TJÄ!

Spelade match igår. Vinst med 4-3 mot Rönnby. SKÖNT! Har match imorgon igen mot Silvergruvan. Ska bli kul:) Älskar innebandyn!
Nu ska jag tvätta håret och sen kolla på Remember me. puss

Fråga vad ni vill.

Kör en sån här frågestund, har aldrig haft det så nu kan ni fråga precis vad ni vill och jag lovar att svara på alla frågor :) Det kan handla om precis vad som helst, kompisar, innebandy, dans, skola, kärlek, framtidsplaner, minnen osv osv. Alla tycker om att läsa svaren till frågestunder men då måste ni fråga :) Don't be shy! stänger av kommentarsfältet så ni inte kan se än.

1 år!

Bokat resa till thailand nu, i DECEMBER-.- Vem orkar vänta...? Var egentligen bestämt att vi skulle åka i sommar men nänä, nu får jag vänta ett år till. HELVETE! Men fyfan vad skönt att slippa julen IGEEEEEEEEN :D yeeeeeeeeeey!!!!!!!!! Men saknar mina friends som fan!
värme..........<3

..all the things I could do..if I had a little money!

Hejhå!
Just nu sitter jag vid tvn och kollar på Top model, väldigt mysigt med katten brevid mig också.
Fick nyss reda på av mammi att jag hade 1700 kr på ett sparkonto nånstans haha, känns jävligt bra med tanke på att hon är skyldig mig 1300 + barnbidraget som jag får imorgon. PENGARRRRRRRRRRR<33333333333 Snart måste jag kolla lite på matten igen. Men snart blir det så att man jobbar så mycket så man förvirrar allting. HAH jävla skit.
.
Juste, var ju på thorén idag. Fick ett helt annat intryck av den skolan, och jag gillar den :D Blir nog dit jag söker :)
jag saknar sommaren.......

Tisdag

Hallihallå :D
Chilldag idag. Slutade 2 som varje underbar tisdag! Åkte hem, satte mig vid matteboken, inte lika underbart....jobbade lite, tittade på tv och sen drog jag till line där cazzie också va, så blev det ännu mer plugg. Förvirrad. Matte-är-inte-kul.
Imorgon ska jag vara Elev för en dag,på Thorén Business schooooooool. Får se hur det är. Om det inte är bra har jag rejäl beslutsångest. Fuck gymnasiet, går om 9an ist :D
bra bok, läs den

10 vackra månader..

..med min william.
.

"allt som har en bra början har ett bra slut"
ett citat från en låt som stämde korrekt! allt är bra mellan oss, mer behöver ni inte veta :)
haha förlåt, va tvungen..
tack för att du gjorde 10 fucking månader helt underbara! du är och förblir min snuttis<3

Americas best dance crew..

..visades idag och igår på mtv. såg nyss det bästa programmet jag sett d.v.s vinnarna från alla 5 säsonger. och är det inte lustigt att alla jag hejjat på från början har vunnit? jag har helt enkelt känsla för dedär..
Vinnarna av det första ABDC: Jabbawockeez helt sick grupp, dansade med masker hela säsongen.

Vinnarna av säsong 2 ABDC: Super crew deras styrka var absolut deras breakdance, really crazy!!!

Vinnarna av säsong 3 ABDC: Quest crew lätt min favoritgrupp. inte bara för deras extrema dans utan deras läckra utséende. i mean, look at them....!

Vinnarna av säsong 4 ABDC: We are heroes respekt på den första och hittills ända tjejgrupp som vunnit, creds till dom.

Vinnarna av säsong 5 ABDC: Poreotix dom hade en speciell dansstil som var som väldigt långsam och "hård" dansstil, som robotdans fast annorlunda. helt galet vilken grupp. så samspelta och exakta. verkligen värdiga vinnare och återigen riiiiktigt snygga killar.

Svar på kommentar!

Oscar :D om Veckans låt..:
mer musik tips ifrån gangsta oliven!!XD
.
haha nice att du gillar't men vissa tycker min musiksmak suger. fast iofs, det är ju faktiskt min blogg så jag får väl välja vad jag skriver om för musik?:D  vi får se, kanske lägger in nån bra låt fler än en gång i veckan. beror på vilket humör jag är på ;)

Biotime!

Igår: jobbade i cafét. Var fullt med folk p.g.a tyskarna som kom igår. Kul var det.
Idag: kollade först på match, lillån-ösk. Lillån vann med 8-2 tror jag. Sen blev det fajjt också, precis som i hockey. Det var också kul.
Efter det åkte jag till jens med mitt innebandylag och hade trevligt i några timmar. Åkte sedan till stan och åt på Jensen's med line, emma, cazandra och sara. Gott! Gick sedan till ica, sara begav sig till hennes pojkvän. Efter ica gick vi på bio. LOVE AND OTHER DRUGS. Dög väl. Inte bästa filmen jag sett. Sevärd? Ja.

Torsdag

Ingen rolig dag idag inte. Engelska-långSO-långmatte-svenska-elevens val. Usch. Inget kul. Eller SO är kul.
Efter skolan var jag med william. Såg en film som hette Pirayas typ, rätt blodig haha men helt okej bra :)
Nu tittar jag på handboll och snart ska jag kolla på A SHOT AT LOVE WITH TILA TEQUILA. Asså får man säga att det inte alls skulle vara något fel på att typ..pussa henne? Haha nej gud nu är jag ju konstig. Tycker bara att hon nog är den snyggaste som finns. Gud ja.

MATCH!

Nu ska jag iväg till Halstahammar och spela innebandymatch. Ska bli sååå kul!
åh vad jag älskar innebandy. (känns som om det är dags att ta lite nya bilder. lovar att det kommer upp nån gång i veckan)

Veckans låt..

Bruno mars - Grenade
Orkar inte skriva något om den, bara att den är så jävla BRA! Älskar honom heh.
<333

Sen måste jag ha med denna sköna låt med Akon och Lonely Island. Texten kan suga men låten är ändå skitbra :D
Ni får videon också :D

Sweet 16!

Line hade partaj igår och det var väldans roligt! Tog inga bilder men var dock med på 1000000 st kändes det som varav....ZERO blev snygga ;) Kolla på facebook och på lines blogg om ni vill se bilder.
.
Wille kom hit och sov med mig igår, mysigt. Nu ska jag kolla på film eller plugga matte.....svårt val? Nej.

20.56

MÅNDAGS: var med min älskade älsklingsälskling
TISDAGS: var först med richard och sen med älsklingsälsklingen
ONSDAGS: var på stan med emma och felicia och köpte present till Lajn
IDAG: var hemma hos elinpelin och gick sedan på stan och köpte kinamat med mammi
IMORGON: willie, stå i cafét på gården och sen sova med willie
LÖRDAG: plugga, på kvällen party hos Lajn och sen kanske sova med bäjjb
SÖNDAG: plugga (?)

Just nu håller jag på att lägga in bilderna från SM. Ni får nog inga här. Jag orkar verkligen inte.
en får ni. på örebro läns distriktslag p15

Hahah meh...

mikaela om Godnatt!:
haha först trodde ja det stog att du inte kunde vara med wille för att du hade ramlat och slagit i handen lite.. hahaha
.
Svar: men.....ha-ha-ha!!!

Haha måste ju berätta det. Mikaela driver nämligen med sin kommentar.
Jag var hos wille i tisdags och så skulle jag hem från honom och jag var sen till bussen så blev såklart sur över det, sen RAMLADE JAG IGEN i en jävla skog och fick en fucking pinne genom handen... (okej det var typ en kvist, gjorde iaf skitont och började blöda) så då började jag böla hahahahah och så berättade jag det för Mikaela och hon dog ju av garv och tyckte jag var största tönten. Vilket jag ÄR hahah, LIKSOM VEM BÖRJAR GRÅTA?! Jävla mes.

Godnatt!

Åh jag måste nog lägga mig snart. Skulle varit med Willie idag men som jag inte nämnde förrut har jag skadat mig i nacken och kan inte röra mitt stackars huvud utan att det smärtar. Har också, förutom värk i nacken, kraftig huvudvärk och jag tvivlar på om jag kan vara med på idrotten och innebandyträningen imorgon om jag känner som nu. Hur skadade jag då nacken? Jo, vaknade med extrem värk och trodde att det skulle gå över efter en stund men det höll i sig flera timmar och såklart ramlade jag också så nacken "knäcktes till" på något vänster så somsagt kan jag inte vrida huvudet nu. AJ!
Först ska jag dricka varm choklad och sen lägga mig och gosa med katten min. GODNATT.

Hemma!

SM var väldigt väldigt roligt. Trodde ju inte att jag skulle få spela någonting men jag gick från 4:e kedjan till 3:e kedjan och fick spela när vi toppade, alltså 2:a kedjan, så jag var nog inte så otränad som jag trodde :D Dock åkte vi ut. Vann en match med 2-1 och förlorade 2 matcher med 3-1 och 4-2 men jag är nöjd ändå. :) Hade somsagt otroligt kul och så bodde vi på ett bra hotell också!
.
Imorgon börjar skolan igen. Shit, känns inte som om jag har haft lov ens :s (utomlands 3 veckor räknas fan inte..hihihi)
Har fullt upp i veckan så vi får se om jag hinner lägga in några bilder från SM. Tog kanske 5 st haha, orkade inte släpa med mig kameran överallt.
.
JUSTE kanske ska säga att Småland vann SM mot Dalarna med 4-0. Och jag blev avundsjuk på Smålands ena back. Skulle vilja skjuta som henne. (hon gjorde 2 mål och 1 assist i finalen, hur härlig känsla?)
Vet dock inte vilka som vann p15 finalen eftersom vi åkte hem efter f15 finalen.

SM

Nu drar jag snart iväg på SM så kommer inte uppdatera någonting på hela helgen.
SKA BLI SÅ JÄVLA KUUUUL!!!!!!!!!!!!

MATCH!

Snart åker jag och spelar match med distriktslaget. Ska bli sååå kul. Får dock se hur mycket jag orkar, är så trött efter tidsomställningen. Imorgon åker vi till Karlstad och spelar SM. Längtar!
den här tröjan skulle inte vara fel. fan vad jag älskar denna sport

00.49

Jävlar vilken resa. 4 timmar Bangkok, 4 fucking timmar Kina, vänta där 7½ timmar, 9 timmar Sverige och 2½ timme örebro. DÖÖD. Sen sista kvällen i Thailand var det fest (inte med thailändarna, dom hade åkt och jobbat) utan med alla svenskar i byn. Happ, lagom pigg när jag vaknade då :(
Nu ska jag sova, fast först vänta på willie som missade bussen hahahaha så han kommer hit och sover.

:'))

aczel om 11.33:
åååh va fin du är olivia !!!!
och första träningen var ju igår.. saknade dig där alltså :(
när kommer du hem? vi ska ju lära sara hur man bitchblickar :D:D:D
kramar din tjockis
.
Tack honey! ååhh:( är hemma nu, den 4e alltså. nästa vecka börjar vi lära sara :DDDD puss!

Nina om Bilder från helgen!:
Jag tycker det är så coolt att du typ träffar folk där och är med dom som om du bor där ! ser askul ut :D!
.
Ja det är rätt häftigt! Och dom behandlade mig verkligen som en i familjen och som om jag bodde där. Man delar på allt liksom! Även fast jag inte kunde kommunicera med dom eftersom dom SÖG på engelska så kände jag mig ändå aldrig utanför. Saknar dom redan :D

HAHAHAHA

ASSÅ LINE NIELSEN <333
line <3 nolektionerna
.
fyfan dör varje gång jag ser dom här bilderna. Lajn fyller 16 imorgon så säger grattis nu :D<3

Bilder från helgen!

2 av mina thai's som förbereder maten. Dom hade INTE EN STOL, inte en enda möbel, ingenting! Man sitter på golvet (som är stenhårt) :D
Ja, inget kök har dom heller så dom står ute och lagar maten :)
En suddig bild på mig och....(ne tänker inte ens FÖRSÖKA stava namnet) han hade snygga tröjor iaf!
Några öl senare..!
Japp, såhär går det till. Man sitter i en ring och plockar maten med händerna. och jag som är så n00b fick ju jätteont av att sitta sådär i flera timmar haha :(
De 2 som bodde i huset. Jättemysiga båda 2. Fick en tröja utav tjejen också<3
Haha, Santos, killen i bakgrunden blev SKAPLIGT full och gick omkring och lekte eminem och spiderman hela natten!
Dom var ääääckligt bra på gitarr också allihopa. Helt sjukt!
Haha ja..bara jag och tjejen som inte var fulla, de andra var kalas! Dom försökte få mig att dricka eftersom dom inte har någon lag om hur gammal man måste vara för att dricka. Sen trodde dom att jag var äldre. Alla jag var med var 20 år och äldre.. vet, dom ser inte ut som en dag över 12 (h)
<3
Det är alla bilder från den kvällen ni får. Lite privata måste man väl få ha ;) ?

Nästa morgon; mot stranden!
Santos, min man :D
Jag äter coccosnöt :D
My monkies ( heter det verkligen så??? )
(L)
Haha eminem drar igång blicken!
Här hade dom anpassat maten efter mig d.v.s inte alls stark hihi. dom är för gulliga!
Nån cool insekt! Ännu ett mästerverk av min kamera<333
Ett dopp i det svinkalla vattnet och sen lite fotografering haha.
<3
hahah trött efter all fotboll, mat och sång!
Haha, INTE jag som tagit den här bilden! Vet faktiskt inte vem, alla höll på med min kamera så många av bilderna har dom tagit.
Happy!
Happy!
My darlings :d
Haha höll precis på att börja skratta när bilden togs. Man måste iallafall göra såhär och buga (vet inte riktigt när, men jag tyckte det var ett bra tillfälle) Har väl nåt med buddha eller deras kung och göra.
Helt okej fina hus ._. 3 meter till havet liksom..
Bada bada bada bada ...
Minns inte vad, men någonting var tydligen väldigt kul :P
.
NE NU FÅR DET FAN RÄCKA! Kommer ta hela dagen om jag ska lägga in resten av bilderna.

Lite bilder från jul och nyår

Volleyboll på julaftons morgon. Jag var paparazzi istället för att spela, är verkligen usel haha :D
Sen var det dax för 5-kamt på stranden. Här är en gren: kasta boll i hål. Snäckorna visar hur många poäng för varje hål och coccosnöten är ett hinder, haha ;)
Sen var det längdhopp. Hundarna var domare!
Min brorsa och vår kompis Louise.
Sen väntade vi på tomten med grannarna på vårt område. 2 underbara thaibarn var med också.
"tomten" :pPpp
Såna här "ballonger" skickar man upp i luften på högtider t.ex Loi khrathong som är en thailänsk högtid.
Sen vart det fyverkerier haha. Orkar inte lägga in mer bilder för dom är typ likadana. Nu blir det bilder från nyår.

Det 'duktiga' livebandet. Kan säga att dom var verkligen SÄMST, sjöng sämre än mig :D Men det var underhållande!
Vårt volleybollnät :(((
Thailänsk buffé! (y)
Sen var det traditionell thaidans *zzzZZzzZZzZz*  (a)
Sen kom PANNKAKSKILLEN!!!! Han är typ byns favorit haha, nemen han åker på sin moppe och gör SKITGODA pannkakor med olika fyllning, nutella banan ägg eller bara vanliga som är så ruskigt goda!!!!!! Och de 2 killarna som står bakom med svart och vit tröja är killarna som raggade upp mig och som jag spenderade helgen med. Bilder på dom kommer senare.
10 sekunder innan 12-slaget.
2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alltså kan man vara kär i sin kamera? Kolla liksom, hur kan man fånga ett så jävla bra ögonblick? ÄLSKAR MIN KAMERA hah :D

13.57 thailänsk tid

emma om Vill inte hem...:
men jag vill ha hem dig! :D
.
AWW,du har väl saknat min humor?? Pälsklingsemma :DDDD


mikkis om 11.33:
fyfan vad fin! älskar bild 2 :)
.
Tack mikaela! saknar dig! <3



HEJ!
Snart åker taxin till Bangkok. 4 jävla timmar. Orkar inte-.- Sen ca 2 timmar till Kina och vara där i 8 timmar, liksom snark? Sen vidare mot Sweden i typ 9-10 timmar. Sen 2 timmar från Arlanda till Örebro. FUCKYEAH! ._.

11.33

Såhär såg jag ut på nyårsafton. Ni får bilder sen :D

fan

Nu har jag ju bilderna från julafton, nyårsafton och helgen att lägga in = 129047628
FAN. orkar inte (k)

Lycka.

Jag har haft, utan att överdriva en smula, den bästa helgen nånsin som jag kan minnas. Jag älskar Thailand. Jag älskar de underbara folket jag spenderat helgen med. Tyvärr åkte dom till Bangkok och jobbade idag och jag som ska dit imorgon......JAG VILL INTE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vill inte hem...

Nyårsafton såg först ut att bli åt helvete, men slutade helt perfekt! Orkar inte berätta vad som hände för då tar det sån tid men jag träffade iallafall några thailänska killar som körde mig till en liten fest. Spenderade kvällen där till ungefär kvart i 12 då jag åkte till stranden och skålade och kollade på fyverkerier.
Idag har jag spenderat hela dagen med samma gäng UNDERBARA thailändare. Först åkte vi till ett vattenfall och var där nästan hela dagen, tog sedan bilarna till grannstaden och handlade mat till ikväll och om en timme (klockan är 5 här) så är jag bjuden på barbecue-fest hemma hos dom och sen party på stranden. Nu vill jag inte hem för fem öre.
.
Juste! Bilder från igår kommer antingen senare ikväll eller imorgon. Räkna med imorgon. (har dock inga bilder på thailändarna eftersom jag var så duktig och glömde kameran...men dom fotade lite så jag kan nog få tag på bilderna från idag ändå)

RSS 2.0