Queen B

Här är bilderna jag tog.


HELT FANTASTISKT

Helt fantastisk konsert igår!!!!! Måste nog erkänna att den var bättre än Justins. Hon är så jordnära och ödmjuk. Jag smälter. Den vackraste kvinnan som existerar är Beyonce, punkt.
Här kommer några bilder, det är inte jag som har tagit dom, men de är från konserten och jag ville visa hennes kläder för hon hade så mycket snyggt på sig. Att den kvinnan är gravid märktes fan inte haha...


Ikväll!


går sönder

Jag förstår inte vad jag har gjort för fel. Vad jag gjort för att förtjäna att inte kunna må bra ens en hel dag. Snälla. Jag gör vad fan som helst.


några randombilder från förra helgen

Gjorde då pannacotta förra helgen som blev så jäääävla god. Ska kanske göra den ikväll, mother's day!
2 handsome pictures!
och som att vi inte fick nog....lite glass i solskenet dagen efter.
och när man behöver ett lyft så tittar man bara i handflatan. HJÄLPER FAKTISKT!

bowling

Bowlingen gick...sådär. JAG VAR NOG SÄMST I HELA LAGET!!!!!!!!!! En strike. Liksom vad hände där?! Sara vann och Holm kom nog tvåa med sina 50 strikar eller  hur många de nu va -.- Roligt var det iallafall och vi åt mat tillsammans och tog farväl för denna säsongen. Efteråt drog jag, Sara, Linn, Karro och Kapple och köpte glass. Sen raceing hem, hehe töntiga men roliga!!
mmmm
discobowling!!!!!

FREDAG

Idag är det fredag och jag är hyfsat glad.
Skrev precis färdigt en argumenterande text om hur folk dömer andra efter utseende i dagens samhälle. Den blev helt okej bra, och jag skrev klart på ca 10 minuter. ÄLSKAR när det bara flyter på! Nu har jag bara 3 saker kvar: ett engelskaprov, ett seminarium i företagsekonomin (eller ah ska lämnas in skriftligt också) och en svenskaredovisning om litteratur. Allt detta på fredag nästa vecka. Sedan är jag klar. Finito med andra året på gymnasiet. Känns som att det har gått ALLDELES för fort. Men ska bli skönt med sommarlov. 
 
Ikväll ska innebandylaget ha avslutning. Bowling och mat på Strike & Co. Ska bli jävligt roligt eftersom att jag är grym på bowling ;) HAHA sluta vara så jävla kaxig Oliven.....du är inte alls bra. 
Tills dess ska jag bara kolla på film och kanske övningsköra lite. och äta chips. KAN INTE FÖRSTÅ ATT JAG TYP FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ HUNDRA ÅR KÖPTE OLW SOUR CREAM CHIPS?! Vad är det för fel på mig??
Men behöver äta upp mig lite LOL. 
hahahah detta var underbara daniel lundkvist som satte på lines rygg en vacker dag i sjuan. 7-8-9 var de bästa åren i mitt liv hittills <33333333

en helvetesdag

Idag blev det bara för mycket. Kroppen gav nästan upp (nerå, men snudd på) och jag mådde förjävligt. Samma sak hände igår på jobbet då jag började skaka, frysa och få sjukt ont i magen. Någonting stämde bara inte.
Fick en akut-tid på vårdcentralen tidigare idag och där testades jag för allt möjligt i två timmar. 40 minuter och 3 sjuksköterskor tog det för att klara av att få lite blod ur min kropp. Om någon har tydliga blodådror blodkärl eller vad sjutton det är, så ge dom till mig. Snälla. Helt förlamad i båda armarna...sönderstucken :( Stackars lilla mig.
 
Som tur var fick jag en del svar och ännu har jag några provsvar kvar att få + ett test kvar att göra, något som hade med blodet och hjärtat och andningen att göra. ÄR LIVRÄDD JA! 
Aja. Tänker nog inte skriva ut här på bloggen vad som inte stämde, det känns noobigt och lite väl personligt. Menmen, jag tycker om vårdcentralen lite mer nu. 
.
MEEEEEN NU SKA VI FÖRSÖKA BLICKA FRAMMMMMMMMÅT! Snart sommarlov och då ska jag må så jävla bra.
typ såhär bra!!!!!
eller såhäääär bra
eller som en varm dag på stranden (tagga rhodos bitchez!!!!!!!!!)
eller vad sägs om fantastiska myskvällar med de bästa brudarna i stan!!
eller java/bara vara-fika med dessa charmisar!!!!!!!
för att inte tala om alla fikafabrikenmys med världens bästa badass!!!! då mår man.
 

bloggar typ aldrig mer. ne men typ så

det var längesedan jag mådde såhär dåligt

crying


Frisk/sjuk?

Ingenting har kastas upp ur magen min, och igår lyckades jag faktiskt få i mig lite mat. Men någonting stämmer inte. Imorse skulle jag ta mig till jobbet men jag kunde inte gå i trappan utan att bli heeelt slut. Så jag fick stanna hemma. Så idag har jag vikt tvätt (satt ner för var för trött för att stå), bakat och sovit framför tvn. Vad händer med min lilla kropp? Hungrig som en varg men ingen aptit :(
Aja om några timmar kommer Alexandra hit och tröstar mig. Förhoppningsvis blir det en mysig kväll framför Melodifestivalen med tacos och pannacotta som jag varit duktig och gjort. Kram alla friska själar! Här får ni en söt och töntig bild haha/ Olivia 12 år


Är döhungrig men vågar ej äta

Återförenades med min Alexandra efter 16 dagar, meeeeeeen självklart ligger jag hemma och är sjuk nu. (Magsjuk..) fast har inte spytt än, men det är väl en tidsfråga. Fräscht ni vill inte ens veta-.- jag skulle verkligen behöva ta mig till skolan imorgon och göra en redovisning men det är ju lite tvek hur det blir med den saken. ORKAR INTE JÄVLA SKIT OCH IDAG HAR DET VARIT ASFINT VÄDER OCH JAG HAR LEGAT I SOFFAN HELA DAGEN, döda mig!!!!! :'(


varning för sportinlägg

Vi kom på en finfin silverplats i cupen med damjuniorlaget!
Damlaget åkte tyvärr ur gruppen, men det är förståeligt när vi möter division1-lag och elitseriespelare. Men kul ändå och inga skamliga resultat, utan 1-0 2-1 osv. Så jag är glad ändå. 
I finalen förlorade vi med 5-1 över ett högt liggande division1-lag, Täby FC. Vi krigade på men det räckte tyvärr inte. Jag grät väl en timme eller så efter att ha missat friläge de sista 3 minuterna av matchen. Och JAG VET vi hade inte vunnit matchen ändå, men mitt självförtroende hade varit på topp. Menmen, vem vill inte avsluta säsongen med att missa?!?! (är fortfarande sjukt bitter som ni märker.)
.
Men cupen var GRYMT rolig! Liseberg ägde, trots att det var 40 minuters köer till allt, men det är ju lite sisådär standard!! Åkte inte Atmosfear och det är jag jävligt glad för idag. 
.
+ fick spela både dam  och damjunior
+ sov asbra alla nätter
+ åt fantastiskt god middag som avslutning med laget på en mysig restaurang i utkanten av götet
+ det var varmt och skönt
- första dagen var huvudet ur balans och jag kunde inte spela matcherna fullt ut
- vi förlorade en match med 1-0 på straff som verkligen inte skulle vara straff
- det var ingen rolig skola vi bodde på
- brände mig på potatismos i gomen första dagen och hade ont hela jäkla helgen -.-
- vi tog silver och icke guld
- jag dränktes i flumride medan alla andra var snustorra..
- vann ingenting och gjorde fan inte många poäng lol
3 ledsna bilder. den mittersta efter flumride..
Lite suddiga matchbilder.
vad leker jag..
Lisse-ligan!!!
jag och en av världens bästa vänner <3
 
 

CUPKÄNSLOR

Hej!
Igår var berore aka aczel aka evelina här och rakpermanentade mitt hår. Blev toppenbra och jag känner mig svenne och som en slickad katt, den känslan alltså<3333 haha.
Nu har jag precis packat klart mina väskor för imorgon åker jag till Göteborg med bästa laget på cup. Jag är såååå excited!!!!! Spela maaasssa innebandy (2 lag anmälda) och även gå på Liseberg och Nordstan och ja, gud vad kul det ska bli! Sen ska det bli skönt att komma bort från allt som har med skolan att göra, även fast det bara är i fyra dagar. Men grymt ska det bli.
Nu måte jag lägga mig. Samla alla krafter jag har så jag kan göra lite poäng på matcherna (VIKTIGT JU!!) :D
Vi hörs när vi hörs. Kanske aldrig mer om jag dör i atmosfear :D
 
min skrythylla som gör hela mitt rum komplett. en gång i tiden så var man dutti. sen hände det någonting där på vägen -.-

Åhhh

Vill skjuta vårdcentralen i huvudet


världens bästa

 Bästa fia gjorde en video med bilder på oss badass-brudar under vår gymnasietid hittills. Hon är bästbästbäst och jag älskar mina brudar så sjuuuukt mycket. Ni är de bästa vännerna man kan ha! <3

ööööh inte roligt

Är ledsen och trött och arg och har huvudvärk. Ingen bra kombo. Imorgon har jag äntligen fått tid hos vårdcentralen pga skallen min (haha pappa ringde och sa att det var panik och att jag knappt kunde stå upp, älskar att han kryddar! men fick ju iaf en tid hahah)
Nu måste jag sova. Ska bara gråta lite först, då somnar man enklare.

snuttigull-inlägg

Två veckor har aldrig gått så långsamt, men om 6 dagar så ses vi äntligen igen. Jag längtaaaaaaaaaaaar.

HEJ JUSTIN JUSTIN HEJ JUSTIN DU ÄR HELT OKEJ HEJ JUSTIN!


VALBORG

 
Alla bilder är från fias blogg, den hittar ni HÄR!
 
Ellen och Sofia
Julia och Louise
Julia och Sanna
Emmsi
Hela ligan!!
Ellen, Fia, Julia, Louise, Julia, Hanna, Sanna, Jag. Emma fotograf jao. (kul att man bara har snygga vänner, haha jag valde med omsorg lol)
ÄLSKAR ER SÅ MYCKET TJEJER!!!
Även en vimmelbild från Strömpis på mig och brothaaaa.

lördags

Igår jobbade jag 8-13. Efter det övningskörde jag och mamsen, sedan kom Matilda och Aczel hit och vi åkte vidare till Alexander för grillning med skönaste gänget. Hade kul ända tills huvudvärken kom med en jävla fart. Blev så illa att jag fick bege mig hemåt. Väl hemma dog jag i sängen och vaknade av att mamsen ropar "SCONES!" yeaah. Meeeeen inte fan släppte huvudvärken där inte. Nejnej. Fick minsann ligga i ett kolmörkt rum i ca 4 timmar tills det hade släppt lite. 
Nu har jag pluggat företagsekonomi, effektiv som fan för en gång skull. Om ett tag åker jag och gymmar. 
Så gott att jag dog

vamos a la playa

HEEEEJ sitter i skolan och har precis haft ett nationellt prov i engelska. Gick väl helt okej. Nu har vi jobba-ikapp-dag, alltså inga lektioner. Jag har insett att jag faktiskt bara har 1 sen uppgift (!!!!) och 2875729  andra uppgifter som kommer. Alltså skjuter vi upp skolarbetet lite till (standard jöns) och så pluggar vi lite körkort istället. Det börjar närma sig....:o 
Jag ska lägga upp lite bilder på Justin också. Men inte idag. Som vanligt är jag 4 veckor sen med att blogga också, men det får ni faktiskt leva med. 
.
Valborg var iallafall fett roligt. Först var vi hemma hos Emma med tjejerna i klassen och grillade. Aldrig smakat så gott!!!! Sedan drog vi till strömpis. Kom in 23.05 vilket innebär 100:- rakt in i sjön. Äckelströmpis som segar som fan. Aja det var sjukt roligt iallafall! Vid 2 tog vi hovstabor taxi hem och jag och aczel somnade dirr. Vaknade och vågade inte resa mig ur sängen eftersom att då kanske man skulle må lite illa :P Men eftersom att jag är så sjukt rutinerad så mådde jag braaaa. 
Åt lax till lunch och grillat till middag och B&J till efterrätt. SÅ JÄVLA GOTT JAG TROR JAG DÖR! Somnade hyfsad tid och pallrade mig upp till skolan. 
.
Ikväll har jag träning och jag ska försöka trycka in lite gym innan eftersom att mina muskler måste växa ;)
 
OCH IDAG SAKNAR JAG THAILAND SÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR
 

RSS 2.0