Jobb

Började skriva på ett inlägg igår, men det försvann typ? 
Ah det var ändå inget märkvärdigt. Vikarierat istället för min mor denna vecka som idrott/engelskalärare. Hon befinner sig i varma Portugal på träningsresa, lyx!!! Vissa lektioner har varit drömmen med lugna och fina elever, och vissa lektioner har varit KATASTROF med snorungar som skriker och slåss osv. Haha shit. 

Igår var jag med karro. Vi åt tacos, cheesecake och såg en SJUKT bra skräck!!!!! Vi har dock 30 minuter kvar att se. Spännande som fan! Ber en bön att den inte ska spåra och fucka upp hela filmen (vilket förekommer alltför ofta..) 
Citron och passionsfrukts-cheesecake! :D 



Så viktigt




Min helg med kärleken

Min favorit har åkt hem nu...buuu💔 alltid lika jobbigt. Två veckor till nästa dejt. 
I fredags chillade vi bara framför Idol, alla är ju sååå bra men jag känner lite extra för Axel och Simon<3! 
I lördags skjutsade vi mamma till stan, där hon och kollegorna på Friskis drar till Portugal en vecka på träningsresa. Lyx! 
Jag och Adam köpte god frulle och åt hemma. Sedan blev det lite shopping på Biltema och Marieberg. Vi strosade även omkring på IKEA och tittade på saker till vårt framtida gemensamma boende haha ;) mys ju.
Eftersom att vädret var så vackert slog vi oss ner på Ivy och drack en öl i solen. Najssss!
Vi åkte hem och lagade mat. Jag fick omdömet "godaste och mest saftiga kycklingen jag ätit" av Adam. Wow, det var inte illa! Men det blev faktiskt jävligt gott hehe. Till efterrätt blev det pannacotta! Den fick man också beröm för (hehe Masterchef olli) ;) 

Efter maten lyckades jag ta fel på tiden vi skulle se bio, så vi var en timme tidiga hehe. Vi gick då in på Olearys och drack en öl och såg slutet på Örebro hockey. Vinst! :D

Sinister 2!!!! Huvva! Den var bra, men absolut inte bästa skräcken jag sett, MEN ÄNDÅ drömde jag mardrömmar om filmen HELA NATTEN????? Alltså vaknade helt svett och försökte somna om, men såg bara massa scener från filmen i huvudet haha. Störd är jag. Har väl aldrig drömt mardrömmar av en skräckfilm förut. Knäppt💔

Efter en orolig sömn gick vi upp och lagade scones till frulle, lyxlyx!
Vi besökte svampen och tittade på utsikten en stund innan vi drog till Idrottshuset och tittade på Lillån mot Arboga div1. Arboga vann matchen, helt rättvist då Lillån tyvärr spelade....dåligt. Sorry..men sanningen svider ibland. 

Hem och äta pasta med pesto, mums! Nu har Adam åkt hem i regn och mörker, vilket oroar mig lite. Väntar spänt på att han ska höra av sig att han är hemma haha. Tönt är jag :) 

Imorgon ska jag vikariera för mamma. 3 idrottslektioner och 1 engelskalektion. Det ska nog gå fint!

Adios!

Har inte fotat något i helgen, så här är en bild på oss från i somras. Världens finaste helg!



Helvete

Seriepremiär idag, med bakterier och baskilusker lurandes kring hörnet, men jag överlevde matchen. Vi vann med 12-3 haha! Jag gjorde två mål, fick en utvisning och straff emot mig + att en tjej fick åka till akuten efter en närkamp som slutade med ett skadat knä och krampanfall. Det var faktiskt inte mitt fel!! Men kändes tråkigt att vara inblandad. Hoppas det går bra för henne. 
Laginsatsen var bra idag!! Jag var dock jävligt missnöjd med mig egen prestation. Ljumsken drog jag upp i andra period också, så nu är det vila igen. Livet älskar mig💔💔💔

Har varit en hemsk kväll, då mina tankar hunnit ikapp mig. Det bådar aldrig gott. Hoppas att jag mår både fysiskt och mentalt bättre imorgon. 
På fredag kommer iaf Adam hit. Det kommer göra susen!! Vi ska se skräckfilm på lördagen. Äntligen Sinister2 ute!! 



Halskrångel

Har haft riktigt hemsk halsont igår och idag, huvva! Har bara varit hemma och druckit te och vatten, ätit isglass och knaprat halstabletter och alvedon. Är nog redo för seriepremiär imorgon!! Borta mot Åsbro. Spännande...

Idag knegade jag mig upp på stan och hämtade ut mitt pass och tog en mysig fika med Felide. Älskar Bara vara! Gott fika och trevlig atmosfär. Dock dyrt, men jag har inte varit där sedan jag åkte på resan så det var nice att unna sig. 



Seriepremiär


Färdigflätad och 500 gram lättare hahaha!! Stört. 

Igår var jag på födelsedagsfest hos Alexander. Skoj roligt kul :D 
Idag har jag varit på seriepremiären i Nykvarn! Brummade dit med två bruds i laget och stöttade tjejerna. Dom förlorade tyvärr med 6-4..men dom hade kunnat vinna, för dom spelade sjukt bra :D jag spelar premiär på onsdag i div3. Spännande!!!



29 flätor kvar





Truckkort

Tog truckkörkort igår!!! Hade ett fel på provet, tjoho!!! :D Var nog för att jag fick ganska mycket hjälp av min kunnige boy, men körningen fixade jag helt på egen hand! Wiiiiiie
Har även bokat alla flyg till USA, och om ca 5 veckor åker jag. Sen är jag hemma 2,5 vecka och så åker jag & Adam till Thailand! Vi har även planerat 2 länder till. Mer om det senare!

Har lagat god mat och flätat upp 51 flätor idag. Det tog bara 4,5 timme. Måste ju fortsätta nu, haha annars ser det ju inte klokt ut. 
Har ny innebandyutrustning :D

Lite potatismos, brunsås och köttbullar👍

Asien

Resterande helg bestod av besök till Nora, en god pizza, slicka rent tallriken med fantastiskt god sås, boka biljett till Thailand 9 dec (!!!!!!), finfrulle och spåna lite på Asien i lonely planet, fläta upp lite flätor, mysa med bästa, och mysa med en myskatt och en dålig innebandymatch. 





Dålig och bra fredag

Hade en hemsk fredag då jag utan förvarning blev sparkad från jobbet. Fråga ej varför. 
Är så jävla glad att Adam räddade mig från att drunkna i mina egna tårar! Vi åt middag med släktingarna från USA + mamsen. Det bjöds på lite för mycket alkohol, så jag och Adam drog till Günter på strömpis hahah! Jag får ju för mig att dricka bort mina sorger och jag spenderade väl en femhundring på mintu och Rom haha. Sååå för första gången nånsin bad vakten mig att gå hem haha. Sista minnet jag har är att jag stod på strömpis-bron och spydde några matskedar ren sprit. Najs.....men sen blev det helt svart. Vaknade på lördagen och visste inte hur fan jag kommit hem. Men det fixade Adamski haha!! Läskigt med minnesluckor. Jag ska inte dricka sådär mycket igen nånsin. 
Haha günter the man!!!!



Otippat

Tanken på gårdagen får mig att vilja gråta och råna en bank typ. Fyfan. Är så evigt tacksam över att min kärlek är här och får mig att bli glad igen. Men jag fruktar måndagen. 

Heeeelg

Idag är det fredag!!! Känns fantastiskt bra efter en jobbig vecka. Ikväll kommer min favorit Adam hit! Längtar så mycket :D vi får även finbesök av min morbror och hans fru från USA. Sjukt kul! Har inte träffat dom på 2 år, så det är dags!

Först ska jag klara ett jobbpass, sen ska jag hem och städa lite. 
Adjö!

Alltid något




22.37

Det måste vända snart 

Deppig och tråkig tjej

Ljumsken krånglar mer än vad jag trodde. Vila några veckor är det som står på schemat. Haha alltså folk kommer snart inte tro mig längre när jag jämt är skadad?!? Jag önskar folk förstod hur det faktiskt kändes, och att jag inte överdriver för fem öre. Ska jag ha uppmärksamhet ska det vara över något jag gör BRA. Så enkelt är det. 

Så ja. Några spillda tårar och några intalanden framför spegeln så är det bara bita ihop. Jag borde vara van, men det känns alltid lika jävligt att vila när man faktiskt VILL träna. Jag behöver träna. 

Nog om det. Karro förgyller min kväll med tacos och kladdkaka. Hon är verkligen en pingla!💕




Hemska dagar

Har haft två riktiga helvetesdagar med 21 timmars arbete på två olika jobb + lite sömn på det. Nu ska jag sova bort klumpen i halsen!!!!

Bläää

Jobbar och står i. Har knappt tid att träffa en kotte då jag hoppat in extra på jobbet. Kommer nog bli likadant nästa vecka, men det blir bra pengar! Om 2 månader är det dags för USA! Sedan planeras en resa i januari. Mer om det när det är aktuellt ;) 

Har fuckat upp en ljumske nå förbannat! Vet inte hur länge den har krånglat, men jag får alltid lika ont efter jag har tränat. Hur störande som helst. Fast varför ens förvänta sig att vara frisk i kroppen? :):):)

Idag jobbar jag 10-18, och sen med innebandylaget 20.45-23.30.
Börjar imorgon bitti 7-13, och sen jobb igen 17-21.30. Haha vad roligt med helg..

Helgen del 2

Lör: vaknade och mådde PRIMA, bortsett från att jag var tvungen att göra något åt min syn. Eksjö är en håla utan någon optiker som har öppet på helgerna (wtf?!) så jag började på att planera att köra olagligt till grannstaden Nässjö. Mitt i allt tänkande så säger Kalle att en vän till honom är påväg från Nässjö till Eksjö, så denna underbara själ vid namn Sandra stannar till på Synsam och fixar två nya linser åt mig!!!!! Alltså!!!!! Aldrig varit så jäkla tacksam. Hela min helg hade varit förstörd utan. 
Med synen återställd var det bara återställa vätskebalansen också. Klunka klunka 11.00. Fixelifix, och vid 12 begav vi oss iväg till en samlingsplats där 3 stora bussar skulle köra oss till en maskeradfest en bit utanför stan. Temat var Hawaii, och stämningen kändes somrig och glad👍 
Ute på festen fanns det ett stort partytält med bar, ljudanläggning, popcornmaskin. Det fanns även en skateramp, en pool, sumobrottardräkter, beerpongbord och en surfbräda som man skulle balansera på. 
Jag blev givetvis full som en kastrull då jag inte ätit middag på fredagen eller lunch på lördagen. OCH VISST BLIR MAN FULL NÄR FIREBALL-SHOTS KOSTAR 15 SPÄNN!!!!! Hahah katastrof ;)
Men efter ett tag serverades sjukt fina grillspett med sallad, potatissallad och sås. Då blev magen glad, och man kunde dricka lite till hehehe. 
Tiden gick alldeles för fort, och helt plötsligt var bussarna där igen :( men satan vilken fest! Vill spola tillbaka tiden!!!❤️







Har snott alla bilder förutom en då jag inte hade mobilen på mig på hela dagen. Just so u know

AAAAAH SÅ KUL!!!!!!!

Lör kväll: hem och vila en sekund, sen supa igen haha!! Dans i lägenheten och jävligt mycket skratt!
Vi drog till öltältet och såg zara larsson uppträda. Riktigt bra var hon!!
Sen drog vi till Nause. ALLTSÅ DOM ÄR SÅ FETANS BRA?! Kändes som att vara på Summerburst igen😍 Underbart drag!!!!! 
Kalle snodde 4 Cola zero helt casual och efter det bråkade han Adam om en jävla langos, haha så jag och Sandra drog och köpte kebab istället :p 
Efter det kände alla sig jävligt slitna, så det blev hemgång då. Vet inte vad klockan var, men kroppen sa ifrån. 

Jag och Adam vaknade på söndagen av att resterande gäng i lägenheten bjöd på storfrukost! Ägg, bacon, nybakta frallor och färsk juice. SÅ FARLIGT GOTT! Blev sugen nu när jag skrev haha. 
Vi chillade framför tvn ett tag innan vi drog till ett café och åt ljuvligt god glass. Mätta i magen och glada i själen :D vidare mot en fotbollsplan och kasta frisbee och fläta upp lite flätor i mitt hår. Skönt att få lite hjälp!

På kvällen blev det taco-kväll hos David och Erika. Skönt att avsluta helgen med myskväll❤️

Somnade i Adams famn och svor tyst för mig själv att det suger att bo så långt ifrån varann. 

Åkte hem på måndagen. Enough said about that :(

MEN ÖVERLAG SOMMARENS BÄSTA HELG!!!!!!!! Mina vänner i Eksjö är så himla fina. Man slutar aldrig förvånas❤️❤️❤️

Helgen del 1

Tors: tog tåget till Nässjö där bästa Adamski hämtade mig. Kärt återseende!! Vi brummade mot Eksjö, och hälsade lite snabbt på Denniz och Kalle innan vi gick och la oss. 

Fre: vaknade tidigt, alldeles pirrig av förväntan! Vi chillade framtill halv 1 då vi åt lunch med Adams päron. Mucho trevligt! Efter det shoppade vi skumpa och annat gott på systemet, och sen var det bara åka hem och göra sig redo för kvällen :D Förväntningarna var höga, men överträffades nästan. Det var sååå jäkla kul! Vi såg ett band från Eksjö (Adam och co. polare) spela. Inte min musiksmak, men skrattade så jag grät hur alla i publiken sprang omkring och headbanga hahah. Har en video på detta faktiskt haha men den får ni icke se! ;)
Vidare mot öltält, Måns Zelmerlöw spelade fint i bakgrunden. Nu är det lite suddigt, men jag vet att vi delade upp oss så några drog hem till boysen (som bor 5 min från stan) och drack mer, och några såg Petter. Jag tillhörde första gruppen haha skräll😎🍷
Ut igen och tränga sig längst fram på Hoffmaestro= DÅLIG IDÉ! Får en armbåge i ögat och tappar ena linsen. Mina vänner som läser detta vet ju hur blind jag är utan, så det blev lite kaos där hahah. Såg iaf klart hoffe (som ägde!) och sen drog jag och Adam hem. Men överlag en fet kväll 😍
Alkohol behövde man inte klara sig utan iaf ;)



:D

Är hemma efter världens bästa helg denna sommar. Uppdatering kommer snaaaaart!

RSS 2.0