Bläh

Livet är en fest som slutar på torsdag då jag åker hem och jobbar helg. 










Lever livet

Har det så himla bra här bland mina fina vänner. Är även sååå förvirrad över allting, vill verkligen inte ha beslutsångest men det är exakt vad jag har. Shit, det är verkligen så typiskt mig att trassla in mig i saker :pPpPp














Älskade katt

Tung dag. Min älskade katt har åkt till himlen. Sorgligt som fan och jag har gråtit galet mycket idag. Är bara så sjukt tacksam över alla fina vänner som bryr sig, och även att jag åker bort imorgon och får tänka på annat. Jag längtar och är förväntansfull. 

Jag ler över att du var min gosekatt i 16 år<3



SB 2015

Tyvärr har jag laddat ner musik till filmen, vilket gör att den inte går att se på mobiltelefoner. Störande som fan! Hade tur att min Indien-film inte blev så. Men ja, hoppas ni har en dator och titta på. Insåg nu att mittenlåten "Freaks" tyvärr blev för lång, men jag orkrar inte titta. Det är ju själva videon som ska underhålla :D
 

massa käbbel

Till skillnad från förra veckan var det nästan ingenting att göra på jobbet idag. Jag är sååååå tacksam att jag får jobba eftermiddagarna med Madeleine, som är så sjuuuukt rolig att jag skrattar tills magen krampar vareviga dag. Haha en stjärna är hon!!!! 
Efter jobbet hämtade farmor och farfar mig, som är på besök i Örebro över dagen. Nu har vi precis ätit lax och blåbärspaj. Är sjuktigt mätt!!
 
Denna vecka blir stressig. Imorgon ska jag träffa Felide på förmiddagen, finally! Sedan jobb, och på kvällen måste jag hinna träna. På onsdag fyller pappa år och då ska vi äta på indisk restaurang, tjohoooo! Firar även att min prövotid på körkortet går ut då :D På kvällen funderar jag på att åka tillbaka till Hovsta och gosa med katten som vi tyvärr måste avliva på torsdag. Känns hemskt då han funnits i mitt liv sedan jag var fyra år, men det är inte läge att vara självisk. Han fyller 16 år i augusti, och är gammal och trött. Skulle kännas skönt att sova en sista natt med honom. Men vi får se.
 
På torsdag åker vi till veterinären. Omg får ont i magen när jag tänker på det. Sedan måste jag klara mig igenom ett jobbpass. Om jag orkar ska jag träna efteråt, och sen MÅSTE jag hem och packa för att fly staden i tio dagar. Shit vad ska jag packa i?! Lol alltid samma bekymmer. SEN SKA VI BARA HINNA GÖRA ETT FOTOALBUM OCH HINNA SE 7 SÄSONGER ENTOURAGE EFTERSOM GRABBARNA SKA SLÄPA MED MIG PÅ DEN NYA FILMEN SOM BASERAS PÅ SERIEN. Helvete jag måste sluta vara sådan tidsoptimist och göra saker i tid...
 
Nu ska jag kolla serien, och sedan sova. 
Sorry för långt inlägg, men bloggar jag från datorn blir det mycket svammel. Eller käbbel som en viss partiledare hade sagt ;) 

Tack och hej!
Tb 367 dagar sedan
 

Dags att leva som ett fetto igen

Jobbet igår gick bra, förutom att jag inte kunde stå emot allt jävla fika som ALLTID finns på jobbet. Retsamt!!!
Inte nog med det; Kom hem och åkte och handlade med Monica, pappas sambo. Skulle inte ha följt med, för hon är sån jävla gottegris. Hahaha ärligt vi handlade för över 1500kr och det var tamefan inget nyttigt i korgen. Vi tog våra sju kassar och åkte hem till pappa som inte blev speciellt glad ;) Men vi var nöjda! Åt tacos och rabarberpaj och jag somnade med magont!!😂 Får ta tag i mitt nyttiga liv när jag åker hem till hovsta igen..



Har framkallat 48 bilder från Indien som ska klistras in i ett album med bilderna från engångskamerorna. Lol åker på fredag, hur ska jag hinna med allt?!



Bra avslut på kaosvecka

Har flyttat till ad nu vilket är fett nice! Idag tog bästa Kapple studenten. Hon var så fin och hade årets coolaste paraply. Blev avis på alla studenter idag alltså!!!!!
Jobbade imorse också. Har varit kaosmkt hela veckan, men idag började mina kollegor 03 (stackarna) så när jag kom vid 07 var det lagom mycket att göra. Typ som en lönefredag. :D 

Haha dagens: när jag och Sofias pappa skulle åka hem och någon idiot parkerat framför hans bil!!!!! Kaoz





Bra jävla dag!!!!!
Nu har jag varit vaken alldeles för länge. Imorgon börjar vi 07 igen-.- Godnatt!

Helvete

Okej igår var en hemsk dag, och inte fan kommer denna dag bli bättre heller. Bästa Alexander gjorde som vanligt livet lite bättre, men tyvärr bara för stunden. 
På torsdag flyttar jag till adolfsberg en vecka, och sedan åker jag somsagt till Småland och bor med mina indianer<3 Längtar bort härifrån. 

Skar mig på jobbet så hela handen var blodig också -.-



Äter sunt tränar lagom!

Håller mig till dieten och är sällan hungrig längre. Tänk att det bara kan ta några dagar. -2 kg på 6 dagar är inte illa alltså!!! Synd bara att jag om mindre än två veckor åker på semester till de småländska skogarna i 10(!!!) dagar. Då går man väl upp dubbelt så mycket som man har tappat :p Aja yolo. Godis är tyvärr på tok för gott för att undvikas. 

För kompisar som undrat: gör denna diet enbart för min skull! Vill bara gå ner de kilona jag gick upp på resan och när jag inte kunde träna pga ryggskadan. Tack för era omtankar, men jag vet vad jag sysslar med:*

Tb sommaren 2014. 



Golfman

I helgen lirade jag och Kapple lite golf! Hon var duktig, jag var mindre duktig..men kul hade vi :D



Grattis till examen!

I fredags firade vi karros födelsedag i efterskott, och i lördags firade vi karros examen. Legitimerad sjuksköterska!!! Coolt! Så värd detta, min fina fina vän<3
fina tjejer. Snart får Anna också sin examen hihi. Bättre sjuksköterskor blir svårt att hitta!


Som alltid serveras det fantastisk mat och efterrätter i karros hus. Skulle döda för att få gifta mig med henne, eller bli hennes fosterbarn. Livet!!<333

Tralala

Har haft några jobbiga dagar då jag bestämt mig för att vara nyttig i 3 veckor, alltså till midsommar. Går över förväntan att äta så lite mat (soppor), enda som är jobbigt är huvudvärken. Dricker flera liter vatten om dagen, så min stackars kollega får stå ensam alldeles för ofta när jag springer på toa hehe. Men det ska bli spännande att se om det kan ske resultat genom att utesluta socker. Fruktar inför helgen då jag ska fira Karro både fredag och lördag (hon är kungen på att baka!!!) men ska fixa det :) 

Det glädjer mig också att jag lyckas springa på löpband igen. Har blivit mycket starkare sedan jag kom hem från resan. Det är roligt när man märker att man kan öka vikter på maskinerna. Wiiiee fortsätt så, olli!! :D #pepptalk

Snart ska jag träffa Kapple och Hanna, sedan jobb och träning. 

Hejdåååå 



RSS 2.0