!

Säfsen ägde!!!
Nytt internet imr så bloggar då. 

WIE

Varit effektiv i skolan och har hunnit jobba på Smörgåsbutiken några timmar också, BRA OLLI!!! 
Shoppade med mamsen förut. Nya skidbrallor :D Ska bli så kul!!! Imorgon bär det av!!!! Får se hur mycket jag bloggar. Är hemma på söndag. Puss mina änglar<3




.








Livet är
Men jaha två dagar av denna vecka har gått och har redan bölat sönder dom (sorri Fia ska ta mig samman....)
Denna dag slutade iaf bra med att jag, Louise och Julia drog till mcd efter 6 timmar i skolan. Firade hur effektiva vi varit idag, fan rekord<333

Handlade även med säfsen-gänget. På torsdag drar vi!
Tog XL-vagn och det behövdes typ...

Helgen

Min helg i bilder. Orkar inte skriva så mycket förutom att denna helg varit asbraaaaa (förutom att Alex bröt foten då..)








Bläää

Vad konstig texten blev i förra inlägget...?
Aja. Idag ska jag somsagt hälsa på Alex på sjukhuset tillsammans med Sara. Sen kanske jag ska städa rummet. Jag säger kanske för sannolikheten är 0,1% att jag kommer göra det-.- 
Sen ikväll blir det myspys! <3

En...oväntad dag. Kollade när Alexandra spelade fotbollsmatch och i en sekvens så hoppar hon upp och landar sedan sjuuukt snett så hennes fot fick ta all stryk. Först trodde vi bara det var en stukning, men vi bestämde oss för att åka till akuten ändå för säkerhetens skull. Efter en stunds väntande fick vi komma in och efter att ha gipsat benet och röntgat det så var det bekräftat att foten var bruten på ett ställe. Värsta chocken :( Sedan blev det ännu mer vänta och blodprover osv. 
Nu har hon opererats och ska sova kvar där. Usch tycker så synd om min lilla älskling :( Imorgon ska jag och Sara hälsa på!!

Innan operationen...matchstället var fortfarande på, men understället fick klippas upp...
Säfsen på torsdag är ju inte aktuellt längre, och London vettefan...
ÅHHH :(

BÄSTA HELGEN JAO

Denna helg bjuder på massa kul!!!!!
Idag har börjat bra med en rolig lunch med bästa Hanna och Julia, sedan en galet spontan fika med bästa watte/karro. 

Nu jobbar jag med bästa Alexander, ALLA ÄR BÄST IDAG OKEJ?!



Senare kommer Hanna och hämtar mig och vi åker till bästa Louise på middag, wiiee hon fyllde i tisdags så nu är det finbjudning :D 

Denna helg bjuder även på födelsedagsmiddag av bästa Bea och Evelina på valfri restaurang, innebandytittande med watte+middag med henne och skräckfilm!! Ska även hinna se en fotbollsmatch och jobba och plugga. Men jag hinner detta;)
Det som jag tyvärr inte kommer hinna är Julias fest på lördag kväll :( Men jag hoppas de får en grym kväll ändå såklart (även fast jag är festens mittpunkt....)


Gråtdag

Har varit depparnas deppare idag. Som tur var har man världens bästa kompis Evelina som ställer upp i alla väder, så hon och jag hängde hela kvällen lång och åt god mat och lekte med hennes 46251 djur haha för sköna. Hon visade även sin balklänning som nästan fick mig att vilja gå jag också.....(not! skulle aldrig gå lol)

Hittade även en annorlunda samling på hennes rum. Vissa har ju godis undangömt, andra colaburkar. Detta hade min kära bror....:
10 jävla stycken hahah dog lite.

Sen skickade hon en bild som stämde in så väl på mig att man nästan vill böla lite till:

Haha fml

.

Buhuuuuu :'(((((

Så fint




:D

Lollo fyllde 19 idag, wihooo! Firades med buffé ofc. :D 


Dödligt gott!!!!


Har även fått jobb idag!!!!!! Är helt exalterad!!!!!

Onödigt inlägg

Asså kolla likesen och tiden han har lagt upp bilden!!!! Folk är helt sjuka. 







!!


Niiiii <3<3<3

Chill måndag

Idag har jag sett en film som jag faktiskt blev förälskad i, nämligen The great gatsby. Kan vara för att jag alltid varit förälskad i Leo<333 så se den!
Sen har jag pluggat svenska och bakat kladdkaka med Alexandra. Lyx! 


Haha jävla vattenhysteri

Nu väntar jag på min tränare som ska hämta mig. Imorgon är chilldag i skolan vilket äger. Puss!

Söndagslyx

Igår hade jag sjukt tråkigt hela dagen så bestämde mig för att fråga Sara, Martin och Alex om de ville med ut och äta. Två timmar senare satt vi på kolgrillen och åt gott och planerade säfsen som är om 10 dagar!!!<3 




Idag har jag inga lektioner, men plugget är fortfarande där! Haha 

Lördag kväll

Man vet att man hade kul på el krogo igår när träningsvärken i rumpa och lår är ett faktum hahah!!!!

Först middag med tjejerna hos Sanna, tacopaj med massa såser och tillbehör, sjukt gott!

Sen frimis där massa selfies togs till låten selfie hehe


Haha så fula<3 Men ni är bra bröder

Skriver av mig

Men okej trodde ALDRIG jag skulle säga detta men...jag saknar att kunna göra utfallssteg och benböj. 
Jag saknar att gymma varje tisdagkväll, gå på skivstångspass varje torsdagkväll och cirkelgym varje söndagkväll. Jag saknar, åh shit vad jag saknar (!!) att kunna träna utan smärta. 

Det var ca 3 år sedan jag var skadefri. Det kanske inte är mycket, men det har varit en pina. 
En inflammation i höften, benhinneinflammation på samma sida som höften och nu en ryggskada. 

Jag hade kanske kunnat förhindra alla tre. Det är svårt att säga. Men HUR FAN ska man kunna sluta göra någonting som man älskar att göra? Något man brinner för. Att hela tiden tänka "voltaren är nyckeln!" Men att ändå vakna upp dagen därpå utan att kunna röra kroppen. Att ljuga för tränarna och säga att man absolut kan spela hela matchen, och sedan plåga sig igenom en match bara för att det är så pass roligt att det inte går att kliva av. Att grina av smärta efter varje match/träning/pass. Att försöka bevisa för alla, inklusive mig själv, att jag är bra. Att jag klarar av det. Förstår ni?
Jag kan inte ge upp det bästa som finns. 
Alla säger "om du vilar blir du frisk snabbare och kommer tillbaka starkare" och ja. Ni har rätt. Jag vill bara inte lyssna. 

Pressen att bli utnämnd till länets bästa damspelare. Att leva upp till det har inte varit lätt. Att få höra av tränarna att "nu när du fått pris för att vara så pass bra måste du träna hårdare än alla andra!" och vad gjorde jag? Levde jag upp till priset jag fick? Nej, jag orsakade bara ännu mer skador. 
Att bli tillfrågad att få spela i div 1. Visst, jag flög på moln då. Men det var ett av de mest kloka besluten jag tagit. För jag vet att jag inte hade klarat av det. Jag klarar ju fan inte ens av att vila en träning. 





Blabla

Lunchdejt med 6 st brudar igår, kungligt!!!! Effektivt plugg också vilket händer ungefär en gång om året. 

På kvällen var jag med Aczel och Anna och vi tog en lång härlig och mysig dejt på Waynes. 


Idag vaknade jag upp hos Alex. Dog av ångest till en början, men insåg sedan att vädret var amazing! Fick tillbaka en psykologiuppgift som gick braaa, men måste naila sista uppgiften om jag ska ha A i slutbetyg vilket jag verkligen vill såklart!!! Så ska kriga. Just nu känns det omöjligt, men jag ska verkligen försöka. 

Fastar idag igen, även fast jag gör det på torsdagar vanligtvis. Dock gick halva skoldagen utan att jag var hungrig så det var inga problem. Nu är det lite värre..men jag fixar det. :D 

Har 35171 saker i skolan så måste prioritera. Puss



Men ja :)

Livet är en pest





Söndag

Igår spelade vi sista seriematchen för säsongen mot Kumla. Vi åkte på storstryk, men det var väl lugnt ändå. Vi hade inget att spela för. Vi slutade 3a vilket var vårat mål, så vi är nöjda! :D
Borde inte ha spelat dock, för när jag kom hem så kunde jag inte stå, sitta eller ligga utan att min rygg värkte. Så japp, grät hela kvällen lång. Min karriär är över </3 
Tröstade mig med glass. 

Ska försöka resa mig ur sängen nu, men jag tror faktiskt att jag inte kommer må kanoners i rygg eller nacke eller ben. Jag är så jävla dum i huvudet. Som vanligt då.

Lördag

I lördags jobbade jag igen, sen träffade jag mamma och min kusin från USA som jag inte träffat på sju år! Gråtfest haha! Vi åt god mat på Level och satt i flera timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. 

Drog till mellringe och kollade innebandy. Mamsen hämtade mig och vi åkte hem och kollade melodifestivalen. Jag tyckte Sanna var BRA, men jag tror Ace hade haft större chans i Eurovision. Menmen, är nöjd!!!
Detta är så sant så jag tror jag ska dö!



Fredag

I fredags jobbade jag, och sen åt jag och Alex på sushi yama. Jag tål typ inte sushi så åt kyckling istället ;) Men mysigt var det!! 


Sen åkte vi och köpte godis på hemmakväll och sedan hem och kolla Lets Dance.
Dreglar när jag ser denna bild. Fastar idag så allt ser ju så gott ut....


Tors

Fick beröm av två tjejer på mattelektionen som sa att jag verkligen utvecklats. Så himla skönt att höra! Jag hoppas det ger utdelning i slutbetyget. Fick även beröm på träningen vilket ägde. 
Meeeeen trots detta så sög torsdagen så jävla hårt. Vet inte riktigt när allt kommer att vända. 
Fastedag nr 2 igår. Jag krigar på!
Fick en chokladbit av Hanna i onsdags, blev glad :') 
Medan man själv sliter röven av sig så ligger denna tjockis och sover sisådär hela tiden 

Kärlek på er

Har 10 fantastiska tjejkompisar som går i min klass, och vi bestämde oss för att alla skulle ha likadana armband med Elva på. Vi började gymnasiet 2011 och idag är de mina närmsta vänner! Helt fantastiskt. Man trodde att en klass på 34 elever varav 26 är tjejer skulle bli kaos, men det visade sig vara perfekt ju. 
Tog bilden av Julia hihi
Saknas dock två fina bruds på bilden, men jag älskar att alla har dessa nu!!! 


Mmm

Min kära Alexandra bjöd på fika idag, och eftersom att jag är en sucker for semlor så var det ju självfallet denna fettisdag! :D


Har även varit hos naprapaten, haft en redovisning i filosofi, ätit kycklingspett och fucking tzatsiki till lunch (tisdagstradition?! 75kr ju<333), varit på arbetsintervju, kollat på ett spännande program på tv och ätit subway. Denna dag var liiiite (läs mycket!) bättre än igår :D Men nu ska jag hålla i pengarna till på fredag, då blir det sushi yama med Alexandra!

Natt"humor"



Hela min uppväxt i två bilder!



Me every day

Kattfest

I lördags kväll hade jag myskväll framför melodifestivalen med la familia. Kissekatten var given!!
Sån modell<333

Sen i söndags gick jag upp halv åtta för att kolla Vasaloppet med mamma medan hon bakade scones. Mys!
Katten är med där också ;) 

Tråkdag

Idag var första fastedagen för mig, och det gick förvånansvärt bra! Förutom att jag har haft huvudvärk konstant hela dagen lol. Men annars har jag varit duktig!!!

Finns nog inget mer intressant att säga nu. Jag satte ett tuggummi i halsen på träningen så jag slutade andas för en sekund. Tror ärligt jag var död där!!! Sjuuuukt jävla läskigt. Och jag var på väg att gå och spotta ut det, så himla underligt att det bestämde sig för att sätta sig i halsen....men fick upp det på något mirakulöst sätt..MAY THE ODDS BE EVER IN YOUR FAVOR, OLIVIA!!!!


Detta var läskigt sammanträffande

Så sjuuuukt kul att jag suttit 3 timmar med psykologi ikväll och läst om behaviorismen, och så uppenbarar sig ett jätteroligt skämt om detta nyss!!!! Asså åhh det var egentligen inte askul men jag fattade ju verkligen :'))) hoppas alla som läser psykologi kände att ni faktiskt lärt er något haha :D



Nörd

Sorry kära iPhone, men har en ny kärlek till en pryl. Min plattång!!!!!! Love you to death typ. Hihi

Älskar att fylla år

Åt på Saigon igår med bästa Jennie och Linn. Fick fina födelsedagspresenter:
Hade önskat mig en klocka från London, vilket jag fick!:D Rosa och lila, WIIE
Ni kanske minns min förra klocka som gick sönder litegrann hehe...
Fick även en body lotion och body wash från VS, även dessa i temat lila/rosa ;)
Detta är lite internt, men sjuuukt jävla gott! 
Tack tjejer, ni äger<3

Drömmer mig tillbaka

Lyssnar sönder på Beyonce; Drunk in love och längtar tillbaka till konsertkvällen som var HELT magisk!!!!
Är grön av avund på de som ska på Jason Derulo och Drake ikväll....:( 
(Aviciibooii skiter jag faktiskt i för jag tycker det är trist när de inte sjunger så mycket.)

Om Beyonce kommer tillbaka till Sweden så är jag sååå given där!!!

RSS 2.0