jag är bra idag

Äntligen klar med äckel-naturkunskapen. Haha läste om den flera gånger och ska jag vara ärlig blev den inte superbra....kanske ett C...vet inte, men orkar inte bry mig just nu faktiskt. Glömde bort att äta (haha shit har väl aldrig hänt förut?) så jag måste ta tag i det nu. Hejdå <3<3<3<3
HAR INTE KOLLAT ETT ENDA AVSNITT AV OTH IDAG, OMGGGGGGGGG JAG ÄR DUTTI (kollar väl ca 10 stycken inatt haha.)

.

Sov flera timmar på eftermiddagen idag. Vaknade vid halv 9 och tänkte bara "fuck". Har inte gjort klart min naturkunskapsuppgift...men det får jag fanimej ta tag i imorgon. Nu känner jag mig, förvånansvärt, trött så jag ska nog lägga mig snart.
.
Varför gick mina älskade hörlurar sönder idag? Inte okej. Och varför missade jag naturkunskapsläraren med 30 minuter för? Och varför är livet så förbaskat orättvist? LOL.
och nu är det natt. och louise i min kära klass har gjort mig lite gladare denna kvällen! det tackar vi för<3

.

Äter tillsammans med fina klasskompisar. Möter dig och ditt leende blir större. Men det går ändå inte att läsa. Hur gör jag nu? Det känns sjukt. För jag har ingen aning om vad jag ska göra härnäst. Eller jo. Det har jag väl. Men mycket snack och lite verkstad stämmer toppen in på mig.


Tänk efter.

En grej som jag tycker är otroligt respektlöst är när folk ska hämnas på varandra genom att vara rent elaka.
Igår åkte jag buss ensam när 2 stycken kliver på: min förra pojkvän och hans nya flickvän. Jag bryr mig inte om deläser det här, jag ger bara ett exempel. I alla fall. När de då vet att jag sitter på bussen, som dessutom var TOM, varför måste de då sitta hela bussresan och kyssas och hålla om varandra när de vet att jag ser? Det är enbart för och jävlas med mig, för jag tvivlar på att de brukar vara sådär extrema annars, men vad vet jag?
.

Det gjorde mig i alla fall ledsen och irriterad. Inte för att jag blev svartsjuk, utan bara att det var SÅ tydligt att de ville att jag skulle se. Snälla, jag vet att ni är tillsammans? Det är ingenting nytt. Det är bara respektlöst mot mig att göra så. Jag skulle aldrig göra något sådant. Dessutom ville hon att jag skulle blocka henne från facebook för att hon fick upp bilder på mig och honom och det var jobbigt för henne.
Haha för det första!
1. man får inte upp bilder om man inte letar efter dom..
och för det andra!
2. du tror inte det var jobbigt för mig att se er två hålla på med varandra för att jävlas med mig?
.
Så tänk efter innan ni vill hämnas på någon. Vissa saker kan såra, även fast det inte betyder att man saknar personen det handlar om. You get my point?

Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll.


<3

Oj ska bli bättre på att blogga. Statistiken höjdes nästan med 50 % igår, härligt läsare! :D
.
Dock vet jag inte vad jag ska blogga om idag. Jag är ganska seg i huvudet. Imorgon kommer jag nog inte heller kunna blogga så mycket, ska nämligen spela match i Västerås. Och på torsdag måste jag plugga. Men jag lovar er, jag kommer att lägga upp inlägg ändå.
<3 till er. fina läsare.

hmm...

Funderar på en förändring..

Måndag

Åkte aldrig till praktiken imorse eftersom att jag mådde skitdåligt när jag vaknade. Nu mår jag lite bättre och funderar på att plugga lite. Det är tråkigt, men som alla vet så måste det göras. Får panik och vet inte hur jag ska hinna...bäst att ta tag i det nu istället för att sitta här och blogga -.-'
.
Klockan tre åker jag och rakpermanentar håret. Var ett tag sedan och mitt hår börjar bli krulligt som fän ;) Ikväll är det innebandyträning och sedan ska jag väl glo några avsnitt OTH. Har sett klart första säsongen så nu börjar vi med andra! (tänk hur mycket tid jag hade kunnat plugga istället....varje avsnitt är 40 minuter och på en säsong är det ca 22 stycken avsnitt....880 minuter! omg panik.)

ah för han är ju ful osv...

<3

Vi vann! 5-3 mot Köping som var det tuffaste motståndet i kvalet. Känns otroligt skönt eftersom att det inte är lika mycket press på de andra matcherna. Självklart kan vi inte slappna av och det kommer ingen att göra heller, men ah vinst i första matchen är ju alltid bra!
,

Det var spännande hela matchen.
Första perioden slutade 2-2, andra perioden slutade 3-3 och sista så blev det alltså 5-3! Holm gjorde 2 mål, jag gjorde 2 mål och Sofia gjorde 1 mål. Helt amazing!!!!! Nu väntar Råby i Västerås på onsdag. Känner verkligen för att krossa dom! Förra gången ledde vi med 5-1 och förlorade med 8-6. Ni kan ju förstå hur jävla surt det var......kommer bli nervöst, men det är ingenting som stoppar oss! Jag är redo för division 2.

haha jag igår!

Innebandyhelg

sitter och pluggar och det går verkligen inte bra. varför skjuter jag upp allting? åh suck.
i fredags sov jag hos hanna med massor av fina brudar. riktigt roligt må jag säga!
igår sov jag hos min fina evelina, mysigt! åkte hem, åt våfflor och nu ska jag snart iväg på match. första kvalmatchen och div 2. åh vill bara få det överstökat för jag orkar inte vara nervös. :(
Juste, igår kollade jag avgörande matchen mellan LILLÅN-ÖREBRO, vinnarna skulle gå upp i Allsvenskan och Lillån vann med 4-3!!!!!!! Helt jävla underbart (även fast jag tycker örebro spelade riktigt bra också, men men) :)

.

Helgen närmar sig och jag bestämmer mig för att ta tag i saker i livet. Ångrar mig sedan eftersom det enda jag lyckas med är att skämma ut mig. Varför lyckas jag aldrig med mina briljanta idéer? De kanske inte är så briljanta..eller? Imorgon, fredag. Och jag hade världens bästa plan. Men den lär inte gå i uppfyllelse. För då skulle du ha svarat.


tisdag

Praktiken går suveränt faktiskt. Dock har jag alltid tyckt det varit roligare med skola än att praoa, spelar ingen roll vart jag är, blir bara lätt uttråkad. Men detta ska jag nog klara av i fyra veckor *pust* Har träningsvärk också. Körde dubbla pass igår och sov nästan ingenting. Inte bra.
Denna gjorde jag nästan helt själv idag. Inte perfekt, men helt okej för att vara andra dagen.


weheartit

weheartit

Japp. Har börjat kolla på OTH nu när jag sett klart alla OC-säsonger. Tagga 8 säsonger OTH<3


Hej söndagskvällen

Matchen förlorade vi och jag gjorde ett mål som jag sparkade in med högerfoten. Hur det kunde bli giltigt är någonting som jag aldrig kommer förstå, men vad gör det? Matchen visade ju ändå förlust.
.

Efteråt åkte jag hem till Louise där mysiga tjejer var. Sedan åkte jag till Karro av en ren slump och stannade där över natten med 3 andra fina brudar. Där spenderade jag hela söndagseftermiddagen och vid fem åkte jag hem, städade rummet som en galning, åt saigon och tittade på OC. Imorgon börjar jag praktik i 4 veckor + ett påsklov. Utan skolan i 5 veckor är faktiskt helt okej. Nu måste jag lägga mig, börjar 8.00 och slutar 14.00. Skönt att sluta tidigt!

kortfattat om dagens/nattens planer

nu ska jag hem till sara för födelsedagsfika. efter det blir det match, sedan hem till louise och sedan hem till malin. vi hörs när vi hörs.

Världens underbaraste och mest sarkastiska skönhet någonsin

Är sjukt trött på innebandyn. Vill bara att allt ska vara klart nån gång. Åh. Nu hade jag tänkt plugga lite, men jag orkar inteeeeee. Nästa vecka är det praktik. Ska bli så galet skönt att slippa skolan i 5 härliga veckor (inkluderat ett lov då också)
.
Jag har sagt att den som fixar en dejt till mig med Seth Cohen (Adam Brody) ska få en miljon av mig. Lättförtjänta pengar...?
ful..elllleeeeeeer
HAHAHA FYFAN VAD JAG ÄLSKAR DIG, SETH COHEN!!!!!!!!!

.

Funderar på att städa rummet eller sova. Beslut som alltid är så förbannat enkla att välja så det är inte sant. Sedan finns det svårare beslut. T.ex hur jag ska gå till väga med andra saker. Saker som känns viktigare. Beslut som kan påverka så mycket. Men alla vet ju hur det är. Det sista man vill - det är att vara irriterande. Och det är precis det jag känner att jag är.

.

Ïngenting fungerar egentligen som det ska och det snurrar tusen olika tankar i huvudet på mig. Tur att det finns saker som håller tankarna borta för ett tag, t. ex svenskalektionerna. Och OC.
Vill att det ska flyta på. Och gör allting för att vara smidig. Men det slutar alltid med katastrof och saker som jag alltid ångrar efteråt. Men gjort är gjort.

liten onödig update.

2 skriftliga prov idag. Svenska och engelska. Sjukt roligt må jag säga. Språk är min grej tror jag. Matte och kemi är däremot inte min grej.
.
Luktar curry. Därför ska jag inte vara modig idag. Make sense? Good.
yes. thats me.

.

Det där med att vara modig eller feg löste sig. Och det var nog egentligen han som var modig. Inte jag. Men det var fint ändå. Även fast jag - såklart - darrade som en frusen liten hare. Så värt det ändå.
.
Diskuterar ett matteprov. Får godkänt på någonting som skulle varit under F. Världens snällaste (för snäll) lärare. Får även högsta betyg på naturkunskapen. Det gör mig otroligt stolt. Jag menar, har jag någonsin intresserat mig i naturkunskap? Svar nej. Men jag tackar och tar emot.
.
Imorgon är det en ny dag. Med nya möjligheter. Dags för mig att vara lite modig. Modigare än en sensuell hand på hans axel. Det är för mesigt. And tooo obvious. Just sayin'.

hej.

Spenderar fredagkvällen med 3 fina vänner och träffar även gamla fina i lillåns idrottshall. Äter god pizza och känner mig lite dålig pga match dagen efter. Mycket riktigt - pizzan sabbade nog allt...förlorar med 4-2 och missar chansen att ta oss direkt upp i division två. Gråter lika mycket vätska som Atlanten innehåller. Åker hem och sover.
.
Spenderar söndagen med att titta på Vasaloppet och åka till min bror. Ser två underbara filmer (eva&adam, rosa the movie) och äter gott. Åker hem och äter vitlöksbröd och tittar på Gladiatorerna. Rör inte plugget ett endaste litet dugg. Känner mig återigen dålig.
.
Funderar över en jobbig situation. Överväger. Vara modig eller vara feg?
.
Bjuder på lite bilder från högstadiet.
En härlig vårdag då jag och mina kompisar testade på en farlig sport. Gick sådär.
Leker vattenkrig på skolan då en tjej som jag inte känner häller en HINK med iskallt vatten över mig. Snacka om chockad.
Oförglömlig kväll. Ni ser på bilden  -  the last BOUNCE!
Moppekväll.
En utav 2648502 rakpermanenter. Åh saknar denna mobil som jag fick av min förra pojkvän. Typ världens bästa present..tills jag tappade den i marken och den vägrade starta hahah.
Haha min klass var underbar. Punktslut.

MUSIC BABY!

Alltså ja. Ni borde vara avundsjuka på mig. För jag ska nämligen på två FETA konserter. Den första är i april. Då kommer DRAKE hit. <3<3<3<3 Alltså jag blir typ nervös bara jag tänker på det haha. Älskar hans musik såååå mycket. Senare, nämligen i slutet av maj kommer JAY Z & KANYE WEST hit! Behöver jag ens berätta hur glad jag är?


Titta på den här videon. Då förstår ni hur FETT det kommer bli. :')

hejdå

Får tillbaka ett jävligt kasst matteprov. Något av det sämsta resultatet någonsin må jag säga. Men ja. Livet går vidare. Även om det känns trist just nu såklart.
Nu har jag företagsekonomi. Tråkigaste på hela veckan haha. Hörs senare.
Snygga brudar för några månader sedan.

RSS 2.0