09.26

Igår chillade vi runt hos Sabrinas friends och sedan gick vi in på Dollar-store (hoppas Linn och Felicia läser detta hahah<3) Köpte typ tre ton godis, FÖR BARA 50-LAPPEN! Åh orka att det är så billigt-.- Sen kollade vi på en väldigt bra skräckfilm och jag färgade även hennes hår svart, wie blev faktiskt väldigt lyckat! :D Nu är det dags för frulle och shopping. Efter ska vi tydligen vara barnvakter, döda mig snälla. Vid 5 åker jag hem och sen direkt på fest. Kommer vara så trött och tråkig, sorry emma:(


Soliga Gävle

Vädret är bra så jag bestämde mig för alternativ 2; rycka upp mig! Nu är jag och Sabrina redo för en trevlig dag med hennes väninnor. Hoppas Örebro levererar! Kram! (har världens godaste parfym i min jackficka..åh.)


orkar inte va olivia jönsson idag alltså

Haha ja. Man är ju rätt så dum. Ligger och chillar med mobilen och "av en slump" (hade kunnat låtit bli) så ser jag tre bilder på internet som får hjärtat att blöda. Nej men allvarligt det kändes så. Så vad gör man nu? Ja ni. Ingen aning. Skulle kunna ligga kvar i sängen hela dagen och gråta tills det blir fuktskador på golvet. Fast nä. Ska rycka upp mig själv och ta tag i mitt larviga liv, väcka Sabrina och dra upp på stan och handla upp hela lönen. SCORE!!!


I Gävle!

Bestämde mig för att åka bort så bokade första bästa resa och drog till kussarna. Tågresan var sjukt jobbig, asmycket folk blandat med mycket känslor så grät lite i min ensamhet samtidigt som jag kollade när Peyton och Lucas kärleksförklarade varandra. Åh<3 När jag kom fram åkte vi till Cristoffer och sedan handlade vi tonvis med god mat som vi ska laga i ordning snart. Åkte hem till Sabrina och kollade skräck och nu försöker dom få mig asfull. Inte okej. Ska-icke-dricka. Är bara sjutton och fyller ju om mindre än 4 månader. Soft! Hörs när vi hörs. PS Saknar dig så jävla mycket.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1682052/images/2012/pic_508ec1e3ddf2b373250002c4.jpg" class="image">


Så himla skönt!!!!

Vinst med 4-2! Åh mina lillåtjejer spelade så otroligt bra innebandy så man blir ju rörd :')


Skolfoto

Finfina bp11b!


Derbymatch.

Lillån mot ÖSK. Önskar så jävla mycket att jag kunde spela. Men nej. Får vila. Haha kulit känner mig broken. Kom och heja om ni känner er sugna. 11.00 i Mellringe.


världens-bästa-serie


Feel the heartbeat in my mind

"It's like you're screaming, and no one can hear
You almost feel ashamed
That someone could be that important
That without them, you feel like nothing
No one will ever understand how much it hurts
You feel hopeless; like nothing can save you
And when it's over, and it's gone
You almost wish that you could have all that bad stuff back
So that you could have the good"
 - Rihanna

Aj

Försöker ställa saker till rätta men det slutar bara med ännu mer trasiga själar och brustna hjärtan. Oktober, du förvånade mig. Men kanske inte riktigt på det sättet jag ville.


Petra Marklund!


............................. öh

Igår på innebandyn hann jag skjuta 4 skott och dribbla någon minut innan tränaren såg mig och ropade att jag skulle göra rehab. Hejhå vad roligt. Hittade ett gammalt fys-schema på telefonen så körde det hela träningen. Jobbigt men rätt så skönt.
Snart ska jag iväg till jobbet. Sedan är det innebandyträning igen. Hoppas på 5 skott idag. 
Bild från i somras. På lovet åker jag till kusinvitamin igen. Wihuuuuuu!

skön smärta

Kör ett skivstångspass och ryser när en speciell låt kommer. Smärtan i musklerna blandat med adrenalin. Haha vad klyschigt det låter. Men ack så sant. 
såhär ser jag ut :P

På väg

De där 10-15 sekunderna kommer jag leva på resten av veckan. Ja. Kanske till och med kommer fler sekunder. Men är nöjd med detta.


PUUUH

Idag gick jobbet såhääääär snabbt. Helt sjukt :s Händer inte ofta haha! Efteråt bokade jag in mig på 3 olika skivstångspass den här veckan plus ett cirkelgym-pass. Står reserv på två av dom så håller mina tummar att jag kommer in! Sedan ska jag och alexandra iväg och simma någon dag också, fett tråkigt att simma men vi får väl göra det roligt antar jag. Nu ska jag iväg på innebandyträningen och köra min tråkiga rehabträning. Hejhopp!
knark 

Shit

Saknar oss och den där tiden. Saigon och innebandy, våra liv. Älskar dig så mycket E.


.

Mitt huvud sprängs snart och jag är osäker på om det är migrän eller bara miljontals tankar som inte hittar hem. 

LAGFEST!

Världens skönaste lag! Love ya all!<3

Helgen i bilder

Här kommer en liten del från helgen. Resten kommer senare från systemen.

 

 


Fredags

Kan börja med att säga att Paranormal Activity var en besvikelse. Inte-läskig! (och jag blir liksom rädd för Det okända...) Det är rätt sjukt faktiskt. Men den var bra gjord. Blev mer rädd av fjortisarna som skrek till varje gång det hände nåt på filmen -.- Var ändå roligt att få gå på bio (även fast jag glömde mitt biokort...det sved.)
 

håll utkik!

har mycket att blogga om plus massa bilder. kommer snart!

21.30 - fredag

En helvetes jobbdag, men efteråt fick jag äta god mat och kolla X-factor, nice! Nu ska jag och Alexandra på bio med några lirare, livrädd redan nu och har hjärtklappning. Sinnessjukt! Skriver imorgon om jag överlever. Hejhopp! (btw tråkig kille som fyllde år igår, kåt hehehe!)


livrädd

Imorgon ska jag på Paranormal Activity 4 med alex och massa bekanta och även obekanta. Kommer vara så sjukt rädd. Har bara sett ettan haha shit. Innan dess ska jag jobba och förhoppningsvis (läs detta alex!!) kolla på X-factor. Blir en bra fredag! 
 

En lugn morgon

Idag börjar jag inte förrän 2. Sjukt skönt med tanke på att jag somnade kanske vid 3 igår natt och började 8, ajajaj. Nu ska jag nog ta tag i lite skolarbete och sedan äta pannkakor. Standard!;) Igår hade jag och min bästa en mysfika. Aldrig mått så illa efter allt de där hahah!


.

Oh, I can't help it I'm just selfish
There's no way that I could share you
That would break my heart to pieces
Honestly the truth is

If I could just die in your arms
I wouln't mind
Cause everytime you touch me
I just die in your arms
Oh, it feels so right
So, please, don't stop girl. 
- JB

jahopp som väntat då.

Sjukgymnasten bekräftar en benhinneinflammation vilket innebär ingen innebandy (eller ah ingen löpträning överhuvudtaget) på några veckor. Minst 3. Asså detta är så inte okej. Blir knappast bättre när alexandras kompis berättar att hon ska operera sina (lol). När innebandyn äntligen går bra liksom, nej då fuckar vi upp det också. Som att saker och ting inte är tillräckligt fuckade ändå.:):):):):):) Tänker köra skivstång och spinning ändå, det funkar. Tror jag. Hoppas jag.

Ja

Livet är en gåta.


Kaoz

Tränade skivstång förut och det var nog den skönaste känslan på länge och ba känna musklerna svida av ansträngningen. Åh så härligt<3 Innan träffade jag Linn, också härligt såklart heh. Åkte bussen hem och inser hur jävla sjukt allt är. Ringer den finaste och gråter och skriker och får henne att bli upprörd också. Men det gör ingenting för jag vet att hon är där för mig oavsett vad. Och lindrar faktiskt alltihopa. Skriver till en bekant och även hon får mig att känna mig lite bättre. Åh vad skulle man göra utan dessa härliga människor. Är så tacksam.


Eh

Fick tid hos sjukgymnast imorgon så nu ska jag åka och köra skivstång, förbereder mig bara inför vad hon/han kommer att säga. Men först! Upp på stan och snacka med Linn och Aczel, detta kan bli intressant...hörs ikväll!


Orkar ej

Världens sämsta fucking morgon på jävligt länge. Vill inte jobba. Vill bara sova. Sen har jag kanske haft fel hela tiden gällande benhinnan. Det är nämligen större risk att det är en stress-fraktur i muskeln vilket innebär VILA för hela slanten. Sjukgymnasten ska ringa idag. Hoppas dom har fel. Åh inget är på min sida just nu.


Away

Vilken fucked up värld vi lever i. Asså om någon har lust att dra till London typ NU asså snälla jag bangar inte.


Biff

Kollar på damfotboll och kör fys. Har bestämt att ta tag i fysträningen mer eftersom att jag inte kan spela innebandy. Sen vill alex att jag ska få magrutor och det är jag inte ens i närheten av, så nu jäklar! Tror jag ska äta Saigon sen....WEEII DUKTIG JAG ÄR! -.- Men först måste jag vänta på tönten. Segt... Här är en bild från någon med snygg kropp från instagram. Jesus! (Borde inte lägga ut såna här bilder, barnförbjudet!!!)


Tråkigasteeeee dagen

Idag är det söndag. Så tråkig dag. Städa är ett faktum och sedan ska jag baka fika som jag ska sälja på div3 matchen idag. Efter den matchen kanske jag drar och tittar på ÖSK div2 som möter Arboga i Mellringe. Haha innebandyhelgen....imorgon är det praktik. Eller ja, jag ska vara på mitt jobb i två veckor. Wei cashflow$$$! Slutar klockan två och då ska jag hjälpa min kära vän plugga. Ingen innebandyträning för min del. MÅSTE bli bra i benet.


Weeeeiiii

Två fina vänner, Linn och S.Kapple förtjänar en klapp på axeln som stod ut med att lyssna på mig prata non-stop i över en halvtimme om massa som händer i livet. Känslan av att veta hur positiva de är till allt är ju bara hur underbart som helst! Älskar er båda<3


Åh

Ena sidan av sängen är iskall.


Gameday!

Gårdagen var rolig! Idag vaknade jag upp och var nervös som sjutton! Gick dock över rätt snabbt och åkte och lirade match som vi i 2 perioder hade SOLKLART övertag men trots det förlorar vi med 8-3. Inte alls rättvist! Gjorde ett mål men vad hjälpte det?:( Efter matchen så bryter jag ihop lite av smärtan, besvikelsen och allt patetiskt runt omkring. Som tur var så är Anna där och omfamnar mig och låter mig gråta en stund. Även Aczel och Karro + många andra var där och gjorde mig gladare. Tänk vad fina vänner jag har. Släpper dom aldrig. Efteråt åkte jag med min bror hem. Drog nästan direkt och kollade match i Mellringe och nu är jag hemma och ska strax iväg och kolla match i Lillån. En rolig innebandydag! Tänker inte låta patetiska människor förstöra en dag av mitt ganska så trista liv. Puss!


....

Tiden går långsamt.


Fredag baby

Sitter på Våghus och fryser sönder mina fingrar och fötter. Glömmer huvudbonaden på jobbet, sämst :( hungrar ihjäl för idag har jag bara ätit en macka och druckit en soda. Spenderar en timme med Alex och hinner se ett bidrag från X-factor för sen är det dags att bege sig hem för är bara sjutton så ingen krog för mig inte. Lika bra det för imorgon är det match i div2 igen. Wohooo! När jag kommer hem ska jag städa (haha kul liv) och mysa med mammi. Sen inatt! :D


Får inte bli djup

No way. Inte bli djup. Börjar bli ute på djupt vatten nu, ironiskt. Men det är ingen tvång på att läsa min blogg. Så ni vet. Men jag är nog den sämsta människan i världen. Förtjänar icke alla goda vänner jag har. Förtjänar inte mycket, mycket som jag faktiskt har. Helvete! Vad gör man om man vill vara med en person så sjukt mycket, men om man är det så går en annan person sönder? En person som man faktiskt känner. Som var ens kompis. Vad gör man då? Lyssnar till hjärtat eller hjärnan?


Asså

Orkar inte vara jag


Torsdag

Idag har jag tvättat mina sängkläder, vuxenpoäng! Har även kollat på läskiga program och stekt pannkakor. Skulle ha dammsugit men det tar vi imorgon. Nu ska jag förbereda mig för träning. Dags för liniment, gladpack och voltaren!! Känner mig gammal...


WWWWIIIIIIEEEEE

Vinner matchen med 7-5 när vi har legat under med 2 mål. Helt underbart! Kunde inte blivit bättre start för mig heller: fick spela i (enligt mig) den bästa kedjan, gjorde 2 mål och 2 assister varav ett mål var väldigt snyggt. Vi kämpade på under hela matchen och jag tänkte bort allt de onda och bara körde! När jag kom hem drack jag te, masserade mig och nu ligger jag i sängen med förfärlig värk och magont också. Men vad gör det? Ångrar inte ett dugg att jag spelade idag för mitt innebandylag prioriterar jag mot alla trasiga benhinnor i hela världen (iaf nu hehe) :D 

gameday

Jag har varit duktig och försökt hjälpa alex med ett svenskatal. Saknar svenskalektionerna i skolan såååå mycket, är rikligt trött på alla juridikkursen som ser likadana ut. Men snart nytt schema <3 
.
Snart drar jag upp (eller ner kanske?) på stan och träffar mina kära innebandypolers. Käkar tillsammans och sedan är det dags för match. Usch jag har sååå ont i magen, kommer nog ramla ihop av nervositet. Nu ska jag ut och ta mig en promenad och tagga igång. Benhinnan värker som fan och det är ju typiskt, men inget stoppar mig nu, OÖVERVINNERLIG!!!!!!!!!!!!!! Puss.

Nätterna utan dig.

Jag hatar vardagar efter klockan 23.00. Då måste du sova och jag lämnas ensam med mig själv och mina jobbiga tankar. Onödiga tankar som inte alls har någonting med situationen och göra egentligen. Men ändå är dom där och pajar allt. Men jag älskar fredagar efter 18.30. Dels för att det är fredag och jag har klarat mig igenom jobbet i 5,5 timmar. Men framförallt; då är det vi. Och att tänka på det gör att jag klarar mig igenom vardagarna efter 23.00.


En bra dag

Dagen blev rätt så bra. Shoppade en hel del (för att vara mig) och åt med Emma och Ellen på kinamuren till lunch, mysigt! Drog till gymnasiemässan och det var faktiskt askul. Till tandläkaren där det blev strömavbrott och alla panikade haha. Drog sedan tillbaka till Mässan och fick prata i telefon med den finaste i hela femton minuter. Chillade på mässan och vid 6-7 tiden kom mor och far och hämtade mig, åkte hem och tog en lång och behövlig promenad med den ärligaste och mest trogna vän jag har - Felicia Felide Magnusson. Ett hjärta av rent guld. <3 En bild på min shopping, rea på underkläder (weeeii) en vinröd halsduk som ser svart ut och ett skrivhäfte för mitt nuvarande är snart slut på sidor.


HEJA LILLÅN!

En väl genomförd träning trots att konditionen är i botten. Blev uttagen till div2 match på onsdag, hemma i Mellringe. Ska bli sjukt kul men är nervös redan nu. Pirrpirr!!! 

Dagens!

Den här låten. Asså vadå nostalgi? Från 2001, och det finns INGEN bättre låt att dansa till, seriöst den är såååååå bra. 
 

Chillmåndag

Idag ska jag bara ta det lugnt. Ta mig upp på stan och laga mina hörlurar. Lämna tillbaka en bra bok jag nyss läst ut. Kanske shoppa om humöret säger så. Jag har även sån förbaskad värk i min bröstkorg, tror jag behöver lite choklad.


01.30

Pratar med en klok gammal vän som kan svara på de svåraste frågorna. Det känns bra att ha en sån människa i sitt liv. Bara sämst att han ska bo tusen mil bort och inte kan vara här hela tiden. Men livet är inte rättvist. Det vet vi alla.

.

.

.

If you feel like giving up hold on cuz there are better days, I raise my voice so I can be heard it's time for a change. 
Have you ever been in love with someone who doesn't care what you say? Have you ever been hurt so bad that you cry yourself to sleep? - g.

random

(asså det enda jag skriver om i min blogg är att jag har mycket plugg, att jag måste plugga och att jag inte orkar plugga. ska sluta med det NU!)


ungefär ett år sedan. tiden går så jävla fort så det är helt sjukt. dessa brudar alltså<3

Söndag

Fuck söndagar. Så tråkiga så jag dör. Denna förmiddag kanske blir bra eftersom att jag vaknar upp med 3 bra vänner. Men nej. Gillar inte alls den här dagen. Så hejdå.


Lördag - helgen går för fort

Hade en asbra fredag med Alex. Fick min efterlängtade pizza + x-factor. Fett med nice!!! Imorse vaknade jag sjukt nervös inför matchen, inte lika nice kan jag säga er. Åkte iaf till samlingen med ett gott humör och kom hem från matchen med ett ännu bättre humör. Vinst med 8-3 och jag gjorde 3 mål + 2 ass. Är riktigt nöjd och matchen var rolig som tusan att spela + att 96-laget är så jävla skönaaaa!<3 11 pers var vi som slet idag, och det gick toppen! Nu blir det myskväll med karo, ana och axelo. Tja!


Åh

En grej som jag kan tycka är lite fjantigt är att skolka. Liksom det gjorde man i sjuan för man var lite BAD och hade inga betyg haha. Men idag skolkar jag faktiskt. Jag pallade inte ta mig upp ur sängen och jag vet att jag är ocool haha:( Jag ska ta mig till skolan, lovar! Min buss går om en halvtimme så jag ska snart gå upp. Hey ho lets go! (Sjukt hungrig...)


HEJ

Hoho. Vart har jag hållt hus? Jag vet inte. Skolan you know.
.
I måndags tränade jag på Friskis och sedan drog jag till min innebandyträning och glodde.Hade även prov och jag var inte så duktig. 
.
I tisdags pluggade jag med min brotha på biblioteket. Gick bra för hon äger.
.
I onsdags lirade jag innebandy och jag var totalt klapprutten :D Wie tillbaka på ruta ett.och min kedja spelar med andra och det är inte bra. Men det är väl så det är när man är skadad I guess...vi tog även lagfoto och orka att jag blev så jävla snygg, stackars tjejerna i laget.
.
I torsdags, alltså idag, hade jag skolfoto. Haha åhh jag brukar inte klaga, faktiskt inte, men den här gången VET jag att jag inte blir nöjd. 34 elever skulle få plats och jag fick sitta längst ut och sväva i luften med min rumpa. Nice.-.-
Sedan matteprov som gick rakt åt pipsvängen. Haha och fick tillbaka provet från i måndags, gud jag går verkligen inte i samma fotspår som förra året. Då var jag duktig och hade lite motivation, vart tog det vägen?

Imorgon är det fredag igen! Då ska jag jobba, som alltid, och efter det ska jag vara med en bra vän och vi ska äta pizza, om vännen min kommer ihåg det. På lördag spelar jag match med Damjuniorlaget mot Arboga. Så jag antar att vi hörs på lördag. Puss
En suddig bild på klassen!

Marthina and meee! 

Snygging-fia och jag som sitter som en fotbollsspelare;)

HEJ

Hoho. Vart har jag hållt hus? Jag vet inte. Skolan you know.
.
I måndags tränade jag på Friskis och sedan drog jag till min innebandyträning och glodde.Hade även prov och jag var inte så duktig. 
.
I tisdags pluggade jag med min brotha på biblioteket. Gick bra för hon äger.
.
I onsdags lirade jag innebandy och jag var totalt klapprutten :D Wie tillbaka på ruta ett.och min kedja spelar med andra och det är inte bra. Men det är väl så det är när man är skadad I guess...vi tog även lagfoto och orka att jag blev så jävla snygg, stackars tjejerna i laget.
.
I torsdags, alltså idag, hade jag skolfoto. Haha åhh jag brukar inte klaga, faktiskt inte, men den här gången VET jag att jag inte blir nöjd. 34 elever skulle få plats och jag fick sitta längst ut och sväva i luften med min rumpa. Nice.-.-
Tränade innebandy och bara sekunder innan träningens slut stukar jag min fot. Wtf händer med mitt liv?!
 
Sedan matteprov som gick rakt åt pipsvängen. Haha och fick tillbaka provet från i måndags, gud jag går verkligen inte i samma fotspår som förra året. Då var jag duktig och hade lite motivation, vart tog det vägen?

Imorgon är det fredag igen! Då ska jag jobba, som alltid, och efter det ska jag vara med en bra vän och vi ska äta pizza, om vännen min kommer ihåg det. På lördag spelar jag match med Damjuniorlaget mot Arboga. Så jag antar att vi hörs på lördag. Puss
En suddig bild på klassen!

Marthina and meee! 

Snygging-fia och jag som sitter som en fotbollsspelare;)

.


RSS 2.0