dags

Jag vill också skriva om allt egentligen. Eller mest om hur kär jag faktiskt är och hur fantastisk människan som jag är kär i är. 
Men jag kan inte göra det. Det är elakt. (asså jag är ju redan elak, det vet jag. men man kan ju försöka vara mindre elak.) 
Situationer som varit de senaste halvåret har varit allt annat än vad man är van vid. Jag har blivit en helt annan människa, och om jag ska vara ärlig så är jag inte nöjd med det. Jag brukade vara glad, positiv, ta dagen som den kom och inte analysera livet så förbaskat mycket. Vad var det som hände? Hur hittar man egentligen tillbaka till sig själv?
Jag är lycklig med den jag är kär i. Åh. 
Men det är allt dedär runtomkring. 
.
Varför måste jag vara så himla analyserande och ifrågasättande hela tiden!? Lev ditt liv, oliven. Det är faktiskt det ända jag kan göra nu för att försöka hitta människan jag brukade vara. och för att få ett slut på flera månaders trassel.

.

Tänkte lägga upp massa sorgliga bilder här, men jag låter nog bli. Godnatt. 


trött och arg och sur och glad och förvirrad i ett

men nej det här känns ju inte så bra.........
 

she's on fire

Somnade typ 3 inatt, bra jobbat oliven. Skippade en lektion på morgonen så det blev kort dag för mig. Skönt!!
Nu sitter jag och pluggar och lyssnar på Alicia Keys, hur bra är hon inte?! Senare blir det träning och imorgon ska hela skolan till Gvik=LEDIGA FREDAG :D
men hej ful

.

Anonym Om:
Är du bisexuell?

Fick denna fråga igår. 
Alltså...jag tycker inte riktigt om att bli indelad i någon kategori. Men ah, hela mitt liv har jag varit intresserade av killar och har nog faktiskt aldrig tittat på en tjej. Sen så blev jag kär i en tjej, låter osannolikt säkert men ni kanske förstår ändå. Jag tror iallafall på att kärleken inte behöver bero på kön, utan man blir kär i personen. Men jag antar att svaret på din fråga är ja. :)

Känns som torsdag idag

Japp. Känns verkligen som torsdag. Orkar inte att det är måndag...idag var jag i skolan från halv nio till sju. Herremingud. Sen direkt på träning utan nån ordentlig middag. Hade först mental träning och jag känner att det är något jag måste öva på. Tro lite på mig själv, inse att jag kan. Men det är svårt, självförtroendet är lågt just nu. Blev dock lite glad när jag körde fys och upptäckte att jag blivit dubbelt så stark i armarna. Nice. Nu ska jag sova, imorgon är det stenhårt jobb i skolan. Puss!


LISTA

SENASTE

1. Kompisen du träffade: innebandylaget i lördags, annars aczel och anna i fredags.

2. Personen du pratade I telefon med: pappa

3. Du fick SMS av: alexandra

4. Du kramade: mamma

 

IDAG

5. Kläder: JB-byxorna (standard) och en vanlig t-shirt. min favorit heh.

6. Bättre än igår: nja ungefär lika ful.

IMORGON

7. Är det: måndag och helvetesschemat från 8.30-16.30

8. Planer: vara effektiv på lektionstiden.

9. Något tråkigt som händer imorgon: nja, att jag går lång dag. sen är det inte så kul lektioner.

 

FAVORIT

10. Nummer: 14 och 21. sen gillar jag 7 litegrann.

11. Färg: lila och röd.

12. Årstid: sommar.

13. Saknar du någon?: ja.

14. Humör för tillfället?: hmmm...ganska förvirrad. 

 

FRÅGOR OCH SVAR

15. Det första du gjorde i morse?: satte mobilen på laddning och sprang upp och tog en dusch.

16. Vad åt du sist?: kex. innan dess lax.

17. Vad irriterar du dig på?: att jag är så himla dålig på att planera.

18. Tror du på distansförållanden?: ja, jag tror att kärleken klarar allt. min kompis var tsm med en i frankrike och dom klarade sig över ett år, minns inte exakt hur länge dom var tsm.

19. Vem tänker du på just nu?: åh jag tänker på alexandra.

20. Tror du att personen tänker på dig med?: nej hon sover nog.

21. Vart reste du sist?: utomlands? thailand.

22. Vad gjorde du igår kväll?: ingenting. sov haha.

23. Liknar du din mamma eller pappa?: ingen av dom. men till sättet är jag väldigt lik min mamma.

24. Ler du ofta?: jag försöker. gillar mina tänder så jag tror det.

25. Välj en, kärlek, skönhet, kreativitet?: kärlek.

26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: jag önskar mig någonting varje gång jag ser en stjärna lysa starkare än någon annan. åh hej tönt.

27. I vems säng sov du i igår natt?: min egna.

SORG

28. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: ja flera gånger, men en gång blev jag sur efteråt för kudden var full med mascara haha så jag somnade av utmattning.

29. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: japp.

30. Gråter du när du skadar dig?: ja, men inte av smärtan, mest av frustrationen. 

 

GLÄDJE

31. Är du en glad person?: jag brukar vara det. nu för tiden går det lite upp och ner.

32. Vad gör dig glad?: mina kompisar, när jag förstår något i matten, en innebandyträning utan smärta och alexandras leende.

33. Önskar du att du var lyckligare?: nja, jag har det nog rätt bra jämfört med andra i världen. men jag önskar nog ändå att jag var lika lycklig som jag brukade vara.

34. Är lycka överskattat?: nej det tycker jag inte.

35. Kan musik göra dig glad?: oh ja. 

 

KÄRLEK

36. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: ja.

37. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: ja.

38. Har du en flick/pojkvän?: nej. eller jag vet inte. 

39. Är du nöjd med det?: nja.

40. Är du kär?: ja oerhört.

41. Vad är det som gör att du är kär i den personen?: oj. att hon får mig att skratta och må så himla bra när vi ses. och att hon får mig att bli öppen och våga vara mig själv. räcker väl så, hon vet.

 

HAT

42. Vem hatar du verkligen?: sverigedemokraternas partiledare haha :$

43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: nej. men jag har gjort en ligga-med-lista, är inte det samma sak lol?

44. Är du en mobbare?: nej men jag har varit en jävla jävel när jag var yngre.

45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: ja och gud det är så pinsamt.

46. Har du blivit sviken någon gång?: ja.

 

SKOLAN

47. Gillar du skolan?: jag tycker väldigt mycket om skolan, även om den ger mig ångest.

48. Favoritämne?: svenska och engelska. inte just nu kanske, men oftast.

49. Värsta ämne : hmmm...privatjuridik är ganska trist. och rätten&samhället + företagsekonomi är inte heller kul. HAHA kul att jag går ekonomilinje?!

50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?:nej tyvärr. trodde lillån var sämst, men mersmak är fanimej värre än så.


help

hur ska man älska nån som har älskat nån förut? - melissa horn
men ärligt hur gör man
eller snarare, hur gör man det enklare?

skön smärta

Idag har jag ägnat dagen åt att kolla på friidrott. Inte riktigt min sport, men det var roligt ändå faktiskt. Dissade plugget totalt, så jävla skönt. Har även fått extremt mycket mer ont i min benhinna, jag som seriöst trodde jag var på väg tillbaka? Nu har jag ont när jag går. Men ja älskar mitt liv.
.
Sen är så himla många i mitt lag skadade. Älskade Karro stukade foten i lördags...trodde vi. Det visade sig vara en fraktur och ett ledband av. Malin har infektion i foten, Kapple har problem med ryggen, Sara har inflammation eller likande i ryggen och så är det några kroniskt skadade, t. ex Ida som ska operera knät och Jennie hade nyligen en hjärnskakning och hon har ständigt (som jag förstått det) ont i sina benhinnor. Det är även lite sjukdomar här och var, så lägg ihop detta och räkna våra spelare lol. Jahopp. Kul säsong tjejer :D -.-
Från en match för några helger sedan. Trodde att min benhinna var bra, men dagen efter var det tillbaka på ruta ett. ALLT I MITT LIV ÄR FÖRÖVRIGT TILLBAKA PÅ RUTA ETT. 
Karolinas pappa, som är läkare, har bett mig gå till vårdcentralen och snacka med en expert för det är inte vanligt att ha ont såhär länge. Så dit ska vi ringa det första vi gör imorgon bitti!!!!!!! Vill bli bra. Vill bli en fucking superstar :P

orka jobbiga gnälliga idioter

Alltså folk som tycker synd om sig själva och som även är så jävla duktiga på att tala om det för hela vida världen.....snälla SKJUT er själva. Eller häng er. Eller håll bara käften. Så jävla bittert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

om matchen

Det vände inte idag. Förlust och jag fick hoppa in och spela några byten då karro blev skadad, meeeeen fick ont på en gång så fick gå av. Jävligt synd med tanke på att de byten jag gjorde var sjuuukt roliga och välspelade av min femma. 
Arboga spelade underbar innebandy. Rös när målgöraren nr 9 busenkelt la in bollarna i nättaket. 6 matcher och 14 mål + ca 8 ass, dålig. 
Men jag är glad ändå. Vi spelade toppen i tredje period vilket gjorde att vi fick till spel. Ibland går det ändå inte som man tänkt sig men man lever ändå. 

tagggggg

Mina 2 prov gick inte så vidare värst. Fast ibland känns det sämst och sen blir man positivt överraskad när man får tillbaka proven, så jag hoppas det blir så nu med. 
Igår hade jag jättetråkigt hemma själv så då bestämde sig jag och broder aczel att åka till anna och spendera kvällen där, myspys som vanligt med finisarna<3 Jobbade idag och det var riktigt kul för det var så länge sedan sist. Åkte hem med mamsen och papsen och nu så ska jag äta och dra iväg till Arboga för match. Vill verkligen vinna. Åtminstone göra en bra match. 5-3 sist till dom, kanske vänder idag?
en ledsen annis och en glad jöns

<3

Mina fina vänner gör min kväll bra. Bloggar imorgon. Puss

Nattttt

Sitter och försöker lära mig någon spanska. Har även damp-pluggat samhällskunskap. Två prov imorgon, det känns inte så jäkla bra kan jag säga. Har försökt delat upp det 50/50 och inte fokuserat extra på något, men just nu känner jag att spanskaprovet som börjar 8.20 kaaaanske skulle fått lite mer uppmärksamhet. Oregelbundna preteritum, amen komigen?! *gäsp*
.
Min tränare försökte övertala mig att spela matchen mot serieledande Arboga på lördag. Jag var duktig och sa att det inte var någon bra idé för att jag har ont. Fast jag ska få vara reserv ändå. Så sååå duktig är jag nog inte. 
Nej faaaan nu är klockan 12, dags att sova. Snälla gud gör så att jag får C på mitt spanskaprov. Då lovar jag att jag inte ska svära mer. Typ inte iallafall.
två snygga bilder jaaaao

HAHA


DARLINGSSSSS<3<3<3<3

Mina bruds i klassen är fanimej oslagbara må jag säga! Så stöttande så man fäller ju nästan en tår :')
Nej men dom äger verkligen. 

Hihihi hehehe ogilla mig inte

75 dagar sedan.


"-nice hands!" "- nice legs"

Synkar min spotifylista med alla 551 låtar och det tar verkligen hundra år.......har även ägnat eftermiddag och kvällen med lite spanskaplugg (fattar verkligen inte hur jag kan vara så dålig, mitt prov kommer gå åt skogen) och ett flertal avsnitt oth från säsong 1, åh Lucas hur orkar du vara så fin? 

Wie!

Idag har jag lärt mig att man faktiskt inte kan göra alla nöjda, hur mycket man än vill. Sen har jag även lärt mig att man faktiskt kan bli lycklig utan att göra val.
(sen har jag världens finaste vänner också! wihuuuuu<3)

"But nothing's greater than the rush that comes with your embrace"

But something happened for the very first time with you
My heart melted to the ground, found something true'
And everyone's looking 'round, thinking I'm going crazy
But I don't care what they say, I'm in love with you
They try to pull me away but they don't know the truth.



Öhhh slå mig med en spade någon

Jahopp. Jag som var så glad förut. Det förstördes ju. Haha jag vet inte vad jag ska göra. En föredetta vän eller en ny kärlek? Måste man ens välja? Det är ju inte rättvist. Jag vill inte välja. Jag tänker inte göra nåt fånigt val, nä det går jag inte med på. Alla säger att man ska följa sitt hjärta och det låter ju bra. Men hjärnan då? Hur blir det med den? Har den inget att säga till om? Nä jag är så fruktansvärt trött på massa onödigt tjafs som faktiskt inte leder någonstans. Jag skulle fasen vilja bli begravd levande, bara för att smita från verkligheten. Men fyfan vilken jävla fegis jag skulle vara då. Deal with it, oliven. Mitt eget fel (delvis) att situationen är fucked up. Alltså. Snälla ge mig lite frid. Och tid.


det är ändå du.


söndag kväll - ångestkvällen igen

Har mått konstigt i kroppen hela dagen, tror jag börjar bli sjuk. Är nog redan sjuk om jag inte ska ljuga för mig själv. Så imorgon blir det ingen skola. Inte så bra med tanke på att jag missar ett prov och 3 viktiga lektioner, men så är det. Är sjuk cirka 2 gånger om året så vad sjutton måste ju passa på nu innan det blir 2013!!!
 
 
Den här låten alltså <3<3<3<3

Helgen

Min fredag var braaaa. Kulturnatten med bästa och Emma rockade fett. Åkte till Felicia och grattade henne och sedan till Karolina där Anna, Andrea och Aczel var. Mys och god tacooos! På lördagen drog vi och kollade Lillån herrars match och efteråt hade vi derby mot Kumla. Förlorade med 3-1 och det sög så jävla hårt. Men jag fick göra ett fint mål så då blev jag lite glad. Nu är jag i Askersund på distrikslagsträning, dock är min benhinna helt fuckad så kommer ej kunna träna. Skitkul att jag har 1000 saker i skolan att göra men är fast i Askersund, livet är fan inte bra lol :(


.

snälla kan någon rycka ur den här konstiga känslan i min kropp


Fredag

Igår var jag på sista twilight-filmen. Alltså....absolut var den bra, ingen tvekan om saken! Men mina förväntningar var sååå höga så jag blev lite besviken. Fast självklart värd att se! Idag är livet så jävla sämst så jag vill bara lägga mig i koma, men nix då tar vi oss upp till skolan och plågar oss igenom att sluta 16.35. Förhoppningsvis vänder livet då. Ska träffa goda vänner och kolla på Kulturnatten. Sedan drar jag och Emma på födelsedagsfirande och efter det drar jag hem till Karro och sover där med världens finaste vänner. Imorgon ska jag nog jobba och sedan är det derby!!!! 17.00 Mellringe.


Skulle publicerats igår (torsdag)

Dålig jag är på att blogga. Skolan tar över, inte roligt. Dock har jag inte sysslat med något speciellt dessa tre dagar av vecka 46. Igår lirade jag innebandy och var dålig som sjutton, fick även ett slag precis på benhinnan, o-najs. Blev uttagen till derby mot Kumla på lördag och kunde inte bli gladare!!!! Igår förstod jag matten, halleluja! Idag ska vi ha livräddning på idrotten, haha hörde att jag var taggad -.- Har mjukisbyxor idag, första gången på min gymnasietid WEEEIII :D Nu kom Emma på bussen så då ska jag va social! Hejhopp.


panik

har inte riktigt tid, hörs senare kanske. ska iväg och träffa några babes och sen twilight!!!! HEJHOPP

tråkigt


suck

mobilen är avstängd och lika bra är väl det för tele2 funkar inte och har inte gjort på hela dagen. nu ska jag till friskis. vi hörs senare. fast jag har asmycket plugg så vi kanske inte alls hörs senare. aja hörs nån gång. hejdå

Från helgen

fias bilder! Läs hennes blogg HÄR

en lista till

Hade värsta skumma drömmen nyss, vaknade av att jag kände mig så himla ledsen haha ibland alltså...
.
Skolan var kulit. Idag var jag rätt duktig och gjorde vad jag skulle på lektionerna. WIE framsteg :D
Andra saker jag gjort idag:
 
x druckit två festis (inte ok!!!!)
x ätit god skolmat, var det första gången? tror nästan det.
x insett att naturarna verkligen inte har något liv förutom sin förbannade fysik. stackarna.
x såg ett par skitsnygga jeans på en person på skolan.....
x ....så gick och shoppade på lunchrasten, dock inte dom jeansen utan två par nya drdenim, 800:- (suck)
x varit nervös.
x spelat sååååå cool och tror faktiskt jag lyckades för första gången någonsin.
x hurrat för att vår svenskalärare är lite vääääl generös (asså varför får man ens en rast på en 60-minuters lektion?)
x  saknat massa personer och ställen. asså thailand i jul och över nyår, kom igen låt mig åka dit igen. och jag saknar min världsfina klocka. och sommarkvällar med laget och klass 9A. och saigontraditioner med två katter.
 
 
 

Pannacotta

Weheartit-bild, eller vad säger ni?;)


En chillsöndag

Igår var det partyparty i Kumlish. Det var trevligt!! Fick skjuts hem av två snälla damer och somnade supersent utan att ha tagit bort sminket eller tagit ut linserna, wei! Vaknade runt halv elva och kände mig skapligt lycklig, även fast jag inte har vältränad kropp. Ångest!!
Nu har jag faktiskt pluggat litegrann, asså det är helt stört hur mycket bättre jag jobbar under press. På bara några minuter har jag skrapat ihop drygt en halv sida med reflektioner och analyser och sånt där trams som jag annars är värdelös på. Snacka om att jag ska damp-plugga till spanskaprovet på onsdag kväll klockan 23. ;)
Har även förberett lite pannacotta eftersom att det är Fars dag. Ska gå upp och göra i ordning lite goda bär också, hallon in my fucking heart. 
PUSS!
Ser väl typ ut såhär....hörde....
(Bilden är från weheartit)

Godnatt.


20.49

Seg dag i skolan. Började ett och slutade halv fem. Den enda ljuspunkten idag var när jag såg en person, av ren slump, gå förbi glasdörren vid våning två och jag bara råkade vara påväg upp till våning tre. Japp. Den sekunden gjorde nog dagen värd. Sedan efter skolan var jag med Jennie och Linn och hade myspys på Java. Det gjorde dagen ännu mer värd! :* 
.
Imorgon blir det jobb och sedan till Kumla med brudarna i klassen. Blir nog en bra lördag!


Ska försöka träna imorgon också. Benen är fortfarande kaos men jag orkar inte skylla på det längre. Bit ihop!

6

om ditt hjärta slår.

Torsdag-vart tog veckan vägen?

Två och en halv timme spanska. Var väl inte det roligaste kanske men det gick bra. Eller ah skulle plugga till ett prov som vi har på torsdag (!!!) men jag pluggar alltid bäst kvällen innan så vi tar det då istället. Man är ju inte lika ambitiös som naturarna....herregud dom är verkligen extrema. Önskar att jag också läste ut en hel bok på spanska när man egentligen bara behövde läsa 2 sidor. Aja. Efter skolan hängde jag med jullan och wickan och sedan begav jag mig hemåt. Ligger nu i sängen med världens värsta mensvärk så livet är fan inte på topp alltså. (ångesten är tillbaka, wihu!) Ska dregla lite åt denna mannen. Hej.


en annorlunda träning

Grattis till mamsen och Richard som fyller år idag<3


Snacka om att jag var dålig idag igen i skolan. Gjorde verkligen ingenting. Sov mig igenom en genomgång i juridiken, jobbade noll tal på matten, lyssnade inte speciellt mycket på engelskan (och det var liksom obamas tal!!!!!) och sen åkte jag hem och sket i att jobba nån samhällskunskap överhuvudtaget. Men mamsen skulle ju firas med god mat och finfina släkten kom på besök. Sen åkte jag till träningen och bilfärden var fanimej roligaste på länge hahah! Väl framme vid träningen hinner vi väl värma upp och sen går brandlarmet och hela jäkla lokalen blev typ varm och så såg vi lite rök komma från ett omklädningsrum så då var det bara att storma ut så fick brandkåren ta över. Det var tydligen någon lampa som det rök ifrån. Men vi var så roade ändå!! 

kär.


Lite av allt

Idag på matten fick vi vår nya planering. Matteprov om 5 veckor. Ja men ja det ska väl gå bra...
Efter skolan träffade jag Jennie, Linn, Borne och Sofia. Köpte present åt mamsen på Eprit som fyller imorgon, 400 spänn!!!!! Jävlar vad hon ska jubla annars tar jag den själv -.- Sedan gick jag till Friskis och tränade med Sofia, skivstång! Gick ganska bra trots träningsvärken. Efter typ hundra år kom mor och far och hämtade oss. 
Nu har jag precis ätit pannkakor och ska kolla lite på oth. Hejhopp!
Bra jobbat olli....

23.08

Jag klarade inte sista punkten på min jag-ska-lista. Skyller på benen (även fast det är så mycket annat som gör ont). Japp, smärtan är svår att beskriva faktiskt. Men det är väl typ som att bli slagen med en golfklubba rakt på smalbenet. Flera gånger om. Och efter det bli bränd av en manet. Men resten av listan gjorde jag (oth blir det nu! börjar sent imorgon, wihu!)


omg <3

 
Ellen hahahahh<3

OK?

Intressant....på fråga olle är ämnet otrohet och en av gästerna har skrivit en bok som heter typ nåt liknande "69 tips på hur du är otrogen mot din tjej och inte blir upptäckt" 
Är inte det ganska sjukt? 
Den andra gäster säger att "ja men va otrogen det är väl okej, se bara till att din partner inte får reda på det!"
"folk är rätt så uttråkade, livet är inte så jävla roligt och då får man göra det roligt och då funkar otrohet"
Amen hallå. Blir fan förbannad hur man ens kan säga så?
.
Alldeles för många nu för tiden som är otrogna. Jag kan ärligt inte riktigt förstå grejen med det. Nån får gärna förklara :)

Listor är bra. Måste bli mer organiserad!!

Idag har jag:
- Haft en chill svenskalektion med vår nya lärare Anders.
- Blivit besviken över att innehållet i Svenska 2 verkar fruktansvärt tråkigt.
- Sovit mig igenom en juridiklektion.
- Gjort absolut ingenting vettigt under en tvåtimmars samhällskunskap. 
- Sett en person med en skitsnygg skjorta som satt precis där den skulle. BÄM!
- Skrattat så sjukt mycket med min bästiii åt världens knäppaste matsedel. 
- Ätit överdrivet mycket mat.
- Lyssnat på 1D om och om igen så Emma tröttnat hehe.
- Skrattat som FAN åt min företagsekonomi-lärare som ramlade från en stol idag. Asså herrejesus<3
- Låtsas varit klar med en uppgift för att slippa sluta halv fem. 
- Låtit mina tankar vara någon annanstans. Lyckades extremt bra.

Idag ska jag:
- Göra färdigt företagsekonomin. Ett måste!
- Äta.
- Kolla på Fråga Olle.
- Kolla på oth.
- Försöka spela innebandy, om inte annat göra fys. 
- INTE gråta.

Breaking Dawn

Skolan har dragit igång och vi har redan fått datum till ett prov och seminarium nästa vecka, thoren i ett nötskal ;) 
Sitter just nu med Emma och vi "jobbar" flitigt. Nej ärligt så har vi faktiskt bokat biljetter till Breaking Dawn - Part two nästa vecka, åh <3<3<3<3<3<3
 

ovärt inlägg

Nacken värker, benhinnorna värker, magen värker. Vad händer? Kroppen, sammarbeta!!
Tränade skivstång förut. Det gick väl sådär. Alldeles för mycket benböj och utfallssteg för att mina benhinnor ska klara det egentligen, men men,.. 
Nu ska jag lägga mig och lyssna på fin musik och även gråta lite. Blir mycket enklare att somna sen. Imorgon är det skola. Får man säga att det ska bli helt okej? Jag gör det iaf. Har saknat alla panik- och ångestattacker jag haft över skolarbetet. Ska väl på nåt sätt bli skönt att komma in i dom rutinerna igen hahah. Patetiska jag säger godnatt :)
blir aldrig tråkig.
 

Denna låt!!!!!!!

Asså 1D är riktigt bra må jag säga. Önskar nästan att man fick sig en biljett till deras konsert! 
 
 
Sen är dom ju tråkigt snygga......MJAU!

Innebandydag

Kumla spelade vi 3-3 mot och det kändes jävligt bra!!! Dock lite surt precis när slutsignalen gick för vi ledde med 3-2 när det bara var minuter kvar. Men lika är bättre än förlust! 

Mot Rutin tänker jag inte ens säga nåt om. Vi förlorade och det är pinsamt och förjävligt och inte alls okej. Jag fick ont så kunde ej spela hela matchen. Fuck vad roligt, kan inte nån bara amputera mitt ben?
.
Bye bye DM-final 2013. Hovsta har spelat finalen så länge jag kan minnas. Känns äckligt att ett gammalt lag med morsor ska få spela den istället. Jaja livet är orättvist. 

Godmorgon!

Min fredag bestod av telefonsnackandes med min bästavän i över fyra timmar i mitt mysiga sovrum. Lyckades klämma in lite xfactor och chokladpudding och SJÄLVKLART oth ;) Nu laddar jag för match! (har inte vågat resa mig ur sängen...något säger mig att jag kommer vara äckligt stel och kanske till och med ha ont...)


gameday

LYCKLIG NU!!!!!!!!!!
Min tränare ringde nyss och sa att jag får spela imorgon. Ska kötta!!!!!!!

detta är olikt.

Klockan är tjugo i fyra och jag är klarvaken. Varför? Jo för att jag har plågat mig själv nu i över två timmar. Har fått massor av svar, men gud varför är jag så glömsk?! Jag visste precis vad jag skulle skriva och hur jag skulle få fram det - för nån timme sedan. Nu är mitt huvud tomt. 
Varför försöker jag inte sova? Jag tror jag är rädd för att vakna upp. (och vill inte vakna upp med smärta i benhinnorna pga att jag tränade innebandy idag för första gången på flera veckor). Sen ville jag vänta tills säsong 6 hade laddats klart. (ja jag kollade klart på hela säsong 5 idag, stört).
.
Jag hittar några gamla blogginlägg. 
.
"äter äcklig mat och går i regnet med 2 fina vänner. sätter mig forever alone i businesslab när han ba står där framför mig. försöker hjälpa mig med skolarbetet, men båda två vet att det bara är en lam ursäkt för att ha nåt att snacka om. och där sitter vi. och lyssnar på gangstermusik. och skrattar. sen blir det pinsamt tyst. vilken underbar tur att två stycken underbara räddare-i-nöden-tjejer dyker upp och sätter sig med oss. det lättar upp allting. men det var ändå så jävla bra allting. haha. vad fjollig jag låter nu. men du tittade på mig som om jag vore någonting bra. uppskattad liksom."
.
"Varför var du tvungen att ha på dig världens snyggaste kläder idag? Det är inte okej.
Fuktar mina läppar med ett rosa lypsyl. Du går förbi. Vad gör jag då? Jo, tappar det såklart. Hur duktig? Sitter och beundrar dig i några sekunder tills jag inser att det ser dumt ut. Du ser mig och ler åt mig och nickar med huvudet, sådär som du alltid gör. Jag lider med dig när du inte hittar din mobiltelefon. Ville springa och köpa en ny åt dig. På en gång. Men det gjorde jag ju såklart inte. Inte hjälpte jag till att leta heller. Jag bara satt där med mitt rosa lypsyl, missade tre bussar och beundrade dig. Men det var värt det. "allt för dig". Det är så det är bestämt."
.

Minns känslan. Vill så gärna hitta den känslan igen. Jag var så himla lycklig då. Vart tog lyckan vägen?


can't sleep.


s5 e5

One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise made
Four hands and then away

Both under influence
We had divine scent
To know what to say
Mind is a razor blade

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no

One night of magic rush
The start, a simple touch
One night to push and scream
And then relief

Ten days of perfect tunes
The colors, red and blue
We had a promise made
We were in love
 

it's gonna be okay

ser en halv säsong one tree hill. den bästa. säsong fem. vill aldrig att den ska ta slut. 
även fast allt verkar så sjukt hopplöst för dom, så vet man att det löser sig. till slut. 

.


RSS 2.0