Älskar helg!

Nä hörrni. Ska icke blogga idag. Bara detta inlägg då. Har legat vaken sedan 06. Är excited! Bloggar imorgon. Puss änglar.


kort update

Försöker smälta måndagen. Går sådär. Men jag jobbar på det.
Imorgon ska jag vara med linnsan och alexandra all day-all night, typ. Sen på söndag åker alexandra ifrån mig och vi ses inte på två veckor. Suger så jävla hårt. Men som tur är så ska jag på cup snart så det kommer bli sjukt kul :D
Bloggar kanske mer senare och lite bilder. Kanske. Ska se Never say never nu. Haha orka mig själv.

Ge mig -.-


bästa kvällen i mitt liv.

Jag är fortfarande helt skakig och mållös, därför kommer jag inte blogga supermycket just nu om gårdagen. Jag kan dock säga att det var svinkallt att köa, han hade sämsta förbandet och han var 2 timmar sen. Fast det spelade verkligen ingen roll när han väl kom. Det var värt allting, SÅ JÄVLA MYCKET! Jag ska nu erkänna att jag har fått feber, bieber-feiber eller hur det nu stavas. Jag är kär i honom och jag vet faktiskt inte hur jag ska fortsätta med mitt liv. Haha det känns pinsamt, men jag är så himla seriös. 
Nu kan jag inte skriva mer. Kanske hörs vi senare - eller så hörs vi någon annan dag. Då kommer lite bilder, kanske någon video. Det beror på. Jag skakade så mycket så jag vet inte om det är någonting att ha.
CIAO!

helgen jao

Hejhopp!
Denna helg har varit bra.
Fredags: Emmas dansuppvisning! Liiite duktiga är dom. Emma var modig och dansade solo med förkylningen hängandes i kroppen, men det gjorde hon GALANT :')

I lördags jobbade jag och på eftermiddagen var jag ute och åt med mami och papi. Pitcher's självfallet. Love it! Sedan drog jag till Anna och förade lite med henne, Andrea och några andra tjejer. Bästa! Efter tog vi oss till Strömpis, kom in trots 20+ HIGH FIVE!!! Märkte dock av åldersskillnaden där inne, haha hej lilla jag, p12 och söt. Men jävlar vad kul jag hade! Tror detta var min roligaste utgång, Andrea är absolut en tjej som vet hur man livar upp stämningen ;) 
Så satans gott!
Grattis älskling på 20-årsdagen! Du är guld värld och jag älskar dig masssssor <3
 

partyfredag

Hello! Sitter och försöker snacka lite engelska. Är nervig som fan till nationella....usch och fyyyy. Så trodde jag att man inte behövde komma på lektionen utan enbart den tiden man hade sitt prov. Hade tydligen fel. Men ah, började för 15 minuter sedan så då kan jag ju lika gärna sitta kvar här. Hehe.
jag har fest :P

Torsdag

Mystiska sjukan gick över och jag tog mig till skolan och sjuksyster. Fick kanske inte svar på allt, men antagligen handlar allt om stress. Jag måste prioritera. Jobbet kanske inte är viktigast nu. Men det är svårt att plocka bort saker. Vi får se, vårdcentralen blir nästa besök. Kunde iallafall träna vilket var skönt. Imorgon ska jag gymma med Alexandra och sedan ska jag på bästa Emmas dansuppvisning :D Självklart skola också. Engelska muntliga nationella. Roligt att vara i A-barnsgruppen...GÄLLER ATT PRESTERA OLLI!!!! Sedan ett svenska seminarium. Tack och adjö!


Mystiskt sjuk..eller?

Okej något stämmer inte.....huvudvärken som vanligt, men inte nog med det: fick panikont i magen denna eftermiddag, följt av illamående, yrsel + frös så jag skakade. Jag skippade träningen och drack massa vatten istället. Febern visar 36 så jag är inte sjuk där iallafall. Mamma och pappa tjatar om stress medan Dr Walltin tror det är brist på järn. Jag vet inte alls. Jag vet bara att så här kan jag inte må. Imorgon ska jag ta mig en tripp till skolsyster!!!!! Usch detta är hemskt.


Tisdag

Idag skulle jag haft körlektion men min lärare är sjuk, så det sket ju sig...kanske lika bra med tanke på att jag vaknade av världens värsta huvudvärk, och den sitter i fortfarande. Ajje :( Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skivstång/intervall vid 5, annars oklart. Ha en fin dag mina vänner!
(btw justin om 6 dagar!!!)


helgen

Nu får jag fan skärpa mig. Så klapprutten på att blogga så det är sinnesjukt...


Förra veckan gjorde jag somsagt inte mycket kulit. Men fikade med älsklingsanna en dag, vilket var höjdpunkten tror jag minsann. En höjdpunkt iallafall.
I fredags vaknade jag av att en gosis kröp ner i sängen bredvid mig. Tänk om man alltid fick vakna så. Önsketänkande..
På kvällen jobbade jag på Örebrocupen, nostalgisk och bedrövad blev man. Roligaste cupen nånsin och där stod jag i kiosken och sålde korv -.-
På lördag jobbade jag på Smörgåsbutiken, cash is king. På eftermiddagen hämtade alexandra mig och vi åkte hem till henne för födelsedagsfirande med hennes släkt. Trevligt trevligt må jag säga. Av mig fick hon en DW-klocka i födelsedagspresent, jag tror hon blev glad hehehe :D På söndagen chillade vi bara, sedan åkte vi till Ö-cupen och jag fortsatte sälja korv och äckelkaffe. 
En bra helg! 
Förrätt


Mästerverk jao! 
 

gratulationer!

Denna vecka har jag hållt mig ifrån bloggen. Dels för att jag inte har haft något roligt att skriva och dels för att jag har haft ständig huvudvärk i snart en jävla vecka. Känns kanon.....
Någonting roligt värt att nämna då? Min körskolelärare har bokat teori och uppkörning åt mig nu, PANIK! Försöker klara av ett jävla test men får alltid 2 poäng från godkänt. Irriterande....SKÄRPNING OLIVEN!
Någonting annat då? Ehmm..nja jag tror inte riktigt det. Skolan är fett jobbig nu, orkar inte alls. Men man får glädjas av att det går mot ljusare tider (tror jag)
Idag fyller även min alexandra 19 barre, inte så spännande ålder men självfallet värt att dokumentera ;D Älskar dig hjärtat!
detta känns som att jag tog denna bild för flera år sedan, men det gjorde jag icke för då kände jag inte denna filur! 
en dålig bild, men ack sådan fin höstkväll
(leker jag poet eller nåt)

Helgen

En bra helg! Fredags: åt god mat hemma med familjen, träffade sedan Alexandra. Lördag: jobbade, sedan på kvällen hem till Julia med badass och vidare till Frimis där Malcolm B hängde. En väldigt lyckad kväll! Även skönt att åka bil hem till Alexandra efter<333 Idag: spelat sällskapsspel, alltid roligt att jag är så sjukt grym och alltid vinner;) Gått promenad i hagel och sedan bara chillat. Huvudvärk i 4 dagar är inte världens skönaste men jag överlever. Godnatt! (Stelt inlägg men vafan.)


.


Årets första på soldäcket


söndags!

Förade på Ivy med bästa brudarna plus lite andra roliga människor. Drog till Ritz, gratis inträde på minuten<333 SÅ rutinerad ju. Körde gärnet och vid 12 kom Robin. Riktigt bra! (även fast han bara körde fyra låtar, 2 av dom vinnarlåten, och sen var det tack och adjö). Fick skjuts av Amanda hem lite senare, det tackar och bockar jag för! 
Asbra kväll! 
Älskar mina vänner så mycket.

......

Nu ska jag iväg på lite skivstång intervall med Friskisligan jao. Hörs när jag kommer hem!
(idag har jag varit duktig och haft körlektion, pluggat och druckit massa vatten haha. hejdå onödigt inlägg)

RSS 2.0