 
men älskar dig, ok?

schema morgondagen

IMORGON:
- Sjukgymnasten 8.00
- Dansa med vännerna på coach
- Träffa Mia 14.00
- Träna?
- Julbord med jobbet på Sjökrogen 18.30
haha tur att alexander inte står för maten...det slutar aldrig bra;)

dags att vända

Måste bli mer positiv på livet känner jag. Det är trögt nu, men det vänder. Jag vet det. Det kan bara bli bättre, som min kära vän Linn hela tiden försöker intala mig hehe ska börja lyssna på henne. <3
 
Skolan tar kål på mig, men det fungerar ändå när man har så härliga kompisar runtomkring sig. De är verkligen toppen! Längtar så jag smäller av tills på torsdag. Dansprojektet, spanskapjäs och avslutning på Ritz med skolan. Sen förhoppningsvis går klassen ut och äter tillsammans. Myspys<3
ge mig detta halsband i julklapp, mamsen <3

åh

Jag är så dåliiiiiiiiiiiiig.
Vill vara Lola och ha Kyle som pojkvän.

.......

Ingenting fungerar idag och jag får ingenting gjort. 
.

Har skaffat tumblr, ni hittar mig HÄR!
 

söndagsångest

Min mamma är sämst i världen när det gäller julklappar och presenter. Det blir aldrig någon överraskning....nu vet jag iallafall att jag ska få DW-klockan som jag trånat efter och nytt Friskiskort. Det är asbra, men kan jag få bli lite överraskad någon gång...

Firar att vågen visar lägre siffror igen med att trycka i mig lussekatter och julgodis. Bra oliv. Säkert så man kommer i form. 
Nu måste jag ta tag i mitt skolarbete. Har inget val. Måste!!!!!!!! Senare: skivstång och lagmöte. Hejhopp!
en bild som gör mig glad
 

.


.

Äter alldeles för mycket smärtstillande men det hjälper inte. Det gör lika jävla ont ändå.


.

det som inte fick hända hände. jag pallar inte.
nu ska jag se på seth cohens vackra ansikte, gråta, äta onyttigt och slå mig själv med en stekspade i huvudet. åhhh

Julbak

Men HEJ!
Denna dagen har varit lite upp och ner. Pallrade mig iväg till jobbet imorgon, även fast jag mådde så katastrofalt dåligt. Helt sinnessjukt. Ont överallt i kroppen och i själen och JA överallt :( Nånting stämde inte. Så stod jag böjd över diskhon och försökte andas normalt. Drack vatten och spillde ner hela mig för att mina händer skakade så. Jag ville nog helst dö då. Men tryckte i mig värktabletter (ska man verkligen mixa alvedon, ipren och voltaren..?!) och överlevde och mådde lite bättre senare. Åkte till Mellringe med brudarna i laget och kollade Lillån-Visby och ja...Lillån var nog lika dåliga som vi var igår. Förlust alltså. 6-3.
.
Åkte hem och har precis bakat julgodis. WIE gott! 
Hehe frääääsch olivia...

systemkameran sviker mig aldrig

saknar thailand så himla sjukt mycket. saknar deras överdrivna julpynt och alla snygga thaipojkar i 25årsåldern (fett nasty är jag). saknar deras falska julsånger och deras usla engelska. saknar den starka maten, sådär så det brinner i munnen. jag saknar helt enkelt thailand i december månad. ta mig tillbaka till 2011 tack.

en hektisk dag

Hann med både det ena och det andra idag.
Sjukgymnasten, men skönt att få nålar stuckna i hälsenan och vadmuskeln..
Matteprov, aldrig någonsin gjort ett sämre prov. Haha herregud oliven.
Flitig men ack så tråkig juridiklektion...
Efter skolan; hem till Anna där hon och Karro plus Adambooi var. Chillade lite innan Jennie och Jobbiga Wicky hämta upp oss och vi åkte till Västerås för matchspel. Förlorade en match som borde vunnits, 7-4. Usch, Otur som fasen och inte alls bra stämning på planen. Tur att jag inte var på plan, då hade jag gråtit en flod efter matchen. Nu är jag så sinnessjukt trött. Nålarna från akupunkturen gör att man vill sova hela tiden. 
Imorgon jobb - sedan glo innebandy. Puss

men älskar er.


amazing

http://youtu.be/lQ3yGmdWYLY
 
Klicka på länken och hör en fantastiskt fin låt som jag har lovat Emma att lära mig att spela till efter jullovet. Herregud det är en läxa som aldrig kommer genomföras :((( Men lovar att försöka.

Värsta inlägget jao

Vaknade av att klockan ringde vid 7, dags för julkalendern hehe. Slumrade till och vaknade till liv, eller snarare chockades av att en liten tös vid namn Ellinor som kom smygandes. Följde henne till bussen i -23 , frös lagom. Gick hem och drack varm choklad och åt pepparkakor samt lyssnade på radio. Lite senare kom tös nr2 och efter hon gått la jag mig med katten och sov. Senare skulle jag vara duktig och göra hemmagjort potatismos och det gick så jävla dåligt hahah allt blev kaos. Aja. Blev lite tv-tittandes med brorsan också. Vi dissade alla fula i Project runway och slog sedan på "andra värdskrigets historia" haha typiskt oss. Nu har jag krigat med håret i två timmar så nu är det nästan spikrakt. Tappade även ut en 500-kronors glasflaska med silkeslen kräm inuti på mitt golv i rummet....kämpade i en halvtimme med att få upp alla glasbitar och allt innehåll men det är fortfarande isbana om någon känner sig sugen..så välkommen. Den var nästan ny så jag grät lite och sen tog jag mig samman och satte mig och lärde mig några julsånger på piano. Snart träning (men jag ska ba chilla, håret är för fint för att skita ner lol). Hejdååååå


vill bort

önskar att jag kunde spola tillbaka tiden 21 veckor. herregud.
nu ska jag lägga mig och lyssna på melissa horn och bläddra bland gamla dokument och fortsätta sakna.
 

en dag i mängden

Idag har jag:
- vaknat pigg vid sju med den värsta ångesten jag någonsin upplevt. gjorde på riktigt ont i kroppen.
- halkat och skrattat åt mig själv för att jag är sån sopa.
- haft beslutsångest.
- presterat dåligt på ett matteprov (inte första gången) och inte ens hunnit färdigt med det (första gången).
- shoppat en grön och god festis.
- beslutat mig för att vara sjuk imorgon.
- längtat.
- saknat.
 
och den här fantastiska killen får pryda detta inlägg.

Linnsan<3

Nyss pratat i telefon i 1 och en halv fucking hour med världens bästa Linn, även känd som kallops-Linn haha<3 Bästa som får mig att skratta och tänka på annat. Fast dock klämde vi in lite emosnack och mattetal, men det var nog vettigt egentligen. Nu ska jag sova, tidigt för att vara mig :o godnatt. (favoritbild i repris lol)


Jag suger

Missar bussen med flit så jag kan äta gröt och dricka mjölk i lugn och ro. Haha fyfan vad ful jag är. Plus att jag hatar skolan så innerligt....men jag måste dit. Juridik i mitt hjärta.


min ointressanta måndag

Idag var jag effektiv i skolan. Första måndagen på länge. Sen har jag inte gjort så mycket vettigt resten av dagen. Skulle handla julklappar till släkten, slutade med att jag köpte en julklapp för 80 spänn och saker till mig själv för 400.....bra jobbat olli. Verkligen. 
Drog på träningen och sen nu har jag ätit muffins och druckit varm choklad=sockerbomb så kommer nog inte kunna sova på ett tag. Men gör ett försök! Imorgon blir det en intensiv dag. Höres
Avslutar inlägget med en bild eftersom att blogga utan bilder= inte nice. En favoritbild och ett favoritcitat.

Chill söndag

Vaknade upp gråtandes och tänkte "jahopp då var den här dagen förstörd" men ICKE. Jag tog mig samman och gick upp och kollade på Såmycketbättre, asså Darin din lilla underbaring. Senare städade jag rummet och gosade med fina katten. Ställde mig nervöst på vågen och insåg att jag tappat några kilo vilket kändes bra men inte logiskt med tanke på att jag tränar inte alls lika mycket som jag brukar, men antar att skivstången kanske är bra. Sen har jag inte ätit godis på 5 veckor vilket är toppen med tanke på att vi thorenare äter det ca varannan dag hehe. Vadmusklerna har äntligen börjat synas också. Heja mig!!! 
två bilder på mig :DD

godnatt.

 

så himla trött

Veckorna rusar förbi men jag står still. Uppgifterna svämmar över och allt känns rätt tungt. Längtar så jag dör till 2013. 
Vad har jag gjort de senaste dagarna? 
Ja ni. Kollat alldeles för många OC-avsnitt.  Ätit alldeles för mycket mat ute (på grund av att maten i skolan tagit slut flera gånger) och sen har jag väl inte gjort så mycket mer. Träffat alexandra. Kollat på julkalendern. Tränat. Fått nålar stuckna i benen och i fötterna, aj!
.
Idag kollade jag när mitt lag spelade match i div2. Vinst med 12-2, utklassning! Kändes väldigt skönt. Love my team. 
Ikväll blir det kanske bio. Eller begrava mig själv levande. Överväger detta just nu...
en bild från skolavslutningen på mig och my bff

.

 
 

aj

Idag samtalade jag i 45 minuter med en ny favoritlärare. Thorens lärare är så himla underbara. Gick därifrån med ett leende på läpparna och tog mig till Friskis för lite skivstång. Åkte hem och duschade i min "nya" jättevarma dusch, så skönt. Nu måste jag ta tag i min fula hemtenta.
.
Juste höll nästan på att glömma. Imorse var jag hos sjukgymnasten. På fredag ska jag tillbaka och utföra akupunktur....asså jag som älskar nålar. Känns finfint. Sedan kör vi det en månad och förhoppningsvis blir det bättre. Om inte - då är det röntgen som gäller. Om inte det HELLER hjälper, jag svär jag slutar på innebandy.

en fin dag

Varför är jag alltid superdålig att plugga på måndagar för? Har verkligen inte jobbat bra alls och det suger för jag har en hemtenta som ska vara klar onsdag. Fan.
Spenderade dock min eftermiddag och kväll med en saknad underbaring. Älskar henne, sådär riktigt jättemycket. Även fast jag var tråkig och somnade medan hon pysslade med annat. Men tror hon älskar mig ändå, sådär riktigt jättemycket tillbaka.
 

20.30

Okej så här ser vårt vardagsrum ut och jag bara HATAR tomten som hänger vid tvn. Snälla mamma.....(lussekatterna blev iaf goda!)


tidsfördriv

Lajne la upp denna på sin blogg och då blev jag också lite sugen!

Låt som när du är ledsen sörjer till? Jeff Buckley - I know it's over (dels den. sen finns det flera andra)

Beroende av: Att lyssna på musik på bussen och av mina tvångstankar, kan man svara så på den här frågan?

Vem behöver du mest just nu: Hmmm...är nog inte av behov av någon speciell just nu. Eller jo jag behöver min sjukgymnast.

Vad tror folk om dig? Att jag har mycket vänner och att jag är bäst på innebandy.

Stämmer det? Nja, jag har mycket kompisar men nöjer mig med mina närmsta. Haha och nej det stämmer inte (bara för jag fick de där diplomet).

Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är bra på engelska, att jag har lite finnar, vita tänder och att jag är bra på innebandy. 

Brukar du skratta för dig själv? Ja tyvärr.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: :* :* <3<3 Från Hanna Martineeeezz. 

Nästa mål i ditt liv: Bli frisk från min skada och att få minst B i idrott och behålla resten av mina betyg. 

Hur svarar du i mobilen: Hallå? eller Tja!

Vem ringde dig senast? Linnsan ;)

Antal timmar sömn inatt: 6-7. 

Tycker du om din pappa? Jadå, men vi är inte så tajta.

Brukar du komma i tid: Hahah nej. Eller jo till jobbet men annars är jag kass.

När mår du bra: När jag sitter vid pianot och när jag inte behöver plugga.

Hur känner du dig nu: Lite hungrig och ganska så trött i huvudet för har lyssnat alldeles för hög musik när jag städade.

Vanligaste färg på dina kläder: Jag använder väldigt mycket svart.

Var du aktiv i skolan? Var? Är menar du väl? Och svaret är nog nej tyvärr. 

Favorit dryck på morgonen: Mjölk även fast magen säger nej.

När brukar du oftast gå och lägga dig? Oj alldeles för sent. Typ halv 12 på vardagar och kanske 2 på helger haha hemskt ju.

Är du blyg? För coolingar ja, men jag är rätt social.

Sysslar du med någon idrott: Innebandy och jag kör friskis 2 ggr i veckan.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag tror att man kan bli förälskad vid första ögonkastet. 

Är du bortskämd? Nej jag är verkligen inte bortskämd. Köper så gott som allting själv och jag ber aldrig om pengar för jag tjänar ju mina egna. Fast det klart...kommer farmor och farfar på besök blir jag jättebortskämd ;)



heh

Städat mitt rum så jäääävla noga. Tror det var längesen det var såhär fint. Håller väl kanske till imorgon eftermiddag  haha menmen. (stör mig fortfarande på att mamma satte upp den där jäkla lyktan....)
Om det ska vara så ska det vara ordentligt...typ såhär!!!! Åh mys.

livet är en pest, olivia luktar häst

Man kommer alltid vara hatad och det kommer alltid vara folk som snackar skit om en och som tycker du är största idioten. Men det får man faktiskt ta och leva med. Man kan inte vara älskad av alla och man kan inte göra beslut som blir bra för alla heller. Just nu har jag verkligen inte tid att bry mig om vad folk tycker om mig, skolan dödar mig redan och jag längtar så innerligt till 24 december, bara för att få slappna av. Sen längtar jag skitmycket till 9 januari, men det är en annan historia. Det får ni veta då :D (bli inte för excited nu...)

Första advent

HAHAHA ATT LIGGA MED LISTA, KLOCKRENT! 
Den måste jag få höra någon gång! :D
.
Svar: HAHA nej det får du icke!! Eller kanske...jag gjorde den i våras en vacker dag på mattelektionen, bara massa thorengrabbar ;)


Idag är det en söndag utan ångest- även fast jag ska städa och plugga. Men jag ska även baka lussekatter med mamsen och papsen och kolla innebandy. De kom nyss hem med ett par silikonsulor som jag ska ha i mina inneskor, förhoppningsvis gör det bättre för mina stackars ben.
.
SÅ NÄR JAG KOM HEM IMORSE SÅ HADE MAMMA SATT UPP EN JÄKLA ADVENTSSTAKE PÅ MITT RUM, men förfan ta bort......

Mysmånad

December, åh vilken härlig månad!!! Jag tycker vanligtvis inte om julen men nu har jag sluppit den i 2 år då jag tillbringat december månad på en 35-graders varm strand i Thailand. Så nu är det väl dags! Idag ska jag baka papparkakor, inte speciellt gott men roligt och degen är ju god hehe. Älskar vädret också!!!!! Åh. Btw fikade i några timmar igår med fina vännerna. Toppen!!!<3<3<3


SÅ EMOINLÄGG SÅ LÄS INTE OM DU MÅR BRA!

Är så innerligt trött på att ha ont i benhinnorna och är innerligt trött på att aldrig bli bra oavsett vila, gympaskor, rehab och snack med läkare och sjukgymnaster. Halva min innebandysäsong har gått och är förstörd och det suger så jävla hårt. Visst, jag borde inte klaga. Älskade Andrea sitter i rullstol och har hela benet gipsat, men hon vet iallafall att hon får ta av gipset efter 8 veckor. När ska jag bli bra?! Känns så säääämst. Förra säsongen hade jag en inflammation i höften, sån jävla flyt.
.
Jag kan inte träna någon konditionsträning överhuvudtaget. Jag kör skivstång och får väl glädjas åt att jag kan lyfta tyngre för varje vecka som går. Men ni förstår vad jag menar, ni skadade vet hur det är. Man blir rastlös och vill bara springaaaaaa. Nä, jag tänker faktiskt inte ens försöka vara positiv åt detta längre, det hjälper inte. Önskar jag hade lyssnat på min kropp och inte tränat så jävla hårt när vi började gå in i hallen. ÅHHHH EFTERKLOKA JÄVEL orkar inte med mig själv. Hejdå. Ska gräva ner mig själv. #emo#yolo#swag#instafuck :PpPPpP
(återbesök hos en ny sjukgymnast på tisdag. hjälper inte det måste jag nog till en ortoped. kan inte nån bara kapa benet?! så kan jag börja på schack istället. livsgnistan är ändå inte kvar....)
fuck yeah

RSS 2.0