Oj

Nu har jag varit dålig på att blogga igen!! Men har haft fullt upp med Mora, Sälen och intensiv jobbvecka. Det kommer, tålamod mina vänner❤

 
Har köpt en iPhone 7 också, så snart blir det mer och bättre bilder här! 


Påsklov

Årets första grillning i söndags!!! Jag, Adam och hans päron åkte till Mjölby, till Adams syster Jennie. Där hängde vi med hennes familj och åt gott och fikade! Solen sken så vi spelade fotboll, innebandy och frisbee på deras gräsmatta. Mysig söndag!


Denna vecka har jag bara jobbat 3 dagar. Mysigt på loven för det är alltid mindre barn så man kan hitta på mer saker. Jag har ägnat mig åt påskpyssel mer kidsen, och gjorde två harar som fick följa med hem. Jag är ju rätt jävla kass på att sy, men tyckte dom blev söta ändå. 


Ikväll kommer Alice, Kajsa och Olivia hit. Längtar! Har inte träffat Alice sedan i höstas när jag var hos henne i Lund. Alltså åh ska bli så mysigt!


Imorgon åker jag och Adam till farmor och farfar i Mora. På söndag rullar vi vidare till Sälen, där väntar 4 dagars skidåkning!!! Alltså längtar så jag dör! ❤


Strike baby!

I lördags var jag och bowlade med Ella och Emilia från mitt innebandylag. Jag hade nåt magiskt klot för jag hade en serie med bara Strike och spärr!!!! Helt stört. Jag vann stort hehe! Efteråt cyklade vi hem till Ella och hade spelkväll med vin och skumpa. Sjukt trevligt! Vid ett-tiden rullade jag hemåt. 


Babe

Min bästa kompis och stora kärlek är hemma igen!!!❤ Jag hämtade honom förra torsdagen på tågstationen, och där var även Kalle som varit på resande fot i Centralamerika sedan oktober. Ett kärt återseende med mina fina boys! 

Vi köpte 1,5 kilo (!!) godis på hemmakväll, och åkte hem och käkade halloumiburgare. En trevlig kväll hade vi, och Kalle sov över. 

Tungt att ta sig till jobbet förra fredagen, när man helst ville ligga kvar och gosa :( Men det var ändå fredag, så dagen gick snabbt och smidigt! 
Cyklade hem i solen, och jag + boysen åkte till Kalles päron och överraskade dom. Kul! 
Efter det drog vi hem och åt ljuvlig tacos. Att det kan vara så gott?!

Vi drack mängder med alkohol också, och körde charader hela natten. Såååå jäkla kul haha!!

På lördagen jobbade jag dygnspass. Gick bra! 
På söndagen lagade Adam fantastiskt god mat till mig hihi. Helstekt oxfilé med egengjord beasås och duchespotatis! MUMS!!!! Köttet blev perfekt, och tacka fan för det när man brände typ en årslön på att köpa det -.- hehe nudlar resten av året 

Adam började jobba i måndags, så nu rullar livet på som vanligt! Är så glad att ha honom hemma, var lite ensamt en månad heh. 


Igår var det fredag och solen sken, underbart! Jobbade till 16 och åkte sedan och körde skivstång/intervall på Friskis. Åhhhh så jag har saknat det passet!! Var nog minst 2 år sedan jag körde ett sånt pass, och jag älskar det! Har ont överallt idag, men det känns okej. Enda nackdelen med det är att jag ska bowla ikväll med några från innebandylaget. Lär ju inte kunna ha ett tungt klot iaf hehe. Men kommer vinna ändå! 

Nu ska jag väcka Adam. Vi ska ut till deras sommarstuga och lägga i båten. Sköj! Puss 


RSS 2.0