Två bilder till

Från Ölandooo
sunny day! jennifer, jag, anna
hahah jag är väldigt glad! lägg märke till jennifers charmiga hål i sina favvojeans. haha så jävla kul :D

Bra jobbat...

Förvånar mig att min dator inte har kraschat än. Detta förklarar varför den är så osammarbetsvillig...
Det här var ett rätt onödigt inlägg. Därför går jag och lagar mat nu! :D

Ett fint avslut på sommarlovet

Jag har några fina sista dagar på mitt sommarlov 2011 att se fram emot:
.
Imorgon ska jag träffa Linn och Jennie, alltid lika kul!
.
På tisdag ska jag träffa Nina och Mikaela som jag inte träffat på huuuuur länge som helst, saknar dom sjukt!
hehe snodde bilden från mikaelas fb. nina till vänster, mikkis till höger.
.
På onsdag ska jag träffa Emma, Matilda och Walltin som jag inte heller sett på år! Världens goaste!!!!
emma och matilda, walltin är legend så alla vet ju hur ful han är :D
.
På torsdag ska jag äta på Saigon med mina katter, Aczel och Kleist. Underbart, underbart!
.
Sen efter detta börjar jag jobba och veckan efter det börjar jag skolan. Men det ska faktiskt bli ganska kul. Och sen drar innebandysäsongen igång igen. Då är livet som vanligt igen!

Tjo!

Just nu ligger jag och tittar på Top model. Lite senare ska jag träffa Felicia och sen tänkte jag träna. Chill dag!:)

.

And all the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts
-
J Mayer

Komiskt

Misstolk.

Just nu:

..laddar jag ner The sims 2! Finns det något bättre än sims 2? Möjligtvis ssx 3 på playstation 2. HEHE JAG ÄR EFTER I TEKNIKENS UTVECKLING, IKNOW. Men jag menar, ju äldre desto bättre? Iallafall när det gäller spel :D

HEY

Hey igen!
Idag har jag gått en promenad på en mil med Emma, ett stopp vid coop för att köpa snacks så vi pallade vägen hem ;) Mysigt att bara gå och snacka om allt! Sedan åkte jag till coop med mamma för att handla, fick ännu mer snacks på köpet, hehe livets tjockis :D Nej då. Jag är inte tjock, jag gillar bara godis :D
hur gott?

Nattinlägg

Nu är det nog dags att sova. Ska bli skönt. Hade mysigt hos sara btw. Vi kollade på Water for elephants. Helt okej film, lite hemsk. Men ändå helt okej.
fina skådespelare

Idag fyller världens finaste kevin år

Ja. Min underbara kompis Kevin Yañes Hernàndez fyller 16 år idag. En sån här killkompis finns nog ingen bättre i denna värld (utom möjligtvis Alexander Walltin, och det säger inte liiite).
.
Grattis min älskling. Love you sooo much.
alla bilder är rätt så gamla med tanke på att det var ett tag sen jag träffade kevin. och det är synd. för han kan alltid få en på bra humör. och han vågar visa för andra att vi tycker om varann, jag menar, vissa tycker det är pinsamt att ge en tjej en kram när andra ser på. men kevin kan springa emot mig och hoppa upp i mina armar. GUD VAD DET HÄR LÅTER GAY, men han är grym. för han låter mig t.om pussa honom när andra ser på, det är också grymt :D

Fredagsmyyyyyyyyyyys

Internet har inte fungerat idag heller. Livets liv. Så idag har jag läst ut HP3 och kollat på HP4 bara för att Harry är så jävla snygg i fyran. Helt jävla supersexig med allt smuts i facet ;D
.
Har också tränat idag igen. Skönt men jobbigt. Om en timme ska jag till Sara med henne, Caz och Lajn. Imorgon ska jag träffa Emma, WIHU :D
en bild från cazzies födelsedag.

Nattinlägg

Har precis sett filmen Beastly. På recensionerna om den stod det att det skulle vara en modern version av Skönheten & odjuret, men jag vet inte riktigt. Den verkade bättre än den var, men den är värd och se för det finns en tanke bakom filmen, ett fint budskap :)
Nu blir det sova, godnatt.
Men det var grymt bra skådespelare. Vanessa Hudgens, Alex Pettyfer och Mary-Kate Olsen.

Bilder från Öland!

sudd
iPhonebilder blir sååå kassa. Här är iaf Filip och Lovsa, Martins småsyskon.
sweet :')
haha lilla filip
ligan
hot
så gay..<3



Linda, en kompis till martin, och Anna, martins kusin! Sköna brudar :D
bänk som gick sönder när "en viss person" satte sig. haha intimskämt.
haha täta brudar, NOT
däremot är JAG tät somfan
maiz
oseriösa, men ack så snygga
i kalmar cityyyy
ett litet stopp på donken skadar ju aldrig;)
så go
socialt folk. jennifer och petrus håller på med mobilerna, anna vid datorn och martin sover haha!
man tager vad man haver hihi
i väntan på hemresan
haha den här bilden är verkligen GAY! jennifers fula leende och martin som aldrig ler på bilder lyckades pressa fram ett ytterst stelt leende. så jävla goa <3

Gay internet

Mitt internet på datorn vill inte riktigt sammarbeta...bloggar via mobilen nu. Ska försöka få igång det till ikväll för jag har redigerat alla bilder från Öland (bara ljuset! haha behövdes eftersom vi var nästan bara svarta;)). Så dom får ni ikväll för nu ska jag åka och träna som jag inte har gjort på en vecka. Så inte okej.

Veckans låt..

..går till en gammal goding som är sååå fin.
Free fallin' - John Mayer
.
Jag älskar John Mayer, hans röst gör mig såå..avslappnad? Fan vad gay det lät, men han är ju så lugn och fin.
John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre (spotifylänk, live)

Livets


Äntligen hemma!

Efter en resa som inte var så himla jobbig faktiskt. Men nu är jag otroligt trött så jag vet inte om jag orkar lägga upp några bilder ikväll eftersom det är ganska många. Eller nej inte så många. Men lite. Vi tar det imorgon istället! Ni får en bild från när jag var i Kalmar i måndags.
cool tjej 95

På tåget hem!

Har haft det så jäkla gött och det finns så mycket att berätta :D när jag kommer hem blir det bra bloggning igen kan jag lova:D Nu tycker jag lite synd om Jennifer som: 1. Glömde hp1 hos Martin! 2. Måste vänta en timme på sitt tåg. Lite gay (kan säga att ordet gay har använts inte varje mening dessa dagar, finns inget bättre än när en göteborgare säger det!) Vi hörs när jag är hemma, alltså runt 9-10:D förresten skrev jag värsta inlägget igår med bild och allt men precis när jag skulle publicera så dog internet. Livets liv..

11.27

Hej! Har mycket och berätta men jag orkar inte eftersom jag bloggar via mobilen. Igår var vi i Kalmar city med Martins kompisar Elin och Petrus och Martins kusin Anna. För sköna människor de där alltså!! Nu ligger jag och Jennifer och kollar på HP2. Martin sover såklart, trött kille. Senare kommer Petrus och Linus hit och sover över här, blir fett kul! Imorgon åker jag hem, inte lika kul :(

Klockan är 04.10...

...och jag och Anton har precis varit ute på promenad och ätit pizza. Gott! Idag är jag lite glad, Daniel Radcliffe fyller år, och han borde alla som läser min blogg kunna lista ut vem hans andra namn är haha;) sen är det två tragiska saker...först terrorn i Norge, ofattbart. Sen att Amy Winehouse har dött. Not nice! Men nu måste jag sova innan Anton får damp för att jag håller på med mobilen. Godnatt/godmorgon!

Lördag kväll

Kan säga att jag har inte så kul. För vissa människor förstör. Men Martin och Jennifer är världens bästa! Nu ska jag lägga mig och läsa HP 3 och äta godis, emo :D

11.25

Godmorgon!(eller vaknade egentligen 9). Igår käka jag och Jennifer mcd innan vi tog bussen en fukkkking timme till Martin. Kollade på film, käkade och "sov". Idag ska vi bara ta det lugnt och invänta Anton. Trevligt :)

Mobilblogg från Linköping

3 timmar och 2 byten senare befinner jag mig i Linköping och ska snart gå på sista tåget mot Kalmar som tar 3 timmar. Resan har varit ganska lugn och HP 3 läses flitigt! Hoppas ni har det bra, kram! (de här blev nästan som ett brev hihi)

..faktiskt är det..veckans bästa!;)

Imorgon brummar jag iväg till Öland. Ska bli kul, tror jag? Har ju lånat HP 3 av Jennie så då går väl allt bra ;) Inte för att jag tror att nån av dom kommer låta mig ligga och läsa hahah...
saknar denna gay

Fin dag torsdag!

Idag började jag packa för fullt, fixa med musik och eftersom jag inte får in någon film i mobilen så ska jag nog ha med mig en bärbar DVD. Nu ska jag äta lite lunch, sedan göra mig i ordning och ta mig ner på stan, träffa Jennie, träna, hem och duscha och tvätta håret, packa lite till och sova :D Fartfylld dag ;)
Och det kommer nog inte bli så mycket bloggande dom här dagarna framöver, men ni har säkert annat för er :D

HAHAHAHA

livets bild!

så söta
mums..

Film!

en klassiker!

Tillbaka

Har läst ut HP 2 nu. Tog 2 ½ dagar, 427 sidor. Jävlar. (men kommer nog ta längre tid att läsa fenixorden på 1001 sidor)

Jag måste lägga till att den här filmen är nog den bästa av alla (förutom hp 7 del 2). Eller inte den bästa, men den är smartast gjord! Händer mest i den och den är den längsta filmen om jag inte minns helt galet.
.
Nu ska jag äta blåbärspaj som min moder bakat. Gott! Sen imorgon träffar jag Jennie som inte kunde idag, och sedan måste jag ju packa! Åker ju till Öland nästan en vecka på fredag morgon. Galet!
haha en härlig bild på mig och emma...dont ask..

Ska blogga...senare..

Jag har inte tid att sitta vid datorn för tillfället. Läser ju HP 2. Har faktiskt bara hundra sidor kvar, känns bra. Mindre bra att jag var på biblioteket och skulle låna HP 3 men den var utlånad och jag kan inte få den förrän om 2 veckor. KUL -.-' Men livet går vidare, böcker är ju inte allt :D Jag är ju bara lite av en nörd..
Bloggar sen. HEJDÅ

Mobilblogg

Vaknade av en kudde i ansiktet av Sara, chill...gick hem, åt frukost, läste och somnade med boken på näsan hehe. Nu ser jag på tv och ska snart till stan. Efter det träffar jag Jennie för att ge henne pengar och en bok. Ha en bra dag!

Grillat!

Ikväll ska jag äta grillat, världens godaste (nästan!)
Har varit och tränat nu och efter maten drar jag och Sara och sover hos Line. Mysigt!! :D
turban-sara! haha jag gillar faktiskt bilden men det kanske inte sara gör..oups
jag och sara i...7an. JAG HOPPAS DET VAR SJUAN IAF.
och har letat igenom hela datorn på en bild på line men icke..fick bli en på henne och emma!

Veckans låt..

..som jag skulle lägga upp i söndags men glömde helt bort. Iaf: International love - Pitbull ft. Chris Brown
Jag lyssnade på den ca 10000000 ggr när jag var hos Jenny i Gbg men det är först nu jag upptäckt att den är grymt bra, så ni får nog lyssna på den x antal gånger så blir den bra;)
Pitbull Featuring Chris Brown – International Love
.

16.06

Idag har jag ägnat mig åt att försöka få in filmer på iPhonen..utan resultat! Jag förstår bara inte hur det ska gå till, jag har googlat också men får ingen hjälp av det heller :( Så om någon vet hur man gör så skulle jag vara mycket tacksam om den ville berätta för mig. Har ingen lust att åka tåg själv i 6 timmar utan något att göra.
.
Snart ska jag åka och träna. Hur nu det ska gå..har galet mycket träningsverk i låren...Men men.  Har också läst 137 sidor i HP 2. Chill.
saknar innebandyn..

.

Börjar bli extremt trött. Ska nog lägga mig och lyssna på musik, behöver sömn!
Och jag måste bara säga att detta sommarlov har varit rätt kasst om man jämför med förra året och året innan dess. Känns lite sådär segt och ingenting händer, sen är ju jag ganska tråkig också, men ändå. Dom här senaste veckorna har jag typ inte gjort ett skit, känns så meningslöst. Men idag bokade jag biljetter till Öland! Åker på fredag och kommer hem på onsdag kväll, längtar gal1! Saknar mina underbara<3
haha ursäkta om jag säger det..men jag saknar skolan. alltså missförstå INTE! dom sista veckorna i skolan menar jag då, för då gjorde vi bara roliga saker i skolan och det var grym stämning i klassen. så underbart.
livets bild
livets bild igen
och igen
ligan! line den tönten har täckt för sitt face..
älsklingscarl
boknörd på svenskan
cazandra och emma...om 2 år är vi myndiga. dags att växa upp :D
fin text som min bestizfestiz emmsi skrev i en diktbok som fanns på gården.
nattlandbandyn heh
alla i kära 9a lär skratta åt detta...så klockrent
söta klassen i 8an
söta klassen i 9an
aw klassens "coolingar" :(

Sådär ja

Anledningen till att jag inte har bloggat idag är för att jag har ägnat mig åt att läsa ut Harry Potter och de vises sten. Började igår och har läst hela eftermiddagen, lite ont i huvudet har jag allt men den var bra och lättläst. 379 sidor på 2 dagar, jag känner mig faktiskt riktigt duktig, men är boken man läser bra så vill man ju inte lägga ifrån sig den. Imorgon börjar jag på Hemligheternas kammare.
OCH JAG FUNDERAR PÅ OM DET INTE ÄR DAGS ATT GÖRA EN KATEGORI: HARRY POTTER!
Haha. Nejdå. Ska försöka blogga om annat än underbara HP.

Sorry

Har inte haft tid att blogga idag, gör det ikväll! Hörs sen!

23.50

Haha ALLTID lika kul att läsa vad som står på facebook efter fotbollsmatcher, melodifestivaler osv osv. BLIR JU FAN ALLTID BRÅK HAHAHAH! Så jävla kul att läsa alla fajjter. Men OM USA hade varit så jävla mycket bättre, varför avgjorde dom inte matchen innan förlängningen och straffarna då? ;)

Imorgon ska jag motionera med Linn Pinn. Tråkigt som fan men ibland får man bita ihop.

VM-guld för Japan!!!!!!!!!

Dom gjorde det! Världens bästa finaste snyggaste land tog VMguldet mot USA. Usa tar ledning med 1-0, Japan kvitterar 1-1. USA gör 2-1 och Japan gör 2-2. Efter straffar och förlängning vinner Japan på straffar (dels pga en KANONräddning i USAs första straff då målvakten räddar med sin fot som en jävla ninja, hur coolt?)
Men pinsamt dåliga straffar slagna utav USA, lite synd om dom eftersom dom hade spelet den större delen av matchen.
.
Och eftersom alla vet att jag älskar japaner så lägger jag upp en bild på herrlandslagets snyggaste spelare: Keisuke Honda.
Vilken skönhet!

Söndag

Hello.
Idag åkte jag först till stan och träffade Jennie. Köpte ingredienser till en tårta som vi sedan bakade till Linn (en födelsedagstårta i efterskott till Linn som fyllde i slutet av juni). Haha tårtan blev väl inte så jävla lyckad till utseendet men den smakade ruggigt gott och det är väl huvudsaken :D
.
Snart kommer Linn och hennes familj hit och kollar VM-finalen. Vilka hejjar jag på? Japan. Men jag hoppas på straffar, det är så kul.
vår fina tårta, jag som skrev..lagom stolt ;)
ballonger och fjädrar i lampan(jag gillar ju påsken hehehe)

Godnatt!

Med denna randombilden säger jag godnatt. Imorgon ska jag vara med Jennie och Linn, blir kul :D
världsklass.

Fuck yeah!

Efter några fina år på Hogwarts byter jag nu till Thorén-ekonomi. :)

Åt nyss jordgubbar med glass. Riktigt gott, tycker till och med jag som inte är nåt fan av jordgubbar!
google-bild

.

"Still I can't enjoy my fame
unless my people doin' the same
and gettin' money too"

- Aliaune Damala Akon Thiam


Det här är en dag ur Olivia Jönssons liv:

Såhär glad var jag en dag. Gissa varför? Jag skulle på stan med Jennie och köpa biljetter till HP.
Då hade jag på mig detta: blus och shorts från gina, klocka och skor från london, glasögon från thailand.
Sen satte jag dit en fin blomma i håret och kände mig nöjd :D
Vi såg denna..."sak" (?) på stan haha.
Sen åkte jag och biffade mig på gymmet!
Sen fick vi besök på tomten :')
Sen spelade jag livets spel och blev asglad när jag såg mina bonuspoäng.
Och omgången efter slog jag rekord. Då var jag lycklig :')
Men sen blev jag ledsen när livets spel nr 2 inte gick som jag ville...
Hur ser era dagar ut? Inte slår det väl mina dagar? ;)

BRA SVERIGE!

VM-brons. 2-1 mot Frankrike med en utvisad spelare. Målskyttar: Lotta Schelin och Marie Hammarström. KUNGLIGT!

Men jag är lite besviken att USA är i final. Japan, okej det är ju ändå japaner haha. Men USA, nja...jag har verkligen något emot deras målvakt. Hon ser så himla sur och bitchig ut, dryg liksom. Fast hon skulle passa som modell haha. Jag skulle mycket hellre velat sett Brasilien-Japan i finalen, jag menar..Marta..åh så kung.
Marta Vieira da Silva. Åh vilket underbart namn!

Lördag 15.42

Idag får vi gäster. Väldigt inte-taggad på det..10 och 12 år är barnen, p12 ja men halleluja. Men det är bara att le och se glad ut...
såhär får jag ta och se ut..men då skrämmer jag väl varenda en som kommer hit ;)

-.-

Idag är jag på daze-dåligt humör. Vet ej varför. Men det suger iallafall. Hejdå.

19.03

HEJ!
Vaknade av väckarklockan vid 9. Hade tänkt ställa tillbaka dygnet igen..men jag somnade om och vaknade 11 istället. Halleluja! -.-
Åkte upp på stan och gjorde ett litet ärende, åkte till Hovsta och träffade Frida och Emma, trevliga tjejer:D Sedan åkte jag till Coop med Wille och köpte godis och sen hem till honom och kolla film, green street hooligans 2, SÅ JÄVLA KASS FILM! Ettan var grym men den här..usch.
.
Imorgon ska jag vara med Jennie, tror jag? Najs :D Ha det fint alla.
jag och emma på nattlandbandyn, charmigt:)

Natttttttt

Klockan är lite över tolv och jag åt nyss middag. Åh vad jag ställer om dygnet alltså...fyfan. Var och tränade förrut, och sedan träffade jag Wille. Snackade om allt möjligt, trevligt. Nu ska jag kolla på ett utav världens bästa program nämligen HOW I MET YOUR MOTHER<3 Det är ju FÖR bra! Ha en fin kväll. Puss!

Gud..

Vaknade för 20 minuter sen, omg haha sovit bort hela dagen.
Jag drömde om att jag och Harry skulle besegra Voldemort HAH :D Vi var faktiskt riktigt grymma, han var dålig och kunde inte nånting.
.

Kan lägga till att jag såg den i 3D och jag var skeptisk innan för jag brukar tycka att när det är 3D så blir personerna i bakgrunden suddiga och texten kan vara suddig längst ut till höger och vänster, men det var faktiskt RIKTIGT bra 3D, så det rekomenderar jag :)
(en sak till, ni verkar tycka det är kul att läsa om Harry eftersom läsarna har ökat ganska mycket senaste veckorna, KUL :D)

Harry Potter och dödsrelikerna del 2

Den var inte bra. Den var helt fantastiskt underbart bastant groteskt otroligt bra. Nej, ordet bra räcker inte till att beskriva. Den var århundrades, världens bästa film. Jag är mållös. Efter filmen skakade jag i hela kroppen, hjärtat slog tusen slag i sekunden och det rann tårar från min kind, utan att jag grät. Jag var helt..förtrollad! FÖRTROLLAD, vilket ord passar inte bättre än det? Åh.
.
Jag ska inte avslöja någonting stort. Men jag har inte läst boken, vilket jag tänker göra nu. Det som var mest underbart var att man hela tiden fick reda på saker som hade kopplingar med dom andra 7 filmerna, man fick "WOW" och "ahaaaaa"-upplevelser hela tiden. Det var så mycket som jag inte visste, som just nu känns så uppenbart. Dom var tillbaka på platser som dom varit på i andra filmer, ett exempel: i hemligheternas kammare där Harry slogs med basilisken. Allt föll på plats. Och jag säger bara; den personen som någon gång lyckas göra bättre filmer än dom i Harry Potter-serien, den ska belönas. Med någonting riktigt stort.


















allt som har en bra början har ett bra slut.

Äntligen!

Nu åker jag strax på Harry Potter. Åh nu är jag glad!
<33

.

med dessa 4 gamla bilder säger jag godnatt.

23.56

Godkväll.
Idag har jag bara legat på soffan och haft ont i magen. Ingen mysig känsla. På kvällen åkte jag hem till Linn där Jennie också var. Vi köpte godis, kollade på film och snackade. Mysig tjejkväll. Träffar Jennie imorgon igen på HP. Tagga!
.
Haha vill visa en rolig bild också:
älskar mina thailänska vänner på facebook! förstår sååå mycket ;)
ååh nu blir jag så ledsen och längtar tillbaka :( om ett halvår träffar jag dessa goingar igen..
thailändska middagar är förjävla underbart: mat som man plockar med händerna, (stark mat!!! dock hade dom anpassat det till mig, söta som dom e), stenhårt golv som man sitter i skräddarsits på, musik och ett glatt humör! <3

En liten åsikt bara (får säkert mindre läsare nu haha)

Såg precis Justin Bieber-Never say never.
.
Jag förstår inte. Han är ju helt toppenbra? Men jag tror faktiskt att alla killar (för det är ju så gott som bara killar) som hatar Justin rent av är avundsjuka. Jag menar, tänk efter!!
1. Han har över 10 MILLIONS followers på Twitter!
2. Han blev känd av en slump-han la ut en video på Youtube (se filmen så förstår ni).
3. Han har miljoners fans som älskar honom och det han gör.
VEM SKULLE INTE VARA AVUNDSJUK? Och att han skulle vara bög, haha? Varför retar ingen Usher, Chris Brown och Akon för deras ljusa röster? JO, för att dom är så mycket äldre än Justin! Alla säger att "Justin har så bögig röst och har inte kommit in i målbrottet än" men det är ju inte sant. Hans röst är så ljus, EXAKT som Akons, men icke blir han retad för det.
.
Nej. Det är bara ren avundsjuka bland dessa fula killar i denna värld :) Haha nej men seriöst, vem skulle inte ÄLSKA att vara Justin Bieber för en dag? Eller ett år..? ;)
och justin och ushers låt "somebody to love" är ju fan kanon. (lyssna på låten movin mountains med usher, dääär snackar vi ljus röst)
Justin Bieber – Somebody To Love

Godkväll!

Denna dagen har varit otroligt seg. Det enda jag har gjort är:
1. Tittat på Top model
2. Tittat på Oprah Winfrey show
3. Tittat på Tyra Banks show
4. Tittar på masterchef Australia
5. Tränat på friskis
.
Hade extremt mysig träningsverk men det gick ändå. Och hejja vad det var kul :D
Nu ska jag strax äta och sedan hade jag tänkt titta lite mer...fast inte på tv utan på film. Gud haha. Liv. Men har fått 2 förslag idag faktiskt, ett förslag om att följa med några och grilla (men tackade nej) och ett förslag om att festa (men festen blev inställd) så då tar jag det chill ikväll..också :)
såhär såg jag ut för 5 minuter sedan.

Svar på kommentar!

Malin ([email protected]) om Nattinlägg:
Jag måste säga att jag till 100% diggar din blogg. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?
.
Svar: Tack så mycket! Hmm..jag har INGEN ANING faktiskt för jag är inte medlem på BlogLovin' och vet nästan ingenting om det :/ Sorry

Såg nyss..

..en action/drama som heter Green street hooligans. Och helt sjukt...dom slogs mer än 80% av filmen men den var BRA! Den var faktiskt riktigt bra. Och jag hatar action! Inte seg en enda gång och den var väl ungefär 2 timmar tror jag? Så ett tips till er som hatar actionfilmer; se denna actionfilm :D
Och dom här 2 skådespelarna är ju hur bra som helst. Ett stort plus!

:)

Har varit på friskis och tränat 1 ½ timme. Höll faktiskt på att spy så fick avbryta min löpning ett tag. Inte så mysig information kanske hehe.
-

Om 2 veckor befinner jag mig på Öland med världens bästa. Var 3 månader sen jag längtade efter något så mycket som jag gör nu, och då längtade jag efter Grönan och Liseberg. Men det här kommer bli hundra gånger bättre. Plus att jag har världens finaste bakgrundsbild på min dator. Och mobil. Så är jag lite ledsen och glad idag på samma gång. Men det är typ en fin känsla på något sätt?

12.15

GOOOODmorgon!
Vaknade av att jag trodde det smällde miljoner bomber utanför mitt fönster men det var åskan. Jävlar vad jag blev rädd haha. Gick upp, åt frukost, läste en engelsk bok och nu ska jag se på Harry Potter och Fenixorden. Den sämsta Harry Potter enligt mig. Fast jag har kommit på att halvblodsprinsen är jävligt kass också, men fett rolig. Men Harry Potter ska inte vara rolig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (haha det är synd om dom som inte gillar harry potter som läser min blogg just den här perioden för det är det enda jag skriver om, förlåt<3)

åh. fin

Nattinlägg - igen

Idag köpte jag och Jennie biljetter till Harry Potter och dödsrelikerna del 2. I 3D. "Jag finner detta bara hillarius" som en god vän sa till mig en gång. På onsdag. Klockan 18.00. Kan inte bärga mig. Men måste hålla ut. Men hoppas inte den blir dålig..jag som har så sjukt höga förväntningar.
.
Tjejerna kom hit ikväll. Vi bakade kladdkaka, åt och tittade på AFV. Kulit, mysigt. Sen vidare till Emma för bad och film. Kulit, mysigt. Snart ska jag sova och imorgon ska jag träna. Mums.
en gammal goding

Nattinlägg

Hej alla pigga!
Klockan är några minuter över halv två och här sitter jag. Kulit. Ikväll fick jag bestämma mat. Kebab. Mhhh. Gjorde en god dessert till efterätt som dessutom var ganska nyttig..ni hör ju själva vad perfekt! Sen kollade jag på Harry Potter och halvblodsprinsen (ja jag vet..såg den i onsdags, men då pratade jag i telefon med Martin samtidigt och det blev svårt att koncentrera sig. hehe). Den filmen är inte så jääättebra om man jämför med dom andra. Men han är fortfarande snygg så vadfan :D
.
Imorgon ska jag först träffa Jennie och sedan tjej-ligan som jag inte träffat sen typ skolavslutningen :o Herregud.
randombild från i vintras

:/

Var precis på begravning. Våra kompisars pappa som blev mördad för drygt en månad sen..Det var en jättefin begravning men otroligt jobbig, men det är väl alla begravningar? Jag mår iallafall inte så bra, är rätt utmattad och har inte så mycket kraft kvar i kroppen, därför var jag tvungen att avboka mitt besök med Jennie idag :( Men vi ska ses imorgon istället som tur är.
tre fina bilder

Sådär ja

Nu drar jag snart till mina coola katter och sover där. Uppdaterar imorgon efter jag har varit på Kenneths begravning. Må han vila i frid<3

har så kul idag

Fem -SKULLE-
Skulle du vilja vara längre?
ja det skulle inte skada
Skulle du vilja väga mer? nej haha
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? nej, ledsen
Skulle du vilja ha sex med en kändis? justin bieber?:D
Skulle du vilja dricka dig full nu? nej

Tio -KAN-
Kan du röra på öronen?
nej
Kan du slicka dig på näsan? nej hahah
Kan du kolla i kors med ögonen? ja det kan jag faktiskt
Kan dina föräldrar lita på dig? nja..lite
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? nej
Kan du vara på fest utan att dricka? ja
Kan dina vänner lita på dig? ja det kan dom!
Kan du tänka dig att pierca naveln? jodå
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? japp

Femton -HAR-
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
jaa
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja
Har du ett syskon? haha ja en bror
Har du varit full den här månaden? nepp
Har dina föräldrar ljugit för dig? har dom säkert gjort
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? nja
Har du borstat tänderna den senaste timmen? nepp
Har du pussat någon som är fyra år äldre? japp
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? ja, men skulle aldrig i hela mitt liv göra det
Har du ljugit på någon fråga än då? nej!

Tjugo -VEM-
Vem är din bäste vän?
emma
Vem älskar du mest av allt? hm..vet inte
Vem vill du bli full med? jennifer haha<3
Vem är den bästa artisten? akon, chris, usher
Vem pratade du senast i telefon med? martin
Vem är snyggast i världen? chad michael murray och channing tatum
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? till pappa
Vem är snällast i världen? felicia är otroligt snäll
Vem är din bästa kompis? men emma
Vem vill du prata med? martin
Vem sov du med senast? jennifer
Vem vet allt om dig? hmm..ingen vet exakt allt nu
Vem kysste du senast? martin<3
Vem kramade du senast? jennifer
Vem kan berätta allt för dig? vem som helst. jag är en ärlig människa ^^
Vem kan du berätta allt för? jennifer och emma
Vem hatar du? ingen speciell

MUSIC BABY, MUSIC(L)

Inna – Sun Is Up - Play & Win Radio Edit
The Lonely Island – Jack Sparrow
DJ Khaled – All I Do Is Win
The Lonely Island – Motherlover
David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)
Veronica Maggio – Snälla bli min
.
Låtar som jag..lyssnat sönder(?) dom 2 senaste veckorna. Iallafall några. Hejja! Så bra. (det är spotifylänkar)

Lala

Läste i en gammal Julia-tidning från 6an. Hade gjort ett test där mitt favoritämne i skolan var matte. Kommer ihåg att jag älskade matte..today I have no idea why ._.
.
Ikväll ska jag sova hos Kleist med henne och Aczel (Dom heter Sofia och Evelina om nån undrar). Det blir najs. Även fast jag är extremt trött.
fina.

Just nu:

..så dricker jag en god dricka...
...bläddrar i tre bra böcker...
...sörjer över en trasig iPhone...
....tittar på ett helt okej snyggt skal...
..och läser ett bra citat från min vän Johanna: "Att kriga för fred är som att knulla för att bli oskuld"

Lite bilder

Jennifer bAAJJBBIEEE
Haha! Anton, jag, Jenny, Patricia, Victor, Filip och Martin
Jag tror någon sa något roligt i detta ögonblick.
the grabs
Päron
anton o fille
Ligan!haah
HAHAHAHAHHAHAHAH DAGENS ABSOLUTA <3333333 HAHAHAHHAHAHA
The king<3333

<3!

Drygt 3 timmars telefontamsal senare är jag lycklig. Godnatt.

Gillar såna här listor. Underhållande.

DITT LIV

Vad heter du? - olivia

I mellannamn då? - det är ingen relevant fråga

Vart bor du? - Örebro, hovsta

Trivs du där? - ja

Brukar du läsa horoskop? - ja det händer

Har du körkort? - nej det har jag icke

Äger du några converseskor? - ja, 4 par

Favoritdjur? - katter<3

Vad spenderar du dina pengar på? - för mkt onödigt som t.ex mat

Senaste konserten? - haha

Sprit, cider, vin eller öl? inget, men cider då

Brukar du bli för full? - nej

Antal kuddar i sängen? - två

Kan du baka bullar? - ja då

Bläck eller blyerts? - beror på, men bläck e snyggast!

Mc Donald's eller Burger King?- mc <3

Är du allergisk mot något? - har varit allergisk mot mjölk, nu är jag bara känslig för det

Äger du ett busskort? - ja

Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - blå. blä för röd

Vad åt du till frukost? - flingor, mjölk, mackor, juice! jennifer har god frulle<3

Hur ser du ut idag? - ganska bra faktiskt

Hur svarar du i mobilen? - hallå? eller Yo whassup?

Vem ringde dig senast? - martin

Vem ringde du senast? -  pappa

Antal timmar sömn inatt? - typ 10!

Sov du ensam? - nej jennifer

Vad innehåller din favoritnattmacka? - baguette med kyckling och curry

 

SENASTE PERSON SOM


Sov i din säng: i min säng? jadu det minns jag inte

Såg dig gråta: jag minns inte det heller

Du gick på bio med: emma..? nej vänta de va nån emellan..cazzie och line kanske? eller linn och jennie? WHATEVER

Du gick på stan med: jennifer

Skällde på dig: jennifer

Skickade ett e-mail till dig: facebook

Tar du droger? - nej

Vad är du mest rädd för? - att bli en lodis

Vart vill du gifta dig? - på något fint ställe

Vad hatar du verkligen? - trånga utrymmen och falska tjejer

Har du varit kär? - ja

Har du ett jobb? - sommarjobb ja

Gillar du att ha folk omkring dig? - ja oftast

Är du ett hälsofreak? - ibland kan jag faktiskt va det 

STUFF

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på?- ja

Är du ensam nu? - på sätt och vis

Några piercings/tatueringar? - näsan, öronen

Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - såna där jobbiga radiolåtar

Vill du gifta dig? - ja det vill jag

Vill du ha barn? - ja

 

FAVORIT


Rum i huset? - vardagsrummet

Typ av musik? - r&b och akon

Månad? - juli/augusti

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA


Gråtit? - ja av skratt

Köpt någonting? - ja, kläder och godis

Varit sjuk? - nej

Sagt "jag älskar dig"? - ja

Träffat nån ny person? - ja jennifer kompisar

Saknat någon? - ja!

kramat någon? - ja jennifer tror jag att jag kramat?

 

SENASTE


Låt du hörde: what are words

Film du såg: harry gorgeous potter

Drink du köpte: bubbelvatten

Mat du åt: lax

Gången du åt en 7-Eleven korv: haha randomfråga

Längsta bussresa? - jadu..några timmar kanske


Liten ordlista

Nu är det så att jag har lärt mig några nya ord i Götet ;)
.
Lös/löser = ha sex/strula. Ex: Har du löst honom? / Löser du stensture? = Har du haft sex med honom?/strular du med stensture? (TYP SÅ! ..HAHA SÄGER SÄKERT FEL NU)
.
Tight = snygg (alltså inte ALLS som här i örebro..) Ex: fan han var jäävligt tight! kan nog stavas tajjt också ;)
.
Tät = rik. Ex: "vad kostade den där tröjan?" "den kostade 1000:-"  "O jävlar va tät du eeee :D"
.
Haha dom där uttrycken har jag fått lära mig. Först förstod jag inte ett sunk men nu har jag lärt mig ;)
Sen på Öland säger man ju Lut=lugnt. Men det låter bara fult :D HIHIHI

Hemma!

Fast det har jag ju varit i några timmar. Sen klockan halv 8 faktiskt. Resan gick åt helvete. Jag satt brevid en äcklig gubbe och han luktade så jävla illa. Jag har aldrig någonsin tidigare i hela mitt 16 ½-åriga liv känt en så vidrig stank. Han luktade så jävla illa, och MYCKET! Kunde helt seriöst knappt andas. Och det var fullt på tåget så jag kunde inte byta plats + att jag satt längst in. Åh gud mår illa nu när jag tänker på det. ÅÅÅÅH.
.
Men nu är jag hemma iallafall. Har pratat i telefon med världens finaste Martin också<3 Glad tjej, snart ses vi!
.
Och nuuuuuuu...ska jag nog göra i ordning lite varm choklad. Fast jag är redan varm i kroppen. Sådär härligt varm.
Leticia, Jenny, Martin och Chrille (bild från förra året)

Bye götet

Snart åker jag hem från denna fina stad, har haft skitkul med Jennifer i nästan en vecka nu och hon tjatar att hon ska komma till Örebro på lördag..vi får la se hur det blir med det ;) Hon och jag åker iallfall till Öland och hälsar på våra älsklingar om några veckor, längtar redan!<3
Nu ska vi till centrum och jag kommer hem runt 7-halv 8. Hörs då!

Harry Potter är verkligen hur snygg som helst.

mathieu om 12.24:
oh the guy from "never back down" :) he is cool
.
Svar: Oh yes! and i love that movie :D

Martin Rietz
om HELLO:
sexigt vet ja inte :) <3
.
Jo det vet jag! :)<3

Idag har vi chillat gal1. Vi har också varit ute och sprungit igen och nu ska vi se HP och flammande bägaren. Azkaban såg vi nämligen i morse. Godis har vi handlat också, fett gott. HÖRS!

HELLO

Var på stan i flera timmar. Gött (som Jenny säger i typ varje mening..). Åt tillsammans med hennes kompisar också, trevligt! Köpte 2 st tröjor:



Köpte ett iPhone-skal också. Tycker det behövs lol.
.
Och nu lite andra bilder:

HAHA älskar att exakt alla är fula på denna bild<33333

filip och patricia

jenny och patricia

äcklig räkmacka :D

älsklingar



sexigt!

..

baby

hahaha

kul skylt

hehe jag xD SÅ JÄVLA SÖT

glad
.
Sen var vi ute och sprang nyss..här kommer 3 fräscha biff-bilder:



sweet

lagom biff..


Nu fortsätter vårt marathon med HP och hemligheternas kammare. Likaså-svenskt tal. 3an blir med engelskt tal.

Veckans låt..

..går till Dessies låt: Whatcha got
Och kan säga att jag INTE läser hennes blogg. Men låten är fan bra.
Dessie – Whatcha Got

12.24

Godmorgon!
Vi vaknade runt 11, gick upp och åt frukost. Nu ska vi göra oss i ordning och åka till staden. Ska bli kewl :D Igår började vi vårat Harry Potter marathon med De vises sten (hahah SJÄLVKLART med svenskt tal. annars gills det inte!) och vi kunde väl så gott som varje replik, underbart!
.
Kan säga att jag kom in på mitt förstahandsval på gymnasiet också. Hur glad? Så mycket som jag slet med mina betyg är det fan inte mer än rätt :DD

haha..eftersom jennifer ääälskar justin bieber är väl hälfen av alla hennes bilder på datorn på just honom. han e rätt okej ändå.

och lite gamla fjortisbilder hehehe

och snyggingen själv........

ha en bra dag, hajdå :d

I lilla Göteboooorg

HELLO!
Har haft en bra helg på Orust. Ganska segt att vi bara var 7 barn..men vi roade oss själva ganska bra ändå ;) Hade ju min bästa Jennifer. Haha fan vad hon e rolig. Ingen slår fan henne. FAN. (Nu ska jag inte svära mer i detta inlägg) Stannar här hos henne i Göteborg i några dagar, men på fredag måste jag hem för då ska jag på begravning. Uschit.

lilla fina jenniiiiiiiifer !

trollet olivia och my beautiful martin :)

me and anton kungen rockström. denna snubbe är nog lite för bra för att va sann. fast jävligt jobbig också. men det hör väl till?
.
Mer bilder kommer när jag kommer hem. Det här var från jennys dator.

Sådär ja

Nu har jag packat väskorna och snart drar jag till västkusten med mina darlings! På söndag åker jag vidare till Göteborg till bästa Jennifer :d WIHU!
en 2år gammal bild på gänget!
1 år gammal bild. Haha anton..leticia, lovisa och jennifer :D
jennifer och jag i en liten fajjt på fotbollsplan..
jag och min vän alex
lilla sötnosen!
.
Dessa fina vänner ska jag träffa om några timmar. Hejdå!

RSS 2.0