Onsdag

Ungarna var snällare idag så kunde sitta på läkaren och rita fula blommor. Jag och Linn bakade även kladdkaka och det var fett gott jao!!!!!




Iiiiihhhhhh

Fick massor av sms och samtal igår från alla fina vänner som ville att jag skulle komma. Ni är verkligen bäst!<3 

Idag ska jag chilla galet på förmiddagen, sedan ska jag till Lillån och se om skitungarna sköter sig...sedan ska jag och Linn hitta på nåt kulit. Träning ikväll! DMkval på lördag mot Kumla och Lindesberg. Nervöst! Sedan lagfest!!!:D 

En favvobild

Ful

Har idag fått världens fulaste bilder på världens fulaste kisse, Svante. (Driver, du är en riktig charmör kissekatten) ;)



Aczel, du lär va stolt :')

Idag

Idag var det kämpigt att ta sig upp. Men till slut var jag uppe och fick som vanligt stressa till bussen haha. Åt pizza med bästa tjejerna och myste i höstkylan. Toppen!! Sedan när jag kom hem så fick jag erbjudande om en askul halloweenfest, men bestämde mig för att stanna hemma istället. Så har faktiskt hunnit plugga matte och baka kakor. Brände mig dock på plåten så jävla illa så det var nog nåt slags tecken att jag inte ska baka haha..



Aaajjjjeeeeee

VINST IGEN- SERIELEDARE IGEN

Igår vann vi mot topplaget Per Ols med 10-3!!!! Fattar ni?! 10 jäkla mål. Helt fantastiskt bra! Jag gjorde dock 0,00 poäng och var nog rätt dålig då jag blev bänkad sista. Men så kan det vara! 
Kunde inte somna igår förrän runt 1 för det strålade i benet och ryggen. Måste verkligen kolla upp dedär snarast. Vill vara helt frisk! Strålar lite (läs mycket) nu med känner jag...borde inte träna...:(

Idag ska jag och Aczel ta hand om småungar som ska lira innebandy. Ska inte alls bli roligt haha, men man måste väl ställa upp. Sedan är det träning som just nu känns oroväckande..sen sova med <3-t. 


Toarulle

Såg årets första halloween-prank i en trädgård tidigare idag. Haha tyckte det var lite kul faktiskt :D



Bästa du

Trött och surig efter jobbet så åkte jag hem till Alexandra för att beklaga mig. Då har hon fixat och donat med en vacker ros, ett fint brev och en body lotion från body shop. Då kunde man ju faktiskt inte låta bli att le :') Åt finmat, kollade på Idol och åt glass. En asbra kväll må jag säga<3 
Idag gjorde jag högskoleprovet. Det var dösvårt! Nu har jag iallafall lov:D





.

5 saker jag tycker om:
- melissa horns nya album
- att ta en liten nap (eller två timmars tupplur haha) efter skolan
- att åka bil. bästa ju
- masterchef + alla andra hundra matlagningsprogram
- nike air. bästa skoköpet ever
 
 
5 saker jag tycker mindre om:
- mitt humör
- vädret för tillfället
- rationella ekvationer och polynomekvationer
- att känna sig oduglig och ful lol
- mensvärk
på bilden är jag oduglig och ful (tagen för längesen dock)
 
5 bloggar jag följer:
julia waldorf hehe
sofia eriksson
olivia holm
fia tranquist
sara karlsson
 
5 saker jag vill göra i framtiden:
- resa. drömresor: kina, miami, bora bora, brasilien, frankrike och egypten. 
- flytta till en annan stad
- plugga 6 år på psykolog-utbildningen
- fira jul/nyår i new york cityyyyy
- köpa en stuga i sälen
 
5 platser jag tycker om att vara på:
- sittandes på moppen vid raksträckan till stranden i thailand. asså då lever man
- innebandyplanen
- i famnen på min kärlek
- karro wattes källare hihi
- liseberg/gröna lund 
thaiiiiiiiland och moppisen fan i helvete vad jag saknar dig


 
5 ord som beskriver mig:
- tidsoptimist
- social
- envis
- känslig
- förstående 
 
5 saker jag ser fram emot:
höstlovet
- 2014
- nästa match
- att flytta hemifrån
- frihet
 
 
 

Företagsfrukost

Att komma hem tjugo i tolv på natten och vakna 05.30 för att vara i skolan kvart i sju och äta frukost med företagare var kämpigt!! Men lärorikt. Jag, Emma, Sanna och Marthina var där för att prata med lite folk och försöka hitta en rådgivare till vårt UF-företag, och det nappade flera stycken toppenbra företagare som vi nu ska ta kontakt med. Wiieee!!! Det var jultema på frukosten, så det var julskinka och tomtegröt. Haha lite knas att äta gröt så tidigt, men riktigt gott var det! 




:DDDDDD

Vinst med 6-1!!!! Så himla skönt. Ett mål gjorde jag också, och ca 5 skott utanför, haha inte så grymt ;) men skönt som sjutton iallafall. Partybilen hem, alltså Aczel! Wohooo. 

Gameday

Blev erbjuden att kliva in som center på div3matchen imorgon. Motståndet är Kumla IBK B. Blir väldigt spännande faktiskt, min gamla kära position ju! Dags att briljera hehe, ska leka Zlatan. Nej jag driver. Jag ska bara göra mitt bästa. (Klyschigt) 


melissa - du är magi

Ge mig en tid som jag kan hålla
Ge mig en plats där jag kan va
Ge mig en värld jag kan gå vilse i
Ge mig ett svar på vart jag ska

Jag har börjat se det som förlorat
Chanserna som jag har sett förbi
De dagarna jag saknade en vardag
Och gav för mycket plats åt fantasin

Jag behöver höra dina ord
Efter månader av omotivation

Säg att du behöver mig igen

Jag har stått bakom en spegel
Försökt och se vad jag ska se
För jag har hört att man blir vacker
Först när man känner sig som det

Jag behöver höra dina ord
Efter månader av omotivation

 
 
http://open.spotify.com/track/2KZXF3p2o5oNl4dYme5zhH

Måndag igen

I fredags när jag skulle lägga mig var jag ju väldigt glad (som ni kanske läste i förra inlägget). Självklart ska man inte få vara glad en hel dag, utan jag tappade min DW-klocka som såklart sprack. Grät en hel flod för det är liksom inte ens okej. Somnade alltför sent och tog mig tjurigt upp och jobbade klockan åtta. 
Har även tränat på gymmet och spelat match denna helgen. Matchen vann vi med 3-2 och vi gjorde mål när klockan stod på 19.46 i sista perioden. SKÖNASTE VINSTEN JAG NÅGONSIN SKÅDAT!!!! Jag fick äntligen göra mål också, även om det var skitfult och värsta turmålet. Men poäng det med! :D

Nu har jag skola. Tråkigt som fan hehe men slutar ett! Puss 

En mysig bild från helgen 

Grym fredag

Har haft jobbig svenska och jobbig matte idag, men efter det åt jag, Alex, Gabbe, Marthina och Emma på The planet. Sååå himla gott efter 16 timmars fasta haha. Skrattade så himla mycket. Dom äger verkligen. 
Sedan jobbade jag, och mamsen kom och hämtade mig och vi åkte till nya Coop som är bääääst<3 Nu har jag ätit godaste maten och glassen och ligger i soffan och njuter av livet hehe.


Tacoooos!

Gabbe är ej gravid vaaaaa

Ser äckligt ut haha men det är kycklingfilé, potatisgratäng och sås+sallad!

Mina föräldrar kan inte äta B&J på rätt sätt....

Bara jag som kan!!! :D

Tors

Igår provades studentmössor och jag ser redigt fjollig ut-.- Sedan pluggade jag till nästan halv tolv, så fick färdigt ett religionsarbete på nästan fyra trista sidor. Men tror inte den blev superbra, nöjer mig med ett C. 




Mitt fabulösa liv

Sorry har inte haft tid att skriva!

I måndags var jag i skolan bara en lektion, sedan gymmade jag på Friskis. Körde ben och dog lite i både rygg och ben, så ingen bra idé kanske. 
Sedan åkte jag hem och vilade, sedan innebandy. Kulit!

Igår var jag i skolan vid nio och pluggade matte och juridik. Sedan var jag med Alex, hon löptränade och jag cyklade bredvid haha fett chill för mig. Sedan åt vi god kyckling och god sallad och därefter såg vi Sverige få pisk av tyskarna....

Idag har varit en ganska tråkig dag, haft prov som gick kanonbra. Resten av dagen seeeeg. Men något som är positivt är att jag inte har varit lika hungrig som i måndag och tisdags (har börjat en ny diet, man fastar i 16 timmar) det är tufft men jag kämpar på :D Snart träning, men först sååå god mat!!!!



Söndag

Igår spenderade jag kvällen hemma hos fam Isaksson, fam Jansson och min familj. Åt supergod hemmalagad pizza, grymt jobbat Jennie!;) Sedan åt vi ost och kex och bara chillade.


Idag har varit en koppla-av-dag. Åt en sen och god frukost, sedan låg jag i sängen i flera timmar och kollade på film. Päronen och jag skulle dra till mormor och morfar, men ryggen samarbetade verkligen inte så jag blev liggandes i sängen gråtandes i några timmar till. Gjorde ett tappert försök till att plugga matte. Huvudsaken är att man försöker lol. 

Imorgon är det skola, gym, hem och vila, innebandy. Alltså en ganska basic tråkdag i mitt fruktansvärt tråkiga liv.

Vinst'

En rätt så stabil vinst med 11-1 hehe. Sjukt skönt och nu är vi nr 1 i serien. Det känns alltid kul, även om vi bara har lirat två matcher :D jag gjorde inga poäng alls, men min femma spelade väldigt bra. Ibland släpper det inte helt enkelt, men det var himla kul ändå! Ryggen höll under matchen, men idag kan jag inte gå. Dock värt det.



Min vanliga tur

I torsdags var jag hos min sjukgymnast och kollade ryggen, benhinnorna och sådär. Efter några tester säger hon "ah du har inte diskbråck iallafall!" haha MEN VAD BRA. Då hade jag kunnat sluta sporta på en gång.

Men jag har tydligen ett sår i en disk, och om det ska läka så får jag inte böja ryggen framåt NÅGONTING. Jag får inte ens knyta skorna. Så igår och idag har varit en jävla pina, speciellt på jobbet då jag måste lyfta tunga lådor osv. Måste svanka hela tiden och ha något som stöd bakom ryggen varje gång jag sitter ner. 
Hon föreslog även att jag skulle göra mitt plugg på mage, alltså inte ha datorn i knät eller så. Haha jag kan inte ligga på mage?! 

Så japp. Jag har en utmaning framför mig. Men om några timmar kommer den största utmaningen: seriematch. 



Suck

Idag är det tråkig religion. Så här såg det ut sist:



Kalas

Igår var jag på födelsedagsfirande i Odensbacken, Alexandras syster fyllde 22 år så det firades med god mat och trevligt umgänge. Mysigt att höra regnet utanför också, sånt är stämning tycker jag (när man är inne då, och inte står och väntar på nån buss i ösregnet haha..) Åkte hem vid nio och la oss direkt. 


Födelsedagsbarnet i egen hög person!
-
Imorse lyckades jag försova mig, men ni som känner mig vet att det spelar ingen roll hur sen jag än är, jag hinner ALLTID med bussen :D 

Höstfräsch

Igår fixade Aczel mitt hår och det blev superbra! Nu ska jag samla mod och boka en klipptid, det behövs verkligen. Rakpermanenta håret sliter så jääävla mycket, men är så värt det!!
Så sjukt elegant var jag innan...!







Men lite bättre efter heh. Tack bästa broder, du är så duktig så<3 

Sen på träningen bjöd Anna på glass som hon hade lovat alla som gjorde poäng i seriepremiären, jag blev asglad då jag gjorde 2 poäng, men sen fick alla glass....inte lika speciell längre -.- 

Hihi

Blev en bölle i fredags i skolan <333333 hehe







Helger<33

En bra helg! FETANS gott med tacos i fredags och i lördags gjorde vi potatisgratäng med fläskfilé i ugn med en sås ovanpå. Masterchefs!! Pannacotta till dessert, nice! 

Idag blev det inge hår eller matchtittandes, utan vi tränade på friskis istället och åt bakad på Java<333

Imorgon börjar en ny skolvecka, förhoppningsvis går den lika snabbt så det snart är helg igen. Wiiieee



Min helg

Motherfucker vad jag är otaggad. Men ska bli nice med helg. Imorgon ska jag först gå i skolan, sen jobba till 18 och sen äta tacos och se idol med Alex och Linn. B&J på det också<3333
Sen på lördag ska jag jobba, och sedan ska jag och Alex vara hundvakt...ser INTE fram emot det. Kan bli intressant dock haha hatar hundar. Sedan finmat.

På söndag kanske Aczel ska fixa mitt katastrofalt äckliga hår, det beror lite på. Annars planerar jag att titta innebandy i Mellringe. 
Pussar




Sovdags!

Litet urval ur min we<3it








23.44

Igår gick jag på stan med Alex, var ju trotsallt en vecka sedan vi sågs hehe. Köpte Nike air, black. Skitsnygga och så sköna! Värt varenda öre. 
En kopp kaffe/te på favoritstället hann vi med också.

Idag har det varit en rätt så dålig dag. Inte hänt något kul alls är jag rädd att påstå. Eller jo, kanske att jag fick min lärares bankkort och skulle gå ut och ta ut pengar som han var skyldig mig, och han gav mig fel kod så jag var nära att spärra hans kort haha, men det löste sig;)

Har även ägnat en tanke åt Martins familj. Det är hemskt. Må han vila i frid. 



RSS 2.0