00.19

Vaknade vid ca 6 imorse. Lyckades somna om som tur var!! Spenderade dagen med annis den gosisen<3 Åt tacobar, roadtrip halvvägs till Norrköping haha och till marieberg. Sedan var det träning med laget. Kort träning men intensiv så jag var helt slut efteråt. Nu värker mina benhinnor rejält för första gången på flera veckor. Trodde ärligt jag var frisk, men ack så fel man kan ha. Usch får börja med voltaren och tejp igen. Så jävla dyrt bara :( suck. Nu ska jag sova för imorgon ska jag - trots benen - träna. Sedan ska jag agera PT åt Alex och på kvällen kanske det blir någe mys med brudarna. Oklart men det löser sig.


En bra kväll

Denna kväll drog jag och fina vänner till Stora Örebro och drack drinkar. Medelåldern var kanske inte riktigt 18...men vi hade supermysigt ändå!


Mums

Linnsan och jag bestämde oss för att ha picknick, visserligen på hennes studsmatta på tomten, men ändå. Det var mysigt och gott! Efter hade vi världens jobbigaste träning så vi var värda lite gott innan.


Sju sorters blommor

På midsommarafton blev jag + några girls först hämtade av Alex. Åkte till henne och började förbereda. Några gjorde kransar och andra plockade blommor. Senare så grillade vi, asagott! Sen spelade vi kubb (mitt lag vann såklart;)) spelare krocket och blindfotboll. Har aldrig skrattat så mycket på väldigt länge. Såg så dumt ut!! Önskar nästan jag filmat och lagt ut på instagram lol;)
Kvällen slutade iallafall braaaa utan massa drama, skönt! Vaknade trött men fräsch ändå må jag säga. Jag och Alex städade som tokar och sedan åkte vi till stan och skiljdes åt då jag hängde med Karro. En lyckad dag!! Bilderna har Hanna tagit.


Mys

På lördag kväll hängde jag med Karro. Vi lagade galet god mat och tittade på skräckfilm (såklart lol) och en komedi som mer liknade en porrfilm....men kul hade vi!!!!


Bäst!

Hade en grymt bra midsommar och en toppenbra helg!!!! Mått på topp och varit med så himla bra människor (men saknar mina badass!!) Imorgon ska jag träna, sedan va med linnsan, sedan ska vi träna med laget och efter det BIO MED EMMA :DDDD Har sånt bra liv för tillfället <3


GLAD MIDSOMMAR

Igår hämtade jag ut mitt körkort. Inte så charmigt men bättre än mitt pass iallafall haha gräsligt. 
Nu ska jag snart till stan och handla lite och sedan blir det midsommarfirande med bästa och co. HA EN FIN DAG KÄRA VÄNNER!
Goda kakan jag bakade igår
 
Är detta samma människa?! Måste vägt hundra kilo på passet haha, och det var drygt två år sedan. #FÖRMYCKETKAKOROCHCOLA 
Tänker ej visa hela mitt körkort, min underskrift är på tok för ful för det...
 

MIN VECKA (längsta inlägget nånsin)

Måndag 10/6: Jobbade från 14-18 och sedan pluggade jag teori. Ingen dag värd att minnas haha!
Tisdag: Först hade jag körlektion, sedan gymmade jag med min vän Jennie, sedan träffade jag Alex och åt med honom på Saigon, SÅ GOTT! Sedan pluggade jag på körskolan och sedan åkte jag och tränade igen fast i Karlslund med laget.
Onsdag: Hade mitt teoriprov som jag klarade, vilken känsla alltså!!!! Sedan tränade jag skivstång med laget.
Torsdag: Sista körlektionen och tack och lov gick allt galant. Sen minns jag inte vad jag gjorde resten av dagen. Tränade kanske.
Fredag: Vaknade upp med snuva, men trots detta tog sig jag, Anna, Sara och Kapple till Kumla och tränade. Usch det var jävligt jobbigt men ändå rätt mysigt (och jävligt roligt efteråt hahah handikappade)
 
Lördag: Jobbade mellan 8-13. Efter det åkte jag hem och hjälpte mamma fixa och dona för vi hade gäster på kvällen. Blev hämtad av Alexandra och vi åkte och hade picknick i Stadsparken. Mys! 
 

Söndag: Vi vaknade och gjorde ingenting, bara njöt av ledigheten. Sedan åkte jag hem och dog. Fick även träffa gosiga släktingar :D En fin helg<3
.
Måndag 17/6: Papsen fyllde 50 barre så då var det stohej! Åt på Saigon med mor och far men kunde inte få ner en tugga eftersom att jag 20 minuter senare skulle ha min uppkörning. Så med lite för lite mat i magen åkte jag med darriga ben till Trafikverket. OCH JAG BLEV GODKÄND! Så då levde jag livet :DDDD Gick till Fika för att träffa brudarna och skåla med Sanna som också fick körkort samma dag, bara några timmar tidigare. Sedan åkte jag till jobbet och berättade de glada nyheterna. Sen hem, hämta bilen, hämta Alexandra, åka runt och steka och sedan hem igen för att fira! 
.
Tisdag: Skjutsade mor och far till tågstationen. De befinner sig på Thailänsk mark nu och 3 veckor framåt. När jag körde hem stod ett jävla rådjur på vägen haha så jag blev livrädd och tänkte att jag aldrig mer skulle åka bil igen lol. Trots detta tog jag bilen till träningen och efter träningen åkte jag och Watte (aka Karro haha) till Kumla och kollade på fotbollsmatch. Sen åkte vi hem till henne, åt tacos (!!!), glass och kollade världens värsta skräckfilm haha satt med händerna för ögonen hela filmen typ. 
Sen tvingade hon i mig en stadig frukost, och jag måste erkänna att det smakade jävligt bra.
 
Onsdag: Åkte runt som chaufför åt farmor som skulle uträtta ärenden i Almby, Eurostop och Järntorget. Så roadtrip blev det minsann. Sedan tränade jag på kvällen, innebandy. Kändes jättekonstigt att hålla i klubban igen, men det var rätt kul. Lagom kul.
Idag: Har sovit föööör länge haha vänder på dygnet :( Nyss bakade jag cheesecake á la oliviastyle. Kommer bli kanoners ;) Sedan träning. 

Hej!

Hallå gullungar. Nu har jag klarat av mitt körkort (!!) och har alltså inget plugg att oroa mig över längre, så därför tänker jag ta tag i bloggen igen eftersom att ni faktiskt stannat kvar under den tiden jag ej bloggat, och det är jag tacksam över!!! Imorgon kommer jag uppdatera om saker jag gjort i veckan, så håll utkik då. Kram!:)


Mitt liv är ändå inte intressant.

Tar en liten paus från bloggandet. Hörs kanske om en vecka eller så. Ta hand om er!


Söndag

Today has been a pretty good day. Har pluggat effektivt och kollat på oth. Bästa serien juuuu! Snart ska jag upp och rota efter något gott, sen blir det ännu mer plugg. Söndagsångesten är kvar ännu :*


charmtroll

Idag åkte jag till jobbet vid halv åtta och jobbade till klockan ett. Efter mötte jag filur nr 1 på stan för lite mysigt sällskap på Java. Drog vidare mot stadsparken där filur 2 och filur 2s syster dök upp. Hängde där ett tag och jag fick FULASTE randen hahah hade typ trekvarts-byxor så ja, min bränna är förjävlig. Orka att jag ens blir brunare...
Sen drog jag och filurisarna och spelade minigolf. Jag kom tvåa hah typiskt :( Sen åt vi pizza och sedan åkte vi hemåt. En bra dag faktiskt, som ska fortsätta vara bra! POSITIVA TANKAR ÄR DET BÄSTA <3
(tog inte en endaste liten bild...)

En vacker torsdag

Världens finaste väder i torsdags då laget jobbade halva dagen i strålande sol. Nice att få cash för det!


studenten 2013

Idag var jag på finaste alexandras student. Staden var full av glada studenter och visst rycktes man med, trots att gud aldrig någonsin är på min sida (fan vad jag tjatar om gud hela tiden, men har väl fått för mig att han existerar, men han hatar mig mer än allt) så ja. Livet är aldrig som det ska vara. Hur det nu SKA vara...ingen aning. 
Här kommer iallafall massa bilder:
utanför virginska
en glad student
en annan glad student, grattis fridis!
två glada vänner

två glada syskon
en tredje glad student
grymma vänner som lever loppan på flaken, inte illllllla

välbehövlig mat till den trötta tösen

...och till den trötta jönsen

inte alls pjåkig tårta för en spjutkastare
och de vackra syskonen på en lite bättre bild denna gång
så avslutar vi med denna bild på oss två. jag saknar dig redan, alexandra.

!

Imorgon tar fina människor studenten. Helt sjukt vad tiden går fort och det är verkligen så många personer jag unnar som har klarat dessa 3 år med så himla mycket slit. Jag önskar jag hann vara på allas mottagningar, speciellt de från min skola. Men men, jag önskar alla en fantastisk dag och hoppas att lyckan håller i sig :)!


Härliga bästa fina klassen

Hade en superfin dag och eftermiddag med klassen. De förgyller mina dagar! Fia som fotat de mesta, duktig som hon är.


Blabla

Inte nice med skavsår på mina fossingar. Men krigade mig iväg imorse på en körlektion som gick kanoners, sen skolan och formaterade om min dator. Det tog sin lilla tid men vet ni hur snabb den är nu elleeeeeeer?! Fantastisk!! Efter det drog jag och gymmade med Alex, och sen nästan direkt till karlslund för träning med laget. Jag skulle icke träna pga löpträning är dåligt för benhinnorna, men envis är man så imorgon kommer jag säkert ha så sjukt ont....aja. Har även klarat ett teoritest som gjorde mig galen. Skam den som ger sig!
Nu borde jag sova. Är slut i kroppen men taggad till imorgon. Så jag ligger väl kvar här och stirrar i talet. Måste ba erkänna att jag har pratat med 3 personer ikväll som varit cpdryga, och jag undrar varför, när jag var överglad. Suck hatar människor. MEN ÄR POSITIV HAHA GODNATT


bye år 2

Att det är skolavslutning imorgon. Oh herregud!!!!!!!!!!!
Fått alla betygen och jag ska ej klaga. Under hela 2an (om någon bryr sig) har jag fått:
A - idrott
B - svenska och företagsekonomi
C - engelska, spanska, affärsjuridik, privatjuridik och samhällskunskap
E - matematik hahah
 
Så imorgon ska jag fira. Eller klassen ska fira hemma hos Emma och sedan på kvällen blir det utgång. Över en månad sedan jag var ute sist så jag är faktiskt astaggad :D Sedan student på fredag. Nice vecka!
hoppas på en lika bra dag som förra årets avslutning!

Helt ok!!!

Trots skavsår på fötterna och ångest som kryper i skinnet på mig så känns den här dagen hyfsat bra!


haha karma

men haha jaaaaa glöm mitt senaste inlägg på en gång. helt otroligt att gud hatar mig så jävla mycket. får panik.

en helt ok söndag

Idag har jag varit duktig och skrivit färdigt ett arbete, eller ja faktiskt det sista arbetet i årskurs två. Känns galet. Jag har även läst ut körkortsboken och ÄNTLIGEN klarat ett äckligt test som jag krånglat med i två veckor. Känns toppen! Har också tvättat och fönat och plattat håret. Värt allt slit. Sedan åt jag kebab till middag. Så ja. Jag har nog ingenting att klaga på. MEEEEEN bara för att jag sa så så kommer det väl snart hända något...men just nu lever jag på detta. PUSSAR MIG SJÄLV PÅ KINDEN HEHE 
måste klippa mig...men sen är jag snygg!

.

MEN MÅSTE ALLTING GÖRA SÅ FÖRBANNAT JÄVLA ONT


True


random och osammanhängande

Igår - skola i typ 10 min. Fick reda på engelskabetyget, är kanske inte övernöjd men fick iallafall C.
Jobbade från ett till sex. Efter gick jag till Satin med brudarna en stund innan jag träffade Alexandra en stund. Sen åkte jag hem och åt, fick besök.
Idag - sov bajsdåligt men pallrade iväg mig och mitt feta arsle till jobbet från åtta till ett. Mådde inte alls gött utan ville nog bara spy, meeeen det gick som vanligt inte. Suck. 
 
När jag kom hem var jag så utmattad att jag sov från två till typ sex på kvällen. Inte så bra kanske, men jag kunde inte hålla ögonen öppna. Förstår varför. 
Nu sitter jag och tittar lite på tv och har ätit kladdkaka, fett gott jao. Ska plugga hela natten lång, för jag kommer ändå inte kunna somna.
 
Planerar en resa till Gävle med mina älsklingar, men jag kanske inte kan åka pga olika anledningar, vilket suger balle för jag vill verkligen inte stanna i Örebro. Deprimerande stad, jappjapp. Dock är det lockande med sommarlov om typ 4 dagar. Om jag blir klar med sista uppgiften, vilket det inte verkar som att jag kommer bli haha för jag kan inte koncentrera mig. Stavas koncentrera såhär? Nej gud känns skitfel. Haha borde inte fått bra betyg i svenska...
 
Gud vad jag babblar. Jag är bara jävligt uttråkad och trött på allt. 
Tur att man har goa vänner. 
Extra tack till Emma, Aczel och Felide. Utan er hade denna vecka varit ännu värre än den var (är), om det nu är möjligt haha.
Saknar dessa.
Och det häääär,
Och härliga sommarkvällar i stadsparken!
Helt sjukt att det gått ett helt jävla år sedan min bror tog studenten. Haha här mådde vi braaaa. Saknar honom litegrann måste jag medge. Han är nämligen i Spanien och jobbar den token. Hoppas han saknar mig också.

RSS 2.0