nörd som fan

kom på en sak. jag ska verkligen inte plugga imorgon bitti. för jag har lånat 2 nya böcker på biblioteket som jag bara längtar efter att få läsa. 
Femtio nyanser av mörker, alltså kinkybok del 2. haha blir fan kåt av att tänka på den. HAH NEJ GUD VAD FAN SKRIVER JAG?!?!?!?!? ignorera xD haha nej men ärligt. ni som läst boken vet ju hur den är. man blir ju faktiskt snarare lite rädd för vad dom där två håller på med....
 
Andra boken jag lånat heter Var är alaska?
Har hört att den ska vara fruktansvärt bra, så jag ger den en chans. 

MIN HELG + nostalgibilder

Idag har jag:
- skrivit ett svenskaprov (eller läxförhör då) som gick förvånansvärt bra, trots världens sämsta morgon.
- ätit i skolmatsalen vilket det känns som om jag aldrig gör nuförtiden. köttbullar serverades och det dög väl. ska inte klaga.
- spelat spel på mobilen under hela privatjuridiken.
- varit effektiv på coach och fått någorlunda kläm på bokföringsprovet som är imorgon bitti.
- strosat omkring på stan med 2 fina filurer.
- ätit ute (kunde inte hålla mig!!!!!!) med min kära vän aczel aka bror. la bagge, mjau så gott. även skönt att prata ut om allt.
- tränat med en äcklig höft som bara ville hem till soffan och äta chips. men träningen lönade sig väl, för spelar i förstafemman på dm-finalen som går av stapeln på söndag vid 14 om jag minns rätt. även en väldigt bra femma.
- pratat i telefon och försökt gett råd till min älskade anna. 
- kollat på bästa: sveriges mästerkock. hej tönt.
- varit så förbannat jävla arg så jag råkade kasta mobiljäveln i golvet. orka. men den höll.
- varit så förbannat jävla ledsen så jag råkade gråta alldeles för mycket. tror jag grät mer tårar än vad jag drack vatten på träningen haha. (vilken konstig jämförelse olivia.)



Imorgon ska jag:
- upp tidigt och plugga bokföring (vet redan nu att jag inte kommer göra det, varför sätta upp orealistiska mål olivia!?)
- skriva prov. 
- sluta för dagen vid 12.
- gymma om höften orkar på friskis med 2 klasskamrater. #aldrigvila #beach13 haha fulaste som finns.
- plugga engelska (DU MÅSTE!!!!!!!)
- träffa älsklingskevin. ser fram emot det! han äger.
 

På lördag ska jag:
- jobba med min favorit alexander. orkar inte att han är den roligaste som finns. eller jo det orkar jag. 
- träna? eller kanske inte. äter nog chips istället.


På söndag ska jag:
- vakna tidigt och tagga igång med bra frukost. sedan är det match!
- förhoppningsvis gråta av glädje av en jävligt fin vinst mot kumlish.
- jobba med distriktslaget (wtf är jag ens anmäld?!)
 
 
 
DM-finalen för hundra år sedan. nej men ärligt typ 09/10?
och här då?! HAHA för fula<3
oj vilken slump! kollade igenom gamla bilder och hittade bild på detta vackra halsband som jag fick av kevin när jag fyllde 15 (?). så fint är det!!!
haha gamla bilder är kul. vilken sötnöt.
swag för några år sedan.
åh bästa bilden!
HAHA asså åh, sjuan! stor kille.
jag och finfina emma skolavslutning 8an
en bra kväll 2010.
denna bilden får avsluta. får så ont i magen av att se alla dessa gamla bilder så vi slutar med det NU :(
 

Hejhopp

Igår var jag med en brorig bror och idag var jag med en babig babe. Jag har även skrattat fantastiskt mycket och gråtit en skvätt och varit allmänt rörig. Man hinner med mycket alltså! Åt gofika också, mums! Snart ska jag iväg på träning och imorgon har jag sovmorgon. SCORE!!!!! :* här får ni en bild från sommarlovet på mig. Syns att jag vägde lite mer då, usch vilken liten knubbis :D nej skoja så ska man inte säga om sig själv. Men men, jag är alltid en babe oavsett ;)


00.14

Varför är våra måndagar från 8.50-17-05 med ett hål på 3 timmar för!?
Onödigt. Men denna vecka gick det väl an, när badass-gänget drog till Fikafabriken och gosade. Efter skolan mötte jag upp annis på stan. Vi köpte godis och gick hem till henne och chillade galet. Efter ett tag kom jennie och hämtade upp oss och vi åkte till Mellringe för att kolla ÖSK-Kumla. Inte så spännande tyvärr. Vidare mot träningen som jag ej deltog i. Höften mår åt helskotta (känner mig som en jävla mes men jag har så pass ont att jag faktiskt inte kan springa. jag dör om min skada kommer tillbaka) så det känns nästan som att jag önskar att benhinnan var trasig igen, bara för att slippa höften. Men önsketänkande leder ingenvart, tro mig. Jag har försökt med det i flera år. 
 
på mattelektionen erkände jag för klassen att jag har ett secret relationship (det är någonting med mig och alla alex i denna underliga värld) 
 
Har även en så sjukt vacker bakgrundsbild på datorn. Dessa vänner gör ju livet ganska okej ändå. (linn, varför har jag inte en enda bild på dig??)
Haha mina älskade vänner + jag som är taggad på livet som vanligt.

MIN HELG

Oj bra update olivis. 
Ska jag berätta om min helg kanske? Ah en snabbis då.(kommer säkert bli tre a4)

Fredag: badassbrudarna kom över på middag och det var lika mysigt och roligt som alltid, love them!!!!!
 
Lördag: jobb från 8-13 med världens goaste alexander. hur bra är han inte?! Efteråt åkte jag hem och städa lite smått och sedan åkte jag till alexandra och vi drog vidare till idrottshuset där vi mötte upp fia. Nattfotbollscup i futsal och jag och alex hade bestämt oss för att stanna hela natten, sagt och gjort!! Klockan halv två begav vi oss därifrån,med träsmak i rumpan och trötta ben. (fia pallade inte vara lika cool som oss utan åkte hem tidigare)
 
Söndag: vaknade och åt värsta braiga frukosten!! Vi kollade även alpint och råkade bli väldigt insatta, men tur var väl det när svenskan knyckte andraplatsen!!!! Efter det begav jag mig med nervösa ben till Mellringe där vi lirade match. Det var nog den konstigaste matchen jag spelat. Sjukt tråkigt lag och helt ärligt så ägde vi hela matchen, men trots det vägrade bollen gå i mål och matchen slutade 5-3 till motståndarna. Aldrig varit så besviken. Åkte hem och pluggade och åt chips, det blev lite bättre då. Sen har man ju finfina lagkamrater så ska väl le ändå egentligen.

GLAD SOM FÅ (orka vara jag)
 
 

Im a pussy with a pussy

Vill inte vara en fjolla eller fjortis eller sådär, men jag saknar alex muy mucho much (kan många språk), men KATTFAN får väl duga så länge. (orka att det blev stora bokstäver på dedär ordet..skriver jag det ofta när jag är upprörd eller?) Längtar tills man flyttar hemifrån och får bo med 10 katter själv <3


Heeeeej

Kort uppdatering: mina benhinnor gör ont, min höft gör ont, skolan är trist, mina fina klassisar kommer över på middag ikväll, igår åt jag Max med goa brudar från innebandylaget och sen sprang jag och missade 2 bussar. Varmt och skönt. Imorgon: jobb, hem och packa, kolla fotbollscup med babe! Söndag: match!!!!! (snälla rara gud låt mig slippa ha ont. och låt mig göra några snygga mål hihihi;) )


OTH


en helt vanlig tisdag

Denna dagen:
- Städade övervåningen och gjorde finfina plättar till lunch.
- Pluggade sisådär ingenting alls.
- Mysfika med J och L och lite shoppning.
- Mördarjobbigt indoorwalking-pass på friskis. Orka ha världens sämsta kondis.
- Saigon till middag, tackar tackar mamsen!
- Fick ett brev från jobbet med lönen jag tjänat under 2012. Grät när jag insåg hur mycket det var och hur lite jag har kvar. SLUTA KÖP MASSA ONÖDIGT JÄVLA SKIT OLIVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har fan levt livet från april tills nu, alltid varit den rika av mina vänner...men nu jävlar ska jag snåla som en jävla snåljävel. (svordomar får mig att slappna av)

SPORT SPORT SPORT

Kändes förfärligt att förlora en match mot ett äckligt osportsligt lag + att det tog typ 2 timmar att åka dit. Spelade 2-2 i ordinarie matchtid men eftersom att det var division 2 så blev det sudden och då gjorde dom mål. Fy så orättvist. Domarna var verkligen inte på vår sida heller, men västmanlandsdomare är ju allt bra roliga ibland alltså.....skyller inte på domarna utan vi borde bara vunnit. Men så är det, nya tag nästa helg! Vi fick iaf en poäng och dom fick 2 istället för 3, så lite glad får man väl lov att vara. 
.
Idag har jag bara chillat, skönt att vara ledig alltså! Imorgon ska jag...NÄ VÄNTA ÄR LEDIG IMORGON MED! <3 Älska livet hehe. Ska försöka träna men min höft låste sig igår så jag kunde inte riktigt gå. Skön känsla.... HEJDÅ NU SKA JAG DRA OCH GLO PÅ MIN INNEBANDYTRÄNING.

Tagg!

Sitter i bilen på väg till bortamatch. Så sjukt nervös och det känns som att jag har glömt typ skor eller nåt annat viktigt (även fast jag packa väskan i torsdags haha taggad tjej)


En bra lördag

Denna dagen: jobb med bästa personalen, dejt med anna, matchtittandes med vännerna och nu sleep over med broris. Blev bjuden på party ikväll (är jag verkligen så cool som blir bjuden på fester?) men imorgon är det match och då ska man bara slöa kvällen innan. Det blir faktiskt skönt det med. Nu ligger jag i sängen och pussar täcket och låtsas att det är alex, sängen är alldeles för kall och stor utan dig :(


!


FILMVECKA

Har börjat titta igenom de finaste filmerna som finns denna vecka. The notebook, Dear John (åh Channing ta mig här och nu:$), A walk to remember (2 gånger lol), LOL (Kyle du får också ta mig här och nu. 3kant!!!) och The vow (Channing igen, och Rachel igen, mjau)
 
Nu ska jag se antingen The lucky one med älsklings-zac eller Remember me med fuling-men-ändå-sexig-pattinson.

Jag är tjejen på bilden här nedanför

Somnade runt 2 och vaknade vid 9tiden av träningsvärk hah shit va pin!!! Åkte till skolan och var förbaskat effektiv, speciellt på matten. Vad hände?! (Linn skratta fan inte) slutad vid 2 och sedan åkte jag till friskis ett par timmar och tänkte försöka träna bort värken. Blev bara värre -.- Nu har jag precis kommit hem och skulle kunna sova i hundra år känns det som, men som vanligt somnar jag väl inte innan 1. LOL


träna träna träna

Idag var jag hemma från skolan. Det tyckte inte pappa om, men jag var tvungen. Sov som en kratta och drömde massa obehagligt. Kan man äta nåt speciellt för att inte drömma, eller typ göra nåt?
Snart ska jag till friskis med Bea och Jansson, sedan innebandyträning och sen får jag förhoppningsvis en god natts sömn. 

omöjligt


.

Så-himla-ont


Mys

Har precis spenderat några timmar med mina fina vänner på vårt nya myscafé. Pluggade lite haha väldigt lite, sen snackade vi om livet. Vilka vänner man har alltså, helt fantastiska! Nu väntar träning.


Långa nätter

Kan-inte-sova. Vaknar av ett ryck och andas ut "bara en dröm olivia" men även om jag intalar mig det kan jag ändå inte sova. (Åhhhh jag behöver sömn för att klara av skoldagarna. Jäkla skit.)


kul liv :D

somnade igår eftermiddag och drömde en väldigt jobbig dröm, vilket resulterade att jag låg vaken hela natten till ca halv fyra och funderade. usch sånt gillar jag inte!!!!!!!
idag har jag varit i skolan typ 2 timmar och sedan tränat på friskis. imorgon ska jag till skolan ca 3 timmar haha och sedan innebandy. ja, mitt liv är inte roligare än så. 
åhhh

en ovärd dag

Konstig dag, men ack så skön! En timme svenska och sen var det tack och adjö haha. Lunchade med finaste vännerna på Fikafabriken, hur gott som helst även om det tog tid. Sen när jag kom hem så sov jag. Varför pluggade jag inte? Ständiga frågan. Är så sjukt trött på skolan redan så det är ju nästan patetiskt, ollie. Skärpning!!!
.
Snart träning med ett svullet ben, men gladpack är min nya bästavän! Hejhopp
puss friends

hejdå

somna arg är svårt, men nu försöker vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tänk på armbandet)

Skönt!

Oj nämen hej!
Jag har inte riktigt orkat blogga. Skolan har varit rätt lugn och träningen i torsdags gick fantastiskt bra vilket resulterade en plats på div2-matchen igår. Spelade med 2 jäkligt bra spelare och vi vann matchen med 7-5! Ett mål och en assist gjorde jag. Sen blev ett mål bortdömt också, men det gjorde inte så mycket. Jag hoppas vi spelar lika bra de resterande matcherna!!


emo

Skolan sög. Punkt. 
Emma och jag åt kebab, det var fett gott må jag säga. 
Träningen sög, jag sög, jag suger. För evigt wounded in the fucking leg. Dränkte mig i duschen och grät en hink med salta svettiga tårar och nu trycker jag i mig kakor. Men vad hjälper det, när benet ändå inte vill sammarbeta. Kom igen. Ge mig lite kraft nu va. 

blabla

Hade bajstråkigt igår. Det enda vettiga jag gjorde var att vara ute och promenera, blev trött efter en kvart och fick sitta ner och vila lite haha. 
 
Idag var jag in tha hood (skolan). Fick skaka hand med min juridiklärare och bekräfta mitt betyg. Är nöjd. Efter skolan åkte jag till alex med sällskap av jullebulle on tha bus. Vi kollade Andra avenyn, asså mjau på den serien. Spelade lite sällskapsspel för jag behövde revansch, dock sög vi båda balle så vi gav upp. Alex drog på träning och jag gick till ICA och missade 2 bussar för att köpa kakor och cola. Är jag skön eller? Ja, det är jag. En riktig lirare. Lol.
 

 

 

 

 

 

 


Stek

Är rätt säker på att gud finns. He answer my prayers!!!! Även om ni kanske inte vill veta så spydde jag bara en gång i lördags så idag känner jag mig frisk. Skippar träningen för säkerhetens skull haha tror inte jag är så välkommen dit ikväll;) Så vad ska jag ägna mig åt idag? Försöka äta något och sen glo tv hela dagen. Imorgon är det skola. Kan ju inte säga att jag är övertaggad direkt. Somnade ca 03 inatt och blev nyss väckt av min sjukgymnast, om hon inte ringt hade jag nog sovit till 12. Wei.


Luckiest girl on the planet

gråter en skvätt av längtan och saknad. hej mes! men det var så himla längesen jag kände såhär. kände sådan lycka över att få må bra igen. gud vill mig väl. (ja han finns nog. sådeså!)


Söndag

Jag mår rätt så bra faktiskt. Bara igår kväll som magen sa ifrån och resten av natten och denna förmiddag har jag mått helt ok. Dock är jag så fruktansvärt hungrig....får klara mig en dag till utan mat. Det ska väl gå..Nu ska jag läsa ut min kinkybok och sedan kolla OC hela dagen. Wiiiee! Haha kul att jag vägde mig förut och vägde 5 kilo mindre än i förrgår. Bra diet dehär alltså lol ;)


Faaaaan

...eller så inbillade jag mig inte. Vinterkräksjukan har kommit till mig nu. Dessvärre mådde jag helt ok imorse så åkte till jobbet hahah imorgon kommer alla som ätit smörgåstårta ligga i sängen och må dåligt:( Besökte även Emma, men hoppas att hon klarar sig! När jag kom hem packade jag mina saker och var förväntansfull över kvällen och morgondagen då jag både skulle köra cirkelgym och spela match. Men det gick inte. Magen sa nej. Kanske lika bra det? Vem vet hur många jag hade smittat - och hur många som kanske redan är smittade? Stackars pappa som är den enda friska i huset. Hoppas han klarar sig. Just nu mår jag ändå bra, kollar derby Mora-Leksand och det är bra tidsfördriv. Dock kurrar magen...:(


Herremingud

Självklart så inbillar jag mig att jag blivit smittad av familjen så har inte kunnat ätit någonting denna vackra afton. Kurrar magen eller är den sjuk? Haha jag är rätt patetisk som har hyperventilerat och gråtit och bett till gud om att slippa spy! (men ni som känner mig vet att det är min största fobi) Ryckte upp mig för nån timme och sorterade lönelappar och pengar hit och dit. Känner för att dra utomlands nu med min kosing.


ONT I KROPPEN

Träningsvärken är ett faktum. Igår kunde jag köra hela innebandyträningen vilket var lyx med tanke på att det kändes som att det var hundra veckor sedan. Idag är jag dock stel i hela benen, känns konstigt att kunna springa igen, men skönt!
Senare träffade jag babe och vi åt glass och chips + energidryck (som inte ens är speciellt gott!) det var den träningen de ;) Spelade även sällskapsspel, när gjorde man det sist?! Jag vann såklart.....eller ah.
.
Nu är jag hemma på mitt rum och vägrar gå ut härifrån. Både mamma och brorsan är magsjuka.....jag dör. Ärligt så bryter jag nog alla ben i kroppen. Nästan iallafall.
Snart ska jag iväg och träna och senare träffa Felide. WIHOOOOOOO!
 

En sann text och en jävligt snygg tjej


emo

Jag är rätt dålig på att uppdatera. Antar att jag inte har så mycket att skriva. Min nyårsafton var bra, myspys när Linn och Jennie kom hit på middag. Jag drog vidare på fest och det var väldigt roligt. Vid 12-slaget tittade vi fyrverkerier vid Slottet, tusan vad folk det skulle vara. Regnigt också. Efter det köpte vi mat och åkte hem och sov. 
Nya året startade väl inte så bra, men det finns fortfarande 365 dagar på ett år så det är väl inte helt kört än antar jag. Vet ej om jag lägger upp bilder, tog med mobilen så de är inte så bra skärpa, men får se.
__
 
Idag mår jag bara jättesämst. Jag har faktiskt inte någon vettig anledning, tror jag inte iallafall. Deppigt är det. Men det blir nog bättre. Snart ska jag till stan, vidare mot Friskis för skivstångspass med Anna. Efter det åker vi hem till henne och chillar och vid halv 9 är det innebandyträning. Ska bli rätt kul. Dock har mina benhinnor börjat göra ont igen fast på ett helt annat ställe haha jag orkar inte, KOM IGEN DETTA ÄR INTE RÄTTVIST :( Men det löser sig väl. Seriematch på söndag, kommer nog inte spela men det ska bli kul att kolla!
lite såhär

.


om det stämmer så dör jag nog


RSS 2.0