22.05

 
 
 
Igår var jag på stan med Fisen och Jullan. En god lunch på La bagge och sedan chill på stan. Mysigt att få träffa dom igen. Idag blev jag inringd från jobbet så arbetade några timmar. Imorgon ska jag också jobba, börjar klockan 7, gäsp -.- Slutar vid typ 12 och då drar jag till min babe aczel och lagar god lunch. Efter det blir det träning. Ojoj hur ska det gå???? Igår hände något jävligt drygt på träningen nämligen:
Vi utförde intervaller i en brant backe med laget. Jag ser då en snigel och bestämmer mig för att rädda livet på den så den inte blev påsprungen. Sagt och gjort - petar bort den från banan med en pinne. KÄNNER MIG DÅ SOM EN HJÄLTE!!!!! 2 sekunder senare snubblar jag till, ramlar och stukar foten. Samma äckliga fot som jag stukat så otroligt många gånger förut. ALLT FÖR ATT RÄDDA LIVET PÅ EN ÄCKLIG SLEMMIG SNIGELJÄVEL!!!!!!!!!!!!!! Aldrig mer, just sayin' ;)
 

GRATTIS!<3

Drev med min älskling och låtsades ha glömt hans födelsedag. 
.
Grattis till min beautiful, handsome, dear friend Kevinsko på sjuttonårsdagen! Älskar dig sjukt my love.
och nej han har ingen flickvän. och så ska det förbli :D (töntig är jag, men han ska liksom bara krama mig...)

Veckans låt!

Fuckat ur till denna hela veckan, stört bra låt. Speciellt efter man sett filmen Project X för den låten är med i filmen och allt är bara så jävla bra dååååå!
 
 
Glitter on the wet streets
Silver over everything
The river's all wet
You're all chrome

Dripping with alchemy
Shiver stop shivering
The glitter's all wet
You're all chrome

Pics

Orkar inte skriva någonting, låter bilderna tala för sig själva.

grillat hela veckan, nice

Igår var det grillparty hos Alex. Roligt som fan hade vi och kvällen innehöll det mesta! Vaknade upp imorse och åt frukost, städade lite, solade och senare kollade vi på Vänner och åt amerikanska pannkakor, muuuumss! Skulle egentligen till Kumlish med brudarna idag men var fast på landet med Alexander och Madde, kanske inte det roligaste.....haha driver jag hade kul. 
.
Den här veckan har jag lite småsaker planerat och nästa vecka åker jag - förhoppningsvis - till Gävle och träffar massa fina vänner. Wihu! Sedan är det bara en vecka kvar av sommarlovet (omg) och den veckan ska jag jobba. 
Hahahah alex var inte så jävla grym på att grilla!!!!!!
Världens sötaste kattunge!!!!!!!!!
En ful tårta som jag och Madde slängde ihop på typ 5 minuter, GOOOOOD!
Om några minuter kommer bilder från Maddes grillparty. Stay tuned!

OS

Blogg.se appen är totalt värdelös. Därför fick ni ca 7 inlägg som var likadana igår. Trevligt, ifall ni skulle glömma bort så har ni ju några inlägg till att läsa lol. SKA lägga in bilder. Men som vanligt är jag otroligt långsam. Nu tittar jag på OS-invigningen och imorgon blir det party. Hejhopp!

01.57 - nattens tankar

efter en sjukt mysig kväll hos alex ligger jag återigen i min säng utan någon som helst känsla att jag behöver sova. det jag behöver är han som vet hur han ska hantera mina nyrakade ben. även fast det lät kinky är det precis vad jag skulle behöva.


hej hopp bilder kommer imorgon så läs gärna texten ändå!

I söndags fick jag äntligen tag på store-Walltin som även heter Alexander om det blir rörigt för er läsare. Vi åkte hem till Emma och var där med henne och Sofia och spenderade även natten där. Dagen efter åkte jag och Walltin hem till honom, åt pannkakor som jag och Madeleine stekte och sedan drog vi till stan där vi åt på Saigon, träffade Nisse och Emma och gick på en superspontan bio. JAG HAR GÅTT PÅ BIO 3 GÅNGER PÅ EN VECKA.......orkar inte mig själv. Men vi såg iaf Cockpit som var sjukt rolig. Spiderman och LOL som jag också sett denna vecka har också varit otroligt sevärda. Så jag antar att jag får ta och orka med mig själv igen. Nu på en gång!
.
Igår var jag hemma hos Mr x. Haha driver jag var hos Oscar. Spenderade natten där (känns som om jag aldrig sover i min egna säng....men sommarlov är härligt!) Vi fulade oss och var allmänt roliga. Åkte hem runt ett, sov, tränade och åkte till Matilda där det var grillparty. Kom hem för några minuter sedan
och jag hade verkligen superroligt! Grillat kött, klyftpotatis, tzatziki, burkbea, halloumi, cider och fint umgänge. Det kallar jag lyx! (bilder kommer imorgon. nu ska jag kolla på projekt x)
ni får en bild på hur jag kände mig ikväll!

.

allt går ganska mycket åt skogen nu. svek är ju en del av vardagen som sjuttonårig tjej. vänner kommer och går. och sen när man får hjälp av en vän som man egentligen inte känner så får man skit för det också? så hur ska man göra? ska man bara sitta och stirra in i en vägg när det finns hjälp - hjälp som man tydligen inte får ta emot? är det rätt, och isåfall, vad är egentligen fel? 

.

hur kan vi somna när något inte är rätt

hur kan ord fastna trots att dom är tomma


fuck rubrik - Im a badass

JAG SUGER PÅ ATT BLOGGA.
I onsdags var jag på fest hos Julia Forssell med Emma, Gabbe och massa andra roliga människor. Kom hem ganska tidigt och gick till sängs för att sedan ta mig upp till jobbet. Nu är jag ledig i 3 veckor!!!! Sen kör vi sista veckan innan skolstarten.
.
I torsdags åt jag på East West Sushi med fina och saknade brudar. Sov sedan hos Kleist och det va asmysigt. (okej vi kanske sov där i tisdags? aja det spelar ju inte så stor roll.)

.
Igår var jag på bio med Madeleine, japp Walltins lillsyrra, han dampade som fan för det men vi hade iaf roligt :D Sov över hos dom och åkte hem vid 2 idag. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Vill dra ut på äventyr men försöker få tag på Walltin (den äldre denna gång haha) men han vägrar svara, surgubbe <3 Haha kanske för att vi skickade denna bilden:

Den andra bilden - som ser ut som Bart Simpsons får en blowjob av sin fru är OS-symbolen om jag förstod rätt. Patetiskt.

Tredje bilden är på Sofia och Karros sushi.

 


Gammal favorit

 

The typical

Det har kommit en ny grupp som heter "The typical afrikanen" eller nåt sånt. Hahahah dör!!!
 

partey

Sho bitches!!! Är avundsjuk på alla som ska spela Gothia, asså cuper är ju det bästa som finns <3
Igår kväll kom min broder och hennes babe Gussen hit. Vi fixade oss, mötte Frida och drog på en chillbill-fest. Det var faktiskt väldigt trevligt. Vid 2 blev vi hungriga och drog till Max, mat har aldrig smakat så gott!!!!!!!! Träffade även min innebandytränare, vilket var väldigt pinsamt haha. Åkte taxi hem vid typ 3, Guss och Evelajna fick ta min säng IGEN och jag och Frida slaggade på madrasser. Frida drog vid 9 och vi somnade om till typ 12 då vi stekte pannkakor och tittade på Tough love. Nu har de precis dragit, men om några timmar ses vi igen för då ska vi gå på SPIDERMAN on tha cinema! :D
En bild på utsikten från killen som hade festens lägenhet. Helt insaaaaaane! Han bodde högst upp på Krämaren. Sen en mindre fin bild på mig och Evelajna. 

HAHAHA ASSÅ ÄLSKAR DIIIG

 
SEEEEE DEN HAHAHAH DÖR! <3<3<3

djupt

Den här låten är såååå fin. Jag tröttnar aldrig på den och texten är så förbannat braaaa så jag vet inte vart jag ska vägen. Lyssna, alltså verkligen LYSSNA, på låten, texten, pianospelet. Åh herregud. Den kom för många är sedan, men det är nu de senaste året jag börjat inse syftet och budskapet med hela låten. 
 
 
Hela texten är fin, men de absolut finaste meningarna i låten är:
"And from the heavens to the womb to the heavens again
From the endin' to the endin', never got to begin
Maybe one day we could meet face to face?
In a place without time and space"

Jag är dålig.

Jag jobbar vareviga dag nu i två veckor förutom söndagar. Därför orkar jag knappt annat än att äta och sova. Orkar inte ens läsa mina 1000 böcker som jag hade köpt endast för att läsa detta sommarlov. Usch :( Men får ju mucho pengar iallafall. Nu sitter jag på bussen mot jobbet - again. Sedan ska jag träna som jag bara gjort en gång denna veckan. I måndags var jag med älsklings-Alex och hade kräftparty! I tisdags träffade jag Sofia baben. Onsdags var jag på fest som blev jävligt lyckad faktiskt!!! Dock blev jag nerputtad i en pool med mina kläder och det va INTE så chill ;) Men hade somsagt sjukt kul så det var väl kaaaanske värt det! Igår träffade jag Fanny och Hanna på stan, roligt att få träffa de små gullungarna igen :')


Wei!

El picnico in the stadspark with my homies. Love ya!!!!! Efter det blev det sleepover-party hos mig. Eller ah Guss och Evelajna baxade min säng och jag fick ha party med mig själv på en madrass on tha floor. ;) 
Mina fina! (låtsas att jag också är tillsammans med gustav, tror att han skulle tycka det var helt okej faktiskt ;))

Dagens låt!

Gillar du inte Justin Bieber, säg det igen efter du har lyssnat på hans nya låt: 
 
I just loooove it.

hehe

jag ska blogga och lägga upp bilder, men har liksom lite ont om tid. stay tuned!!!!

hej

Är överlycklig. Har precis köat i flera timmar tillsammans med Emma, men OJ så det var värt det. JUSTIN BIEBER 22 APRIL, HERE WE COME! A-läktare! Så himla underbart glad är jag. Nu ska jag äta mat och sedan fira med en chokladbiskvi hehehe. Efter det blir det kanske lite mer bloggande. Har massor av bilder och annat trevligt. Hejdå!


Bilder från Öland!

världens finaste uteplats hos Jenfaaa
Här är jag och min sexy bitch! Nu ska jag åka och äta pizza i min brorsas nya lägenhet! Och senare blir det mys i stadsparken med Frida och min bror. Puss!

HEJ

SKA BLOGGA SNART MED BILDER OCH SÅ!!!!!! BRB

RSS 2.0