Advent


Världens godaste frukost!!!!! Omelett med tomat och ost, och sedan pannkaka med cocos och banan! Finns även mängder av pannkakor med nutella på här, vilket är livet!
Sen färskpressad juice gjord på endast vatten och ananas!
Vi bakade pepparkakor idag, som saknade färg men inte smak!!!! Supergott!
baka baka liten kaka 
 

Hej!!!!!!

Tappra läsare!!! 
 
Jag har dåligt internet här i Indien, och driver ju även bloggen med Julia, så det blir inte mycket tid över till min stackars lilla blogg. Men den finns kvar, för när jag kommer hem lovar jag att uppdatera MYCKET om alla länder vi besökt, tips och råd för er som kanske funderar på att göra en liknande resa. 
 
 
Nu är vi i den södra delen av Indien, låååångt har vi rest för att komma hit. Tog oss faktiskt 2,5 dygn med buss och tåg från senaste stället vi befann oss i. 
Vi träffade några svenskar för ca 2 veckor sedan. Vi hade fantastiskt roligt ihop, verkligen toppenmänniskor! Det kändes riktigt tungt att lämna varandra när vi klickade så bra på så kort tid. Om vi inte hade biljetten till Thailand bokad, så hade vi absolut stannat en månad i Indien med dom. Dock är dom kvar ända till maj, så planen (enligt mig) är att vi flyger tillbaka dit från Australien. Några veckor till ihop skulle inte alls skada. 
 
Men ja. Flyger till Bangkok på tisdag. Några vänner från Örebro landar även samma dag, så planen är att vi catchar upp med dom innan vi drar till Kambodja. Inga mer biljetter ska bokas iaf!!!!! Vi vill ha det öppet nu. Man vet aldrig vilka man träffar. 
 
Jag lägger upp lite bilder. Ni har säkert sett dom på fb eller bloggen eller instagram eller Twitter haha. Men ändå. Håll till godo. 





Svenskisarna<3333
<3333
åka tåg
äta "vitlöksbröd"
åka moppe


dricka coconut





 
HAAAADE
 
(www.asienochvidare.blogg.se)

Första dagarna i Indien

Indien är.....mycket intryck? Kan inte riktigt greppa vad jag känner om landet. Många som luras och man kan egentligen inte lita på någon. Idag var vi på äventyr hela dagen. Det var roligt och se massor av sevärdheter! Imorgon lämnar vi new Delhi vilket känns BRA för vi bor på stökigaste och jobbigaste gatan i hela Indien har vi fått höra haha och det märks. Tog oss 2,5 h att ta oss till hotellet från flygplatsen för alla jävlar skulle luras -.- men men. Nu kan det bara bli bättre!! Jag är optimistisk :D






Hejdå :(

Idag bjöd aczel på en sista måltid på Max. Asså kommer ju fan sakna deras friscoburgare :((( sedan fick (ja ni läste rätt) ett par splitternya asics. Sjukt snygga och såååå bekväma. Fattar inte hur man kan va en sån bror och ge bort ett par skor som kostar 1700kr.......men jag ska skämma bort henne när jag kommer hem. Fina bästa Aczel!!!!


Fick även massa gottit av Linnoch en tidning+ett superfint kort som fick mig att böla haha. 
Sa hejdå till laget också. Usch visste inte att det skulle kännas så tungt?! Så underbara. Hoppas jag kommer hem till serievinst och kval till div 1. Dom vann matchen idag på Sudden, så fortfarande obesegrade och ALLA topplag har dom spelat mot. Grymt!!!! 
Juste fick den här fina av Linn också! Mys!!


Har packat klart nu (eller jag TROR det iaf). Asså fattar inte. Jag åker IMORGON!!!!! Blir inge sömn inatt hehe. 
Vi ska fixa en reseblogg somsagt, så ni kan läsa om äventyren!


Lördag

Igår: åkte upp på stan tillsammans med Louise och köpte en ryggsäck till resan. Den är liten som en tennisboll när man lägger den i fodralet, huuuur smidigt som helst!!! 
Sedan handlade jag massor av mat och åkte hem och började fixa. Aczel, Kapple och Linn kom lite tidigare. Såklart så skulle allt gå fel hehe och jag stressade sönder och fick lite panik. Meeeen sällskapet verkade glada och åt med god aptit :D


Skålade med Aczel!



Hehe leker Kristian i ph ;)
Brända muffins som mirakulöst nog smakade bra???
Fick två engångskameror och ett fotoalbum av Anna och Matilda! Så kul!!! Ska absolut användas flitigt på resan!


Ni är ju bäst!!
Fick en superfin bukett och choklad av Kapple och Marie! Åh gosisar
Klockan 01 hade jag diskat och städat undan allting. Då la jag mig och värmekudden i soffan och tackade Gud över att jag har de bästa och snällaste vännerna man kan tänka sig!!!

Fredag

I fredags: åkte hem till mormor och morfar på lunch. Hur sorgligt som helst för jag vet att morfar inte har mycket tid kvar......hoppas jag får chansen att träffa honom när jag kommer hem. Blä. 
Sedan åkte jag till sjukgymnasten och fick skönaste massagen med radiovågor typ haha. Efter det hämtade jag Fia och Louise i stan och vi åkte hem till mig och fixade oss. Lite senare kom Julia, Ellen, Emma och Marthina. Sååå mysigt! Vi åt pizza och förade innan vi drog till strömpis. Hur kul som helst faktiskt!!!!! (Såg ju snyggaste bruden på strömpis men så skulle hon såklart ha sambo-.-) 
Mormor bjöd på god paj!

<3333
Gillar er!!!!!!

Kevinsko<3 

Fick en superfin dagbok av Emma och Marthina som ska användas flitigt på resan!


Tack fina ni för en bra kväll! Kommer sakna er så mycket!!!!!!

Tors

Kattfan väckte mig i vanlig ordning vid sextiden imorse. Brukar gå upp och ge honom mat då, men idag tänkte jag "han ska fan inte vinna!!!" Så jag låg kvar och efter en timme slutade han skrika och la sig med mig och somnade om några timmar. Sedan blev det pannkakslunch med Felide. Kommer sakna henne sååååå mycket. 

Mot jobbet där jag kramade hejdå till mina kära kollegor. Lite sorgligt måste jag erkänna. Skönt dock!!! Juletid på jobbet är alltid stressigt. 

Handlade och åt god lax. Skulle baka en kladdkaka med marabou då det är kladdkakans dag imorgon, och när smeten är klar inser jag att ALLA former är spårlöst borta??? Fick snabbt tänka om och det blev muffins istället. Är sämst på att göra muffins, men ska bjuda några vänner från laget på lördag kväll på middag så dom kan få äta upp dom ;)

Just nu: 
Dr Phil+trisse+soffan= lycklig oliv 

Ons

Idag har nog inte varit bästa dagen. Har mått dåligt med världens magont, vilket såklart drar ner humöret. Efter en plågsam jobbstund åkte jag hem till kleist med lite smörgåstårta åt henne och hennes...vän ;) vi åt tacochips och lyssnade på musik. Drog till träningen en stund senare.

Sista träningen med älskade laget på flera månader nu :( trist för jag kommer verkligen inte bara sakna själva innebandyn, utan samhörigheten vi har i vårt lag är så underbar. Fick gulliga kommentarer från tränare och spelare, och fick spela center bara för att det var min sista träning :') så snälla!!! Träffar dom på söndag och säger hejdå. Snyft:(

Nu (kl 01.13) har jag faktiskt tvättat, hängt tvätt, städat och lagt fram kläder som ska packas ner. Ibland får jag ju några ryck. Kan vakna på natten och få för mig att badrummet är stökigt eller smyckeskrinet behöver sorteras. Har ju ett fruktansvärt kontrollbehov. 
Fast nu behöver jag sova. Får fortsätta imorgon. 

Felide och jag ska laga lunch. Sista gången jag träffar henne innan resan :( sen sista jobbdagen. Shit mycket 'sista' nu!!!!! 
Haha det är komiskt för varje gång de senaste gångerna vi bestämt att ses hemma hos Felide så har ALLTID saker kommit emellan. Inte för att det spelar någon roll, men det är komiskt haha!!!

Dagens tweet




(Juste, jag och Louise bokade biljetter till deras konsert i juni i Göteborg, tjohooooo)

Seg

Okej sov till 11 även fast klockan stod på 9??? Inte alls bra. Men idag är det något skumt för jag är verkligen galet trött. Tänkte försöka träna efter jobbet, men det kommer aldrig gå. Bläää. 

Ska hem till Alexander snart. Kommer typ somna på vägen. Så herrå :(


Resfeber som fan

Okej seriöst börjar bli stressigt med att hinna alla saker nu....HJÄLP! Måste verkligen testpacka min väska? Tänk om den sitter dåligt? Åh jag suger. Städa, tvätta, shoppa, jobba. Suck. Mamsen, kom hem :((((( 

Imorgon: till Alexander och fixa en sak med passet, sen jobb
Torsdag: träffa Felide och jobba
Fredag: till mormor och morfar, sen sjukgymnasten, sen kommer badassbrudarna hem till mig och vi ska mysa, sen ska vi till strömpis. En sista utgång!!!
Lördag: åh är typ ledig på förmiddagen insåg jag nu??????? Ska shoppa, tvätta håret måste jag fan också göra..och städa, tvätta och packa väskan. Och växla pengar förfan. INGA URSÄKTER ALLT DETTA MÅSTE GÖRAS! På kvällen kommer några från laget hit. Myspys
Söndag: sista grejerna ska fixas. Sen har laget match. Vill dit och säga hejdå. Får se om jag hinner. Antagligen inte för jag kommer inte ha städat eller packat-.- 

Annabelle

"Kung" man är som drömde mardrömmar pga jävla äckliga Annabelle. Visst den var bra och läskig, men conjuring var fan mycket värre. Kommer hem, ensam hemma (ofc) och drömde bara massa skit:(((((( usch hemskt. Men mys att träffa Aczel och Karro iaf. 


Hahaha Aczel skicka denna

Innebandydag

Igår var jag i Nora hela dagen för att kolla när laget spelade DM. Dom vann två och spelade en oavgjord vilket gjorde att dom vann gruppen=final i februari mot Askersund! Åh gröna hjältar :D 
Jag köpte lite roliga blåsgrejer och var världens bästa hejarklack!!!



Chillare på Coop
Gullisar:D


Efter det träffade jag Julia, Louise och Sanna. Dom bokade sin biljett till Thailand och vi snackade lite allmänt. En vecka kvar idag!!!!!

Vackra minneslund

Ändrade planer. Har inte städat idag (skräll) och fick sällskap till kyrkogården av Aczel och Simon istället. Vi tände två ljus och sa några fina ord till en som vi båda höll nära. Vacker och sorglig stund. 


Bestämde mig för att laga pannbiff med potatismos och gräddsås. Jag gjorde allt från grunden och det blev så gott!




Lördag

Tror jag somnade vid fyra igår. Huvva whats wrong with me? Just nu kollar jag på Dr Phil (japp ser fortfarande två avsnitt dagligen). Man lär sig jättemycket. Bra för mitt framtida yrke!


Senare idag ska jag handla, laga mat, städa och sen till kyrkogården och tända ljus med karro. Alltid så fint där på alla helgonsafton. INGEN UNGJÄVEL KOMMER OCH KNACKAR DÖRR IDAG!!!! Det är halloween till för, alltså IGÅR! Alla Helgona är till för att hedra de bortgångna. NÄR SKA FOLK FATTA!!!! -.- 

Imorgon ska jag till Nora och kolla matcher. Kulit


Fin vän

Igår var jag somsagt med karro. Vi gjorde fina pumpor och lagade tacos. Vi såg även The conjuring aka bästa skräck jag sett. FATTAR INTE hur jag kunnat missa den?!? Av alla rövdåliga skräckfilmer jag sett så missade jag den bästa. Karro hade sett den, utan mig! :'((((((( det bästa är att Annabelle, som går på bion nu, hänger ihop med the conjuring!!!! Åh den lär ju vara minst lika bra! Måste se den innan jag åker. 

Haha känsla för mode har vi ju INTE. 

Vi gjorde pannacotta med jordgubbar också. Yummi! Myspys som vanligt. 

!!!!

Sen började vi prata massa serious, hatkärlek till det alltså. Dock är hon ju fantastisk att prata med, speciellt angående det faktum att hon inte heller kan spela innebandy, och inte har kunnat på två år pga att hon pajade korsbandet på en match.
 Hon har varit där jag är nu, denna jävla frustration att vilja något så helhjärtat, men att det helt enkelt inte går. Usch jag kan inte ens skriva detta utan att bli ledsen. JAG HATAR ATT JAG TJATAR SÅ OM DETTA OCH HAR GJORT I ETT ÅR. Är rädd att mina vänner tröttnar. Jag vet att jag bara har mig själv att skylla. Karro skadade sig pang boom. Inget hon kunde påverka. Jag kunde ha slutat när jag kände av. 
Meeeeen jag måste sluta tänka så. Det blir inte lättare. Måste även sluta bli arg på dom som inte alls vill detta lika mycket, och som aldrig skadat sig. Fyfan. 

RSS 2.0