åh orkar inte

Fuck livet. Har tappat bort ett halsband värt mer än alla pengar i världen för mig. Det är nämligen det enda jag har (hade..?) kvar från mitt hemland. Det jag hade runt min hals när jag enbart var några månader gammal. Ja. Ni förstår. HELVETE vad jag är klantig. Nu ska jag gråta en skvätt och sedan gå och lägga mig och hoppas att engelskaredovisningen går asbra (trots att jag inte har övat) och att halsbandet hänger om min hals när jag vaknar.
har lagt upp denna förut. men den är fett söt. och jag behöver sött just nu.

HAHA!

Ni vet Irriterande saker-videorna? En av dom ligger på apieceofchic.blogg.se, men här kommer 2 roliga utav samma kille och hans kompisar! Klockrent!

Om ni inte har sett irriterande saker så får ni en utav 4 här:
OBS: spola till 0:30, där börjar den!

Just nu:


.

Skönt att sova ut. Åker till skolan och äter mat med emma. Har en lektion och beger mig hemåt. Funderar hela bussresan men det är suddigt. Tiden rinner iväg och det känns nästan som att livet också rinner iväg. Det är jobbigt men finns ingenting att göra åt saken. Jag vill helst bara gräva ner mig några månader, typ till sommarlovet. Det vore ganska skönt faktiskt.

måndag

Kroppen gör ont och jag känner mig trött hela tiden. Det är skönt att skolan inte är superduperjobbig just nu, men det väntar 2 prov. Ett matteprov. Jag bara känner hur mycket jag lär plugga till det, för just nu ligger jag ca 2 veckor efter vår planering. Bra jobbat, Olivia..
Innebandyträning om en timme. Slutar 21.30. Det är lite väl sent, tycker jag. Då är det ju tur att jag börjar 13.20 imorgon! (och för en gångs skull ska jag inte till tandläkaren tidigt, det får bli nästa vecka då jag tar bort övertandställningen. saknar mitt leende.)
me and my best friend, gulle<3

:(

Vi förlorade. För andra gången i div3. Inte roligt. Matchen slutade 5-3 om jag minns rätt. Känns såklart tråkigt, men vi var inte på topp. Aja. Det värsta är att jag skadade knät - igen...hade redan känningar från förra helgen då jag skadade båda knäna och nu kom de tillbaka. Gör ont att böja det. Fanfanfan. DM-final på lördag. Får nog ta det lugnt imorgon. För den där finalen ska jag spela till varje pris.


Helgen

Fredag: Först blev det bara pinsamt på festen eftersom det inte var några där. Lite senare kom det väldigt mycket folk och kvällen slutade riktigt bra och jag hade galet roligt! :D
Lördag: Åkte och spelade match i Västerås. Spelade 6-6, dåligt. Jag gjorde 2 mål. Åkte hem och sedan till min bror där jag sov över. Vi åt god mat, käkade gott och tittade på tv.
Söndag: Vaknade hos broder, åt frukost och tittade på ännu mer tv. Gick på en lååång promenad och snackade innebandy. Nu är jag hemma och om en halvtimme ska jag spela match mot samma lag som igår, fast nu är det div3. Pinsamt om vi förlorar. (förra gången vann vi med typ 8-1)
Zoo med 2 katter och 1 vovve!

Woopppp

En lyckad sminkning resulterar att när du tittar uppåt en centimeter stöter ögonfransarna i ögonlocken. Nu blir det party!


08.55

Inte taggad på någonting. Allt känns jobbigt och jag är expert på att skjuta upp skolarbeten. Borde få medalj eller nåt. Igår var jag på hindersmässan med aczel, gustav och emma. Trevligt. Sedan gick jag och emma och fikade med oscar, daniel och carl. Haha så jävla najs. DÅ blev jag taggad. Men nu. Känner inte alls för att vara i skolan idag.


El classico - again

Sitter och tittar på fotboll. Tycker lite synd om Real, de har haft sjuka lägen men fortfarande inte fått in ett enda mål...(typiskt mig att känna empati!) Men så kommer Barca och gör 2 mål. Det sista målet...ryser...direktskott RAKT i krysset. Alltså känslan.<3


Nytt schema

Dålig bild men börjar tidigt alla dagar förutom tisdagar, och slutar runt 2,3 alla dagar förutom onsdagar. Så jävla chill :D

18.16

Åkte hem från skolan och la mig i sängen för att snacka Skype med aczel<3 Haha somnade av att hon skulle läsa skittråkiga godnatt-sagor för mig och vaknade av att datorn var faaarligt nära att åka i golvet och den hade gått i viloläge. Jag tror inte hon ska bli sagoberättare i alla fall ;)
Jag känner mig fortfarande lite ledsen för redovisningen, men ska försöka ta nya tag. Måste göra klart ett företagsekonomiarbete (GÄSP) men Henke sa att det inte gjorde någonting om den inte blir klar idag. Han är för jävla snäll alltså<3
En fin dag i El Stockholmo med min broder :D

Sjukt besviken på mig själv..

Ja. Precis som överskriften säger så är jag så himla besviken. Har precis redovisat för några lärare och elever och jag HATAR att det ska förstöras på grund av min jävla nervositet. ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH jag orkar inteeeee. Hur blir man av med den, snälla? FML. Usch usch usch. (visserligen fick jag C, men det duger inte. inte för mig) HELVETE. Nu sitter jag här och börjar inte förrän 13.20. Varför händer detta mig?


hihihi

Oj snacka om att jag har fått frågor den senaste veckan vem det är jag skriver om här på bloggen. Det känns faktiskt som om hela skolan vet vem, förutom just honom hahahah. Jag är lite patetisk :D Ni kommer - förhoppningsvis - få reda på det någon gång. Kanske.
en rolig och klockren bild ;)

Tv-kväll

Har precis kollat på OC. Mår så bra utav det på något jäkla vänster. Ikväll kan jag inte träna pga skadorna jag fick i mitt knä från matchen igår + en stukad tumme. Inte alls bra. Men vad ska man göra...JO plugga -.-
Ny bakgrundsbild på datorn. Haha helt okej snygga.
Så fantastisk serie.

<3

Jag förlorade första tekningen. Men vi vann matchen. 7-5. Inte varit så nervös på länge. Vi låg under ganska länge med 2 mål, men man kommer långt på vilja. Ett mål gjorde jag. Och gjorde så att vi fick en straff (jag var själv med målvakten och så kom det en motståndare bakom mig och ville stoppa bollen men slog på min klubba istället=straff)! Mickan la den men tyvärr satte vi inte straffen, men det blev mål bara några minuter efter så det var ju lugnt. Nu är vi vidare och kvalar om div2. Älskar livet<3


Nervös

Seriefinal ikväll. Prestationsångesten ligger på topp, vilket inte är bra. Det jobbigaste jag vet är när folk, speciellt föräldrar, säger "hur många mål gör du idag då?" det ökar pressen LITE MER....:( Men jag ska göra mitt bästa och försöka att inte bli ledsen när det går dåligt...eftersom att vi bara förlorat EN match i hela div3 skulle det bli jobbigt att förlora idag. Men det klart vi inte gör!!!! VI SKA VINNA! 17.30 i Birgittaskolan är det tekning. Jag ska vinna den.


en fin vän på besök

Felicia kom över några timmar. Mysigt. Dansade danser som vi inte har gjort på flera år, det var roligt. Hon är en mycket fin vän som jag tycker mycket om. Här är hennes blogg FELIDE

fint citat

“When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ‘happy’. They told me I didn’t understand the assignment, and I told them they didn’t understand life.” - John Lennon

16.48

Jag sitter ensam på bussen till stan. Ska träffa min bror. Jag både älskar och hatar ensamma bussturer. Jag älskar dom för då kan man lyssna på musik ifred (om det inte kommer på någon jävel...) och jag hatar det för det ger så mycket tid att tänka på dig. Jag vill inte tänka, men det är det enda jag gör. Ikväll ska jag spela match. Enda gången jag inte tänker utan bara får göra det jag älskar mest i hela världen.

 


akon, you make my days

Tur att det finns såna som gör sån underbar musik.

Come on and let’s all dance until the break of dawn
You got me fienin’ on you and it’s all so strong
You got me movin’ so close, you wrap me like a ghost
Like a spell on me and I just can’t let go

Allt du vill ha

Tittar på OC och drömmer mig bort. Jag känner de där blickarna i skolan. Det gör mig lycklig. Men det är bara fem minuter. Sedan är du borta. (jag kan inte skriva mer. Allting är förvirrande och orden bara blandas i en enda salig röra och ingenting vettigt kommer ut. Som vanligt.) Måste spela piano. Allting runt omkring försvinner då.

 


el classico

Alexis är anledningen till att jag kollar, I mean, smoking hot!? (och messi som är grym och ronaldo som är snygg såklart)

mina känslor för dig är obeskrivliga

Har tränat med träningverk. Gick inte så bra. Missade öppet mål och holm och jag skrattade mycket åt det. Det var roligt.
Glömde att jag hade spanskaläxa tills imorgon, men orkar inte ta tag i det nu. Nu sitter jag och min bror och snackar med varandra på msn. Är så glad att hon finns. Skulle inte klara mycket annars.

Feelings without emotions.

Pratar i 2 timmar med dig. Allt flyter på när helt POOFF förstörs kvällen. För en stund iallafall. Jag funderar på att berätta allting för dig, men ångrar mig och minns hur det gick förra gången jag var modig (Det var i sjuan). Du är rörig. Och min hjärna hänger inte med. Ingen av oss hänger nog med egentligen...men det lustiga är, att det verkar ibland som om jag har rätt med mina omöjliga tankar. Men det är bara ibland. För ibland känns det som om jag bara är luft för dig.


:(

allt är rörigt nu och hjärtat känns typ överbelastat. uppdaterar imorgon.

sur som en jävla )=&¤"#)(¤?

PLUGGET TAR ÖVER MITT LIIIIIIIIIIIIIIIV! Men jag är i alla fall frisk och kan spela innebandy. Igår på träningen gick allting åt helvete. Men jag fick i alla fall spela på matchen. Lyckades sätta bollen i målet 5 gånger. Skönt.
Nu ska jag fortsätta vara sur. :D

det värsta som finns


:(

vissa saker kan förändras jävligt fort. och jag är ju en sån som alltid tänker "nu ska jag vara ARG på honom" men det går ju inte. speciellt inte när den där "honom" säger snälla saker. då är det liksom kört.
jag har pluggat litegrann. med betoning på lite. en fredagkväll. det säger väl tillräckligt om hur roligt mitt liv är för tillfället. har varit utan röst i 3 dagar vilket har resulterat 0.0000 % träning. vilket resulterar ingen match för mig i helgen. känner för att gråta. jag längtade i en månad efter att få springa efter den där förbannade plastbollen med min röda klubba. helvetes skit för allting. jag tror jag ska gå och lägga mig. så jag kan vakna tidigt och förhoppningsvis få lite plugg gjort då.

Skolan är ett satans jobbigt ställe.

Kämpade i skolan idag. Louise och jag var flitiga på coachtiden. Iallafall efter ett tag. Iallafall hon. Jag har allt i skolan nu..2 historieuppgifter, spanska, naturkunskap, skriva CV, företagsekonomi och en redovisning om hållbar utveckling. Jag har börjat med EN historieuppgift, resten har jag skjutit upp. Jag orkar inte med mig själv. Varför fick inte jag bli ett MVG-barn? Life is a bitch! :( Men om en månad får jag tillbaka mitt leende. Då blir det bättre!


<3<3<3<3

Skönt att vara tillbaka i skolan med alla underbara bp11b;are! Dock har jag inte saknat plugget, men självklart alla bejbs<3

ni bör vara avundsjuka, Im just sayin'!


Mitt nya snygga mobilskal! Köpt i Thailand så tyvärr alla, det är bara jag som kommer ha denna "vackra" racerskateboard ;);););)

haha patetiskt inlägg, som fan

Om en och en halv timme åker jag till flygplatsen. Jag kommer sakna Thailand. Galet mycket. Och sen tror jag att det är något fel på mig. Varje dag har jag nämligen sett människor (thailänska killar ålder 20-30) som varit så snygga så jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Visst, jag brukar se snygga thailändare. Men nu har det varit galet. Har någon mixat med mina kontaktlinser? Skumt dedär....
Jag har iallafall ändrat uppfattning. Japaner är inte längre de snyggaste folkslaget, det är thailändare! Jag saknar han den där världens-snyggaste-kille-ever som jag träffade på nyårsafton. Han var verkligen GRYM. Så. Då vet ni det också.

hihi

En fin nyårsafton. Slutade med att jag satt själv i baren med enbart personalen och drack dricka till halv 3. Världens snyggaste killar fick jag se. Blev typ knäsvag haha omg patetiskt. Men dom var sjukt snygga. Jävlar vad snygga dom var. Åh. <3
Imorgon är det sista dagen här i byn. Då rullar vi upp till Bangkok i 2 dagar och sen åker vi hem. Ska bli skönt. Saknar innebandyn så det gör nästan ont i hjärtat. Ja. Jag älskar innebandy. Sådeså.

RSS 2.0