Min bästavän!

hahah asså ingen fattar nog ens det roliga. Men känner man emma isabelle johansson som person och vet vad "atikitikitiki" betyder, blir allt såååå mkt roligare!

Kul inlägg ;)

Igår kväll hade vi rätt så jobbig träning, körde med halsont vilket var JÄVLIGT dumt. Spottade blod (!) när jag kom hem, kul :)
.
Efter praoen, som förövrigt var fett stressig med massor av folk, träffade jag willie en stund på stan, sen åkte jag hem och kollade på Jerry springer med min bror. Patetiskt program dedär.
Nu ska jag ta mig en titt på mitt skolarbete, orkar inte men måste. Eller kanske imorgon.......jaja.

Jensen's Bofhus

Japp, mitt praoställe det. Idag var det skiiiitkul där, enda tråkiga var att anna inte kunde komma :( Men fick bara göra roliga saker idag hihih! God mat fick jag såklart också och sen åkte jag hem med felide :)
Snart ska jag äta middag, pizza (y) efter det träna, känner på mig att det kommer bli hård träning idag......sen har jag inte tränat på 2 veckor också så......jag - är - död.

Googlebild. det här var typ det jag åt idag, dock annan sorts potatis och lite finare biff, dyrare ;)! (CASHING $$$)

Veckans låt..

..går till den enda "skrikmusiks-låten" som ens GÅR att lyssna på (kan ju iofs bero på att dom skriker inte alls mycket:
Knives and pens - Black veil brides

"One final fight, for this tonight.
Woah...
With knives and pens we made our plight.
Woah...
And I can't go on without your love, you lost, you never held on.
We tried out best... Turn out the light,
Turn out the light"


Första advent

Jag orkar inteeeeeeeeeeeeeeeee, nu börjar julen. Usch jag VILL inte. 2 ½ vecka till thailand, stå ut..............

Spelade match idag som inte gick så jävla bra. Förlorade, sen blev jag utvisad för ingenting (eller ah heheheh) och sen blev jag bänkad, yey! :D -.- Efter det åt typ hela laget på mcdonald's och sen åkte jag till wonka. Vi kollade på INCEPTION, skitbra film men vi fattade typ ingenting haha. Lät lite skumt dedär...men bra, det var den! Men svår att förstå :) Och sämst slut haha. Okej.
Leonardo Di Caprio i huvudrollen! (y)

22.51

Blir nog riktigt låg uppdatering imorgon eftersom jag ska till västerås och spela innebandymatch och sen är jag nog med willie. PEACE.

..but what are feelings without emotions?

alla bilder utom den sista: weheartit.com

Svar på kommentarer!

mathieu om Photos:
hoo beautiful snow !! i want the same for france :D
.
Svar: HOO you can take all the snow, it's sooo cold heheh (a)

Photos

(L)!!!
Var ute och fotade lite men ÅH vad jag vill ha ett nytt objektiv!!!!!!! Får ju inge skärpedjup på mina bilder....*arg*.

Bra uppdatering.

Lol. Har inte haft tid att blogga. Min prao var jätterolig idag, skitmkt folk så fick springa som en dåre. Käkade med roligaste snubben och efter det åt vi glass ur vår fina glassbuffé, inte illa! Efter det åkte jag hem och kollade på några avsnitt av andra avenyn, sen till coop och köpa godis och nu sitter jag här och tänkte lägga in några få bilder från systemen :) Puss

18.47

Nina om Första praodagen:
hahahah när jag praoade där tog jag exakt samma mat, så gott så jag nästan avled!
.
Svar: haha agreee, jävligt gott!:D


Hade dock inte lika kul på praoen idag, fick göra tråkigare saker men när anna var med blev allt såklart mycket roligare iaf. Nu är jag hos william och leker med honom och sen ska jag börja plugga lite. Ha det bra =)
(och jag är riktigt förkyld, undrar om jag kan spela matchen imorgon med distriktslaget......)

Första praodagen

Idag var jag på Jensen's Böfhouse och praoade tillsammans med anna berggren. Det var riktigt kul faktiskt och inte så galet stressigt som jag trodde, blir väl mer på fredag hah. Åt också riktigt god mat, fick välja precis vad vi ville från menyn helt gratis så det var ju LITE nice :D
Borde skriva bokrecensioner nu. Har 3 st böcker jag måste skriva om *suck&suck&suck* men bättre att ha det gjort tidigt än sent iallafall.
Bilden är tagen ifrån google men det var typ det här jag åt idag. Kycklingfilé, råstekt potatis och favoritsåsen + vitlöksbröd till :D SUPERGOTT!

Veckans låt..

..har jag inte lagt upp på hundra år men jag måste faktiskt ta en gammal låt som jag bara ÄLSKAR texten på. Texten tycker jag gör hela låten fin. Annars är det en rätt jobbig låt som går på radion 24'7 :pPppP
Hey there Delila - Plain white T's

Texten är med i klippet.

Jag är n00b.

Träningen gick sådär. Var inte så himla kul men. När jag kom hem åt jag pyttipanna (vilket typ alla tycker är äckligt, men jag gillar det. Speciellt hemmagjord), åt Mcdonald's muffins som mamma köpt och efter det lite godisbilar. HAHA totalt onödig träning alltså :)
Nu kollar jag på americas best dance crew, så ni vet hihihihihihihi!

FFFFFFUUUUUU

Tack oscar! :)

Igår åkte jag på mitt lags samling och när jag kommer dit och det är 30 minuter till match frågar dom om jag kan spela, jahapp var ju bara att åka hem och hämta grejer. Kändes lite drygt just då men matchen var skitrolig och jag gjorde 2 mål och vi vann med 5-4 (eller 6-5, minns inte) så det var ju jävligt skönt faktiskt :D
Efter det var jag med evelina, wille och dennis. Gick till lillågrillen och dom åt pizza och vi åt pommes. Sen gick dennis och eve hem till dennis och jag och wille hem till wille, åt tacos, sov lite och blev väckta utav eve dennis matilda och robin som kastade snöbollar haha. Vi var med dom hela kvällen, åkte till statoil och köpte godsaker och missade 2 bussar och stod ute och frös :)
.
Snart har jag träning med distriktslaget. Borde vara taggad men önskar inget hellre än att jag fick stanna hemma och kolla på film och käka godis. Livet är fanimej hårt.

Love you!

Idag fyller världens bästa farmor år, nämligen min farmor anita!!!!! Hon är den härligaste människan på jorden kan jag lova er, men också världens klantigaste! Bryter tån på gustavsvik (!!!!!!!), glömmer ta ut maten från ugnen, pratar med allt och alla oavsätt hur mycket mat hon har i munnen och sjunger sina gamla visor men är lika bra för det! Jag älskar dig farmor :D<3
vet inte vad hon gör med tungan hihi :D men hon äger allt!

blabla

Äcklig tacobuffé idag i skolan. Spelade match som vi förlorade med 9-5 fast det skulle blivit 7-5 om inte mindre. Jaja. Gjorde två rätt snygga mål så är nöjd. Snart andra avenyn och sen sova. Prao nästa vecka också!

Bilder från igår!

Bowlade med klassen igår, jag vaaaaaaaann :D 4 strike i rad (h)
Några fina bilder på klassen. Från lines blogg.

WIIIIIIIIE

Idag var det en väldigt chill dag. Hade matteprov som jag tror gick ganska bra, vill inte säga för mycket nu.......Efter skolan åkte jag med willie på stan och sen hem igen. Vi glömde köpa hårfärg vilket var halva anledningen till att vi åkte till stan, lol!!!!!!!! Nu ska vi till gården med dennis och sen ska jag väl hem och plugga till imorgon. BYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matte..

Idag i skolan var det sjukt äcklig mat så jag och mina fina tjejer cazandra, sara, emma och line åkte till coop och köpte kladdkaka haha och satt och käkade det. Lol.
När jag kom hem från skolan satte jag mig och pluggade lite matte, kollade på andra avenyn och åt macka hehe. Efter det drog jag till line för att plugga mer matte, hennes moder hjälpte oss! Kom hem, åt och kollade ännu mer andra avenyn. Är beroende!

Haha fyfan vilka galna ungar.


I just love it :D

Svar på kommentar!

Anonym om Innebandy hela dagen lång!:
grattis :) kan inte du berätta lite kort om matcherna?

.
Svar: Tack! :) Ja visst kan jag det. Första matchen som spelades mot nora vann vi med 3-2. Dom gjorde första målet där vi hade stooora problem med försvaret. Efter det tog vi igen och det blev 1-1, har för mig att jag gjorde det målet. Jaja. Matchen var SUPERJÄMN hela tiden och i sista period blev en tjej i nora skadad i nacken så ambulansen fick komma. Chockande händelse men vi spelade på igen! Sista målet gjorde vi när det var ca 2 minuter kvar, ida norell smacka till den, åh vad man var lycklig då!
.
Oj blev inte så kort, ska berätta mer kortfattat om de andra matcherna:
Nästa match spelades mot askersund och den spelade inte jag men vi vann med 4-0 iallafall. Finns inte så mycket att säga, vi spelade riktigt bra innebandy!
Sista matchen mot ösk var jämn HELA tiden och det slutade 4-4. Blev förvånad över hur bra deras lag har blivit och jag tyckte det var rättvist att det blev lika:)
.
Matcherna på kvällen som var i Damjunior-DM var så himla jobbiga. Dels för vi bytte till en större plan och dels för att motståndet blev mycket svårare. Första matchen var mot kumla och den förlorade vi med...hm..minns faktiskt inte vad det blev men 4-0 tror jag. Vi spelade bra men hade lite ork kvar.
Sista matchen, då var man DÖD! Spelade mot kfum och förlorade med 5-1 men jag tyckte vi var sjukt bra och matchen var inte alltför ojämn. Dock hade vi en otränad målvakt (som ändå ägde) och somsagt, riktigt trötta ben.

.
Hoppas du fick tillräckligt med info :D

Tack Lajne!

Line satte in min header och det tackar jag för eftersom jag har glömt bort hur man gör. Klickade ihop den här förrut lite snabbt i n00b-programet picnik, kanske gör en lite mer avancerad nån annan dag. Var bara så trött på min gamla :) Nu ska jag äta toast och kolla på paradise hotel, bye!

Måndag

Idag åkte jag lite tidigare hemifrån och gick hem till min bäbis. Pussades lite innan vi gick till skolan haha! Hade hemkunskap, kör, NO, teknik, lunch, spanska (film) och idrott. SÅ HIMLA SKÖN DAG!
Nu måste jag plugga matte, prov på torsdag jajjemen! BYE

:D

Idag har jag bara chillat hela långa dagen, sov rätt så länge, gick upp och la mig i soffan och kollade på idol och mamma serverade frukost. Helt okej :D Sen skulle jag, min mor och far kolla på en innebandymatch men jag kände mig lite för trött för att orka hänga med så jag stannade hemma och kollade paradise hotel och andra avenyn, ahhhhh så bra. Har också räknat ut att om precis en månad så har jag packat min väska och reser till andra sidan jordklotet. Thailand 3 veckor, åh så härligt!
Thailand 2008, våran så kallade "midsommarstång", blev rätt så lyckad.........fast ne.
Hur coolt? :D Mcdonald´s på cykel :D
Klippte mig i thailand, rätt kul upplevelse faktiskt :D 2½ år sedan dock.

Veckans låt..

..som jag inte uppdaterar så värst ofta så det får bli en rätt så gammal låt:
Run - Leona Lewis
så sjukt fin låt

"Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say."


Innebandy hela dagen lång!

Oh snap. Vart har jag hållt hus? :D
När jag kom hem från skolan i fredags kollade jag på andra avenyn, åt och drog på match som vi tyvärr förlorade. Gjorde iaf ett mål och en assist. Idag har vi spelat innebandy HELA dagen, 5 matcher fast jag spelade 4. Vann 2, 1 oavgjord och 2 förlust. GICK TILL DM-FINAL I 94/95 SERIEN!!!!!!!!!!!!!!!!
I damjunior åkte vi ut mot kfum och kumla, men hur trött var man inte då efter att ha spelat 3 matcher? :D Är nöjd med dagens insatser utav mitt lag och utav mig själv. Gjorde nog bara 1 mål men jag är nöjd. Nu är jag trött så ska lägga mig och kolla på film och äta chips, det är jag värd!

Jag vet att jag har lagt upp den här bilden 100000 ggr men alltså, jag kan inte beskriva den där känslan. Minuterna innan vi skulle spela DM-final mot askersund. Jag hade en av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Jag minns att när bilden togs stod jag och kollade på en storbildsskärm som filmade på planen och jag såg mig, sara och andrea (på bilden) visas på skärmen och allt kändes jävligt mäktigt då...jag önskar dom där minuterna kunde återupplevas, så härligt.
.

(andrea, till höger på bilden, spelade i kfum idag som vi förlorade mot, den jäveln gjorde 2 mål -.- hade lust att bära upp henne på axlarna och gå därifrån :D)

det här laget alltså<3

.


21.34

Jennie om Svar på kommentarer!:
annandag jul är bra! :D <3
.
Svar: Ja, det har du rätt i! För då fyller en underbar kompis som heter jennie :D <3

Pluggade matte förrut hos line med henne och cazandra. Får se om det gav något resultat. Måste fortsätta jobba lite, somsagt prov nästa vecka! Har kollat några avsnitt paradise hotel och några avsnitt andra avenyn också, det är så bra!
Imorgon är det fredag och då är det match!! WIHU! Sen på lördag är det 5 matcher, taggar!
(förlåt för så unkiga och tråkiga inlägg, vet inte vad jag ska skriva om)

Grattis!

Idag fyller felicia och isabelle 16 år. GRATTIS SKÖNHETER!
felide!!!
isabelle!!

EMO

Usch, skolan tar verkligen kål på en. Matteprov nästa vecka som jag MÅSTE få bra på. Minst G (haha ja, det är bra för mig.) Sen har vårat spanskaprov flyttats. Så vecka 49, när vi kommer tillbaka från praon, har vi spanskaprov, soprov, noprov och svenska muntlig bokrecenssion. FAN VAD DRYYYYGT!!!!!!!!!!!! Måste kämpa på allt nu...måstemåstemåste. Men jag orkar inte.

Svar på kommentarer!

balle om Något jag verkligen H-A-T-A-R...:
Varför hatar du julen så mycket ?
.
Svar: haha moget namn ;) Ne så här är det....när jag säger julen menar jag i stort sett från första advent-annandag jul. Jag tycker bara det är massor av traditioner som att klä granen, julstäda, köpa julklappar och laga julmat. Julen ska vara lugn och trevlig men jag tycker bara att ALLA stressar hela tiden. Liksom man MÅSTE göra det och man MÅSTE göra det. Det är ju helt onödigt? Traditioner hit och dit. Jag gillar påsken såååå mycket mer för det är inte alls lika mycket som "man måste göra" alltså inte lika mycket traditioner. Påsken är mysig, julen är stökig.

Något jag verkligen H-A-T-A-R...

...är SNÖ! Snö hänger ihop med jul och är därför något jag också hatar. FAAAN!
Fick stå i ca 30-35 minuter i regnsnö och vänta på bussen när den äntligen kommer och åker en annan väg så jag får gå skitlångt hem i detta fucking oväder. 6 st bussar hade åkt i diket när jag gick hem. FAN VAD DET ÄR HÄRLIGT MED SNÖ!
Dålig bild men här är det iaf tre bussar som det är stopp på,
Och här står tre till, ljuset är så starkt men man ser dom orangea skyltarna.

Suck

Är redan trött på skolan. OCH DET HAR GÅTT EN DAG!? Shit.
Hade håltimme idag på spanskan vilket INTE var bra pga att vi har prov nästa vecka och vet inte vad det är på (?). Satt och pluggade SO med sara på hålet. När jag kom hem jobbade jag några tal i matteboken, ringde sedan william (höll honom sysselsatt i typ 20 min) och sen somnade jag. Vaknade och kom på att jag var tvungen att fortsätta plugga så det var bara sätta igång igen. Har dock inte gjort ett skit av SO:n eller spanskaläxan. AÖOLHAEOÖGÖP!
hade varit gott..synd bara att den är SLUT........

ååååååååååååååååååååååååååååååå, ä ö

Tyckte inte vi kom fram till något på mötet. Menmen.
Åt pizza förut, min snälla bror hämtade den åt mig (med lite tvång...hehe..) Idag har jag också kollat ca 4-5 timmar andra avenyn, det är FÖR bra!
Imorgon är det skola och jag ORKAR inte! 3 viktiga saker nästnästa vecka som måste pluggas till. FUCK IT!
Ska snart lägga mig men kommer nog inte kunna somna förrän typ 12 och då kommer jag inte komma upp på morgonen. ÅH vilka i-landsproblem. HEJDÅ!
.
Sen är cazandra jättesjuk också , nån konstig sjukdom som jag inte kan stava, hoppas hon blir frisk snart <3
så vacker är hon! Hennes blogg hittar ni HÄR!

Haha oscar ! :P

Oscar:D  ([email protected]) om 7 november:
ingen bild på mamma?:(<3
.
Svar: Nej jag hade ingen och inte på elin heller :P

Nu ska jag iväg på innebandymöte. Hörs!

7 november

Idag fyller mor, richard och elin ohlsson år. GRATTIS!
richard, loveu mi amigo!

21.56

Cazandra var tyvärr sjuk så det blev bara vi 4 på stan, men var trevligt ändå! Köpte present till felide som fyller på torsdag och till mor som fyller imorgon. Åt på la baguette och åkte sedan hem. Hoppade av i lillån och var med bäbisen ett tag, åkte hem och åt god mat och kollade några avsnitt av andra avenyn. Nu är bäbisen på väg hit så vi hörs kanske senare annars imorgon :)
gammal gangstahbild från thailand, längtar tillbaka!

Stan med mina brudar!

Just nu sitter jag med william och pussas lite men snart bär det av mot stan med mina "vänninor" sara cazandra line och emma :D Länge sen vi var alla 5 så det blir härligt:D
Hörs när jag kommer hem. Pusssssss <3
(fan va lovet gått fort btw...)

lalala

Snart ska jag äta och sen somsagt till willie. Är dödsförkyld och knarkar halstabletter som suger.....
bjuder på en snygg kille. Hok konishi från filipinerna, dansar i Quest crew. asså hur läcker?

Juste, kom på att jag hade en blogg...

fan det är tråkigt att blogga. glömmer ju till och med bort att jag har en :S
Idag var jag först på stan med mor och far och fixade pass, blev skiiiitful på idkortet hahahaha man får ju inte le?! Ja. Sen åkte vi till IKEA och köpte korv =D Sen handlade dom några saker till köket och så åkte vi hem. Jag glodde på 4 andra avenyn avsnitt och snart ska jag äta något och sen bege mig av till william :D
världens bästa pogram! (tack tankafetast.com!)

Paradise hotel

kollar på paradise hotel just nu och det är parceremoni och jag känner att det inte kommer gå som jag vill...haha okej ni bryr er säkert inte menmen. sen går det åt helvete segt att ladda ner andra avenyn också, kommer nog inte bli klart inatt heller. har bara gått 52 % sen typ klockan 3...
emelie, en riktig fjortis som är med fast enligt mig är hon den snyggaste.

<3

Åker till coop med felicia. SEEYA!

Fix


Ja, jag har ägnat mig åt att rensa skrivbordet, fixat med olika bakgrunder (är äntligen nöjd!) och nu laddar jag ner Andra avenyn säsong ett. Kommer vara klart nångång inatt eftersom det är 23 fucking GB...står att det är 8 timmar kvar men jag tror det kommer ta längre tid. Har också rensat filmer och bilder+videos så nu är min dator ren och fin. Ska söka efter virus också och checka så alla skydd är på. YEY:D

23.45

känner inte alls för att blogga. vet inte heller vad jag ska skriva. kan säga att jag har världens bästa pojkvän som kom och hämtade mig igår sent. sov där och idag var vi med dennis och eve på stan, letade efter Mcdonald's men missade 3 st så tog nån timme elr så att få tag på mat. orkar inte berätta allt men kul var det. förutom att jag var vrålhungrig och det var kallt. bye.

Bilder från igår!

Lisa och Madde! :)
Haha NILS
hahaha
cazandra min sångfågel!
HAH, walltin och madde :D
Willie, stolta nils och jaaag hehehe
david och dennis, och vafan äre för blick dennis ger mig ...?
alexander, anton och filip :)
anton och david skulle äta nå jättestarka saker som jag inte minns namnet på hah
resultatet hahahahah! (fläckarna på antons tröja är coca cola, han snodde en killes cola efter han ätit "paprikan" och killen fick damp haha!!!)
Haha förskräckta när dom tittar på hur anton beter sig!
Då går vi över till en glad prick, madeleine weller allesammans HAHAH
felix, sofia och madde! :D
emma och fille :')
sara och alexander :)
willie och nilS! haha så fula ^^
Orkar inte lägga in mer bilder, men ni hittar alla på min facebook! Olivia Jönsson Lundström@fb

Tjuvtitt

En bild från igår kväll. Jag hoppas jag hinner lägga in bilderna ikväll/inatt men annars senast imorgon.
Bilden är från cazandras blogg. Kolla där för mer bilder:) Länk till höger i meny-fältet.

gäsp!

Hade skitkul igår på gården med tacos, 3 filmer och trevligt umgänge! Haha umgänge..vilket fult ord. Jaja. Bilder kommer ikväll, haha var tvungen att radera hälften eftersom walltin sprang omkring och fotade onödiga saker hela tiden -.- Iallafall, dom kommer senare :)))))) Nu ska jag vila lite eftersom vi inte sov nånting på gården,,jaja see uuu :D

Wihuuuu!

Ser fram emot en kanonrolig kväll/natt:D Underbara människor ska ju vara där så det kan knappast bli tråkigt :) Nu ska jag packa och sen dra. Var beredda på bilder imorgon (om min system inte dampar, förut ville den inte funka. grät nästan haha)

11.09

Hejhej!
Idag ska jag först städa, borde börja nu ._. Sen ska jag upp på stan med älsklingen och äta kinamat. 7 månader har vi varit tillsammans idag :) Ska också träffa Isabelle eriksson på stan:) Efter det åker vi hem, taggar tills ikväll då vi ska övernatta på gården tillsammans med sjukt kul folk. Tar nog med mig systemen så det kommer lite nya bilder. Har aldrig några bilder nuförtiden :S Ha en kul dag, det kommer iallafall jag ha! <3
min visningsbild på msn...

Åh!

ÅH! Förlorade matchen med mycket. Sköt i stolpen och hade några målchanser men det gick fanimej inte. SÅ MISSADE JAG AMERICAS BEST DANCE CREW....och jag vet inte när och OM det är någon repris. FUCK!

Svar på kommentar!

hejsan om Förtrollad.:
jätte snällt av dig att dela med dig! nu vet jag några böcker jag kan läsa i skolan ! :D tack olivia ! <3
.
Svar: Ja varsågod, jag delar gärna med mig :)<3

RSS 2.0